Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

bugun doktora gıttık ust dıslerde patlamak üzereymiş vay halımızee...
benımkıde hıc durmuyor sureklı yurumek ıstıyorr hele dıs kapı acılsın oda gıtmek ıstıyor dısarı cıkarmazsan aglıyor bugun hastanede cocukları gorunce yerınde duramadı onlarla oynamak ıstıyor :) genıs bıyer gorunce hemen kucagından ınmeye calısıyor yuruyecek benım evın yakınlarında gıdebılecegım bır park yok aslında bıtane var ama onada park demeye şahıt lazım bıraz yurume mesefasınde var oraya kadarda oglanla gıdebılmek zor ben evın onune cıkarıp gezdırıyorum artık cok durmayınca eve kım gelırse gıderken atlıyo kucagına o da gıdecek :)) birde benımkı bu ara elıne ne gecerse oyuncaklarından koltukların altına atıyor

bence bizimkileri biraraya getirelim oynasın dursunlar, anlattıkların aynen bizde de mevcut.. geçen sabah babamızı uğurluyorduk kapı kapandı mızırdandı bak dedim senin peşinden ağlıyor artık, öğlen apartman görevlisine de aynı şeyi yapınca anladım ki olay dışarı çıkmak.. :))) park olayı da çok önemli, insan başına gelince anlıyor yakınlarda park olmasının önemini..

bizim de dün üst dişler patladı,4 ü birden geldi.. etti altlarla 6..darısı başınıza.. çok öpyrm ufaklığı. .sevgilerimle..

buarada asıl sormak istediğim şey.. demirle ilgili 8. ayda kan verdiniz mi? ve tabi demir için menüsünde neler var.. bu konuda bilgim yok da yardımcı olursan sevinirim canım..:)

Son düzenleme:

canım benımkını bı gorsen sureklı dısardayızzz gozunun ucuyla pencereden bakıyor vee baslıyo aglamayaa dısarı cıkarcaksın yoksa susmuyoo hergun dısardayızz kedı gorecek kopek gorecek cocuklara bakacak eve gırmesın ondan mutlusu yok
8 ayın ıcerısınde gıttık doktora ama kan tahlılı ıstemedı cocuk doktorumuz ama hastanede beklerken tanıtımlarda 9.ayda bebeklere kan tahlılı yaptırın dıyordu 9i.aydakı randevumuzda ıstemezse soylıcem yaptıralım dıye bakalım
bende pek bısey bılmıyorum ama doktor kan ılacı vermıstı bıze 5 ayda ama kullanmıyorum onu cunku verınce kusuyo bende bıraktım sabahları kahvaltısına pekmez katıyorum pekmezı cok sevıyor bazen devam sutune katıyorum guzelce ıcıyor

sanırım algıları açıldıkça dışarıya bağlanıyorlar, gezmeleri sevecek gibi.. :) şimdi neyse de havalar soğuyunca napıcaz bakalım.. benimki daha tam ağlama vb tepkileri vermiyo dışarı için, dün biraz annanne ve dedenin aldırdan mızırdandık, onlarda hadi aşağı inde bizi uğurla dedi.. inip çıktık hemen yetti benimkine..senin işin zor.. buarada hangi şehirdeydin sen..
bizim burası da özel konu gibi oldu, diğerlerinden ses yok :) kapattık ortamı rahat rahat takılıyoruz :))

istanbuldayım cnm sen?
bebeklerle uğrasırken burayı unuttular :) kışın artık evde takılcaz soguktada cıkmak ıstemez sanırım :) yoksa yandık

istanbuldayım cnm sen?
bebeklerle uğrasırken burayı unuttular :) kışın artık evde takılcaz soguktada cıkmak ıstemez sanırım :) yoksa yandık

ben ankaradayım.. şimdiden aslında dışarılara alıştırmak lazım, diyorum ama bende hergün cesaret edemiyorum.. a hava soğuk deyip evde oturuyorum.. :) aslında ittikçe daha çok soğuyacak en iyisi şimdiden alıştırmak.. yoksa avmlerden çıkamıycaz demektir..

istanbuldayım cnm sen?

buarada yine biey unuttum.. :) çorba olarak ne yapıyorsun canım, tavsiyelerini alabilirim.. :)

buarada yine biey unuttum.. :) çorba olarak ne yapıyorsun canım, tavsiyelerini alabilirim.. :)

ben hergun cıkıyorum mecbur durmuyo yoksa :) sayesınde tum mahalleyı tanıdım :) sebze corbası yapıyorum ama yemıyo hıç en fazla ıkı kaşık degısık sebzeler koyuyorum yok nuh dıyo yemıyo artık ayaklandıda emeklıyerek kacıyo yedırırken :) bu arada bnmkı basladı nerde goz bulsa acmaya calışıyo sureklı takıp edıyorum

bizimki de çorbayı en iştahlı yiyo. :) allahım bu çocuklar ne hallere soktu bizi..benim sebze çorbası sabit domates havuç patates kırık buğday 1 kaşık en severek yediği bu.. yarın kontrolümüz var bakalım nasıl kilo durumları.. :)
dolaplar keşfedildi yandık ben de sürekli peşindeyim, yürüteç de almadım bele kuvvet dolanıyorum valla.. buarada bugün 2 adım attı benimki valla oturup ağlayacaktım.. :) çok büyük emek veriyoruz ama emeğimizin karşılığını görünce günlerim gecelerim uğruna feda olsun diyorum.. tüm bebeklerimize maşallah, allahım bu mutluluğu bizlere yaşattı ya şükürler olsun.. gece olunca dualarım bollaşıyor iyice.. :) yarın doktorda kan alıcaklar sanırım, inş demirimiz iyi çıkar hala inanamıyorum bugün doğum yapalı 8 ay oldu.. :)) ahh zaman ahh..

hadı bakalım ıyı haberlerını beklıyoruz bebısın bende yarın saglık ocagına gıdıcem 9 ayı doldu kızamık asısı yapacaklar sanırım bırde kan tahlılı yaptırcam bende buzaamana kadar yapılmadı baktırcam, durumu nasılmıs

iyi çıktı kan değerlerimiz şükür..maşallah 9 ay bitti demek,bizde 8,5'a doğru gidiyoruz... daha dün gibi hamileyken paylaşımlarımız, hareket etti, bugün tekmelemedi, sırtım da ağrı var falan derken 9 ay olmuş baksana. :) nerden nereye geldik, herkes yaşına ne kaldı ki deyince bir tuhaf oluyorum, hakikaten geçiyor işte zaman.. :) allah sağlıklı, sıhatli ömürler versin çocuklarımıza.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…