Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Ben aglarsa emziriyorym..bebekler uykuda buyur biliyorsunuz..2-3 saatte bir de emziriyorym.ama kesintisiz yarim saat emdigi de oluyor..

Rotavirus asisini yaptirmayi dusunen var mi?yaptiranlarda var,yaptirmayip cok hasta olanlarda..yaptirip o hastaliga yakalananlar cok,cok az.asinin yan etkisi var diyenler var ama internette Oyle demiyor.kafam karisti acikcasi.cok da pahali bir aşı..

Kizlar bebeklerinizi kac saatte 1 besliyorsunuz?gece uyandiriyir musunuz yoksa aglarsa mi emziriyorsunuz?
Uyanırsa demeyim uyanında deyim, çünkü her gece kesin uyanıyor :)

İlk defa duyuyorum, bı danışayım etrafa.. Yaptırırsam yazarım canım tskler..

Ben mağazadan aldım, söyle biseydi Baby Jem Reflü Yastığı - e-bebek.com umarım I'sine yarar..

İçine sıcak su torbası koyulanından buldum ve aldım şimdi bakalım zaten benim tosuncuk yüzüstü yatmayı pek sevmiyor belki bunun sayesinde yatar teşekkürler[/QUOTE]

Evet o ürün, sıcak su torbasını kullanmadım henüz, ama kullanicak gibiyim gazımız her gecen gun artıyor.. Hayırlısı

arkadaşlar benim bebeğim 2 haftalık oldu bugün çok şükür ama emme ve emzirme konusunda hala sıkıntılarımız var zaten çogu zaman uyuyor ben gün içinde 2 veya 3 saatte bir kaldırıp emziriyorum gecede 4 saatte bir kaldırıp emziriyorum.kaldırdığımda bir göğsümü 15 bazen 20 dk emiyor.bir sonraki seansa diğer göğsümü veriyorum yine 15 20 dk.sorum şu sizin emzirme düzeniniz nasıl ve sütün fazlasını sağıyormusunuz hiç sağma yapmadan emziren varmı???

Ben her aksam kendi kuvetini su doldurup yuzduruyorum iyi geliyor.2-3 aksamda 1 den kopuklu yikiyorum.gaz icin zinco kullaniyorum aslinda hic bir sey kullanmak istemezdim ama dayanamiyorum aglamasina resmen kivraniyor.insallah duzene girerler

Evet bende öyle yapıyorum her akşam yıkanıyor minik paşa ama başına şampuan pek yapmamaya çalışıyorum iyice durulayamam ve konak olur diye tedirgin oluyorum başının üst kısmında hafif sarı döküntüler olmuş ama inş. geçer. Ben de vucüdünü sebamedin bebe kompakt diye bir barı var onla yıkıyorum. Su gerçekten sakinleştiriyor bebekleri çığlık çığlığa aglayan çocuk suya girince birden susuyor. Ben gaz ilacı kullanmıyorum doktor colika diye bir şey verdi bitkiselmiş ama bizde daha kötü etki yaptı. Resmen emerken kıvrım kıvrım kıvranmaya ardından aglamaya baslıyordu şurubu kestim normale döndü gaz sancısını masajla geçiriyoruz bizde. İnş. bebişlerimiz düzelir ağlamasın onlar hep gülsünler

Evet o ürün, sıcak su torbasını kullanmadım henüz, ama kullanicak gibiyim gazımız her gecen gun artıyor.. Hayırlısı

Rabbim tüm annelerin yardımcısı olsun ne zor bir meslekmiş. Ben artık gaz için kendi yediklerime dikkat ediyorum sütten geçiyor diyorlar bilimsel olarak kanıtlanmamış fakat cidden süt içtiğim gün çok kıvranıyor tesadüf mü bilmiyorum artık hayatımda kuru fasulye, nohut, mercimek barbunya süt yer almıyor. Çogu bebeğin 3. ayında gazı bitiyormuş dönmeye başladığı için. inş. bizimkilerinde biter hayırlısıyla

Bu aşı benimde çok aklımı karıştırıyor bazı ülkelerde yasaklanmış ama aşıyı yenileyip tekrar üretmişler. Bu yeni aşıların iyi olduğunu söylüyorlar fakat insanın aklı o kadar çok karışıyor ki ne yapacagını bilemiyor. Karşı komsumun oğlu ishal olmuştu malesef sudan virüs kafmış çocuk biranda zayıfladı yemek yiyemedi sürekli yattı eridi gitti onu görünce yaptırmak istedim. Fakat 2 firma varmış araştırıyoruz bakalım. Yaptıran varsa bizi aydınlatabilir mi lütfen?

yediklerimiz etkiliyor kesinlikle ben çok süt içerim. şu an laktozsuz içiyorum biraz daha iyi.
karnıbahar lahana fasulye falan yediğimde fena gazı oluyor.
bir de ilk gelen süt laktozu bol ve gaz yapıyor bebelere. o yüzden memenizde bol süt varsa tek memeyi tamamen bitirdiğinde hala açsa verin ikinci memeyi.

Kızlar ben rotavirus asisini yaptirdim.rotarix diye birseydi ağızdan veriliyor.dun yaptırdık.bugüne kadar bir değişiklik yok kizimda gayet huzurlu..4. Ayinda aşı tekrarlanicak.fiyatı da 142 tl..

Neden sikintiniz var?dogru olani yapiyosun bana da doktorum gece yyandirmami tavsiye etti.oyle yapiyorun gunduz 3 gece 4 saatte bir emziriyorum.hic sagmadim henuz.tamamini emiyo.calismaya basladigimda sagicam
Kızlar ben rotavirus asisini yaptirdim.rotarix diye birseydi ağızdan veriliyor.dun yaptırdık.bugüne kadar bir değişiklik yok kizimda gayet huzurlu..4. Ayinda aşı tekrarlanicak.fiyatı da 142 tl..
Hayirki olsub ise yarar insallh.bu arada ucuzmus ben cok pahali diye duymustum

Peki aşı kaç doz? Sanırım biri 3 biri 2 dozmuş. Siz şuan kaçıncı haftadasınız? Birde bu aşıyı eczaneden mi temin ediyoruz?

2 doz olanı ve 3 doz olanı var diye duyduk ama ebe biz üçlüsünu bilmiyoruz,hep ikilisini yaptik dedi bizde eczaneden 2 doz olanı aldık..ilk doz en son 14 haftalikta diye biliyorum.4. Ayda tekrarlaniyormus..

Yani pahali derken 2-3 milyar gbi duydum yoksa bi asi icin 100 kusur bence de cok.ama bikac binin yaninda kus gbi kaldi

Peki aşı kaç doz? Sanırım biri 3 biri 2 dozmuş. Siz şuan kaçıncı haftadasınız? Birde bu aşıyı eczaneden mi temin ediyoruz?

2 dozmu aşı sen kacıncı haftada yaptırdın bana doktor 3.ayda gel dedı ozaman yapacak kafam karıstı sımdı?

canım benı ılk zamanlar hemsıre uyardı sut, mercımek fasulye nohut lahana kesılıkle yeme dedı ama ben sut ıctım bı kac kere ıctıgım gunler bebısın aglaması artıyodu bıraktım şimdi dıkkat edıyorum yedıklerıme aglamaları azaldı bebısın süy yapsın dıye rezene cayı ıcıyordum ozamanda cok aglıyodu onuda bıraktım yedıklerımız onlarıda etkılıyo

canım nasılsın nasıl gıdıyor annelık
buarada doktorun sana rota asısıyla ılgılı bısey dedımı benı 3.ay da cagırdı

slm kızlar..umarım herkes için herşey yolundadır.. okuyamadığım o kadar çok sayfa var ki, okumaya vaktim yok ne yazık ki..
pazar günü evime geldim çok şükür.. kızım sümeyye 3 ayını doldurdu 19martta. 8 ocakta doğması gereken miniğim, 3 hafta önce 19aralıkta doğdu.. sezaryen doğumla..aralık annesi oldum ama burda devam etmek istiyorum..alıştım sizlere..
çok şükür bebeğimde kalple ilgili sıkıntımız yok.. ama kabızlık sorunu yaşıyoruz sık sık.. 3-4 günde bir.. zinko kullanmaya başladık bugün.. çok zorda kalırsak da fitil verdi doktor.. inşallah gerek kalmaz bakalım..

canım zaten cogumuz aralık annesi olduk :)) bende ocak beklerken 29 aralıkta sezeryanla dogum yaptım,
canım mama verıyomusun bebege ,eğer mama verıyosan kabızlık yapabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…