Uyanırsa demeyim uyanında deyim, çünkü her gece kesin uyanıyor :)Kizlar bebeklerinizi kac saatte 1 besliyorsunuz?gece uyandiriyir musunuz yoksa aglarsa mi emziriyorsunuz?
Rotavirus asisini yaptirmayi dusunen var mi?yaptiranlarda var,yaptirmayip cok hasta olanlarda..yaptirip o hastaliga yakalananlar cok,cok az.asinin yan etkisi var diyenler var ama internette Oyle demiyor.kafam karisti acikcasi.cok da pahali bir aşı..
Ben mağazadan aldım, söyle biseydi Baby Jem Reflü Yastığı - e-bebek.com umarım I'sine yarar..
Ben her aksam kendi kuvetini su doldurup yuzduruyorum iyi geliyor.2-3 aksamda 1 den kopuklu yikiyorum.gaz icin zinco kullaniyorum aslinda hic bir sey kullanmak istemezdim ama dayanamiyorum aglamasina resmen kivraniyor.insallah duzene girerler
Evet o ürün, sıcak su torbasını kullanmadım henüz, ama kullanicak gibiyim gazımız her gecen gun artıyor.. Hayırlısı
Rotavirus asisini yaptirmayi dusunen var mi?yaptiranlarda var,yaptirmayip cok hasta olanlarda..yaptirip o hastaliga yakalananlar cok,cok az.asinin yan etkisi var diyenler var ama internette Oyle demiyor.kafam karisti acikcasi.cok da pahali bir aşı..
Rabbim tüm annelerin yardımcısı olsun ne zor bir meslekmiş. Ben artık gaz için kendi yediklerime dikkat ediyorum sütten geçiyor diyorlar bilimsel olarak kanıtlanmamış fakat cidden süt içtiğim gün çok kıvranıyor tesadüf mü bilmiyorum artık hayatımda kuru fasulye, nohut, mercimek barbunya süt yer almıyor. Çogu bebeğin 3. ayında gazı bitiyormuş dönmeye başladığı için. inş. bizimkilerinde biter hayırlısıyla
Neden sikintiniz var?dogru olani yapiyosun bana da doktorum gece yyandirmami tavsiye etti.oyle yapiyorun gunduz 3 gece 4 saatte bir emziriyorum.hic sagmadim henuz.tamamini emiyo.calismaya basladigimda sagicamarkadaşlar benim bebeğim 2 haftalık oldu bugün çok şükür ama emme ve emzirme konusunda hala sıkıntılarımız var zaten çogu zaman uyuyor ben gün içinde 2 veya 3 saatte bir kaldırıp emziriyorum gecede 4 saatte bir kaldırıp emziriyorum.kaldırdığımda bir göğsümü 15 bazen 20 dk emiyor.bir sonraki seansa diğer göğsümü veriyorum yine 15 20 dk.sorum şu sizin emzirme düzeniniz nasıl ve sütün fazlasını sağıyormusunuz hiç sağma yapmadan emziren varmı???
Hayirki olsub ise yarar insallh.bu arada ucuzmus ben cok pahali diye duymustumKızlar ben rotavirus asisini yaptirdim.rotarix diye birseydi ağızdan veriliyor.dun yaptırdık.bugüne kadar bir değişiklik yok kizimda gayet huzurlu..4. Ayinda aşı tekrarlanicak.fiyatı da 142 tl..
Kızlar ben rotavirus asisini yaptirdim.rotarix diye birseydi ağızdan veriliyor.dun yaptırdık.bugüne kadar bir değişiklik yok kizimda gayet huzurlu..4. Ayinda aşı tekrarlanicak.fiyatı da 142 tl..
Hayirki olsub ise yarar insallh.bu arada ucuzmus ben cok pahali diye duymustum
Peki aşı kaç doz? Sanırım biri 3 biri 2 dozmuş. Siz şuan kaçıncı haftadasınız? Birde bu aşıyı eczaneden mi temin ediyoruz?
Rabbim tüm annelerin yardımcısı olsun ne zor bir meslekmiş. Ben artık gaz için kendi yediklerime dikkat ediyorum sütten geçiyor diyorlar bilimsel olarak kanıtlanmamış fakat cidden süt içtiğim gün çok kıvranıyor tesadüf mü bilmiyorum artık hayatımda kuru fasulye, nohut, mercimek barbunya süt yer almıyor. Çogu bebeğin 3. ayında gazı bitiyormuş dönmeye başladığı için. inş. bizimkilerinde biter hayırlısıyla
Neden sikintiniz var?dogru olani yapiyosun bana da doktorum gece yyandirmami tavsiye etti.oyle yapiyorun gunduz 3 gece 4 saatte bir emziriyorum.hic sagmadim henuz.tamamini emiyo.calismaya basladigimda sagicam
Hayirki olsub ise yarar insallh.bu arada ucuzmus ben cok pahali diye duymustum
slm kızlar..umarım herkes için herşey yolundadır.. okuyamadığım o kadar çok sayfa var ki, okumaya vaktim yok ne yazık ki..
pazar günü evime geldim çok şükür.. kızım sümeyye 3 ayını doldurdu 19martta. 8 ocakta doğması gereken miniğim, 3 hafta önce 19aralıkta doğdu.. sezaryen doğumla..aralık annesi oldum ama burda devam etmek istiyorum..alıştım sizlere..
çok şükür bebeğimde kalple ilgili sıkıntımız yok.. ama kabızlık sorunu yaşıyoruz sık sık.. 3-4 günde bir.. zinko kullanmaya başladık bugün.. çok zorda kalırsak da fitil verdi doktor.. inşallah gerek kalmaz bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?