Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar ben simdi gebelik testi yaptim ve esek kadar tek cizgi cikti sanirim hamile degilim ayyy oturdum agliyorum cok moralim bozuldu catlatma ignesinin 10.gunu bitti asilamanin da 8.gunu ((

hayatım daha erken hemen niye ağlıyosun ya.bir dur bakalım bir dur...

kızlar merhaba nasılsınız? bugün iğnemin 7.günüydü.kontrolüm vardı.biri 18 mm diğeri 15mm iyi drumda 2 tane yumurtam varmış.bir tanede geriden gelen var dedi.çok hızlı büyümüüş çok iyi yumurtaların dedi maşallah.düşük doz olmasına rağmen iyi dedi doktor.bugün gece çatlatma iğnemi vurucam.cumartesi aşılamam var.inşallah iyi olur.aslında 1 gün daha bekleyebilirz dedi doktor ama pazar günü labaratuvarlar açık olmaz dedi.15 mm olanda cumartesiye büyür mü sizce? bir de eşimin kaç gün perhiz yapması gerekir 4 gün olsa çok mu olur?

hoşgeldin canım.
hayırlı olsun tedavin,inşallah pozitif sonuçlanır.
muhtemelen 15 mm lik yumurta büyür çatlatma iğnesinin de etkisiyle.
cinsel perhiz 2-3 gün olmalı tatlım.

iyi akşamlar arkadaşlar.herkes nasıl umarın iyidir. albencim ben 29 ocak saat 17.00 da ilk aşılamamı oldum listeye eklersen çok sevinirim. 13 şubatta bhcg baktırmamı söledi doktorum.

hayırlısı olsun hakkında.kasık ağrıları ve göğüslerde hassasiyet ilaçların etkisi.hemen hemen herkesde oluyor.ilk gün ilişki önermemişti benim dr.um.ertesi gün ve ondan sonraki gün önermişti.

hoşgeldin canım.
hayırlı olsun tedavin,inşallah pozitif sonuçlanır.
muhtemelen 15 mm lik yumurta büyür çatlatma iğnesinin de etkisiyle.
cinsel perhiz 2-3 gün olmalı tatlım.

internetten baktım 3-5 gün perhiz diyor.biz salı günü birliktelik oldu çarşamba perşembe cuma yani 3gün sonra cumartesi aşılama olacak sorun olmaz herhalde değil mi?

internetten baktım 3-5 gün perhiz diyor.biz salı günü birliktelik oldu çarşamba perşembe cuma yani 3gün sonra cumartesi aşılama olacak sorun olmaz herhalde değil mi?

biz aşılamayı pazartesi yapmıştık.cuma birliktelik olsun demişti doktor.yani 2 gün oluyor.istersen doktoruna sor o daha doğru bilgi verir.

çatlatma iğnesini sağ ya da sol taraftan nereden vuruyoruz farkeder mi arkadaşalar?

canım kırmızı kart yedim oyun dışıyımm bende sizlerden umutluyum inş istediğinz hersey gerçek olur,senin ne vakit belli oluyo

hadi yaaa üzüldüm bak şimdi,2.aşılama da boş geçti desene..benim bir ay sonra yeniden sperm testi yaptıracağız sonuca göre doktor aşılama derse aşılama yaptıracağız.ameliyat derse ameliyat daha yolun başındayız 1 yıl geçti belkide daha kaç yılımız var.napalım hayırlısı diyelim avunalım.siz artık yavaş yavaş tüp bebeğe de geçersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…