Kizlar ben simdi gebelik testi yaptim ve esek kadar tek cizgi cikti sanirim hamile degilim ayyy oturdum agliyorum cok moralim bozuldu catlatma ignesinin 10.gunu bitti asilamanin da 8.gunu((
hayatım daha erken hemen niye ağlıyosun ya.bir dur bakalım bir dur...
kızlar progestan kullanırken adet olunur mu?
Olunur canım bende de oldu
kızlar merhaba nasılsınız? bugün iğnemin 7.günüydü.kontrolüm vardı.biri 18 mm diğeri 15mm iyi drumda 2 tane yumurtam varmış.bir tanede geriden gelen var dedi.çok hızlı büyümüüş çok iyi yumurtaların dedi maşallah.düşük doz olmasına rağmen iyi dedi doktor.bugün gece çatlatma iğnemi vurucam.cumartesi aşılamam var.inşallah iyi olur.aslında 1 gün daha bekleyebilirz dedi doktor ama pazar günü labaratuvarlar açık olmaz dedi.15 mm olanda cumartesiye büyür mü sizce? bir de eşimin kaç gün perhiz yapması gerekir 4 gün olsa çok mu olur?
kızlar progestan kullanırken adet olunur mu?
Bende kullanıyorum ama hiç olmadım ilaç bittikten 2 gün sonra oldum hep
o zaman kullanırken değil bıraktıktan sonra adet olunuyor öyle mi?
Selammm kizlarrrr bende cok şükür asilamami oldum bugun artik benide listeye ekleyebilirsinizzzzzz ayrica benim kasiklarim cok agriyo sizdede oyle oldumu yoksa gazdanmi acaba bilemedim ayrica ilk gun iliskiye giriliyomu doktorum yarin dedi gerci ama bide size sorim dedimmm Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insAllahhhh
Ben öyle oluyorum bitiyor ilaç oluyorum
tamam canım çok teşekkür ederim:)
hoşgeldin canım.
hayırlı olsun tedavin,inşallah pozitif sonuçlanır.
muhtemelen 15 mm lik yumurta büyür çatlatma iğnesinin de etkisiyle.
cinsel perhiz 2-3 gün olmalı tatlım.
internetten baktım 3-5 gün perhiz diyor.biz salı günü birliktelik oldu çarşamba perşembe cuma yani 3gün sonra cumartesi aşılama olacak sorun olmaz herhalde değil mi?
canım kırmızı kart yedim oyun dışıyımm bende sizlerden umutluyum inş istediğinz hersey gerçek olur,senin ne vakit belli oluyo
yaaa canım oyle deme hadı 3. de yap belki tupe gerek kalmazzz tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?