- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.313
- 798
eşimle konuştuk 1 yıl çocuk fikri olmicak çok yordum zihnimi yetr,kendim de önemliyim
2 kez üst üste oldu ve bilgisz dr. tarafından yapılıyo,özelde aşılamaya uğraşcana daha ii olur,,
canım 22 daha
aşılama konusunda doktor çok önemliymiş canım,başka doktora gitsen..ayrıca yaşın da daha çok küçük çoook zamanın var bence biraz kendini rahat bırak belki de kendiliğinden tutacak.aşılama sonrası öyle tutanlar var.Valla inan yaşım 34 ben bile acele etmiyorum :))))) bak bildiğimiz halde 1 yıl öyle bekledik.daha da kimbilir ne kadar bekleyeceğiz.Kafanı biraz dağıtmaya çalış canım
çevremdeki bazı arkadaşlar diyor ki çocuk fikrini aklımızdan çıkardık hemen o ay hamile kaldık. hatta birisi tüp bebek merkezi araştırmaya başlamış umudunu yitirmiş. bi bakıyo ki hamile.inş onunda öyle olur.
günaydın kızlar nasılsınızzz
lulum için dedim yani onun derken.aslında hepimizin öle olsun dimi...
günaydın. nasıl geçti aşılaman zor odu mu.hayırlı olsun.ne zaman yaptırmıştın aynı gün mü acaba ben 29 ocakta oldum.
günaydın canım aşılamam dün oldu benim .zorluğu sadece o aleti takarken oldu ondan sonrasını hıssetmedım zaten 15 gün sonra gel bakalım dedi hayırlısı artık inşAllah tutunmuştur bebişlerimiz
ben çok korkuyordm bu işlemden.ama o aleti takarken bile zorlanmadım.kanama bile olmadı. korktuğum gibi değildi yani.inş sonucuda güzel olur. ben 13 şubatta bhcg baktırcm.benden sonrada sen herhalde hadi bakalım.
nasipten öte köy yok,ameliyat derse olsn bnce de sen dr. güveniyormsn bilgisine ..hadi yaaa üzüldüm bak şimdi,2.aşılama da boş geçti desene..benim bir ay sonra yeniden sperm testi yaptıracağız sonuca göre doktor aşılama derse aşılama yaptıracağız.ameliyat derse ameliyat daha yolun başındayız 1 yıl geçti belkide daha kaç yılımız var.napalım hayırlısı diyelim avunalım.siz artık yavaş yavaş tüp bebeğe de geçersiniz
çok kararszm beklicem diyorm olmazsa daha belki nisanda yaptırm 3.cüyübence de üçüncüyü denesin derim...
aşılama konusunda doktor çok önemliymiş canım,başka doktora gitsen..ayrıca yaşın da daha çok küçük çoook zamanın var bence biraz kendini rahat bırak belki de kendiliğinden tutacak.aşılama sonrası öyle tutanlar var.Valla inan yaşım 34 ben bile acele etmiyorum :))))) bak bildiğimiz halde 1 yıl öyle bekledik.daha da kimbilir ne kadar bekleyeceğiz.Kafanı biraz dağıtmaya çalış canım
aynen öyle canım dıyorum ki sevgililer gününe denk geliyo en güzel hediyeyi ona vermiş olurum Allahın izniyle hep bunu hayal ediyorum bakalım artık
çevremdeki bazı arkadaşlar diyor ki çocuk fikrini aklımızdan çıkardık hemen o ay hamile kaldık. hatta birisi tüp bebek merkezi araştırmaya başlamış umudunu yitirmiş. bi bakıyo ki hamile.inş onunda öyle olur.
lulum için dedim yani onun derken.aslında hepimizin öle olsun dimi...
3 ay çıkarsam zihnimden ama dakikada 1 aklımdahaftaya spora başlaym diyorm zayıf olmaya odaklanaym en azından iyi olur canım
ama korunmazken spor yapmak da tehlikeli olabilir.ben hep eşimle koşuya gidecek oluyorum ama ya varsa deyip vazgeçiyorum olmuyo yani.
ah canım bnde düşündüm onu temizliklerimi bile adet günlerime göre ayarlıyodm ama umursamam artık 2 yıl olmam ta şimdi mi olcak diyorum
inş ilk hamişimz olursn canım hakkında hayırlısı muhakkak yaz sonucukızlar yarın doktora gideceğim,kan testi yapılacak.aşılamadan sonra ki 12. günüm ayy çok heyecanlıyım:)
öyle düşünme allahın gücüne gider.dikkat etmekte fayda var yinede.ben kursa gidiyorum okuldan sonra kafa dağıtmak için.böyle bi fırsatın varsa değerlendir derim ben.
kızlar yarın doktora gideceğim,kan testi yapılacak.aşılamadan sonra ki 12. günüm ayy çok heyecanlıyım:)
kızlar yarın doktora gideceğim,kan testi yapılacak.aşılamadan sonra ki 12. günüm ayy çok heyecanlıyım:)
inş ilk hamişimz olursn canım hakkında hayırlısı muhakkak yaz sonucu
doğru canım namaza da başlasam bi türlü kılamıyorm ya
yazacağım canım inşallah pozitif olur...inş ilk hamişimz olursn canım hakkında hayırlısı muhakkak yaz sonucu
doğru canım namaza da başlasam bi türlü kılamıyorm ya
ayyy Alllah'ım inşallah..sonucu yaz mutlaka.tebrik edelm seni inş.benm dr. 15 gn sonra dedi senden 3 gün daha çok beklicem ben
Offfff cok heycanli :)) cok dua ediyorum bebeim senin icin insallah pozitiftir de sevinirizben adet oluyorum atesim dustu yarin aksama yada pzr gunu olurum.. bidahaki aya denicem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?