Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aşılama konusunda doktor çok önemliymiş canım,başka doktora gitsen..ayrıca yaşın da daha çok küçük çoook zamanın var bence biraz kendini rahat bırak belki de kendiliğinden tutacak.aşılama sonrası öyle tutanlar var.Valla inan yaşım 34 ben bile acele etmiyorum :))))) bak bildiğimiz halde 1 yıl öyle bekledik.daha da kimbilir ne kadar bekleyeceğiz.Kafanı biraz dağıtmaya çalış canım

çevremdeki bazı arkadaşlar diyor ki çocuk fikrini aklımızdan çıkardık hemen o ay hamile kaldık. hatta birisi tüp bebek merkezi araştırmaya başlamış umudunu yitirmiş. bi bakıyo ki hamile.inş onunda öyle olur.

lulum için dedim yani onun derken.aslında hepimizin öle olsun dimi...

günaydın. nasıl geçti aşılaman zor odu mu.hayırlı olsun.ne zaman yaptırmıştın aynı gün mü acaba ben 29 ocakta oldum.

günaydın canım aşılamam dün oldu benim .zorluğu sadece o aleti takarken oldu ondan sonrasını hıssetmedım zaten 15 gün sonra gel bakalım dedi hayırlısı artık inşAllah tutunmuştur bebişlerimiz

ben çok korkuyordm bu işlemden.ama o aleti takarken bile zorlanmadım.kanama bile olmadı. korktuğum gibi değildi yani.inş sonucuda güzel olur. ben 13 şubatta bhcg baktırcm.benden sonrada sen herhalde hadi bakalım.

ben çok korkuyordm bu işlemden.ama o aleti takarken bile zorlanmadım.kanama bile olmadı. korktuğum gibi değildi yani.inş sonucuda güzel olur. ben 13 şubatta bhcg baktırcm.benden sonrada sen herhalde hadi bakalım.

aynen öyle canım dıyorum ki sevgililer gününe denk geliyo en güzel hediyeyi ona vermiş olurum Allahın izniyle hep bunu hayal ediyorum bakalım artık

nasipten öte köy yok,ameliyat derse olsn bnce de sen dr. güveniyormsn bilgisine ..
bence de üçüncüyü denesin derim...
çok kararszm beklicem diyorm olmazsa daha belki nisanda yaptırm 3.cüyü

dr. çok sevimli ılımlı fakat yetersz kalıyor eşim tedavi olsa aşılamaya gerek kalmicak belki de,inş kendiliğindn olur da uğrasmayz daha,yaşla alakası yok ya tıp‘a olan inancımda gitti artık ne bileym,aman olmazsa 2 kişi yaşlanmakta güzel hepimizn vakti bol belki 60 yaşında anne olurz Allahın mucizeleri sonsuz

aynen öyle canım dıyorum ki sevgililer gününe denk geliyo en güzel hediyeyi ona vermiş olurum Allahın izniyle hep bunu hayal ediyorum bakalım artık

evet tam sevgililer günü hediyesi gerçekten.kasıklarım çok şişkin duruyo sanki adet öncesi şişmiş gibi.sende de varmı böle bişey.ağrı falan yok çatlatma iğnesinden sonrada çok hafif bi ağrı oldu. sende nasıldı.

lulum için dedim yani onun derken.aslında hepimizin öle olsun dimi...

3 ay çıkarsam zihnimden ama dakikada 1 aklımda haftaya spora başlaym diyorm zayıf olmaya odaklanaym en azından iyi olur canım

3 ay çıkarsam zihnimden ama dakikada 1 aklımda haftaya spora başlaym diyorm zayıf olmaya odaklanaym en azından iyi olur canım

ama korunmazken spor yapmak da tehlikeli olabilir.ben hep eşimle koşuya gidecek oluyorum ama ya varsa deyip vazgeçiyorum olmuyo yani.

ama korunmazken spor yapmak da tehlikeli olabilir.ben hep eşimle koşuya gidecek oluyorum ama ya varsa deyip vazgeçiyorum olmuyo yani.

ah canım bnde düşündüm onu temizliklerimi bile adet günlerime göre ayarlıyodm ama umursamam artık 2 yıl olmam ta şimdi mi olcak diyorum

kızlar yarın doktora gideceğim,kan testi yapılacak.aşılamadan sonra ki 12. günüm ayy çok heyecanlıyım:)

ah canım bnde düşündüm onu temizliklerimi bile adet günlerime göre ayarlıyodm ama umursamam artık 2 yıl olmam ta şimdi mi olcak diyorum

öyle düşünme allahın gücüne gider.dikkat etmekte fayda var yinede.ben kursa gidiyorum okuldan sonra kafa dağıtmak için.böyle bi fırsatın varsa değerlendir derim ben.

kızlar yarın doktora gideceğim,kan testi yapılacak.aşılamadan sonra ki 12. günüm ayy çok heyecanlıyım:)
inş ilk hamişimz olursn canım hakkında hayırlısı muhakkak yaz sonucu
öyle düşünme allahın gücüne gider.dikkat etmekte fayda var yinede.ben kursa gidiyorum okuldan sonra kafa dağıtmak için.böyle bi fırsatın varsa değerlendir derim ben.

doğru canım namaza da başlasam bi türlü kılamıyorm ya

sonucu yaz mutlaka.tebrik edelm seni inş.benm dr. 15 gn sonra dedi senden 3 gün daha çok beklicem ben

Offfff cok heycanli :)) cok dua ediyorum bebeim senin icin insallah pozitiftir de seviniriz ben adet oluyorum atesim dustu yarin aksama yada pzr gunu olurum.. bidahaki aya denicem :))

bende aynı cnm, başlıyorum sonra adet olym sonra bi daha başlayamıyom. şeytanın işi gücü yok bizle uğraşıyo.

yazacağım canım inşallah pozitif olur...
sonucu yaz mutlaka.tebrik edelm seni inş.benm dr. 15 gn sonra dedi senden 3 gün daha çok beklicem ben
ayyy Alllah'ım inşallah..
doktor dedi bana 12 gün sonra gel diye,çok gerginim...

Offfff cok heycanli :)) cok dua ediyorum bebeim senin icin insallah pozitiftir de seviniriz ben adet oluyorum atesim dustu yarin aksama yada pzr gunu olurum.. bidahaki aya denicem :))

canım sen progestan kullanmıyor muydun?progestan kullanırken adet olunmaz ki...

inşallah pozitiftir hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…