Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım sen progestan kullanmıyor muydun?progestan kullanırken adet olunmaz ki...

inşallah pozitiftir hayırlısıyla...[/QUOTE]

progestan kullanılırken adet olunmaz mı.o zmn kan verip test sonucu belli olana kadar adet olmıcaz demek bu.ağızdan mı alıyorsunuz bana alttan almamı söledi dr. o da aynı etkiyi gösterir mi

bende aynı cnm, başlıyorum sonra adet olym sonra bi daha başlayamıyom. şeytanın işi gücü yok bizle uğraşıyo.
aynen canım işi bizle uğrasmak zaten şu adetten snra deneym kılmayı

Kullaniyorum tatlim ama atesim dustu progestani keser kesmez gelir benim ki.. sen guzel haberlerle gel yarin bize insallah

çatlatma iğnesi bende çok ağrı yaptı kasıklarımda dün ama bugun geçti ağrım çok şükür şu an için kasıklarımda şişkinlik yok canım

çatlatma iğnesi bende çok ağrı yaptı kasıklarımda dün ama bugun geçti ağrım çok şükür şu an için kasıklarımda şişkinlik yok canım

her bünyeye farklı etki yapıyo herhalde.yumurtan kaç taneydi senin benim 2 tane vardı biri küçüktü zaten diğerinden.belki fazla yumrta olunca ağrı çok oluyodur ?

her bünyeye farklı etki yapıyo herhalde.yumurtan kaç taneydi senin benim 2 tane vardı biri küçüktü zaten diğerinden.belki fazla yumrta olunca ağrı çok oluyodur ?

canım 18 mm bir yumurtam vardı dr gayet iyi dedii herhalde catladığı için ağrı yapmış olabılır

merhaba arkadaşlar ben pazartesi günü ilk aşılamamı olucam çatlatma iğnelerinizi aşılama öncesimi sonrasımı oldunuz?
yardımcı olursanız sevinizim.

merhaba arkadaşlar ben pazartesi günü ilk aşılamamı olucam çatlatma iğnelerinizi aşılama öncesimi sonrasımı oldunuz?
yardımcı olursanız sevinizim.

hayırlı olsun tedavin:)
çatlatma iğnesi yapılır, yaklaşık 36 saat sonra aşılama yapılır canım.

daha doktoru bilmiyorum,biz avcılarda özel hastaneye gittik ameliyat dedi.sonra da devlet hastanesinde farklı söyleyince bekledik.Benim ablam Z.burnunda semiha şakir doğum evinde çalışıyor,oradaki kadın doğumcuya gidince demişti aşılama yapılabilir değerler çok da kötü değil diye...bakalım yine oraya gideceğim.Haseki deki doktor da hemen ameliyat olmaz dedi.bakıcaz bir ay sonra...senin tüp yaptırma şansında var ama 23.yaşını geçmen gerekiyor sanırım tüp için

ya bize bi dr ameliyt ol (özel) diğeri olma dedi (devlet)
hem yaşım tutmuyo hemde 2 yıllık evliyim 3‘ü bitirmem gerek,haseki de hangi dr. gittin 3. aşılama için oraya mı gitsem ?

Canim niye bozuyorsun moralini test gunu bekle bakalim.. sen cok erken yaptin..
ya onu bildiğim halde kafamdan atamadım ya ona sinir oluyorum çatlatma iğnesinin 10.günü aşılamanın 9.günüydü ya bide hep nette falan arastırrıken herkes varsa cıkar yazmıştı ayy takıldım bende ona herhalde

Son düzenleme:
Kizlar ben simdi gebelik testi yaptim ve esek kadar tek cizgi cikti sanirim hamile degilim ayyy oturdum agliyorum cok moralim bozuldu catlatma ignesinin 10.gunu bitti asilamanin da 8.gunu ((
canım idrar testi için çoook çook erken zaten çift çizgi çıksaydıda çatlama iğnesinin etkisi olacaktı 12.güne kadarsabırla bekle ve kanda yaptır benim kırmızılar bile 12. güne kadar bekleyemedi gerçi 11. gün geldi

yaaa kızlar size yazayım bari kafam çok karışık ?? ne olur yardımcı olun.. fikirlerinizi söyleseniz benim için kafii.
benim aşılamam negatif sonuçlandı ben kendi doktoruma 3. gündür ulaşamıyorum sanırım yurtdışına çıktı. zaman kaybetmemek için bende bugün başka bir doktora gittim. en azından kist oluştuysa (ki oluşmuş) onun için ilaç versin diye.gittiğim doktor kafamı karıştırdı. benim kendi doktorum ( beni temmuz ayında laparoskopi yapan) hsg ye gerek görmediğini zaten bazen kasılmalardan dolayı tüpler tıkalı gözükebiliyor güvenilir sonuçlar vermiyor ben ameliyatta bakmıştım açıktı dedi. bugün ki doktorda hsg yi çekelim çekmeden aşılama yapmak çok doğru olmuyor dedi. bana kist için 2 kutu doğum kontrol hapı verdi hadi birini anadım da neden iki kutu ben artık zaman kaybetmek istemiyorum. birde hsg den sonra bir iki ay daha doğal deneyin dedi ama bende endometriyozis var benim biran önce gebe kalmam gerekiyor. offf offf ne yapsam ki yaaa. şimdi oturdum ağlıyorum. ilaca başlasa mı bilemedim. haa birde bende bu ay dinlenip normal denemek istiyordum bu kistcik kendiliğinden geçmez mi ilaç içmesem..

Tatlim kist icin ilacini mutlaka kullan kullanmasanda adetle atilabilir ama atilmazsa diger ay yine ilaca baslamak zorunda kalacaksin ve 2 ay kaybetmis olacaksin ilaca baslaki isini garanti yap canim.. 1 ay kullan sonra adetle tekrar dr.a git atilmissa zaten 2. Kutuya gerek kalmaz canim. Moralinide bozma lutfen

canım bende 2.5 yıllık evlıyım çikolata kisti var dendı 3,5 santim ilaçla erimedi ben temmuzda laparoskobi oldum. ogunden sonra denem tutmadı sonra aşılama oldum tutmadı 3 aydır bıraktım. bende kararsızım napsam ne etsem bılmıyorum tüp bebekmı yoksa bı kaç defa daha aşılamamı olsam bılmıyorum. sende erımezse amelıyat ol bence

canım seninle aynı durumdayız. canım ben çikolata kistinden ameliyat oldum temmuz ayında bu oluşan normal folikül kisti geçtiğimiz ay aşılama yaptırdım orada çatlamayan yumurtaların neden olduğu kistcik. çok şükür endometiyozis tekrar etmedi. ( henüz)
bende son kez aşılama deneyip sonra tüp bebeğe geçecektim kist yokken çünkü kist tüp bebeğin tutmasını bile engelliyor. sen 1 kez mi denedin aşılamayı? belki ikinciyi deneyebilirsin olmazsa tüp bebeğe geç canım zaman kaybetmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…