aynen canım işi bizle uğrasmak zaten şu adetten snra deneym kılmayıbende aynı cnm, başlıyorum sonra adet olym sonra bi daha başlayamıyom. şeytanın işi gücü yok bizle uğraşıyo.
yazacağım canım inşallah pozitif olur...
inş canım vallahi çok ihtiyacımz var iyi habere
ayyy Alllah'ım inşallah..
doktor dedi bana 12 gün sonra gel diye,çok gerginim...
canım sen progestan kullanmıyor muydun?progestan kullanırken adet olunmaz ki...
inşallah pozitiftir hayırlısıyla...
yazacağım canım inşallah pozitif olur...
ayyy Alllah'ım inşallah..
doktor dedi bana 12 gün sonra gel diye,çok gerginim...
canım sen progestan kullanmıyor muydun?progestan kullanırken adet olunmaz ki...
inşallah pozitiftir hayırlısıyla...
evet tam sevgililer günü hediyesi gerçekten.kasıklarım çok şişkin duruyo sanki adet öncesi şişmiş gibi.sende de varmı böle bişey.ağrı falan yok çatlatma iğnesinden sonrada çok hafif bi ağrı oldu. sende nasıldı.
çatlatma iğnesi bende çok ağrı yaptı kasıklarımda dün ama bugun geçti ağrım çok şükür şu an için kasıklarımda şişkinlik yok canım
Kullaniyorum tatlim ama atesim dustu progestani keser kesmez gelir benim ki..sen guzel haberlerle gel yarin bize insallah
her bünyeye farklı etki yapıyo herhalde.yumurtan kaç taneydi senin benim 2 tane vardı biri küçüktü zaten diğerinden.belki fazla yumrta olunca ağrı çok oluyodur ?
merhaba arkadaşlar ben pazartesi günü ilk aşılamamı olucam çatlatma iğnelerinizi aşılama öncesimi sonrasımı oldunuz?
yardımcı olursanız sevinizim.
nasipten öte köy yok,ameliyat derse olsn bnce de sen dr. güveniyormsn bilgisine ..
çok kararszm beklicem diyorm olmazsa daha belki nisanda yaptırm 3.cüyü
dr. çok sevimli ılımlı fakat yetersz kalıyor eşim tedavi olsa aşılamaya gerek kalmicak belki de,inş kendiliğindn olur da uğrasmayz daha,yaşla alakası yok ya tıp‘a olan inancımda gitti artık ne bileym,aman olmazsa 2 kişi yaşlanmakta güzelhepimizn vakti bol belki 60 yaşında anne olurz Allahın mucizeleri sonsuz
daha doktoru bilmiyorum,biz avcılarda özel hastaneye gittik ameliyat dedi.sonra da devlet hastanesinde farklı söyleyince bekledik.Benim ablam Z.burnunda semiha şakir doğum evinde çalışıyor,oradaki kadın doğumcuya gidince demişti aşılama yapılabilir değerler çok da kötü değil diye...bakalım yine oraya gideceğim.Haseki deki doktor da hemen ameliyat olmaz dedi.bakıcaz bir ay sonra...senin tüp yaptırma şansında var ama 23.yaşını geçmen gerekiyor sanırım tüp için
nasılsınız kızlar benim moralim bozuk valah yaa bi gelemedim kendime
ya onu bildiğim halde kafamdan atamadım ya ona sinir oluyorum çatlatma iğnesinin 10.günü aşılamanın 9.günüydü ya bide hep nette falan arastırrıken herkes varsa cıkar yazmıştı ayy takıldım bende ona herhaldeCanim niye bozuyorsun moralini test gunu bekle bakalim.. sen cok erken yaptin..
canım idrar testi için çoook çook erken zaten çift çizgi çıksaydıda çatlama iğnesinin etkisi olacaktı 12.güne kadarsabırla bekle ve kanda yaptır benim kırmızılar bile 12. güne kadar bekleyemedi gerçi 11. gün geldiKizlar ben simdi gebelik testi yaptim ve esek kadar tek cizgi cikti sanirim hamile degilim ayyy oturdum agliyorum cok moralim bozuldu catlatma ignesinin 10.gunu bitti asilamanin da 8.gunu((
yaaa kızlar size yazayım bari kafam çok karışık ??ne olur yardımcı olun.. fikirlerinizi söyleseniz benim için kafii.
benim aşılamam negatif sonuçlandı ben kendi doktoruma 3. gündür ulaşamıyorum sanırım yurtdışına çıktı. zaman kaybetmemek için bende bugün başka bir doktora gittim. en azından kist oluştuysa (ki oluşmuş) onun için ilaç versin diye.gittiğim doktor kafamı karıştırdı. benim kendi doktorum ( beni temmuz ayında laparoskopi yapan) hsg ye gerek görmediğini zaten bazen kasılmalardan dolayı tüpler tıkalı gözükebiliyor güvenilir sonuçlar vermiyor ben ameliyatta bakmıştım açıktı dedi. bugün ki doktorda hsg yi çekelim çekmeden aşılama yapmak çok doğru olmuyor dedi. bana kist için 2 kutu doğum kontrol hapı verdi hadi birini anadım da neden iki kutu ben artık zaman kaybetmek istemiyorum. birde hsg den sonra bir iki ay daha doğal deneyin dedi ama bende endometriyozis var benim biran önce gebe kalmam gerekiyor. offf offf ne yapsam ki yaaa. şimdi oturdum ağlıyorum. ilaca başlasa mı bilemedim. haa birde bende bu ay dinlenip normal denemek istiyordum bu kistcik kendiliğinden geçmez mi ilaç içmesem..
canım bende 2.5 yıllık evlıyım çikolata kisti var dendı 3,5 santim ilaçla erimedi ben temmuzda laparoskobi oldum. ogunden sonra denem tutmadı sonra aşılama oldum tutmadı 3 aydır bıraktım. bende kararsızım napsam ne etsem bılmıyorum tüp bebekmı yoksa bı kaç defa daha aşılamamı olsam bılmıyorum. sende erımezse amelıyat ol benceyaaa kızlar size yazayım bari kafam çok karışık ??ne olur yardımcı olun.. fikirlerinizi söyleseniz benim için kafii.
benim aşılamam negatif sonuçlandı ben kendi doktoruma 3. gündür ulaşamıyorum sanırım yurtdışına çıktı. zaman kaybetmemek için bende bugün başka bir doktora gittim. en azından kist oluştuysa (ki oluşmuş) onun için ilaç versin diye.gittiğim doktor kafamı karıştırdı. benim kendi doktorum ( beni temmuz ayında laparoskopi yapan) hsg ye gerek görmediğini zaten bazen kasılmalardan dolayı tüpler tıkalı gözükebiliyor güvenilir sonuçlar vermiyor ben ameliyatta bakmıştım açıktı dedi. bugün ki doktorda hsg yi çekelim çekmeden aşılama yapmak çok doğru olmuyor dedi. bana kist için 2 kutu doğum kontrol hapı verdi hadi birini anadım da neden iki kutu ben artık zaman kaybetmek istemiyorum. birde hsg den sonra bir iki ay daha doğal deneyin dedi ama bende endometriyozis var benim biran önce gebe kalmam gerekiyor. offf offf ne yapsam ki yaaa. şimdi oturdum ağlıyorum. ilaca başlasa mı bilemedim. haa birde bende bu ay dinlenip normal denemek istiyordum bu kistcik kendiliğinden geçmez mi ilaç içmesem..
canım seninle aynı durumdayız. canım ben çikolata kistinden ameliyat oldum temmuz ayında bu oluşan normal folikül kisti geçtiğimiz ay aşılama yaptırdım orada çatlamayan yumurtaların neden olduğu kistcik. çok şükür endometiyozis tekrar etmedi. ( henüz)canım bende 2.5 yıllık evlıyım çikolata kisti var dendı 3,5 santim ilaçla erimedi ben temmuzda laparoskobi oldum. ogunden sonra denem tutmadı sonra aşılama oldum tutmadı 3 aydır bıraktım. bende kararsızım napsam ne etsem bılmıyorum tüp bebekmı yoksa bı kaç defa daha aşılamamı olsam bılmıyorum. sende erımezse amelıyat ol bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?