Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kullan diyorsun yani. bende öyle düşünüyorum hatta onu kullanayım olmazsa bu ay gidip ilacı kullanırken doktor hsg çekelim dedi onuda çektireyim. sonrada önümüzde ki ay kendi doktoruma gidip aşılamaya devam edeyim. kararım değişmezse böyle yapayım. sağol canım :13:

Ben zaten sizdeki dr.lari anlamiyorum tuplere baiilmadan asilama mi yapilirmis? Canim cok guzel dusunmussun bi ay icinde hepsini hallet diger ay hersey hazir olsun..

Ben zaten sizdeki dr.lari anlamiyorum tuplere baiilmadan asilama mi yapilirmis? Canim cok guzel dusunmussun bi ay icinde hepsini hallet diger ay hersey hazir olsun..
ama benim doktorum temmuzda beni laparoskopi yapmıştı çikolata kisti için o zaman tüplere bakmıştı açık mı diye ondan sonrası için gerek görmedi ama ben yaptırayım zaten bazen tüplerde sıvı oluyormuş buda tüp bebeğin bile tutunmasını engelliyormuş.
hadi ben kalkıp hapımı içeyim
bu arada alben bugün çalışıyordu dimi oyy kıyamam ben ona nasıl zor gelmiştir..

ARKADAŞLAR AŞILAMA İLAÇLARINI ALAMAYAN DURUMU OLMAYAN VARSA BEN VEREBİLİRİM İLK AŞILAMADA TUTTU ÇOK ŞÜKÜR BÜTÜN İLAÇLAR KALDI GERÇEKTEN İHTİYACI OLAN VARSA YADA BİLDİĞİNİZ VARSA CVP YAZSIN LÜTFEN BİR FAYDAM OLURSA NE MUTLU MAĞLUM PAHALI İLAÇLAR TŞKLER.

evet canım 2 ay önce yaptırdım bi kez sonra bıraktm gtmedim doktora. cok kötü bir piskoloji cok agladım gun boyunca agladıgımı biliyorum neden neden neden dıye cok sordum sorun yok sadece kistten olmuyor dendı alındı yıne olmadı ben ıyce yıkıldım o aşılamanın daha 8. gunu adet olmuştum butun hayallerım umutlarım ne varsa ıcımde hepsı yok oldu şimdi korkuyorum gidemıyorum guvenımı kaybettım içime kapandım hayatımı cok etkılıyor canım..

Kızlar bugün aşılamanın 11. günü.idrar testi yaptım meraktan. keşke yapmasaydım sabahtan beri ağlıyorum silik bile çıkmadı. Koskaca bir tek çizgi.offf ki ne offf.

canım bende aşılamanın 11. günü adet oldum ama aşılama tedavisine başlarken ben doktoruma söylemiştim benim yumurtlarım erken çatlıyor diye ben normaldede 23-24 günde bir adet oluyorum yani 10. gün falan açtlıyor aşılama yapıldığı ayda öyle oldu ama benim aşılamam 12. gün oldu dolayısyla aşılama için geç kalındı hayırlısı bakalım Rabbim nasip etmedi diyorum olmadığına çok üzülmüyorum ama doktorların acele etme stres yapma demesine çok sinir oluyorum ve üzülüyorum yaa ben sonuçta bu iş için 1.5 yıldır uğraşıyorum zaten 1 yıl boyunca denedik olmadı o yüzden ameliyat oldm daha neyini bekliyorum kistlerim yeniden oluşsun diyemi bekliyorum gerçekten hiiç anlamıyorum bunları..

Kızlar bugün aşılamanın 11. günü.idrar testi yaptım meraktan. keşke yapmasaydım sabahtan beri ağlıyorum silik bile çıkmadı. Koskaca bir tek çizgi.offf ki ne offf.
hemen attın mı canım testi daha çok düşük titrelerde olduğu için geç çıkar varsa bile. her ne kadar bekletmenin doğru olmadığını söyleseler bile düşük olunca bekletince çıkıyor test ettim onayladım. benim 7. ve 8. günlerde çatlama iğnesinin etksii ile pozitif çıkıyordu ama öyle hemen değil bekleyince pazar hiç çıkmadı çünkü kandada 0 çıktı

ilk aşılamanmı canım benımde tutmadı ilk aşılamam sabahtan akşama kadar aglamıştım bidahada gtmedim ara verdım hala bi ses yok bakalm heralde subata tekrar başlarım Allahım herkesin gönlüne göre versin cok zormuş beklemek umut etmek yada umudunu kaybetmek acabalarla dolu hayaller işte..

kesinlikle canım hep zaman kaybediyoruz Rabbim hayırlı zamanda göndersin meleklerimizi ne diyeyim

Herkese iyi akşamlar...yeni üye oldum... aynı dert içinde olan arkadaşların olduğu rahat rahat konuşabileceğimi düşünerek yazıyorum...2005 temmuzunda evlendim. Eşimde bende öğretmeniz...ilk beş sene tayindi,ayrı şehirlerdi ,askerlikti vb.sebeplerden dolayı hep erteledik...korunduk...sonrasında kendimi hazır hissettiğimde doktor doktor gezer oldum...3 aşılama ve 2 tüp bebek denemesi yaşadım...olmadı...umudumu yitirmedim, yitirmeyeceğim...

canım ne desem boş... umut umut..tek ihtiyacımız olan umut ve sabır.. bizde bir gün o çevremizdekilerin çok çabuk kavuştuğu bebeklerimize kavuşacağız tek farkla bizimkiler çok kıymetli olacaklar ...

canım ne desem boş... umut umut..tek ihtiyacımız olan umut ve sabır.. bizde bir gün o çevremizdekilerin çok çabuk kavuştuğu bebeklerimize kavuşacağız tek farkla bizimkiler çok kıymetli olacaklar ...

Asla karamsar olmadım...olmayacağım...sabırlı olmamın sonucunu göreceğim arkadaşım...evleneli uzun oldu...evet kavuşacağız ve çok çok daha kıymetli olacaklar güzel ifadenle tatlı arkadaşım...teşekkür ederim cevabına...

herkese merhaba arkadaşlar;
ben 3buçuk yıllık evliyim eşimde bi sorun yok bende pko var hsg çektirdim temiz çıktı 5 kez çatlatma iğnesi yaptırdım ve sonuç olarak aşılama yaptırmayı düşünüyorum..özel hastanede yaptırıcam masrafı toplamda ne kadarı buluyo acaba?

2,3 ay özele gittim 1 milyarı gecti cnm

kızlarrrrrrrrrr naber güzellerim benim ben bugün haşat vaziyette işten geldim ve uyuyakalmışım yemekten sonra herkese tek tek açıklama yapmaktan öldüm iş yerinde de bugün sabah 10.günüsü aşılamamın tek çizgiyi gördüm yine canlarım ama değişir ama değişmez bilmem yarın adet günüm 21 ocakta aşılama olmuştum eğer pazar günü de olmazsam adet gidip kan veririm pzatsi günü ama olurum gibi geliyor bana bugün kasıklarım ve belim koptu sanki bir de eve geldiğimde renkli çamaşırım bembeyaz olmuştu akıntı başlamış bende işte benimde 10.günüm de bunlar oldu dün gece hiç uyumadım iş stresinden ağladım sabaha kadar rabbim bana da bir bebek ver sağlıklısından hayırlısından da kurtulayım şu işten diye

kuzular birde listeye eklenmek istenenler hepsini okuyamadım yazılanların tekrar bana tarih ve kaçıncı aşılama olduğunu yazarsanız ekliycem sizleri de

albencim sakin ol biiii
elbette olacakk bizimde birgün minnoşlarımız

canım seni çok iyi anlıyorum iş stresi çok kötü hele ki istemediğin bi yerde çalışıyorsan... eski çalıştığım yerde her gece ağlamaktan helak olurdum işe gitmek hiç istmezdim çok şükür oradan kurtuldum şimdi işe gitmeye bayılıyorum
negatif testine gelince daha idrarda çıkmaz bunu sende biliyorsun ayrıca o beyaz akıntın çok iyi şeylere alemet umarım bebişin seninledir pazartesiyi umutla bekliyorum canım güzel haberlerini almamız diğeyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…