kullan diyorsun yani. bende öyle düşünüyorum hatta onu kullanayım olmazsa bu ay gidip ilacı kullanırken doktor hsg çekelim dedi onuda çektireyim. sonrada önümüzde ki ay kendi doktoruma gidip aşılamaya devam edeyim. kararım değişmezse böyle yapayım. sağol canım :13:Tatlim kist icin ilacini mutlaka kullan kullanmasanda adetle atilabilir ama atilmazsa diger ay yine ilaca baslamak zorunda kalacaksin ve 2 ay kaybetmis olacaksin ilaca baslaki isini garanti yap canim.. 1 ay kullan sonra adetle tekrar dr.a git atilmissa zaten 2. Kutuya gerek kalmaz canim. Moralinide bozma lutfen
kullan diyorsun yani. bende öyle düşünüyorum hatta onu kullanayım olmazsa bu ay gidip ilacı kullanırken doktor hsg çekelim dedi onuda çektireyim. sonrada önümüzde ki ay kendi doktoruma gidip aşılamaya devam edeyim. kararım değişmezse böyle yapayım. sağol canım :13:
ama benim doktorum temmuzda beni laparoskopi yapmıştı çikolata kisti için o zaman tüplere bakmıştı açık mı diye ondan sonrası için gerek görmedi ama ben yaptırayım zaten bazen tüplerde sıvı oluyormuş buda tüp bebeğin bile tutunmasını engelliyormuş.Ben zaten sizdeki dr.lari anlamiyorum tuplere baiilmadan asilama mi yapilirmis? Canim cok guzel dusunmussun bi ay icinde hepsini hallet diger ay hersey hazir olsun..
canım seninle aynı durumdayız. canım ben çikolata kistinden ameliyat oldum temmuz ayında bu oluşan normal folikül kisti geçtiğimiz ay aşılama yaptırdım orada çatlamayan yumurtaların neden olduğu kistcik. çok şükür endometiyozis tekrar etmedi. ( henüz)
bende son kez aşılama deneyip sonra tüp bebeğe geçecektim kist yokken çünkü kist tüp bebeğin tutmasını bile engelliyor. sen 1 kez mi denedin aşılamayı? belki ikinciyi deneyebilirsin olmazsa tüp bebeğe geç canım zaman kaybetmeden.
canım bende aşılamanın 11. günü adet oldum ama aşılama tedavisine başlarken ben doktoruma söylemiştim benim yumurtlarım erken çatlıyor diye ben normaldede 23-24 günde bir adet oluyorum yani 10. gün falan açtlıyor aşılama yapıldığı ayda öyle oldu ama benim aşılamam 12. gün oldu dolayısyla aşılama için geç kalındı hayırlısı bakalım Rabbim nasip etmedi diyorum olmadığına çok üzülmüyorum ama doktorların acele etme stres yapma demesine çok sinir oluyorum ve üzülüyorum yaa ben sonuçta bu iş için 1.5 yıldır uğraşıyorum zaten 1 yıl boyunca denedik olmadı o yüzden ameliyat oldm daha neyini bekliyorum kistlerim yeniden oluşsun diyemi bekliyorum gerçekten hiiç anlamıyorum bunları..evet canım 2 ay önce yaptırdım bi kez sonra bıraktm gtmedim doktora. cok kötü bir piskoloji cok agladım gun boyunca agladıgımı biliyorum neden neden neden dıye cok sordum sorun yok sadece kistten olmuyor dendı alındı yıne olmadı ben ıyce yıkıldım o aşılamanın daha 8. gunu adet olmuştum butun hayallerım umutlarım ne varsa ıcımde hepsı yok oldu şimdi korkuyorum gidemıyorum guvenımı kaybettım içime kapandım hayatımı cok etkılıyor canım..
hemen attın mı canım testi daha çok düşük titrelerde olduğu için geç çıkar varsa bile. her ne kadar bekletmenin doğru olmadığını söyleseler bile düşük olunca bekletince çıkıyor test ettim onayladım. benim 7. ve 8. günlerde çatlama iğnesinin etksii ile pozitif çıkıyordu ama öyle hemen değil bekleyince pazar hiç çıkmadı çünkü kandada 0 çıktıKızlar bugün aşılamanın 11. günü.idrar testi yaptım meraktan. keşke yapmasaydım sabahtan beri ağlıyorum silik bile çıkmadı. Koskaca bir tek çizgi.offf ki ne offf.
Kızlar bugün aşılamanın 11. günü.idrar testi yaptım meraktan. keşke yapmasaydım sabahtan beri ağlıyorum silik bile çıkmadı. Koskaca bir tek çizgi.offf ki ne offf.
canım bende aşılamanın 11. günü adet oldum ama aşılama tedavisine başlarken ben doktoruma söylemiştim benim yumurtlarım erken çatlıyor diye ben normaldede 23-24 günde bir adet oluyorum yani 10. gün falan açtlıyor aşılama yapıldığı ayda öyle oldu ama benim aşılamam 12. gün oldu dolayısyla aşılama için geç kalındı hayırlısı bakalım Rabbim nasip etmedi diyorum olmadığına çok üzülmüyorum ama doktorların acele etme stres yapma demesine çok sinir oluyorum ve üzülüyorum yaa ben sonuçta bu iş için 1.5 yıldır uğraşıyorum zaten 1 yıl boyunca denedik olmadı o yüzden ameliyat oldm daha neyini bekliyorum kistlerim yeniden oluşsun diyemi bekliyorum gerçekten hiiç anlamıyorum bunları..[/QU
aynı 1 yıl denedık olmadı 1,5 yıldırda tedavı görüyorum yıne olmadı ama benım doktorlarımda bıran önce tup bebege gonderıyor doktordan doktora fark var.. ama vakıt kaybedıyoruz hep, bılmıyorum aşılama yaptırrım 3 deneme yaptıktan sonra tüp bebek hayırlısıyla
kesinlikle canım hep zaman kaybediyoruz Rabbim hayırlı zamanda göndersin meleklerimizi ne diyeyimaynı 1 yıl denedık olmadı 1,5 yıldırda tedavı görüyorum yıne olmadı ama benım doktorlarımda bıran önce tup bebege gonderıyor doktordan doktora fark var.. ama vakıt kaybedıyoruz hep, bılmıyorum aşılama yaptırrım 3 deneme yaptıktan sonra tüp bebek hayırlısıyla
canım ne desem boş... umut umut..tek ihtiyacımız olan umut ve sabır.. bizde bir gün o çevremizdekilerin çok çabuk kavuştuğu bebeklerimize kavuşacağız tek farkla bizimkiler çok kıymetli olacaklar ...Herkese iyi akşamlar...yeni üye oldum... aynı dert içinde olan arkadaşların olduğu rahat rahat konuşabileceğimi düşünerek yazıyorum...2005 temmuzunda evlendim. Eşimde bende öğretmeniz...ilk beş sene tayindi,ayrı şehirlerdi ,askerlikti vb.sebeplerden dolayı hep erteledik...korunduk...sonrasında kendimi hazır hissettiğimde doktor doktor gezer oldum...3 aşılama ve 2 tüp bebek denemesi yaşadım...olmadı...umudumu yitirmedim, yitirmeyeceğim...
canım ne desem boş... umut umut..tek ihtiyacımız olan umut ve sabır.. bizde bir gün o çevremizdekilerin çok çabuk kavuştuğu bebeklerimize kavuşacağız tek farkla bizimkiler çok kıymetli olacaklar ...
herkese merhaba arkadaşlar;
ben 3buçuk yıllık evliyim eşimde bi sorun yok bende pko var hsg çektirdim temiz çıktı 5 kez çatlatma iğnesi yaptırdım ve sonuç olarak aşılama yaptırmayı düşünüyorum..özel hastanede yaptırıcam masrafı toplamda ne kadarı buluyo acaba?
kızlarrrrrrrrrr naber güzellerim benim ben bugün haşat vaziyette işten geldim ve uyuyakalmışım yemekten sonra herkese tek tek açıklama yapmaktan öldüm iş yerinde de bugün sabah 10.günüsü aşılamamın tek çizgiyi gördüm yine canlarım ama değişir ama değişmez bilmem yarın adet günüm 21 ocakta aşılama olmuştum eğer pazar günü de olmazsam adet gidip kan veririm pzatsi günü ama olurum gibi geliyor bana bugün kasıklarım ve belim koptu sanki bir de eve geldiğimde renkli çamaşırım bembeyaz olmuştu akıntı başlamış bende işte benimde 10.günüm de bunlar oldu dün gece hiç uyumadım iş stresinden ağladım sabaha kadar rabbim bana da bir bebek ver sağlıklısından hayırlısından da kurtulayım şu işten diye
kızlarrrrrrrrrr naber güzellerim benim ben bugün haşat vaziyette işten geldim ve uyuyakalmışım yemekten sonra herkese tek tek açıklama yapmaktan öldüm iş yerinde de bugün sabah 10.günüsü aşılamamın tek çizgiyi gördüm yine canlarım ama değişir ama değişmez bilmem yarın adet günüm 21 ocakta aşılama olmuştum eğer pazar günü de olmazsam adet gidip kan veririm pzatsi günü ama olurum gibi geliyor bana bugün kasıklarım ve belim koptu sanki bir de eve geldiğimde renkli çamaşırım bembeyaz olmuştu akıntı başlamış bende işte benimde 10.günüm de bunlar oldu dün gece hiç uyumadım iş stresinden ağladım sabaha kadar rabbim bana da bir bebek ver sağlıklısından hayırlısından da kurtulayım şu işten diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?