Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kuzular birde listeye eklenmek istenenler hepsini okuyamadım yazılanların tekrar bana tarih ve kaçıncı aşılama olduğunu yazarsanız ekliycem sizleri de

Albencim icini ferah tut oncelikle gec dollenme olabilir henuz hormonlarin salgilanmamis olabilir kan testi yaptir bence bu arada ben asilamami oldum 30 .01.2014 ilk asilamam oldu listeye ekleyebilirsin

canım iyi niyetin için çok teşekkür ederim Allah hayırla aldırsın bebeğini kucağına iğneye ihtiyacım yok benim ama tecrübelerini paylaşırsan çok memnun olurum

bende hayırlısıyla şu kurumdan bir kurtulsam birde bebek valla başka beklentim yok hayattan

parsen: 28 Ocak 2014 ----------------------3.aşılama tutmadı----------tüp bebeğe geçiyor
lulum : 15 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama----------------- tutmadı
alben038 : 21 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
dildidem : 20 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
patikli : 11 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama tutmadı ---------tüp bebeğe geçiyor
adzeynep : 20 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
köpük : 21 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
cycas : 18 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama tutmadı ---------2.aşılamaya geçiyor
seydabalci:16 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
BaSa86 : Şubat 2014 ----------------------2.aşılama------------------aşılamayı bekliyor
HHAZAN : 21 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama------------------beklemede
sophie77 : 22 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
fatmabay :20 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------tutmadı
bale18 : 21 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama------------------beklemede
WAIKIKI : 19 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
rana25 : 19 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------ tutmadı
taltua : 24 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
beriza : 21 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
eses07: 23 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
allomancer:25 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
yasey : 16 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
sykapusuz :27 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
Reyyan071:17 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
sewilay : 18 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
like65 : 22 Ocak 2014 ----------------------3.aşılama------------------beklemede
Bebekimsin:25 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama------------------beklemede
theparadise:30 Ocak 2014---------------------1.aşılama------------------beklemede
luul2 :29 Ocak 2014----------------------1.aşılama------------------beklemede
kimet: 6 Ocak 2014 ----------------------3.aşılama------------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞ

kızlar lütfen liste konusunda hassas olun biraz bana listeye beni de ekle deyip aşılama sonuçlarını yazmayan arkadaşlara tesüüf ederim biz burada bunları okuyanlara örnek olalım bir fikir verelim diye liste oluşturduk ama görüyorum ki listede de şimdiye kadar sonuçları belli olmuş olanlar var ama yazmamışlar bize hafta sonu da bekleyip listeden silicem o arkadaşları haberiniz olsun

bebek sahibi olanlar unutuyor tatlım

Albencim icini ferah tut oncelikle gec dollenme olabilir henuz hormonlarin salgilanmamis olabilir kan testi yaptir bence bu arada ben asilamami oldum 30 .01.2014 ilk asilamam oldu listeye ekleyebilirsin

ekledim canım hakkında hayırlısı olsun ben çok umutlanmamıştım sorun yok tatlım zaten yarın adet günüm olmazsan pazartesi test yaparım

bebek sahibi olanlar unutuyor tatlım

canım bebek sahibi olanlar bebeğin mutluluğuyla yazarlar bence ama bazı ruh hastaları var yazarsam nazar değer diye düşünen bilemem tabi onları ama çoğuda ben zaten üzülmüşüm bide onlara mı yazıcam diyor eminim kızmakta haksızmıyım sence?bi telaş beni de ekle beni de ekle diyolar sonra yoklar ne bişey paylaşıyolar ne sonuç yazıyolar deli oluyorum

haklısın cnm,ben sonuc ne olursa olsun yazarım mutlaka.
artık bu sitenin duayeniyim.iyiki üye olmusum yaaaa

kızlar kırmızılar geldi zaten negatif çıkmıştı idrarda (( 2. aşılamaya geçicez artık hayırlısı olsun inşallah...

kimsecikler kalmamış.iyi geceler kızlar.yarın saat 15.00da aşılamam olacak inşallah.İyi sonuçlar almayı ümit ediyorum.Allahım hepimizin gönlündekini versin.aşılamadan sonra 1,5 saat yatacaksın dedi doktor baya da uzun bir süre sıkıcı olacak.

Arkadaslar ben asilamanin 10. Gunu kan verdim 0.5 cikti bugun test gunumdu gitmedim umudum yok adetimi bekliyecem yarin adet gunum ama 3 4 gun gec olada biliom ilk defa sabirliyim hayreeeet degerin yukselmeyecegni biliyorum zaten . ..

Hayirli olsun tatlimm bebis olur insallah

Albencim o kadar listede tek hamis mi yaa umutlarimiz gitti iyice yok bi hamileyiiimmm haberi kirmziyi bekliom tatlim snc bellide aslinda adat gnum yarin insallah deger yukselir beni sasirtir yawrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…