- 8 Ekim 2011
- 510
- 162
- 323
kuzular birde listeye eklenmek istenenler hepsini okuyamadım yazılanların tekrar bana tarih ve kaçıncı aşılama olduğunu yazarsanız ekliycem sizleri de
Albennnnnnnnnn hadi gel.. parsende yok patiklide yok nereye kayboldunuz?
aşkitom ben anca girebildim daha nahlet gelsin işine de gücüne de öffff ya
ARKADAŞLAR AŞILAMA İLAÇLARINI ALAMAYAN DURUMU OLMAYAN VARSA BEN VEREBİLİRİM İLK AŞILAMADA TUTTU ÇOK ŞÜKÜR BÜTÜN İLAÇLAR KALDI GERÇEKTEN İHTİYACI OLAN VARSA YADA BİLDİĞİNİZ VARSA CVP YAZSIN LÜTFEN BİR FAYDAM OLURSA NE MUTLU MAĞLUM PAHALI İLAÇLAR TŞKLER.
mesleğin ne cnm senin? yorucumu?hem iş hem evlilik zor oluyor ya
albencim sakin ol biiii
elbette olacakk bizimde birgün minnoşlarımız
umarım canım umarım
canım seni çok iyi anlıyorum iş stresi çok kötü hele ki istemediğin bi yerde çalışıyorsan... eski çalıştığım yerde her gece ağlamaktan helak olurdum işe gitmek hiç istmezdim çok şükür oradan kurtuldum şimdi işe gitmeye bayılıyorum
negatif testine gelince daha idrarda çıkmaz bunu sende biliyorsun ayrıca o beyaz akıntın çok iyi şeylere alemet umarım bebişin seninledir pazartesiyi umutla bekliyorum canım güzel haberlerini almamız diğeyle..
kızlar lütfen liste konusunda hassas olun biraz bana listeye beni de ekle deyip aşılama sonuçlarını yazmayan arkadaşlara tesüüf ederim biz burada bunları okuyanlara örnek olalım bir fikir verelim diye liste oluşturduk ama görüyorum ki listede de şimdiye kadar sonuçları belli olmuş olanlar var ama yazmamışlar bize hafta sonu da bekleyip listeden silicem o arkadaşları haberiniz olsun
Albencim icini ferah tut oncelikle gec dollenme olabilir henuz hormonlarin salgilanmamis olabilir kan testi yaptir bence bu arada ben asilamami oldum 30 .01.2014 ilk asilamam oldu listeye ekleyebilirsin
bebek sahibi olanlar unutuyor tatlım
canım bebek sahibi olanlar bebeğin mutluluğuyla yazarlar bence ama bazı ruh hastaları var yazarsam nazar değer diye düşünen bilemem tabi onları ama çoğuda ben zaten üzülmüşüm bide onlara mı yazıcam diyor eminim kızmakta haksızmıyım sence?bi telaş beni de ekle beni de ekle diyolar sonra yoklar ne bişey paylaşıyolar ne sonuç yazıyolar deli oluyorum
kimsecikler kalmamış.iyi geceler kızlar.yarın saat 15.00da aşılamam olacak inşallah.İyi sonuçlar almayı ümit ediyorum.Allahım hepimizin gönlündekini versin.aşılamadan sonra 1,5 saat yatacaksın dedi doktor baya da uzun bir süre sıkıcı olacak.
kimsecikler kalmamış.iyi geceler kızlar.yarın saat 15.00da aşılamam olacak inşallah.İyi sonuçlar almayı ümit ediyorum.Allahım hepimizin gönlündekini versin.aşılamadan sonra 1,5 saat yatacaksın dedi doktor baya da uzun bir süre sıkıcı olacak.
kızlar lütfen liste konusunda hassas olun biraz bana listeye beni de ekle deyip aşılama sonuçlarını yazmayan arkadaşlara tesüüf ederim biz burada bunları okuyanlara örnek olalım bir fikir verelim diye liste oluşturduk ama görüyorum ki listede de şimdiye kadar sonuçları belli olmuş olanlar var ama yazmamışlar bize hafta sonu da bekleyip listeden silicem o arkadaşları haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?