Albencim o kadar listede tek hamis mi yaa umutlarimiz gitti iyice yok bi hamileyiiimmm haberi kirmziyi bekliom tatlim snc bellide aslinda adat gnum yarin insallah deger yukselir beni sasirtir yawrum
inşallah tatlım umarım listedeki 2.kişi sen olursun benim adet günümde yarın en geç pazar günü bakalım bende bekliyorum kırmızıları canım sende var mı akıntı bugün bayağı beyaz akıntı olmuş bende kasıklarımda da daimi değil ama ara ara batmalar var
inşallah tatlım umarım listedeki 2.kişi sen olursun benim adet günümde yarın en geç pazar günü bakalım bende bekliyorum kırmızıları canım sende var mı akıntı bugün bayağı beyaz akıntı olmuş bende kasıklarımda da daimi değil ama ara ara batmalar var
Bi ümitle bayağı bekledim ama sonuç değişmedi canımhemen attın mı canım testi daha çok düşük titrelerde olduğu için geç çıkar varsa bile. her ne kadar bekletmenin doğru olmadığını söyleseler bile düşük olunca bekletince çıkıyor test ettim onayladım. benim 7. ve 8. günlerde çatlama iğnesinin etksii ile pozitif çıkıyordu ama öyle hemen değil bekleyince pazar hiç çıkmadı çünkü kandada 0 çıktı
ilk aşılamanmı canım benımde tutmadı ilk aşılamam sabahtan akşama kadar aglamıştım bidahada gtmedim ara verdım hala bi ses yok bakalm heralde subata tekrar başlarım Allahım herkesin gönlüne göre versin cok zormuş beklemek umut etmek yada umudunu kaybetmek acabalarla dolu hayaller işte..[/
Benim ki 2. aşılama ve ben de sanırım uzun bi süre ara vereceğim. İlaçlar, iğneler ve en önemlisi beklemek beni çok yordu.
Albennnnnnnnnn hadi gel.. parsende yok patiklide yok nereye kayboldunuz?
Herkese iyi akşamlar...yeni üye oldum... aynı dert içinde olan arkadaşların olduğu rahat rahat konuşabileceğimi düşünerek yazıyorum...2005 temmuzunda evlendim. Eşimde bende öğretmeniz...ilk beş sene tayindi,ayrı şehirlerdi ,askerlikti vb.sebeplerden dolayı hep erteledik...korunduk...sonrasında kendimi hazır hissettiğimde doktor doktor gezer oldum...3 aşılama ve 2 tüp bebek denemesi yaşadım...olmadı...umudumu yitirmedim, yitirmeyeceğim...
Canim bwn progestrn kullanirken beyazDi akintim hapi biraktim 3 tane kalmisti zaten adeti geciktrio ya umut etmetim gecikmesin diye simdi seffaf akintim ve sukur agrim yok 2haftadir kasik agrsindan oluyodum a aceyip sivilce cikti adet oncesi cikardi ama.bu kadar degil yani.beklemedeym bakalim gnlum hep var dio hemde ikiz tekde degil bak :) insallah hamisiim dersin cnm benim
ilk aşılamanmı canım benımde tutmadı ilk aşılamam sabahtan akşama kadar aglamıştım bidahada gtmedim ara verdım hala bi ses yok bakalm heralde subata tekrar başlarım Allahım herkesin gönlüne göre versin cok zormuş beklemek umut etmek yada umudunu kaybetmek acabalarla dolu hayaller işte..[/
Benim ki 2. aşılama ve ben de sanırım uzun bi süre ara vereceğim. İlaçlar, iğneler ve en önemlisi beklemek beni çok yordu.
canım senle aynı gündük yanlış hatırlamıyosam sen ne durumdasın?
Bi ümitle bayağı bekledim ama sonuç değişmedi canım
canım,yarın test günüm,dua et bana lütfen...
kızlar kırmızılar geldi zaten negatif çıkmıştı idrarda(( 2. aşılamaya geçicez artık hayırlısı olsun inşallah...
tatlım ben progesteron kullanmadım yalnız dr.bana vermedi aşılamadan sonra sadee folik asit aldım beni Allah nasip etsin hepimize tez zamnda inşallah anlamadım aşkitom ikiz ne benim için mi diyosun kendin için mi?zor yahu ikiz de ben şişkoyum olmasam çok isterdimumarım adet olmazsın da bir anda öğreniriz hamiş olduğunu
canım,yarın test günüm,dua et bana lütfen...
ya bize bi dr ameliyt ol (özel) diğeri olma dedi (devlet)
hem yaşım tutmuyo hemde 2 yıllık evliyim 3‘ü bitirmem gerek,haseki de hangi dr. gittin 3. aşılama için oraya mı gitsem ?
Gunaydin arkadaslar bugun adet gunum test yaptim sonra baktm 2.cizgi baya renkli ustundede pembelik vae dagilmis gibi anlamadim ben test mi bozuktu ki
Gunaydin arkadaslar bugun adet gunum test yaptim sonra baktm 2.cizgi baya renkli ustundede pembelik vae dagilmis gibi anlamadim ben test mi bozuktu ki
hayırlısı ranacım hiç üzülme olucak inşallah sen gönlünü ferah tut birz daha gayret sabır gerek demekki ben de yarın bekliyorum o pis kırmızıları gelmez olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?