Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Albencim o kadar listede tek hamis mi yaa umutlarimiz gitti iyice yok bi hamileyiiimmm haberi kirmziyi bekliom tatlim snc bellide aslinda adat gnum yarin insallah deger yukselir beni sasirtir yawrum

inşallah tatlım umarım listedeki 2.kişi sen olursun benim adet günümde yarın en geç pazar günü bakalım bende bekliyorum kırmızıları canım sende var mı akıntı bugün bayağı beyaz akıntı olmuş bende kasıklarımda da daimi değil ama ara ara batmalar var

canım,yarın test günüm,dua et bana lütfen...

Canim bwn progestrn kullanirken beyazDi akintim hapi biraktim 3 tane kalmisti zaten adeti geciktrio ya umut etmetim gecikmesin diye simdi seffaf akintim ve sukur agrim yok 2haftadir kasik agrsindan oluyodum a aceyip sivilce cikti adet oncesi cikardi ama.bu kadar degil yani.beklemedeym bakalim gnlum hep var dio hemde ikiz tekde degil bak :) insallah hamisiim dersin cnm benim

Bi ümitle bayağı bekledim ama sonuç değişmedi canım

Merhaba canim.hosgeldin topigimize.bende seninle ayni durumdayim.mayis2005te evlendim.gercekten uzun oldu.ben hep bir sorunumuz yok olur diye bekledim ama olmadi.uc tane asilama negatif.yeter artik diyip tup bebege basvurduk subat adetimle gidecegim insallah.ama onunda garantisi yok iste.senin azmine hayran kaldim inanki.tebrik ederim seni.insallah en kisa zamanda bebislerimize kavusuruz canim benim.hayirlisiyla....:)))

tatlım ben progesteron kullanmadım yalnız dr.bana vermedi aşılamadan sonra sadee folik asit aldım beni Allah nasip etsin hepimize tez zamnda inşallah anlamadım aşkitom ikiz ne benim için mi diyosun kendin için mi?zor yahu ikiz de ben şişkoyum olmasam çok isterdim umarım adet olmazsın da bir anda öğreniriz hamiş olduğunu

Bi ümitle bayağı bekledim ama sonuç değişmedi canım

bende sabah gebelik testi yaptım 21 ocakta olmuştum aşılamayı negatif çıktı ama zaten pozitif çıksa çok şaşardım kanda bile en erken 12.gün belli olan gebelik idrarda 10.gün çıkmamalı ben umutsuzum aşılamamdan o ayrı ama sizden umutluyum biraz daha bekleyin bakalım canım benim benim 1 şubat adet günüm normalde bakalım bu 2 gün olmazsam kan vermeye giderim progesteran kullanmadım ben yani o geciktiremez çünkü

canım,yarın test günüm,dua et bana lütfen...

Rabbim çok güzel O bizi duyar Ondan başka kimsemiz yok O bize yeter Allahımızı çok seviyoruz ve muradımızI hayırla bize vermesini istiyoruz Allahım bu zeynep kuluna da listede bende dahil tüm bekleyen anne adaylarına da tez zamanda bebeklerini sağlıkla hayırla ver Allahım AMİNNNNNNNNN

kızlar kırmızılar geldi zaten negatif çıkmıştı idrarda (( 2. aşılamaya geçicez artık hayırlısı olsun inşallah...

hayırlısı ranacım hiç üzülme olucak inşallah sen gönlünü ferah tut birz daha gayret sabır gerek demekki ben de yarın bekliyorum o pis kırmızıları gelmez olsunlar

Kendim icin tatlim her dua eden ikiz olsun dedi bana ahh o kilolar sen beni gorsen bi :) bu arada ilk uye oldugumda hamis sanmistim seni ben hisler oyleydi iste ahh beklemek ahh bide ben gunu gunune adet olan biri degilim

ya bize bi dr ameliyt ol (özel) diğeri olma dedi (devlet)
hem yaşım tutmuyo hemde 2 yıllık evliyim 3‘ü bitirmem gerek,haseki de hangi dr. gittin 3. aşılama için oraya mı gitsem ?

aşılama için hasekiye gitmedim canım,Fatihte yavuz selime yakın bir bölümü var hasekinin eşim oradaki doktoru tanıyor onun aracılığıyla üroloji doktoruna yorumlaması için sonuçları gösterdik.İsmini bilmiyorum.Doktor demiş hemen ameliyat denilmez 3 ay sonra bir sperm testi daha yaptırırsın (labaratuar önermiş) ondan sonra da karar verilir demiş.biz de biraz ara verdik şimdi de yeniden gideceğiz bakalım.Fakat niyetim ablamın oradaki üroloğa gitmek..özeller hemen ameliyat diyor ben de paraya bağladıklarını düşünüyorum.eğer aşılaman tutmuyorsa ameliyat olması lazım.Diğer arkadaşlara bakıyorum ameliyat olmuş herkes...biz de olmassa aşılama da yaptıralım ameliyat da olsunlar :)))

Gunaydin arkadaslar bugun adet gunum test yaptim sonra baktm 2.cizgi baya renkli ustundede pembelik vae dagilmis gibi anlamadim ben test mi bozuktu ki

Gunaydin arkadaslar bugun adet gunum test yaptim sonra baktm 2.cizgi baya renkli ustundede pembelik vae dagilmis gibi anlamadim ben test mi bozuktu ki

Emin olmak icin kan tahlili yaptir bence. Niye idrari bekletin ki ben dayanamayip regle günüm gelmeden 3 gün önce test yaptiracagim.
22 ocak ta asilama yapildi 3 subatta kan test istediler en garantisi o ki sen17.01 asilama yaptirmissin kesin cikar

hayırlısı ranacım hiç üzülme olucak inşallah sen gönlünü ferah tut birz daha gayret sabır gerek demekki ben de yarın bekliyorum o pis kırmızıları gelmez olsunlar

ilk gördüğün zaman biraz yıkıcı oluyo ama alışıp sonradan topluyosun kendini, dua ve gayretten başka yapacak bişi yok.. bu arada dün lekelenme oldu bugünde çok az sadece peçeteye değdi ( kahverengi çok açık) acaba kist mi oluştu ya pazartesine kadar gelmezse dr gidicem en iyisi bu galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…