aşılama için hasekiye gitmedim canım,Fatihte yavuz selime yakın bir bölümü var hasekinin eşim oradaki doktoru tanıyor onun aracılığıyla üroloji doktoruna yorumlaması için sonuçları gösterdik.İsmini bilmiyorum.Doktor demiş hemen ameliyat denilmez 3 ay sonra bir sperm testi daha yaptırırsın (labaratuar önermiş) ondan sonra da karar verilir demiş.biz de biraz ara verdik şimdi de yeniden gideceğiz bakalım.Fakat niyetim ablamın oradaki üroloğa gitmek..özeller hemen ameliyat diyor ben de paraya bağladıklarını düşünüyorum.eğer aşılaman tutmuyorsa ameliyat olması lazım.Diğer arkadaşlara bakıyorum ameliyat olmuş herkes...biz de olmassa aşılama da yaptıralım ameliyat da olsunlar :)))
günaydın canım testi tekrarla bir istersen bozuk olabilir inşAllah hamişsindirrrrrr[
Biraz daha bekleyim aslinda
Emin olmak icin kan tahlili yaptir bence. Niye idrari bekletin ki ben dayanamayip regle günüm gelmeden 3 gün önce test yaptiracagim.
22 ocak ta asilama yapildi 3 subatta kan test istediler en garantisi o ki sen17.01 asilama yaptirmissin kesin cikar
yaaa kızlar size yazayım bari kafam çok karışık ??ne olur yardımcı olun.. fikirlerinizi söyleseniz benim için kafii.
benim aşılamam negatif sonuçlandı ben kendi doktoruma 3. gündür ulaşamıyorum sanırım yurtdışına çıktı. zaman kaybetmemek için bende bugün başka bir doktora gittim. en azından kist oluştuysa (ki oluşmuş) onun için ilaç versin diye.gittiğim doktor kafamı karıştırdı. benim kendi doktorum ( beni temmuz ayında laparoskopi yapan) hsg ye gerek görmediğini zaten bazen kasılmalardan dolayı tüpler tıkalı gözükebiliyor güvenilir sonuçlar vermiyor ben ameliyatta bakmıştım açıktı dedi. bugün ki doktorda hsg yi çekelim çekmeden aşılama yapmak çok doğru olmuyor dedi. bana kist için 2 kutu doğum kontrol hapı verdi hadi birini anadım da neden iki kutu ben artık zaman kaybetmek istemiyorum. birde hsg den sonra bir iki ay daha doğal deneyin dedi ama bende endometriyozis var benim biran önce gebe kalmam gerekiyor. offf offf ne yapsam ki yaaa. şimdi oturdum ağlıyorum. ilaca başlasa mı bilemedim. haa birde bende bu ay dinlenip normal denemek istiyordum bu kistcik kendiliğinden geçmez mi ilaç içmesem..
Herkese iyi geceler.yeni arkadaslar katilmis hosgelmisler..insallah bu ay bol bol hamis cikar...
Tatlim ben asilamami. 10. Gunu verdim 0.5 umudum gitti yok diye dusundum yaptrmayacamda dedim tum belirtilerumde gitti kanda 0.5 cikinca demekki psikolojikmis
tamam canım sağol bizde şimdi eşimle onu konuşuyorduk kullanmasam diyordum ama ben akşam bir tane içtim şimdi bıraksam ne olur ki! sen soğan kürünü ne zaman içmeye başladın bununla ilgili çeşitli rivayetler var ben daha önce kullandığımda adet bittikten 7 gün sonra başlamıştım sende mi öyle yaptın ?bende yumurta kisti oluşmuştu bundan 4 ay önce.bana dr.ilaç vermedi bir sonraki adetle atarsın dedi.ben o ay soğan kürü yaptım.hatta polikistik durumlarımda vardı çok değildi ve hamileliği engellemiyodu ama soğan kürüyle hepssi gider dediler bana bende 15 gün soğan kürü yaptım ve tekrar doktora gittim.ne yumurta kisti ne polikistik hiç bişe kalmamış hepsi gitmişti.bence ilaç kullanma önce soğan kürünü dene derim ben.geçmiş olsun..
canim erken vermissin bence kani. 10. gün biraz erken olmus. dr. ne dedi?
belirti olarak neyin vardi? benim gögüs uclarim cok hassaslasti ve kasiklarim agriyor.
Merhaba canim.hosgeldin topigimize.bende seninle ayni durumdayim.mayis2005te evlendim.gercekten uzun oldu.ben hep bir sorunumuz yok olur diye bekledim ama olmadi.uc tane asilama negatif.yeter artik diyip tup bebege basvurduk subat adetimle gidecegim insallah.ama onunda garantisi yok iste.senin azmine hayran kaldim inanki.tebrik ederim seni.insallah en kisa zamanda bebislerimize kavusuruz canim benim.hayirlisiyla....:)))
Aynı duygu seli içinde olan arkadaşların arasına katıldığım için şanslı hissediyorum...herkesin kendine göre bir hikayesi var...çabalar var...hayaller...umutlar ve sonuçlar...kimsenin mutluluğunda gözüm olmadı...çalışıyorum...öğretmenim...çocuklarımı çok seviyorum...sade ama kendine göre bir rutinlik içinde geçen hayatım var...bebek evliliği tamamlayan en önemli unsur...sadece anne-baba olma çabası içinde verdiğimiz mücadele herkese göre kat ve kat fazla...aşılamalar ve tüp bebek denemeleri...yordu tabiki vücudumu...ama asla moralimi bozmadım...yaza 3.tüp bebek denemesi olacak...malum yaz tatilimiz var uygun zaman... dualarım hepimize...yaşamın insana ne getireceğini bilemez insan...zorlu bir süreç zorlu bir yol...4 kız kardeşiz...en küçüğümde anne oldu...Ablamın 2 çocuğu var...diğer kız kardeşimle biraz uzağız...oda dört yıllık evli...eşi yüzünden eski yakınlığımız kalmadı...ama oda aynı çaba içinde biliyorum...kısacası öyle yada böyle evliliğin süreçleri içinde yaşanan,bilinen durumlar bunlar...Eşime gelince...ketum ve duygularını çok belli eden bir erkek değil...çok istiyor biliyorum...ama destekçim,yol arkadaşım...bu çaba sadece bana ait olmamalı..yıpranmadan devam etme yolunda birbirimize söz verdik...sağlığım ve imkanlarım el verdiği sürece umudum olacak hep....
2si de tutmayınca şaşırdm kldm bi süre dinlenmem grek snra çaresine bakıcam,bnde bi üroloğa gidip gösterebilrm sonuçları iyi bi yer olsn istiyorm,sen mennn kalırsan alaka ilgiden bizlere de önerirsn canım,gerçi ameliyat olanlarnda tutmamş ga iyice kararsz kaldk .. iyi haberle gel canım
Goguslerimde hic bir belirti yoktu hep kasik agrim sol tarf ozellikle vajinam cok baski vardi bugunde oyle akintim cok
devlet hastanesi sonuçta ilgi alaka konusunda özel hastane gibi olmaz..ama doktorun söylediği sonuçlardan memnun kalırsam sana yazarım..sen de gidersin.test sonuçlarımız zaten benziyor.
meraba arkadaşlar bende heyet roporu için falan ugraşıyorum 7 şubata gün verdiler bakalım o gün ignelerimi falan alıcam inş raporum çıkarsa size bişe sorcam şimdi ben 1 ay klomen kullandım ama işe yaramadı doktorumda igneye geçicez dedi heyet raporunu çıkar dedi ama bana aşılama falan demedi pkoluyum ben yumurta geliştirmek için igne ve çatlakmak için igne kullanıcam şimdi bu igneleri kullanmam demek aşılamamı oluyo yoksa sadece ignede tedavi yöntemmi bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
tamam canım sağol bizde şimdi eşimle onu konuşuyorduk kullanmasam diyordum ama ben akşam bir tane içtim şimdi bıraksam ne olur ki! sen soğan kürünü ne zaman içmeye başladın bununla ilgili çeşitli rivayetler var ben daha önce kullandığımda adet bittikten 7 gün sonra başlamıştım sende mi öyle yaptın ?
merhaba arkadas hosgeldin,heyet raporu falan bilmem ben özele gittim.
Klomen dozunu arttırdıkca yumurtan cevap verene kadar sonra catlatma iğnesi eger doktorun benimki gibi aceleciyse 36 saat sonra asılama
ama sayfada görüyorum asılama olmadan iğnelerle kendi dogal yoldan gebelik deneyenler var.doktorunla konus bencede.
Kac yasındasın?kac yıllık evlisin?aramıza hosgeldinnn
3. seneye girdik hayırlısıyla 20 yaşındayım..devlet hastanesine gidiyorum ben.klomen kullandım dedgim gibi 1 ay ama işe yaramadı tam tersi degerlerm geriledi öle oluncada doktorm klomene devam etmemize gerek yok deyip igneye geçelim dedi..oan soramadım aşılamamı diye şimdide çatlıyom meraktan
Allahhtan yaslarımız kücük ya,sen dahada kücükmüssün.
Diğer ne zmn randevun o zmn sorarsın cnm,muhtemelen iğne ile birkac kez denersin.
Olmadı aşılama yapar.zaman bakalım neler gösterir,hayırlıısııı ins.bebeklerimiz gelirrrr
o zaman kullanırken değil bıraktıktan sonra adet olunuyor öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?