Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inş tek duam dilegim bu.. allahım en kısa zamnda hepimize nasip eder inş. sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin nasıl bi tedavi görüyosun.

bende 23 yasındayım 3 yıllık evliyim cnm,ins.bebeklerimiz bizimledir.
Bende klomen,catlatma iğnesi,en son 23 ocakta asılama oldum,beklemedeyim

Selamm kızlarr bi hamile daha varr :) ne güzel sewilay Allah kucağınada almayı nasio etsinnn çok sevindimm :)

tebrik eden bayanlar teşekkürederim darısı sizlerin başına inşallah..dualarım sizinle..
arkadaşlar belirti olarak çok hamileliğe yoracağım bişe olmadı.rutin olarak göğüslerimde şişkinlik ve hassasiyet oluştu taa aşılamanın yapıldığı ilk zamanlardan bu zamana kadar.kasık ağrısı oldu ama diken batar gibi adet sancısından biraz daha fazlaydı.ki hala devam ediyor kasık ağrıları.birde eğilip kalkmalarımda sol yumurtalığımda bilye gibi bir şey var sanki bana batıyordu.bu arada 18 ocakta aşılama yaptırmıştım,15 gün olmuş.

aşılamada dr.un çok büyük başarısı var.ben o yüzden sizlerle gittiğim dr.u paylaşmak istiyorum.zaten kendisi bilinmiş Türkiye'nin en iyileri arasında.çok ilgili biri,az önce onunla görüştüm.pazartesi günü kan tahlilimi yanileyeceğim.bir problem yoksa beta hcgnin yükselerek devam etmesi gerekiyor.

PROF.DR.ENGİN ORAL
İSTANBUL Nişantaşı ve Floryada muaynaneleri var.
eğer bir problem varsa sizde hemen onu görebiliyor.en problemli insanlara bile aşılama olsun tüp bebek olsun nokta atışı yapar gibi genelde tek seferde tutturuyor.herşeyi programlı çok hassas ve ilgili.aklıma bir şey takıldığında rahatça arayabildim,o kadar yoğunluğuna rahmen hiç bir telefonunu cevapısız bırakmıyor,en kötüsü müsait değilse daha sonra geri dönüyor.bence dr.dediğin böyle olmalı.ortada o kadar ilgisiz alakasız dr.lar varki.bence o Dr.larla devam etmek zaman kaybı.ben bu doktoru tavsiye ederim.Allah izin verirse gebelik sürecimide engin bey takip edecek.

fiyatlarına gelince; ilaçlar+tüpbebek merkezine ödenen ücret+dr.a ödenen ücret toplam 1800 TL tuttu.

ewladını saglıcakla al cnm kucagına,darısı basımızaa

Selamm kızlarr bi hamile daha varr :) ne güzel sewilay Allah kucağınada almayı nasio etsinnn çok sevindimm :)

teşekkürederim canım.benim bir tane düşüğüm var.aslında çokda kalp atışlarını duymadan tam sevinemeyeceğim.çünkü tekrar hevesimin kursağında kalmasından korkuyorum.çevremdekilerle bile paylaşmıyorum.3 ay sonra inşallah paylaşıcam yakınlarımla.Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…