inş tek duam dilegim bu.. allahım en kısa zamnda hepimize nasip eder inş. sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin nasıl bi tedavi görüyosun.
anladım canım sağol vallah çok kararsızım off off umarım birşey olmazben adet bittikten 2-3 sonra başladım canım.bir tane içtiğin ilaçtan bişe olmaz bence.
bence sen tekrar bir test yap canim. 14 gün gecmis asilamadan artik belli olur...
bende 23 yasındayım 3 yıllık evliyim cnm,ins.bebeklerimiz bizimledir.
Bende klomen,catlatma iğnesi,en son 23 ocakta asılama oldum,beklemedeyim
hayırlısı olur inşş hamilesindir bebegin seninledir
aşılama listesini kim yönetiyodu? benim sonucum pozitif :) 202,19 çıktı darısı başınıza..
canım senle aynı gündük yanlış hatırlamıyosam sen ne durumdasın?
kasımın 9 da aşılama oldum tutmadı bıraktım canım. gtmıyorum çok kararsızım ama ara vermek cok ıyı geldı cunku 1 ayda kac defa doktora gt buyudumu çatladımı yoruldum artık aç kapa aç kapa onun piskolojisi çok kötü yaşamayan asla bılemez. kafam rahat daha mutluyum sanki ama normelıde olmuyor yıne yol göründü adetımde tekrar gıdıp aşılama olucam. allah buyuk bazen umudumu kaybetsemde bı umut dıyorum..
inşallah canım korunurken hamile kalanlar bile var çevremde bize bu nasipmiş ne yapalım kısmet[/QUO
canım ya bu kelime beni öldürüyor korunurken olduk ah ah kımı ıstemez kımı ıster bulamaz. en yakın arkadaşım korunurken oldular o lafa ben ne kadar aglamıştım o istemedıgı ıcın agladı ben ıstedıgım için kadere bak işte napcan.. bızımde yuzumuz guler inşallah
inşallah canım korunurken hamile kalanlar bile var çevremde bize bu nasipmiş ne yapalım kısmet[/QUO
canım ya bu kelime beni öldürüyor korunurken olduk ah ah kımı ıstemez kımı ıster bulamaz. en yakın arkadaşım korunurken oldular o lafa ben ne kadar aglamıştım o istemedıgı ıcın agladı ben ıstedıgım için kadere bak işte napcan.. bızımde yuzumuz guler inşallah
hani derler ya kazayla istemeden oldu.bi bize mi olamıyor diyorum bende
hani derler ya kazayla istemeden oldu.bi bize mi olamıyor diyorum bende
okadar çok varki aklım almıyor millet spermın ısmını duyunca hamıle kalıyor:) bızde içinde yuzuyoruz olmuyor:) terbıyemıde bozdular
okadar çok varki aklım almıyor millet spermın ısmını duyunca hamıle kalıyor:) bızde içinde yuzuyoruz olmuyor:) terbıyemıde bozdular
aynen balım yaaa ayennnnn ..
ama suna inanıyorum cagımızın sorunu bu ..:
doktorum dedi ki yediklerimizden dolayı artık
aynen balım yaaa ayennnnn ..
ama suna inanıyorum cagımızın sorunu bu ..:
doktorum dedi ki yediklerimizden dolayı artık
ya ne bileyim canım olan nıye hormon mormon dınlemıyor benımle evlenen cevremde herkes hamıle ya kımse tedavı görmuyor kımseyle konuşup paylaşcak birileri yok cunku herkesın var ıkıncısı üçüncüsü bı tek doktora giden benim her doktora gittiğimde ağlayarak dönüyorum kızıyorum sonra sabır nur dıyorum sabır yapacak bişeyin yok isyana giriyor sonrası
ya ne bileyim canım olan nıye hormon mormon dınlemıyor benımle evlenen cevremde herkes hamıle ya kımse tedavı görmuyor kımseyle konuşup paylaşcak birileri yok cunku herkesın var ıkıncısı üçüncüsü bı tek doktora giden benim her doktora gittiğimde ağlayarak dönüyorum kızıyorum sonra sabır nur dıyorum sabır yapacak bişeyin yok isyana giriyor sonrası
benimle evlenenlerde 2.ciyi yaptılar,intiharmı edeyim ..
yooo haşa rabbim vermesse elden birşey gelmez ki ..
tevekkül etmek yakışır bizlere hamdolsun
aşılama listesini kim yönetiyodu? benim sonucum pozitif :) 202,19 çıktı darısı başınıza..
tebrik eden bayanlar teşekkürederim darısı sizlerin başına inşallah..dualarım sizinle..
arkadaşlar belirti olarak çok hamileliğe yoracağım bişe olmadı.rutin olarak göğüslerimde şişkinlik ve hassasiyet oluştu taa aşılamanın yapıldığı ilk zamanlardan bu zamana kadar.kasık ağrısı oldu ama diken batar gibi adet sancısından biraz daha fazlaydı.ki hala devam ediyor kasık ağrıları.birde eğilip kalkmalarımda sol yumurtalığımda bilye gibi bir şey var sanki bana batıyordu.bu arada 18 ocakta aşılama yaptırmıştım,15 gün olmuş.
aşılamada dr.un çok büyük başarısı var.ben o yüzden sizlerle gittiğim dr.u paylaşmak istiyorum.zaten kendisi bilinmiş Türkiye'nin en iyileri arasında.çok ilgili biri,az önce onunla görüştüm.pazartesi günü kan tahlilimi yanileyeceğim.bir problem yoksa beta hcgnin yükselerek devam etmesi gerekiyor.
PROF.DR.ENGİN ORAL
İSTANBUL Nişantaşı ve Floryada muaynaneleri var.
eğer bir problem varsa sizde hemen onu görebiliyor.en problemli insanlara bile aşılama olsun tüp bebek olsun nokta atışı yapar gibi genelde tek seferde tutturuyor.herşeyi programlı çok hassas ve ilgili.aklıma bir şey takıldığında rahatça arayabildim,o kadar yoğunluğuna rahmen hiç bir telefonunu cevapısız bırakmıyor,en kötüsü müsait değilse daha sonra geri dönüyor.bence dr.dediğin böyle olmalı.ortada o kadar ilgisiz alakasız dr.lar varki.bence o Dr.larla devam etmek zaman kaybı.ben bu doktoru tavsiye ederim.Allah izin verirse gebelik sürecimide engin bey takip edecek.
fiyatlarına gelince; ilaçlar+tüpbebek merkezine ödenen ücret+dr.a ödenen ücret toplam 1800 TL tuttu.
Selamm kızlarr bi hamile daha varr :) ne güzel sewilay Allah kucağınada almayı nasio etsinnn çok sevindimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?