ilk gördüğün zaman biraz yıkıcı oluyo ama alışıp sonradan topluyosun kendini, dua ve gayretten başka yapacak bişi yok.. bu arada dün lekelenme oldu bugünde çok az sadece peçeteye değdi ( kahverengi çok açık) acaba kist mi oluştu ya pazartesine kadar gelmezse dr gidicem en iyisi bu galiba..
ay belki yerleşme kanamasıdır yavrum o inşallah devmı gelmez ya
alben hosgeldin cnm
hoşgördük bitanem nasılsınız ben kırmızıları bekliyorum bugün en geç yarın bendeler
aşılama listesini kim yönetiyodu? benim sonucum pozitif :) 202,19 çıktı darısı başınıza..
Arkadaslar gelsi benim kirmizi asilamam tutmadi ...
canım senle birebir düşüncedeyz ne yaptım olmuyor iyice bunaldm artık dayanamıyorm sanki her ay her gün evlat acısı yaşıyorm nasl bi şeydir bu Yarabbim içimde teşler yanıyor
iyiyim cok sükür cnm,bende de tık yok ... kız öyle deme belki hamişsindirrr
keşke yavrucum keşke de belirtilerim arttı iyice
iyide gebelik belirtileri aynı adet gibiymiş ki Allahkerim
ya evet öyle diyorlar ama benim en çok da şu göğüs hassasiyeti kısmına kafam takıldı benikiler başından beri normal ne hassasiyet ne bişey sadece ucu acıyor biraz ama kasıklarım önceden batıyordu şimdi dökülüyor gibi 1 saat önce acımıyodu şimdi her dk daha çok ağrıyo kasıklarım benim kırmızım beni yanıltmaz bitanem her ay gününde buyuru bana yok sen aşılama oldun yok ilaç kullandın filan dinlemez gününde buyurur bugün onun günü ama bigün benim günüm olacak görür o
aşılama listesini kim yönetiyodu? benim sonucum pozitif :) 202,19 çıktı darısı başınıza..
kurban olurum ya anlıyorum hepinizi yemin ederim 6 yıl 5 aydır her ay aynı üzüntyü yaşıyorum ağlıyorum kahroluyorum ama elden ne gelir ki isyan etmiycez dedim ya Allah kimine veriyor ama hastalıklı veriyor kimin veriyor sonra alıyor öyle olmasındansa bizim imtihan daha kolay diyorum üzülmeyin artık nolur dua edicez sağlıklı bir bebek ver Allahım diye napalım?
hay cehennemin dibi ya gelmeselerdi ulan bari bu ayda gelmeselerdi bana da geliyolar galiba en geç 7ye kadar gelirler bana hissdiyorum
canım senle birebir düşüncedeyz ne yaptım olmuyor iyice bunaldm artık dayanamıyorm sanki her ay her gün evlat acısı yaşıyorm nasl bi şeydir bu Yarabbim içimde teşler yanıyor
kurban olurum ya anlıyorum hepinizi yemin ederim 6 yıl 5 aydır her ay aynı üzüntyü yaşıyorum ağlıyorum kahroluyorum ama elden ne gelir ki isyan etmiycez dedim ya Allah kimine veriyor ama hastalıklı veriyor kimin veriyor sonra alıyor öyle olmasındansa bizim imtihan daha kolay diyorum üzülmeyin artık nolur dua edicez sağlıklı bir bebek ver Allahım diye napalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?