Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Inanirmisiniz artik agliyamiyorum bile ne cok istemistim bebegim seni yeniden bi umut olcaktin bana herseyi unutacaktim kalp atisini kaydecektim babana supriz yapcaktik adini bile koymustum beni biraktin yine. . .acimi ablatamiyorum ibanib sozleyecek soz yok artikk

canım senle birebir düşüncedeyz ne yaptım olmuyor iyice bunaldm artık dayanamıyorm sanki her ay her gün evlat acısı yaşıyorm nasl bi şeydir bu Yarabbim içimde teşler yanıyor

ay belki yerleşme kanamasıdır yavrum o inşallah devmı gelmez ya

canım senle birebir düşüncedeyz ne yaptım olmuyor iyice bunaldm artık dayanamıyorm sanki her ay her gün evlat acısı yaşıyorm nasl bi şeydir bu Yarabbim içimde teşler yanıyor

kurban olurum ya anlıyorum hepinizi yemin ederim 6 yıl 5 aydır her ay aynı üzüntyü yaşıyorum ağlıyorum kahroluyorum ama elden ne gelir ki isyan etmiycez dedim ya Allah kimine veriyor ama hastalıklı veriyor kimin veriyor sonra alıyor öyle olmasındansa bizim imtihan daha kolay diyorum üzülmeyin artık nolur dua edicez sağlıklı bir bebek ver Allahım diye napalım?

parsen: 28 Ocak 2014 ----------------------3.aşılama tutmadı----------tüp bebeğe geçiyor
lulum : 15 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama----------------- tutmadı
alben038 : 21 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
dildidem : 20 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
patikli : 11 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama tutmadı ---------tüp bebeğe geçiyor
adzeynep : 20 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
köpük : 21 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
cycas : 18 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama tutmadı ---------2.aşılamaya geçiyor
seydabalci:16 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
HHAZAN : 21 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama------------------beklemede
sophie77 : 22 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
fatmabay :20 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------tutmadı
bale18 : 21 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama------------------beklemede
WAIKIKI : 19 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
rana25 : 19 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------ tutmadı
taltua : 24 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
beriza : 21 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
eses07: 23 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
allomancer:25 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
yasey : 16 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
sykapusuz :27 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
Reyyan071:17 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------tutmadı
sewilay : 18 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
like65 : 22 Ocak 2014 ----------------------3.aşılama------------------beklemede
Bebekimsin:25 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama------------------beklemede
theparadise:30 Ocak 2014---------------------1.aşılama------------------beklemede
luul2 :29 Ocak 2014----------------------1.aşılama------------------beklemede
kimet: 6 Ocak 2014 ----------------------3.aşılama------------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞ

iyide gebelik belirtileri aynı adet gibiymiş ki Allahkerim

ya evet öyle diyorlar ama benim en çok da şu göğüs hassasiyeti kısmına kafam takıldı benikiler başından beri normal ne hassasiyet ne bişey sadece ucu acıyor biraz ama kasıklarım önceden batıyordu şimdi dökülüyor gibi 1 saat önce acımıyodu şimdi her dk daha çok ağrıyo kasıklarım benim kırmızım beni yanıltmaz bitanem her ay gününde buyuru bana yok sen aşılama oldun yok ilaç kullandın filan dinlemez gününde buyurur bugün onun günü ama bigün benim günüm olacak görür o

insalah tatlim insallah ümitsizlik yok

künfeyekün "rabbim ol der de oluverir"

merhaba arkadaşlar,öncelikle ümitsizliğe kapılmak yokk..
Mevlam neyler,neylerse güzel eyler.bende tedaviler vs.....
Hersey normal benimde esiminde,olmayınca olmuyorr...
Vakti saati gelince bebeklerimiz gelecek insallahhhhh

bazen duygu patlaması yaşıyorz ne yapalm elbet olcak, bu sıkıntılı zamanlarda geride kalcak neleri aştık..
kızlar sloganımızı da buldum en büyük zaferler en kanlı savaşların ardından yaşanır!..

Ayni ayni herkes ariyo sonucu yok demek yikio aglama diyorlar herkesin var anlamiyorlar ahhh ahhh ne zormus allahim bol sabir versin

Bi deetli muzik bulamadim beni anlatacak su halimi dinleyip dinleyip aglamak istiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…