Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ben Progestan kullandım ve dün bitti.Bugünde her an adet olacakmışım gibi ağrılarım var.Pazartesi test günüm ama hiç ümidim kalmadı.Çok az da renkli akıntım oldu. Sanırım rüya bitti. İdrar testinde silik de olsa 2. çizgiyi görebilseydim bunu belki yerleşme kanamasına falan bağlar iyimser olmaya çalışırdım ama şimdi....

merhaba kızlar beni de listeye ekleyebilirsniz.bugün saat 15.00da aşılamamı oldum.eşimin değerlerinde problem var.hem sayısı hem hareketliliğinde sıkıntı vardı.3 aydır eşim ilaç kullanıyordu.hızı artmış çok şükür biraz da sayısı.yıkama öncsi %40 hızlı, yıkama sonrası %70 hızlı çıktı.doktor iyi dedi.Hayırlı sonuçlar alırım inşallah.aşılama sonrası 1,5 saat yatttım.doktor çok önemli dedi.en son çıkarken doktor yoktu sekreterine sordum adet tarihini mi bekliyeceğim yoksa öncesinde gelecekmiyim diye gelmene gerek yok adetini bekle dedi.

Tatlim hadi hayirli olsun.. insallah tutar

Canim benim ne olur uzulme ne soyleyecegimi bilemedim..benimde ayni o yuzden progestani kestim adetim gelsin..

ağlamadım bile,sanırım çok üzülmedim,belediğim bir sonuçtu.

hayatım,kan testi yaptır öyle bırak progestanı. ya hamileysen ve bebeğine birşey olursa?vicdan azabından kurtulamazsın.

kızlar,aşılama yaptırdıktan sonra yaşanan adet sancılarını asla gebeliğe yormayın.
çatlatma iğnesinden dolayı oluyormuş, bilginiz olsun.

aşılama listesini kim yönetiyodu? benim sonucum pozitif :) 202,19 çıktı darısı başınıza..

Tebrik ederim sevilay.insallah saglikla kucagina alirsin bebegini.yazdiklarini okudum doktor cok onemli demissin ama bu iste sans faktoru daha fazla bence.allah sana nasip etti iyi bir yonlendirmeyle hamile kaldin.allah tamamina erdirsin...

Zeynep ve reyyan ne olur uzulmeyin.allah bizede evlatlar verecek insallah.sadece zamani gelmedi.sizi seviyorum....

Hadi hayirlisi olsun.stres yapma rahat ol.bide bol bol dua et arkadasim.olur insaalah...

arkadaşlar olmadı maalesef, sonucum negatif...

umudum sendin bu ne böyle ya isyan deil ama birimizin tutsa keşke iyice karamsara bağlicam,inş canım bi daha ki aya herkes hamiş bu yıldan ümitliyim( en azından öyle olsun istiyorm) canım

umudum sendin bu ne böyle ya isyan deil ama birimizin tutsa keşke iyice karamsara bağlicam,inş canım bi daha ki aya herkes hamiş bu yıldan ümitliyim( en azından öyle olsun istiyorm) canım

aşılama çok ilkel bir yöntemmiş,öyle duydum bugün:44:
zaten başarı oranı da çok düşük,çok umut bağlamamak gerekiyo.ben doğal yolla anne olacağım hep öyle hissediyorum.
umarım bekleyen arkadaşların hepsi pozitif sonuç alır

evet canım çok iyi demişsin.bende birdaha ki aydan umtluyum.olacak inşallah bütün isteyenlerin

slm canişkolarım eşimin yengesi aradı anlattım aşılama olmadı die,onların orda bi zat‘ı muhterem varmş vefat etmiş;dileği olan herkes yasin okuyup onun dostlarına bildiriyor,onlarda mezarı başında onun ruhune hediyye edip ALlahtan onun yüzü suyu hürmetine kabul olmasını istiyormş.. tabi ki orda yatan meftadan deil onun iyi amelleri için Rabbimden istiyorz ... ne yapalım artk çok çaresiziz okuyabilecek olan varsa okuyup adını özelden yazsn dileğimiz ortak sonuçta adetim bitince yapıcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…