Ayni ayni herkes ariyo sonucu yok demek yikio aglama diyorlar herkesin var anlamiyorlar ahhh ahhh ne zormus allahim bol sabir versin
bende sabah gebelik testi yaptım 21 ocakta olmuştum aşılamayı negatif çıktı ama zaten pozitif çıksa çok şaşardım kanda bile en erken 12.gün belli olan gebelik idrarda 10.gün çıkmamalı ben umutsuzum aşılamamdan o ayrı ama sizden umutluyum biraz daha bekleyin bakalım canım benim benim 1 şubat adet günüm normalde bakalım bu 2 gün olmazsam kan vermeye giderim progesteran kullanmadım ben yani o geciktiremez çünkü
arkadaşlar olmadı maalesef, sonucum negatif...
merhaba kızlar beni de listeye ekleyebilirsniz.bugün saat 15.00da aşılamamı oldum.eşimin değerlerinde problem var.hem sayısı hem hareketliliğinde sıkıntı vardı.3 aydır eşim ilaç kullanıyordu.hızı artmış çok şükür biraz da sayısı.yıkama öncsi %40 hızlı, yıkama sonrası %70 hızlı çıktı.doktor iyi dedi.Hayırlı sonuçlar alırım inşallah.aşılama sonrası 1,5 saat yatttım.doktor çok önemli dedi.en son çıkarken doktor yoktu sekreterine sordum adet tarihini mi bekliyeceğim yoksa öncesinde gelecekmiyim diye gelmene gerek yok adetini bekle dedi.
Canim benim ne olur uzulme ne soyleyecegimi bilemedim..benimde ayni o yuzden progestani kestim adetim gelsin..
aşılama listesini kim yönetiyodu? benim sonucum pozitif :) 202,19 çıktı darısı başınıza..
merhaba kızlar beni de listeye ekleyebilirsniz.bugün saat 15.00da aşılamamı oldum.eşimin değerlerinde problem var.hem sayısı hem hareketliliğinde sıkıntı vardı.3 aydır eşim ilaç kullanıyordu.hızı artmış çok şükür biraz da sayısı.yıkama öncsi %40 hızlı, yıkama sonrası %70 hızlı çıktı.doktor iyi dedi.Hayırlı sonuçlar alırım inşallah.aşılama sonrası 1,5 saat yatttım.doktor çok önemli dedi.en son çıkarken doktor yoktu sekreterine sordum adet tarihini mi bekliyeceğim yoksa öncesinde gelecekmiyim diye gelmene gerek yok adetini bekle dedi.
Zeynep ve reyyan ne olur uzulmeyin.allah bizede evlatlar verecek insallah.sadece zamani gelmedi.sizi seviyorum....
arkadaşlar olmadı maalesef, sonucum negatif...
sağol tatlım desteğin için.çok üzülmedim galiba ya...ağlamadım bile
umudum sendin bu ne böyle ya isyan deil ama birimizin tutsa keşke iyice karamsara bağlicam,inş canım bi daha ki aya herkes hamiş bu yıldan ümitliyim( en azından öyle olsun istiyorm) canım
insan alışıyo dimi.allah sabrını veriyor işte.aman boşver o da bir dert ya...
umudum sendin bu ne böyle ya isyan deil ama birimizin tutsa keşke iyice karamsara bağlicam,inş canım bi daha ki aya herkes hamiş bu yıldan ümitliyim( en azından öyle olsun istiyorm) canım
he valla alıştım 26 aydır negatife
pozitif olaydı inma inerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?