Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aynen bende öyle.eger hamile olursam şöyle bir durur:18: düşünürüm sonrada korkardım herhalde.:18::18::18:eeee bunca yıldan sonra alışması zor olur tabi

dimi yaaaa...yakındır bizimde şok olmamız inşallah

inşallah canım benim.bende hep öyle istiyorum.inşallah öyle olur....

evet canım çok iyi demişsin.bende birdaha ki aydan umtluyum.olacak inşallah bütün isteyenlerin

kızlar 2012de ben bu yıl evlencem dedim ve yılbaşı sabahı eşimi tanıdım martta evlendim ve yıl 2014 bu yıl anne olucam diyorum Rabbimin izniyle ahada imzamı atıyorm buraya

kızlar 2012de ben bu yıl evlencem dedim ve yılbaşı sabahı eşimi tanıdım martta evlendim ve yıl 2014 bu yıl anne olucam diyorum Rabbimin izniyle ahada imzamı atıyorm buraya

helal kızzzzz
inşallah bu anne olalım ama yaaaaa

Yaaa kizlar bayildim size.. oglenden beri agliyorum hem kendime hem negatif olan arkadaslara ayyy benim adet geliyor diye iyice sapittim yine kocayi gonderdim ama gitmiyor yaaa musallat oldu.. bu ay olacak diyor garip

naber kızlar ben de geldim zeybepçim çok üzüldüm koskoca listede 2 tane hamile çıktı didoşum bırak bence de progesteronu artık parsencim naber tatlım köpük senden ne haber var mı bi gelişme bende de bugün yoğun beyaz akıntı vardı rengi hafif sarıya dönüştü akşam yavaş yavaş koyulaşıyo kasıklarımda şiddetlenerek ağrıyo her an hasta olabilirim bugün adet günüm en geç yarın olurum gidişat böyle canlarım

Yaaa kizlar bayildim size.. oglenden beri agliyorum hem kendime hem negatif olan arkadaslara ayyy benim adet geliyor diye iyice sapittim yine kocayi gonderdim ama gitmiyor yaaa musallat oldu.. bu ay olacak diyor garip

kız yazık kız adamı horlama ya.bak sana destek oluyor..

hoşgeldin tatlım.aşılamanın şansı maalesef oldukça düşük.boşa vakit,para,emek harcadık.ama ne yapalım,umut fakirin ekmeğidir.

daha dur kızzz hala umut var sizlerde.

yok kızzz yitirmeyiz artık,o kadar beklemişiz şoka dayanırız

toptan yazmıştım ama ayrıca yazayım bebeğim ne zamandı aşılama günün bugün test yaptırmışsın adet günün ne vakit üzüldüm ama beklenen bir durumdu kuzum çok şaşırmadım zaten artık tutana şaşırıyorum ben bizde nisana çektik tüp bebek olayını kayınvalidem borç verecek altınlarını bize

aşkım naber ya.ben iyiyim canım idare ediyoruz işte.asıl sen nasılsın canım...

ayyyy çok sevindim.tebrik ederim kuzum.hayırlısı olsun..

kız yazık kız adamı horlama ya.bak sana destek oluyor..

Yaaa banane cocuk istemiyorum diye solenirken bana yazik deilmiydi yada sigarayi cogaltip spermlere zarar verirken bana yazik deil mi? Az bile yapiyorum azzzzz .. ufff gene picaklayasim geldi neyse simdi dua edeyimde kist kalmis olmasin kin hemen diger ay asilama yapayim

sağol tatlım.20 ocakta aşılama yaptırmıştım,bugün 12. günümdü.Allah'tan kistim yok,şükür.ben doğum kontrol hapıyla eve gelirim sanıyodum.

çok iyi olmuş,daha fazla vakit kaybetmeye gerek yok.bugün doktorumda söyledi tüp bebeğin başarı oranı çok çok yüksek.bende ramazandan önce yada en geç kurban bayramından sonra tüpe geçeceği.aşılama bir daha yaptırmam.

Aaaa bu kadar erkene mi aliyorsunuz tatlim hayirlisi olsun kuzumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…