ali ağaoğlu gibiyim82. katta havuz olcak dedim dedim yaptım oldu
Yaaa banane cocuk istemiyorum diye solenirken bana yazik deilmiydi yada sigarayi cogaltip spermlere zarar verirken bana yazik deil mi? Az bile yapiyorum azzzzz .. ufff gene picaklayasim geldineyse simdi dua edeyimde kist kalmis olmasin kin hemen diger ay asilama yapayim
aaaaa ama oda ayıp etmiş.tamam pıçakla kız...bak benimkide yanımda durmuş bağlama çalmayı öğreniyor. hem de dizi izlemeye çalışırken yaaaa
Hay allammm yaa allah bize sabir versin
hoşgeldin tatlım.aşılamanın şansı maalesef oldukça düşük.boşa vakit,para,emek harcadık.ama ne yapalım,umut fakirin ekmeğidir.
daha dur kızzz hala umut var sizlerde.
aşkım naber ya.ben iyiyim canım idare ediyoruz işte.asıl sen nasılsın canım...
ayyyy çok sevindim.tebrik ederim kuzum.hayırlısı olsun..
bende iyiyim evdeyiz oturuyoruz...cumartesi akşamı en sevdiğim akşam...belki gelmez aşkım öyle deme..umudunu yitirme.nolsun bebeğim iyi olmaya çalışıyorum sancılarım var hallerim geliyosen nasılsın bakalım
sağol bitanem ağustosta alıcaktık altınlarını kaynanamın oda niye bekliyosunuz vakit kaybetmeyin nisanda gidin dedi bakalım önümüzdeki günlerde bahçeciyle de bir görüşeyim recai pabuçcuyla görüştüm fiyat aldım bide onalrı arıyım
Aaaa bu kadar erkene mi aliyorsunuz tatlim hayirlisi olsun kuzumm..
ayyyy valla kendimden çok sevindim kızzzzz...ikiz koydur ikiz ikiz
keşke yavrucum keşke zaten muayene olurken dr.ikiz koymam diye mırın kırın ederse hemen başka hastaneye geçmekle tehdit edicem hem parasını verip hem rezil mi olayım bidah bidaha ama şu an acil kilo vermem lazım işte:44::44::44::44::44:
sağol bitanem hayırlısı olsun inşallah ama çok heyecan yaptım benim psikolojik sorunlarım varben nasıl kalkıcam o işin altından çok masraflı zaten bide beceremezsem özel bile olsa dr.lar çok vicdansız oluyolar biliyosun ben dr.u yürüyen banka gibi görüyorum işi seninle anca parayı alana kadardır diyorum ama bazılarının gözü paraya da doymuş oluyo hiç muhattap olmuyolar senle korkuyorum düşündükçe mideme kramplar giriyo dedim ya bende panik atak var zaten ne halt edicem bilmem:44::44::44::44::44:
keşke yavrucum keşke zaten muayene olurken dr.ikiz koymam diye mırın kırın ederse hemen başka hastaneye geçmekle tehdit edicem hem parasını verip hem rezil mi olayım bidah bidaha ama şu an acil kilo vermem lazım işte:44::44::44::44::44:
ben para harcamadım Allahtan tıp fak.yaptırdım bir iğne parası verdim 80 lira o kadarama ya hayaller işte aşıl mesele o bana deselerki 50 bin lira ver bebeğini vericez hemen veririm
Canim adet belirtisi var mi ben adet olmadan idrarimin cok koktugu farkettim benimde kilo vermm lazim cook kilo var nasil vrcem dusunym bu zamana kadar veremedum ki simdi nasil verym kilodan bwlki tutmadi diom ben
İyi aksamlar kizlar bende gelen giden yok asilamanin 11.gunu belim ve kasiklarim hala agriyo( yarin belki kendime guvenim gelirse kan testi yaptircam doktor sali gunu yaptir dedi ama varsa cikar
çocuğum olmadıktan sonra ne yapayım parayı,değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?