Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aaaaa ama oda ayıp etmiş.tamam pıçakla kız...bak benimkide yanımda durmuş bağlama çalmayı öğreniyor.hem de dizi izlemeye çalışırken yaaaa

hoşgeldin tatlım.aşılamanın şansı maalesef oldukça düşük.boşa vakit,para,emek harcadık.ama ne yapalım,umut fakirin ekmeğidir.

daha dur kızzz hala umut var sizlerde.

ben para harcamadım Allahtan tıp fak.yaptırdım bir iğne parası verdim 80 lira o kadar ama ya hayaller işte aşıl mesele o bana deselerki 50 bin lira ver bebeğini vericez hemen veririm

ayyyy çok sevindim.tebrik ederim kuzum.hayırlısı olsun..

sağol bitanem ağustosta alıcaktık altınlarını kaynanamın oda niye bekliyosunuz vakit kaybetmeyin nisanda gidin dedi bakalım önümüzdeki günlerde bahçeciyle de bir görüşeyim recai pabuçcuyla görüştüm fiyat aldım bide onalrı arıyım

ayyyy valla kendimden çok sevindim kızzzzz...ikiz koydur ikiz ikiz

Aaaa bu kadar erkene mi aliyorsunuz tatlim hayirlisi olsun kuzumm..

sağol bitanem hayırlısı olsun inşallah ama çok heyecan yaptım benim psikolojik sorunlarım var ben nasıl kalkıcam o işin altından çok masraflı zaten bide beceremezsem özel bile olsa dr.lar çok vicdansız oluyolar biliyosun ben dr.u yürüyen banka gibi görüyorum işi seninle anca parayı alana kadardır diyorum ama bazılarının gözü paraya da doymuş oluyo hiç muhattap olmuyolar senle korkuyorum düşündükçe mideme kramplar giriyo dedim ya bende panik atak var zaten ne halt edicem bilmem:44::44::44::44::44:

ayyyy valla kendimden çok sevindim kızzzzz...ikiz koydur ikiz ikiz

keşke yavrucum keşke zaten muayene olurken dr.ikiz koymam diye mırın kırın ederse hemen başka hastaneye geçmekle tehdit edicem hem parasını verip hem rezil mi olayım bidah bidaha ama şu an acil kilo vermem lazım işte:44::44::44::44::44:

keşke benim öyle bir şeyim olsa devlette yaptıracağım için bir tane koyarlar herhalde dimi yabebişler için gerekirse hiç bir şey yeme ama kilo ver arkadaşım ne yapcan,yeterki olsun

Canim benim hic korkma cok kolay olacak bitecek hoopppp bebis gobuse ordaki dr.lari bilemiyorum ben tupe gececeksem zaten kibrista en iyi olana gidecem o dr. Un ilk hastalarindandi annem dr. Un elinde buyudum abi dye konusuyorum o yuzden bu konuda hic sikintim yok.. srnde rahat ol bide bakarsin nisana kadar hamile kalirsinnn

Canim madem ki ozel yok demezler heralde.. ben drla konustum gecen ay canin istediginde adetin 2. Gunu gel ignelere baslatayim cok kolay korkulacak bisey yok bide iki tane koyayim bi kerede kurtulursun dedi.. tabii annem pek iki tane taraftari deil nasil bakarim diyor :))))))))

ben para harcamadım Allahtan tıp fak.yaptırdım bir iğne parası verdim 80 lira o kadar ama ya hayaller işte aşıl mesele o bana deselerki 50 bin lira ver bebeğini vericez hemen veririm

çocuğum olmadıktan sonra ne yapayım parayı,değil mi?

Canim adet belirtisi var mi ben adet olmadan idrarimin cok koktugu farkettim benimde kilo vermm lazim cook kilo var nasil vrcem dusunym bu zamana kadar veremedum ki simdi nasil verym kilodan bwlki tutmadi diom ben

İyi aksamlar kizlar bende gelen giden yok asilamanin 11.gunu belim ve kasiklarim hala agriyo ( yarin belki kendime guvenim gelirse kan testi yaptircam doktor sali gunu yaptir dedi ama varsa cikar

Canim adet belirtisi var mi ben adet olmadan idrarimin cok koktugu farkettim benimde kilo vermm lazim cook kilo var nasil vrcem dusunym bu zamana kadar veremedum ki simdi nasil verym kilodan bwlki tutmadi diom ben

olabilir canım sen karadenizlisin galiba ben iç anadolu kızıyım hep hamurla büyüdük 95 kiloyum ben boyum var Allahtan yoksa top gibi bişey olurdum adet belirtisi var canım kasık ağrım var beyaz akıntım var ama kasık ağrısı 2 saat var 2 saat yok ne saçmadır anlamadım

İyi aksamlar kizlar bende gelen giden yok asilamanin 11.gunu belim ve kasiklarim hala agriyo ( yarin belki kendime guvenim gelirse kan testi yaptircam doktor sali gunu yaptir dedi ama varsa cikar

bence de çıkar aslında adet günün ne zaman hayatım

çocuğum olmadıktan sonra ne yapayım parayı,değil mi?

ya öyle değilde ben mesela 2 kere tüp bebek deniycem özelde en az 15 milyar tutacak eğer olmazsa bidaha denemem kesin kararlıyım bu konuda ondan sonra istifa ederim memuriyetten napıyım kazandığımı bir eve 4-5 bin maaş girecek ev alsam kime bırakayım filan yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…