Canim madem ki ozel yok demezler heralde.. ben drla konustum gecen ay canin istediginde adetin 2. Gunu gel ignelere baslatayim cok kolay korkulacak bisey yok bide iki tane koyayim bi kerede kurtulursun dedi.. tabii annem pek iki tane taraftari deil nasil bakarim diyor :))))))))
keşke benim öyle bir şeyim olsa devlette yaptıracağım için bir tane koyarlar herhalde dimi yabebişler için gerekirse hiç bir şey yeme ama kilo ver arkadaşım ne yapcan,yeterki olsun
bilmiyorum ki tatlım devleti sen dr.la bi konuş isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü demişler evet canım acil kilo vermeliyim pazartesi başlıyım diyete salıya Allah kerim
olabilir canım sen karadenizlisin galiba ben iç anadolu kızıyım hep hamurla büyüdük 95 kiloyum ben boyum var Allahtan yoksa top gibi bişey olurdum adet belirtisi var canım kasık ağrım var beyaz akıntım var ama kasık ağrısı 2 saat var 2 saat yok ne saçmadır anlamadım
bence de çıkar aslında adet günün ne zaman hayatım
Canim bende ic anadoluluyum ankarada oturuyorum ahh o kilolar sen iyisin ben110 boy 175 vercwm ama spora yaziliom bu hafta once saglik insallh hamissindir
Ocak 8inde olmustum ama asilamada erken gelirmis galiba 8ide cok gec :))
inşallah hamileyimdir bebeğim ya bende verecem acilen napıp edip vericem başka çarem yok senide boy iyiymiş bari canım benim ama sende vermek zorundasın valla can boğazdan çıkarmış bebek olur mu bilmem ama bu kilolarla çok yaşamayız zeten yaş kaç tatlım
canım 28 günde bir oluyorum ben se 30 günde bir mi oluyosun ben aşılamada erken geldiğini duymamıştım tam tersi ilaçların etkisiyle geç geir diye biliyorum ben progesteron kullanmadım ama benim günüm bugün gündüz olmadım ya gece olurum ya yarın olurum bakalım inşallahhhhhhhhh olmam bu ayda sevinirim ilk defa
22 yasindaym tatlim 3 yillik evliyim ya sen
arkadaşalr aşılama sonrası doktor bana jel ya da herhangi bir ilaç vermedi? sizler kullandınız mı?
bilemedim bebeğim adet ve hamilelik belirtileri aynı hemem hemen bende de var o su gibi akıntı kızlara da sordum sanki idrar kaçırıyomuşum gibi akıntıama siyah çamaşır giyiyorum beyaz değil yani akıntım anlamadım bişey yani kabızlık riskli ama bu dönemde göğüs hassasiyeti de ovitrelleden oluyomuş en iyisi dinleme kendini yakında öğrenicez inşallah hamişsindir
ay öylemi tatlım tanışmamıştık senle hoşgeldin demek senin perşembe günü belli oluyor o zaman seni de ekleyelim listemize tarih ssat bide kaçıncı aşılaman olduğunu yazarmısın canım sende var mı bir belirti filan?iltihabım yoktu bugüne kadar aşılamada kaptıysam bilemem
canım ben hamileyim :) darısı hepinizin başına inşallah , izmitte oturuyorum ben kocaeli üniversitesinde yaptırmıştım tuttu:) Şeyda balcı hamiş yazabilirsin
canım benimki olmadı sanırım çünkü 14. gün test yaptırdım sonuç: 0.287 çıktı negatif anlamına geliyormuş malesef
üzme canınıııııııııııııııııı boşver tatlım zaten zor ihtimaldi baksan listeye 3 tane hamiş var koca listede napalım biz de biraz daha sabrederiz bak ben 7 yıl olacak nerdeyse her ay kırmızı görmekten içim kıyıldı hayırlısı böyleymiş demekki bitanem sakın üzülme biz burdayız daha dertleşmeye devam
aşılama listesini kim yönetiyodu? benim sonucum pozitif :) 202,19 çıktı darısı başınıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?