Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

güzelim senin kilonda müsait kesinlikle ikiz olsun yani o koysun Allah verirse olsun ama kanunda tek embriyo kayma hakları var aslında o da lafta kalıyor her tüp bebek merkezi başarı oranını artırmak için 2-3 koyuyor da tutarsa tabi bende konuşucam gitmeden bile sorabilirim hatta

keşke benim öyle bir şeyim olsa devlette yaptıracağım için bir tane koyarlar herhalde dimi yabebişler için gerekirse hiç bir şey yeme ama kilo ver arkadaşım ne yapcan,yeterki olsun

bilmiyorum ki tatlım devleti sen dr.la bi konuş isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü demişler evet canım acil kilo vermeliyim pazartesi başlıyım diyete salıya Allah kerim

Canim bende ic anadoluluyum ankarada oturuyorum ahh o kilolar sen iyisin ben110 boy 175 vercwm ama spora yaziliom bu hafta once saglik insallh hamissindir

Canim bende ic anadoluluyum ankarada oturuyorum ahh o kilolar sen iyisin ben110 boy 175 vercwm ama spora yaziliom bu hafta once saglik insallh hamissindir

inşallah hamileyimdir bebeğim ya bende verecem acilen napıp edip vericem başka çarem yok senide boy iyiymiş bari canım benim ama sende vermek zorundasın valla can boğazdan çıkarmış bebek olur mu bilmem ama bu kilolarla çok yaşamayız zeten yaş kaç tatlım

Ocak 8inde olmustum ama asilamada erken gelirmis galiba 8ide cok gec :))

canım 28 günde bir oluyorum ben se 30 günde bir mi oluyosun ben aşılamada erken geldiğini duymamıştım tam tersi ilaçların etkisiyle geç geir diye biliyorum ben progesteron kullanmadım ama benim günüm bugün gündüz olmadım ya gece olurum ya yarın olurum bakalım inşallahhhhhhhhh olmam bu ayda sevinirim ilk defa

arkadaşalr aşılama sonrası doktor bana jel ya da herhangi bir ilaç vermedi? sizler kullandınız mı?

22 yasindaym tatlim 3 yillik evliyim ya sen

bende ocağın sekizinde aşılama olmuştum.ama 20.de adet oldum yani oniki gün sonra oldu benimki bende çok şaşırdım.nedenini hala anlamış değilim.:26rogestan igne kullanmıştım haftada bir.belki de yeterli gelmedi..

canım ben hamileyim :) darısı hepinizin başına inşallah , izmitte oturuyorum ben kocaeli üniversitesinde yaptırmıştım tuttu:) Şeyda balcı hamiş yazabilirsin

canım benimki olmadı sanırım çünkü 14. gün test yaptırdım sonuç: 0.287 çıktı negatif anlamına geliyormuş malesef

canım ben hamileyim :) darısı hepinizin başına inşallah , izmitte oturuyorum ben kocaeli üniversitesinde yaptırmıştım tuttu:) Şeyda balcı hamiş yazabilirsin

ay kıyamam çok sevindim yaaaaaaaaaaa yaşasın 1 hamişdaha kuzum Allah ahyırla aldırsın kuağına bende izmitte oturuyodum 7 ay öncesine kadar ne de çok özledim izmiti heme yazdım hamiş diye tekrar tebrikler tatlıııııııııııııım ama bize sürecini detaylıca anltaki millet de aydınlansın belirtilerin noldu kaçıncı gününde test yaptın hadi güzelim anlat bize

canım benimki olmadı sanırım çünkü 14. gün test yaptırdım sonuç: 0.287 çıktı negatif anlamına geliyormuş malesef

üzme canınıııııııııııııııııı boşver tatlım zaten zor ihtimaldi baksan listeye 3 tane hamiş var koca listede napalım biz de biraz daha sabrederiz bak ben 7 yıl olacak nerdeyse her ay kırmızı görmekten içim kıyıldı hayırlısı böyleymiş demekki bitanem sakın üzülme biz burdayız daha dertleşmeye devam

parsen: 28 Ocak 2014 ----------------------3.aşılama tutmadı----------tüp bebeğe geçiyor
lulum : 15 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama----------------- tutmadı
alben038 : 21 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
dildidem : 20 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
patikli : 11 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama tutmadı ---------tüp bebeğe geçiyor
adzeynep : 20 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------tutmadı
köpük : 21 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
cycas : 18 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama tutmadı ---------2.aşılamaya geçiyor
seydabalci:16 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
HHAZAN : 21 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama------------------beklemede
sophie77 : 22 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
fatmabay :20 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------tutmadı
bale18 : 21 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama------------------beklemede
WAIKIKI : 19 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
rana25 : 19 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------ tutmadı
taltua : 24 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
beriza : 21 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
eses07: 23 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
allomancer:25 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
yasey : 16 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------tutmadı
sykapusuz :27 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
Reyyan071:17 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------tutmadı
sewilay : 18 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
like65 : 22 Ocak 2014 ----------------------3.aşılama------------------beklemede
Bebekimsin:25 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama------------------beklemede
theparadise:30 Ocak 2014---------------------1.aşılama------------------beklemede
luul2 :29 Ocak 2014----------------------1.aşılama------------------beklemede
kimet: 6 Ocak 2014 ----------------------3.aşılama------------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

umudumuzu yitirmek yookk kızlarrr,hayırlı zamanda hayırlı evlatlar ins.
Birbirimize dua ediyoruz insallahhh olacakkk inanıyorrummm rabbimeee

aşılama listesini kim yönetiyodu? benim sonucum pozitif :) 202,19 çıktı darısı başınıza..

iyi pazarlar herkese. sevilaycım sana da hayırlı uğurlu olsun bebeğin.kucağına aldığın günleri görürsün inş. belirtilerin aşılama yapıldıktan hemen sonra mı başladı.benim hala bi ağrım yok çok hafif adet sancısı gibi oldu dün akşam onun haricinde ilk günden beri batmalar oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…