iyi pazarlar herkese. sevilaycım sana da hayırlı uğurlu olsun bebeğin.kucağına aldığın günleri görürsün inş. belirtilerin aşılama yapıldıktan hemen sonra mı başladı.benim hala bi ağrım yok çok hafif adet sancısı gibi oldu dün akşam onun haricinde ilk günden beri batmalar oluyo.
canım ben hamileyim :) darısı hepinizin başına inşallah , izmitte oturuyorum ben kocaeli üniversitesinde yaptırmıştım tuttu:) Şeyda balcı hamiş yazabilirsin
arkadaşlar olmadı maalesef, sonucum negatif...
rabbimin izniyle olacak inşallah zeynepçim üzülmek yok benimkide negatif yarın dr gidicem inşallah.. mevlaaa hayreylesin..
canım noldu lekelenmelerin bitti mi arkası geldi mi?
canım noldu lekelenmelerin bitti mi arkası geldi mi?
evet canım geldi yarın hastaneye gidicem kısmetse sen ne yaptın?
Yaaa kuzummm napsam acaba karar veremedim.. kist yoksa hemen bu ay baslayim mi tupe? Cok kararsiz kaldim..
tatlım yazmıştım beklemedeyim adetimi bekliyorum sen tam günü gününe adet oldun mu bide progesteron kullanmışmıydın ben kullanmadım hiç bişey dündü benim adet günüm 4 üne kadar bekliyip kan vermeye giderim yoksa gitmem akıntım var ama hala
kızlar merhaba nasılsınız canlarım ben dün adet olmadım bugünü bekliyorum daha önce gecikme yaşamıştım hatta 4 gün gecikmişti 2 ay önce onun için bişeye yormuyorum bu 1 günlük gecikmeyi ayın 4 ünü beklemeye karar verdim normalde 28 günde bir adet olurum 4 ocakta adet omuştum bugün 2 şubat 4 şubatta da daha olmamış olursam kan vermeye giderim boşyere kan aldırmaya hüsran yaşamaya değmez kırmızıları görmek daha az üzer diye düşünüyorum
canım bu arada yanlış hatırlamıyosam kars ta oturuyodun demi? erzurumda tedavi oldun mu hiç canım
yok canım erzuruma hiç gitmedim ama özel şifa varmış orda gidenler iyi diyor oraya ben burda oldum aşılamayı
yok canım erzuruma hiç gitmedim ama özel şifa varmış orda gidenler iyi diyor oraya ben burda oldum aşılamayı
albencim buz gibi karsta mı yasıyosun sennn
atla gel bacım antalyaya günesli birgünden selamm
ayyyyyyy ne güzel olurdu en yakın arkadaşım ve teyzem orda şimdi arkadaşım sünnet yapıyor oğluna çağırdı ama burdan direk uçakta yok gelemedim valla yemin ederim çok şanslısınız kıymetini bilin antalyanın
evet şifa için çok diyolar ama oradaki en iyi prof şimdi tekrar araştırma hastanesinde açılan tüp bebek merkezine geçti ben de şimdi orda tedavi görüyorum özel hastaneden farksız bence herşeyiyle muntazam bi yer inşallah rabbim vesile kılar onları...
bence başla bitanem gerçekten gereksiz bir bekleme bence zor bir ihtimal olmaz değil bak olan olmuş ama niye sürekli hormon alıp duralım ki vücuda adet oldun mu sen olmadım de inşallah kist filan da oluşmaz ama böyle de strese değermi aman tuttumu aman kist mi oldu yok progesteron mu yaptı sancıyı offffff sıkıldım bu aşılamadan ben ama benimki tuttuysa eğer dene bir kez daha derim
bebeğim ben burda donuyorum bir karsta olsam heykelim cıkar..
kıymetini bilmez miiyimm canım memleketimin cnmmmmmmmm ..
naber naıslsın görüsmeyeli,pazarınnız nasıl geciyor talisimmmm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?