öyle boş boş oturuyorum valla şekerim yarın yoğun bir gün benim için pazartesi malum tadını çıkarmaya çalışıyorum dinlenmenin kırmızıları bekliyorum ya bide acaip bir yanma var rahim ağzında dünden beri akıntım da var ondan mı artık nedir sanki acı biber sürmüşüm gibi yanıyor
Canim seninki tutmustur bence :))) tatlim adetim gelmedi progestandan dolayi ama bitti dun gece.. bugun 13. Gun idrar negatif yine ve sancilarim cogaldi belli yanii yarin dr. Kan testi istedi yarin hem kosalim bu ay neyapalim die..
inşallah canım benim Allah yardımcımız olsun zaten benim inancım dr.hastane hepsi bahane Allah vesile kılıyordur olmuşsa zamanı gelmiştir yoksa millet amerikalarda tüp bebeğe gidiyor olmuyor 4 kere amerikaya gitti burdan biri omadı en sonunda kadın 48 yaşına geldi menepoza giriyorum sanarken hamile olduğunu öğrendi duyunca bayılmıştı gariban[
tabiki hepsi rabbimin iznine bağlı.. ama inşallah (hayırlısıyla, sağlıkla) rabbim tez zamanda nasip eder bizlere...
anladım cnm tatilin taıdnı cıkar bakalımm ...
tatlisim üsütmedin demi sen yanma nedenki :26:
nebiliyim hayatım dün gece başladı üşütmedim diye biliyorum evim sıcak çünkü üşütüncemi yanarmış ki?
üşütme enfeksiyondan yanma ağrı olur diye biliyorum cnm.
haydi bakalım gelcekse kırmızılar.gelcekse bebekler gelsin artık beee beklemekten sıkımm ayooLLLL
valla bende canım gıcık oldum aşılamadan sonrasıymış asıl dert bekle bekle bende diyorum Allahım eğer hamiş değilsem bian önce gelsin şu kırmızılarda aklımı oraya takmıyım 2 ay önce 4 gün gecikmiştim ben çok nadiren gecikiim ama o ay çok şiddetli grip olmuştum antibiyotik kullanmıştım ne biliyim 4 gün gecikince gittim beta vermeye hastaneye benden kan aldılar bide damarımı patlattılar ben sonucu beklerken hastanede adet oldum ama sinirimden ağla ağla delirmiştim şimdi de olucaksam oluyum da heveslenmeyim boşuna diye dua ediyorum
senii coookk iyi anlıyorumm.artık gebelik testi ypmaktan,kan vermekten ümitlenmekten gına geldiiiiiiiii...
rabbim insallah bizleri daha fazla bebek hasretiyle bırakmaz cnm insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
inşallah tatlım yoksa nisanda istanbula gidip 10 bin lira vericem tüp bebeğe kredi çekicem sonra nasıl ödüycem bilmiyorum eğer bu ay olursa sonsuz şükürler ederim Rabbime
hayırlısı insallah bu ay hamişizdir cnmmm ..ben tüp bebekten cookk korkuyorum nasıl bir işlem ki o :44:
hayırlısı insallah bu ay hamişizdir cnmmm ..ben tüp bebekten cookk korkuyorum nasıl bir işlem ki o :44:
kızlar merhaba nasılsınız canlarım ben dün adet olmadım bugünü bekliyorum daha önce gecikme yaşamıştım hatta 4 gün gecikmişti 2 ay önce onun için bişeye yormuyorum bu 1 günlük gecikmeyi ayın 4 ünü beklemeye karar verdim normalde 28 günde bir adet olurum 4 ocakta adet omuştum bugün 2 şubat 4 şubatta da daha olmamış olursam kan vermeye giderim boşyere kan aldırmaya hüsran yaşamaya değmez kırmızıları görmek daha az üzer diye düşünüyorum
insallah hepimiz cok kisa zamanda guzel haberler aliriz :) bebeklerimizide aliriz .. cok mu oldu sizlerin evleneli bebek isteyeli ? cok ginaaag geldi demissinsiniz ya :) asilama nasil bisey ben hic yapmadim aci veeren bir durum mu? ne kadar suruyor ? ben bi doktor ile gorustum asilama sansi % 50 ye cikiyor benim yaptigim yontemle dedi ama size ne dediler
insallah hepimiz cok kisa zamanda guzel haberler aliriz :) bebeklerimizide aliriz .. cok mu oldu sizlerin evleneli bebek isteyeli ? cok ginaaag geldi demissinsiniz ya :) asilama nasil bisey ben hic yapmadim aci veeren bir durum mu? ne kadar suruyor ? ben bi doktor ile gorustum asilama sansi % 50 ye cikiyor benim yaptigim yontemle dedi ama size ne dediler
çok uzun bir işlem hayatım meşakkatli ve pahalı ama aşılamaya göre %50 başarı oranı daha fazla yani birde geneli çoğul gebelik ikiz yani
Dogru canim en azindan 2 kere yikilman ben kan verdim yikildim adrt gordum mahfoldum.icimden bi ses hamilesin dior senden icin umutlanma canim bnm gibi yikilma
ayy ben ikizim olsun istiyorum kayınlarımda ikiz benim ailesinde var ikiz
3 yıllık evliyim 1 yıldır istiyoruz cnm bebek 2,3 ay yumrutalık tabiki yaoıldı 23 ocaktada asılama ( agrısız 2 dk sürmeyen bi işlem )
aşılama tavsiye ederim cnmm.insallah tutmustur cnm ya inan cook yoruldummmmmmmmm
sen kac yasındasın?ne kadardır istiyosun cnm ?
Arkadaslar benim 1. Asilama tutmafi biliosunuz 2. Asilamayi devlettemi olsam ozeldemi ilk asilAMAMI buyuk dogumda oldum devlet hastahanesi cok kararsizim ankarada asilama yaptran var mi tavsye istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?