Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

anladım cnm tatilin taıdnı cıkar bakalımm ...
tatlisim üsütmedin demi sen yanma nedenki :26:

Canim seninki tutmustur bence :))) tatlim adetim gelmedi progestandan dolayi ama bitti dun gece.. bugun 13. Gun idrar negatif yine ve sancilarim cogaldi belli yanii yarin dr. Kan testi istedi yarin hem kosalim bu ay neyapalim die..

bence de tatlım önce bir kan sonucunu al ona göre bir planlama yapın dr.unla ben cuma günü idrar testi yapmıştım ama idrarda gebelik adet günün geçmeden belli olmuyormuş orasını kesinleştirdim güven bana ama 12.günden itibaren kanda kesin çıkıyomuş eğer aşılamada tuttuysa sonraki günlerdeki ilişkilerde döllenme oldusa o da 15.günden önce çıkmazmış bende bugün çok kasık ağrısı yok ama didoşum şeyimde felaket bir yanma var sanki acı biber sürmüş gibi yanıyor mikrop filan mı kaptım acaba aşılama yapılırken ya:26::26::26::26::26::26:

nebiliyim hayatım dün gece başladı üşütmedim diye biliyorum evim sıcak çünkü üşütüncemi yanarmış ki?

üşütme enfeksiyondan yanma ağrı olur diye biliyorum cnm.
haydi bakalım gelcekse kırmızılar.gelcekse bebekler gelsin artık beee beklemekten sıkımm ayooLLLL

üşütme enfeksiyondan yanma ağrı olur diye biliyorum cnm.
haydi bakalım gelcekse kırmızılar.gelcekse bebekler gelsin artık beee beklemekten sıkımm ayooLLLL

valla bende canım gıcık oldum aşılamadan sonrasıymış asıl dert bekle bekle bende diyorum Allahım eğer hamiş değilsem bian önce gelsin şu kırmızılarda aklımı oraya takmıyım 2 ay önce 4 gün gecikmiştim ben çok nadiren gecikiim ama o ay çok şiddetli grip olmuştum antibiyotik kullanmıştım ne biliyim 4 gün gecikince gittim beta vermeye hastaneye benden kan aldılar bide damarımı patlattılar ben sonucu beklerken hastanede adet oldum ama sinirimden ağla ağla delirmiştim şimdi de olucaksam oluyum da heveslenmeyim boşuna diye dua ediyorum

senii coookk iyi anlıyorumm.artık gebelik testi ypmaktan,kan vermekten ümitlenmekten gına geldiiiiiiiii...
rabbim insallah bizleri daha fazla bebek hasretiyle bırakmaz cnm insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

senii coookk iyi anlıyorumm.artık gebelik testi ypmaktan,kan vermekten ümitlenmekten gına geldiiiiiiiii...
rabbim insallah bizleri daha fazla bebek hasretiyle bırakmaz cnm insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

inşallah tatlım yoksa nisanda istanbula gidip 10 bin lira vericem tüp bebeğe kredi çekicem sonra nasıl ödüycem bilmiyorum eğer bu ay olursa sonsuz şükürler ederim Rabbime

inşallah tatlım yoksa nisanda istanbula gidip 10 bin lira vericem tüp bebeğe kredi çekicem sonra nasıl ödüycem bilmiyorum eğer bu ay olursa sonsuz şükürler ederim Rabbime

hayırlısı insallah bu ay hamişizdir cnmmm .. ben tüp bebekten cookk korkuyorum nasıl bir işlem ki o :44:

hayırlısı insallah bu ay hamişizdir cnmmm .. ben tüp bebekten cookk korkuyorum nasıl bir işlem ki o :44:

insallah hepimiz cok kisa zamanda guzel haberler aliriz :) bebeklerimizide aliriz .. cok mu oldu sizlerin evleneli bebek isteyeli ? cok ginaaag geldi demissinsiniz ya :) asilama nasil bisey ben hic yapmadim aci veeren bir durum mu? ne kadar suruyor ? ben bi doktor ile gorustum asilama sansi % 50 ye cikiyor benim yaptigim yontemle dedi ama size ne dediler

çok uzun bir işlem hayatım meşakkatli ve pahalı ama aşılamaya göre %50 başarı oranı daha fazla yani birde geneli çoğul gebelik ikiz yani

Dogru canim en azindan 2 kere yikilman ben kan verdim yikildim adrt gordum mahfoldum.icimden bi ses hamilesin dior senden icin umutlanma canim bnm gibi yikilma

3 yıllık evliyim 1 yıldır istiyoruz cnm bebek 2,3 ay yumrutalık tabiki yaoıldı 23 ocaktada asılama ( agrısız 2 dk sürmeyen bi işlem )
aşılama tavsiye ederim cnmm.insallah tutmustur cnm ya inan cook yoruldummmmmmmmm

sen kac yasındasın?ne kadardır istiyosun cnm ?

inşallah canım hoşgeldin ben 7 yılın içindeyim evliliğimin yaklaşık 5 yıldır da bebeiş bekliyorum gelmiyor aşılama çok kolay bir işlem 2 dk.lık acısız bir işlem ama başarısı şansı düşük bide herkese yapılmaz eşinin değerleri senin durumun filan etkiler aşılamay asıl sorun sonrası bekleme kısmı yani beni aşılamamın 12.günü bugün ve adet günüm ya kırmızı gelecek ya bebek bekliyouz işte ondan gınaaaaağ geldi

çok uzun bir işlem hayatım meşakkatli ve pahalı ama aşılamaya göre %50 başarı oranı daha fazla yani birde geneli çoğul gebelik ikiz yani

ayy ben ikizim olsun istiyorum kayınlarımda ikiz benim ailesinde var ikiz

Arkadaslar benim 1. Asilama tutmafi biliosunuz 2. Asilamayi devlettemi olsam ozeldemi ilk asilAMAMI buyuk dogumda oldum devlet hastahanesi cok kararsizim ankarada asilama yaptran var mi tavsye istiyorum

Dogru canim en azindan 2 kere yikilman ben kan verdim yikildim adrt gordum mahfoldum.icimden bi ses hamilesin dior senden icin umutlanma canim bnm gibi yikilma

yok bitanem inan öyle çok umudum yok ama işte umut etmekten imandandır diyoruz ya Allaha inananın umudu olmalı evlendim evleneli her ay kırmızı gördüğüm için kırmızı bana çok normal geliyor ama kan verip o sonuçla eve dönmek yıkar insanı inşallah dediğin gibidir hamileyimdir inan çok yoruldum dün normal adet tarihimdi yanılıyomuyumacaba 4 ocakta adet olmuştum 28 günde bir olduğuma göre ocak 31 çekerse 1 şubatta adet olmalıydım şimdi tam günün bekliycem 4 şubatı yani eğer o zamanda olmazsam kan vermeye giderim yoksa gitmem yani

ayy ben ikizim olsun istiyorum kayınlarımda ikiz benim ailesinde var ikiz

Allah istediğini muradını koysun göbüşüne inşallah ben de ikiz olsa da bir defada kurtulsam diyorum bidaha bidaha nasıl vericem o paraları nasıl uğraşıcam doktor doktor

asilamanin ilaclari falan var mi peki ? yani bi suru hormon almamiz gerekiyor mu ? ben 34 yasindayim yaklasik 1.5 senedir evliyim ve 15 aydir falanda bebek istiyorum ama biz once ameliyat olmadan alternatif tedaviye baktik sonra ilaclari esim icmedi duzenli hic bir gelismede olmadi .. 4 ay olcak nerdeyse ameluyat olali bakalim test yaptirmak istiyorum ki sonucu gorelim sonrasinda da yumurta takibi belki yapilir - peki kizlar asilamainin maliyeti ne siz ozel dr da mi yaptirdi niz ?

eses insallah tutmustur asilama - kac s ansin dedi dr ?

Arkadaslar benim 1. Asilama tutmafi biliosunuz 2. Asilamayi devlettemi olsam ozeldemi ilk asilAMAMI buyuk dogumda oldum devlet hastahanesi cok kararsizim ankarada asilama yaptran var mi tavsye istiyorum

canım tüp bebek olsa özel derim labarat.önemli çünkü tüpte ama aşılamada bence gerek yok özele derim ben zaten Allah bişeyleri vesile kılıyor ya aslında özel devlette hikaye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…