Allah istediğini muradını koysun göbüşüne inşallah ben de ikiz olsa da bir defada kurtulsam diyorum bidaha bidaha nasıl vericem o paraları nasıl uğraşıcam doktor doktor
Allah istediğini muradını koysun göbüşüne inşallah ben de ikiz olsa da bir defada kurtulsam diyorum bidaha bidaha nasıl vericem o paraları nasıl uğraşıcam doktor doktor
yok bitanem inan öyle çok umudum yok ama işte umut etmekten imandandır diyoruz ya Allaha inananın umudu olmalı evlendim evleneli her ay kırmızı gördüğüm için kırmızı bana çok normal geliyor ama kan verip o sonuçla eve dönmek yıkar insanı inşallah dediğin gibidir hamileyimdir inan çok yoruldum dün normal adet tarihimdi yanılıyomuyumacaba 4 ocakta adet olmuştum 28 günde bir olduğuma göre ocak 31 çekerse 1 şubatta adet olmalıydım şimdi tam günün bekliycem 4 şubatı yani eğer o zamanda olmazsam kan vermeye giderim yoksa gitmem yani
asilamanin ilaclari falan var mi peki ? yani bi suru hormon almamiz gerekiyor mu ? ben 34 yasindayimyaklasik 1.5 senedir evliyim ve 15 aydir falanda bebek istiyorum ama biz once ameliyat olmadan alternatif tedaviye baktik sonra ilaclari esim icmedi duzenli hic bir gelismede olmadi .. 4 ay olcak nerdeyse ameluyat olali bakalim test yaptirmak istiyorum ki sonucu gorelim sonrasinda da yumurta takibi belki yapilir - peki kizlar asilamainin maliyeti ne siz ozel dr da mi yaptirdi niz ?
eses insallah tutmustur asilama - kac s ansin dedi dr ?
inşallah canım hoşgeldin ben 7 yılın içindeyim evliliğimin yaklaşık 5 yıldır da bebeiş bekliyorum gelmiyor aşılama çok kolay bir işlem 2 dk.lık acısız bir işlem ama başarısı şansı düşük bide herkese yapılmaz eşinin değerleri senin durumun filan etkiler aşılamay asıl sorun sonrası bekleme kısmı yani beni aşılamamın 12.günü bugün ve adet günüm ya kırmızı gelecek ya bebek bekliyouz işte ondan gınaaaaağ geldi
asilamanin ilaclari falan var mi peki ? yani bi suru hormon almamiz gerekiyor mu ? ben 34 yasindayimyaklasik 1.5 senedir evliyim ve 15 aydir falanda bebek istiyorum ama biz once ameliyat olmadan alternatif tedaviye baktik sonra ilaclari esim icmedi duzenli hic bir gelismede olmadi .. 4 ay olcak nerdeyse ameluyat olali bakalim test yaptirmak istiyorum ki sonucu gorelim sonrasinda da yumurta takibi belki yapilir - peki kizlar asilamainin maliyeti ne siz ozel dr da mi yaptirdi niz ?
eses insallah tutmustur asilama - kac s ansin dedi dr ?
Insallah alben sende hamilesindir seninde ilk asilaman mi ? sen kac yasindasin ? asilama kac paraya mal oluyor ? sana yuzde kac sans var dediler ? asilamada spermlerin kalitesinide arttiriyolar dimi ? ileri hizli olmasada sanirim hizini arttirabiliyorlar dogrumu ?
canım devlet yapar aşılamayı ne ameliyatı bilmiyorum sizinki yazmamışsın ama yaşın 34 se ben hormon filan alma vücuduna bir an önce tüp bebeğe geç derim tabi biraz maliyetli bir işlem tüp bebek eğer durumun imkanın varsa ver parayı yap tüp bebeğini aşılamada oran her 10 kadınadan 2 si sen bilirsin yani
canım tüp bebek olsa özel derim labarat.önemli çünkü tüpte ama aşılamada bence gerek yok özele derim ben zaten Allah bişeyleri vesile kılıyor ya aslında özel devlette hikaye
kişiden kişiye değişiyor cnm bazıları ilk aşılamada tutuyor bazıları 5 asılamada tutmuyor kısmet bu işler cok garanticiysen tüp bebek yaptır .. doktorun asılamayı uygun görürse yapıyo zaten.senin esinin degerler normal mi?
Insallah alben sende hamilesindir seninde ilk asilaman mi ? sen kac yasindasin ? asilama kac paraya mal oluyor ? sana yuzde kac sans var dediler ? asilamada spermlerin kalitesinide arttiriyolar dimi ? ileri hizli olmasada sanirim hizini arttirabiliyorlar dogrumu ?
eses yazistik ya dun diger grupta biz daha test yapmadik 4 ay oldu varikosel ameliyatindan bakalim .. once bi test sonucu alalim snra doktora gidelim de gorucez insallah
tatlım tabi asılama öncesinde yumurtalık takibi ilac igne en son asılama doktorun zaten anlatıyor.
özelde yaptırdım ben tüm tahliller.asılama.2,3ay muayene hersey 1 milyarı gecti cnm benim. insallah tutar dedi doktor.
hersey normal ama hic hamile kalmadım bende 23 yasındayım
abla bence erteleme hemen doktora git tedavine basla.ne ameliyatı bu aradA?:44:
Merhaba kızlar, sizleri uzun zamandır gece gündüz takip ediyorum ,, bende 22 ocak saat 11:00 de sağ ve solda 22 mm civarı iki yumurta ile ilk aşılamamı oldum, klomen ve ovitrelle kullandım şu anda progestan hap ve estofem kullanıyorum..Öncesine ait hikayem şöyle; 2012 yılında eylül ayında korunmayı bıraktık 10 kasımda hamile olduğumu öğrendim, ancak 15 kasımda apar topar ameliyata alındım ve dış gebelikmiş sağ tüpüm alındı.. Sonra iki ay korunduk ve çalışmalara devam ettik ama her ay yeni umut diye bekledik.Bu süre zarfında hormon tahlillerim yapıldı ilaçlı rahim filmim çekildi eşime spermiyogram yapıldı herşeyin yolunda değerlerimiz gayet iyi, bu arada üç ayrı dr ile görüştüm ve son dr.um ile tüm bu aşamaları kaydettik..Ama bekle bekle olmayınca aşılamaya karar verdik, istanbuldayım acıbadem kozyatagı hastanesine gidiyorum , umarım güzel sonuçlar alır ve sizlerle paylaşmaya devam ederim, günlerdir sizler bana umut oldunuz umarım bende sizlere olurum...Alben'cim beni de listeye ekler misin? 4 Yıllık evliyiz artık gelsin bebişler...
canim kardesim sen niye bu kadar acele eidyosun ki daha cok gencsin - elbette olur insallah .. asilama tutar insallah tutmazsada uzullme daha cok zamanin var .. hayirlisi bakalim bana bagli degil hersey dua edin insallah .. Rabbim tez zamanda bizede annelik duygusunu tattirsin ..
canım soru yağmuru yapmışsındru bakalım cevaplamaya çalışayım ben 30 yaşındayım 5 yıldır bebek istiyorum ben polikistik overliyim eşimin de sperm hızında azıcık sorun var varikosel ameliyatı olmuştu 2 yıl önce şimdi değerleri düzeldi ben devlette yaptırdım tıp fakültesinde para vermedim bana %30 şans verdiler evet spermler yıkanıyor ve içinden hzılıları ile aşılama yapılıyor içine özel bir sıvı katıp biraz hızlandırıyolar hayatım inşallah tutar ben de 3 gün sonraya kadar adet olmazsam öğrenicez sonucu hayırlısı olsun ama dediğim gibi yaşın itibariye maddi imkanın varsa ne biliyim altının filan bir an önce tüpe geç derim ben umarım aydınalatbilmişimdir
Merhaba kızlar, sizleri uzun zamandır gece gündüz takip ediyorum ,, bende 22 ocak saat 11:00 de sağ ve solda 22 mm civarı iki yumurta ile ilk aşılamamı oldum, klomen ve ovitrelle kullandım şu anda progestan hap ve estofem kullanıyorum..Öncesine ait hikayem şöyle; 2012 yılında eylül ayında korunmayı bıraktık 10 kasımda hamile olduğumu öğrendim, ancak 15 kasımda apar topar ameliyata alındım ve dış gebelikmiş sağ tüpüm alındı.. Sonra iki ay korunduk ve çalışmalara devam ettik ama her ay yeni umut diye bekledik.Bu süre zarfında hormon tahlillerim yapıldı ilaçlı rahim filmim çekildi eşime spermiyogram yapıldı herşeyin yolunda değerlerimiz gayet iyi, bu arada üç ayrı dr ile görüştüm ve son dr.um ile tüm bu aşamaları kaydettik..Ama bekle bekle olmayınca aşılamaya karar verdik, istanbuldayım acıbadem kozyatagı hastanesine gidiyorum , umarım güzel sonuçlar alır ve sizlerle paylaşmaya devam ederim, günlerdir sizler bana umut oldunuz umarım bende sizlere olurum...Alben'cim beni de listeye ekler misin? 4 Yıllık evliyiz artık gelsin bebişler...
ooofff çevre öle demiyor 3 yıl oldu olmuyormu?hanginizde sorun?
bayyyyyyyy geldiii olsada kurtulsak artık.ins.cnmm yaaaaaaaaa
varikoselden ameliyat oldu benim esim - bende sorun yoktu gecen sene onun degerleri normale donerse bakalim bende tekrar test yapicam sizdeki sorun neydi ? tup bebegi maddi olarak yaptrabilirim ama tercihim dogal olmasi .. napalim canim bizde gec anne oluruz insanlar artik 40 yasinda dogum yapiyolar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?