Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah istediğini muradını koysun göbüşüne inşallah ben de ikiz olsa da bir defada kurtulsam diyorum bidaha bidaha nasıl vericem o paraları nasıl uğraşıcam doktor doktor

bende ikiz istiyorum ama bizde hic ikiz yok :) Rabbim isterse olur bakalim insallah bi test yaptirip sonuclarin duzeldigini gorsek insallah ben duzenli dr a gidicem .. hangi dr a gidiyosunuz yada hastaneye bu konuda da tecrubeniz var mi

Allah istediğini muradını koysun göbüşüne inşallah ben de ikiz olsa da bir defada kurtulsam diyorum bidaha bidaha nasıl vericem o paraları nasıl uğraşıcam doktor doktor

insallah rabbi yüreğimizdekileri kısmet etsin insallah bebegim üzülmeee

En dogrusu hadi hayirlisi bitanem sabir az kaldi

canım devlet yapar aşılamayı ne ameliyatı bilmiyorum sizinki yazmamışsın ama yaşın 34 se ben hormon filan alma vücuduna bir an önce tüp bebeğe geç derim tabi biraz maliyetli bir işlem tüp bebek eğer durumun imkanın varsa ver parayı yap tüp bebeğini aşılamada oran her 10 kadınadan 2 si sen bilirsin yani

Insallah alben sende hamilesindir seninde ilk asilaman mi ? sen kac yasindasin ? asilama kac paraya mal oluyor ? sana yuzde kac sans var dediler ? asilamada spermlerin kalitesinide arttiriyolar dimi ? ileri hizli olmasada sanirim hizini arttirabiliyorlar dogrumu ?

tatlım tabi asılama öncesinde yumurtalık takibi ilac igne en son asılama doktorun zaten anlatıyor.
özelde yaptırdım ben tüm tahliller.asılama.2,3ay muayene hersey 1 milyarı gecti cnm benim. insallah tutar dedi doktor.
hersey normal ama hic hamile kalmadım bende 23 yasındayım
abla bence erteleme hemen doktora git tedavine basla.ne ameliyatı bu aradA?:44:

kişiden kişiye değişiyor cnm bazıları ilk aşılamada tutuyor bazıları 5 asılamada tutmuyor kısmet bu işler cok garanticiysen tüp bebek yaptır .. doktorun asılamayı uygun görürse yapıyo zaten.senin esinin degerler normal mi?

varikoselden ameliyat oldu benim esim - bende sorun yoktu gecen sene onun degerleri normale donerse bakalim bende tekrar test yapicam sizdeki sorun neydi ? tup bebegi maddi olarak yaptrabilirim ama tercihim dogal olmasi .. napalim canim bizde gec anne oluruz insanlar artik 40 yasinda dogum yapiyolar :)

eses yazistik ya dun diger grupta biz daha test yapmadik 4 ay oldu varikosel ameliyatindan bakalim .. once bi test sonucu alalim snra doktora gidelim de gorucez insallah

Merhaba kızlar, sizleri uzun zamandır gece gündüz takip ediyorum ,, bende 22 ocak saat 11:00 de sağ ve solda 22 mm civarı iki yumurta ile ilk aşılamamı oldum, klomen ve ovitrelle kullandım şu anda progestan hap ve estofem kullanıyorum..Öncesine ait hikayem şöyle; 2012 yılında eylül ayında korunmayı bıraktık 10 kasımda hamile olduğumu öğrendim, ancak 15 kasımda apar topar ameliyata alındım ve dış gebelikmiş sağ tüpüm alındı.. Sonra iki ay korunduk ve çalışmalara devam ettik ama her ay yeni umut diye bekledik.Bu süre zarfında hormon tahlillerim yapıldı ilaçlı rahim filmim çekildi eşime spermiyogram yapıldı herşeyin yolunda değerlerimiz gayet iyi, bu arada üç ayrı dr ile görüştüm ve son dr.um ile tüm bu aşamaları kaydettik..Ama bekle bekle olmayınca aşılamaya karar verdik, istanbuldayım acıbadem kozyatagı hastanesine gidiyorum , umarım güzel sonuçlar alır ve sizlerle paylaşmaya devam ederim, günlerdir sizler bana umut oldunuz umarım bende sizlere olurum...Alben'cim beni de listeye ekler misin? 4 Yıllık evliyiz artık gelsin bebişler...

canım soru yağmuru yapmışsın dru bakalım cevaplamaya çalışayım ben 30 yaşındayım 5 yıldır bebek istiyorum ben polikistik overliyim eşimin de sperm hızında azıcık sorun var varikosel ameliyatı olmuştu 2 yıl önce şimdi değerleri düzeldi ben devlette yaptırdım tıp fakültesinde para vermedim bana %30 şans verdiler evet spermler yıkanıyor ve içinden hzılıları ile aşılama yapılıyor içine özel bir sıvı katıp biraz hızlandırıyolar hayatım inşallah tutar ben de 3 gün sonraya kadar adet olmazsam öğrenicez sonucu hayırlısı olsun ama dediğim gibi yaşın itibariye maddi imkanın varsa ne biliyim altının filan bir an önce tüpe geç derim ben umarım aydınalatbilmişimdir

eses yazistik ya dun diger grupta biz daha test yapmadik 4 ay oldu varikosel ameliyatindan bakalim .. once bi test sonucu alalim snra doktora gidelim de gorucez insallah

hee senle mi yazısmıstık ayy ne bilim kafam karıstı yüz kisiyle yazısınca.
degerler normal olmadan yapmıyo asılama,siz esinizle birlikte doktora gidin ins.ii sonuclar alırsınız cnm.
benim tüm degerler normalll.ama bebis gelmiyooo

canim kardesim sen niye bu kadar acele eidyosun ki daha cok gencsin - elbette olur insallah .. asilama tutar insallah tutmazsada uzullme daha cok zamanin var .. hayirlisi bakalim bana bagli degil hersey dua edin insallah .. Rabbim tez zamanda bizede annelik duygusunu tattirsin ..

canım benim öncelikle hayırlı olsun aşılaman bende 1 gün sonra olmuşsun aşılamanı bugün 12.günüm benim ama aynı zamanda da adet günüm beklemedeyim hemen ekliyorum listeye seni de ben progesteron hap filan kullanmadım umarım Allah gönlüne göre verir bu ay hayırlı haberler verirsin bana da

ooofff çevre öle demiyor 3 yıl oldu olmuyormu?hanginizde sorun?
bayyyyyyyy geldiii olsada kurtulsak artık.ins.cnmm yaaaaaaaaa

Insallah alben ezan okunuyor su anda duanin makbul oldugu bir an -- dualarim sizinle .. bakalim canim bekliicez bikac ay daha en guzeli dogal yollarla olmasi .. dualarinizda unutmayin benide gorusuruz

mrb cnm bende 23 ocakta asılama oldum cnm.hicbir belirtim yok benim.sende varmı bisiler

ooofff çevre öle demiyor 3 yıl oldu olmuyormu?hanginizde sorun?
bayyyyyyyy geldiii olsada kurtulsak artık.ins.cnmm yaaaaaaaaa

millete ne ki daha genciz ilerde dusunuyoruz deyin gecin . hayatimizi millete gorre mi yasicaz sen yinede stres yapma hele asilama yapmissin simdi hic stres yapmamaya calisin .. Insallah bende guzel sonuclarinizi bekliyorum

tatlım 40 yaş anormal bir yaş bebeğin sağlığı içinde anormal bir durum her geçen yıl kadının yumurtalık rezervi azalır ve kalitesi düşer dolayısıyla tüp bebekle olma ihtimai bile azalır yani ben onu demek istedim dr. bana 30 yaşındasın daha neyi bekliyosun acaba diye 6 dr.dan fırça yiyince bende bu ay olmazsa aşılama sonucu nisanda tüpe gidiyorum benim nacizane fikrim tabi karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…