Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

destina hayirlisi olsun seninde guzel haberlerini bekliyoruz .. ikizlerin olabilir oyleyse seninde hadi bakalim Insallah :)

millete ne ki daha genciz ilerde dusunuyoruz deyin gecin . hayatimizi millete gorre mi yasicaz sen yinede stres yapma hele asilama yapmissin simdi hic stres yapmamaya calisin .. Insallah bende guzel sonuclarinizi bekliyorum

insallah abla ya .sende üzülme teyzem 35 yasında hamile

tabi bende 40 a kadar beklemicem ama ameliyat oldugu icin esim biraz sonucunu beklememiz lazim - doktorlar farkli dusunuyor tabi bende doktora danistigimda demisti ameliyat ol sonucunu bekleyin .. Istanbula geliceksen tup bebek icin BAHCECi cok iyimis uzun denemeler yapan bir arkadas soylemisti .. aklinda bulunsun .. sen yinede aklina olumsuzu getirme insallah sonucun pozitif cikar

parsen: 28 Ocak 2014 ----------------------3.aşılama tutmadı----------tüp bebeğe geçiyor
lulum : 15 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama----------------- tutmadı
alben038 : 21 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
dildidem : 20 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
patikli : 11 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama tutmadı ---------tüp bebeğe geçiyor
adzeynep : 20 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------tutmadı
köpük : 21 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
cycas : 18 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama tutmadı ---------2.aşılamaya geçiyor
seydabalci:16 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
HHAZAN : 21 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama------------------beklemede
sophie77 : 22 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
fatmabay :20 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------tutmadı
bale18 : 21 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama------------------beklemede
WAIKIKI : 19 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
rana25 : 19 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------ tutmadı
taltua : 24 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
beriza : 21 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
eses07: 23 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
allomancer:25 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
yasey : 16 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------tutmadı
sykapusuz :27 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
Reyyan071:17 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------tutmadı
sewilay : 18 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
like65 : 22 Ocak 2014 ----------------------3.aşılama------------------beklemede
Bebekimsin:25 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama------------------beklemede
theparadise:30 Ocak 2014---------------------1.aşılama------------------beklemede
luul2 :29 Ocak 2014----------------------1.aşılama------------------beklemede
Destina3728:22 Ocak 2014-----------------1.aşılama----------------beklemede
kimet: 6 Ocak 2014 ----------------------3.aşılama------------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

canım ben hamileyim :) darısı hepinizin başına inşallah , izmitte oturuyorum ben kocaeli üniversitesinde yaptırmıştım tuttu:) Şeyda balcı hamiş yazabilirsin

evet sevgili anne adayımız hadi bizle paylaş bakalım ne zaman öğrendin belirtilerin neydi merakla seni bekliyorum

ayni gün olmus asilamamiz. sen ne zaman test yaptiracaksin? dr. ne dedi?

bende bahçeceiye gidicem tatlım kararım kesin yani bu konuda inşallah gerek kalmaz ne diyim ben 2 yıldır bekliyorum eşimin değerleri yükselsin diye meğersem yükselmiş ama yine de olmamış daha da bekleyemem 31 yaşında anne olucam eğer Allah nasip ederse

insallah bahcecinin anadolu yakasindaki yerinde ssk da geciyormus ama devletten rapor alman lazim sanirim .. sen yine bir incele - birde kendini bu kadar sartlandirma - yani 31 de anne olcam su vakitte olucam diye olmayinca uzulursun - hamile oluruz bebek duser daha cok uzuluruz oyle degilmi yada cocugumuz olur hayirsiz olur onun icin mutlaka hayirlisini isteyelim insallah .. daha da kacan bisey yok Hz Hatice yi dusunun - kac yasinda Peygamber efendimizle evlendi kac tane cocugu oldu bu nedenle biraz stres yapmamaya calisalim ..

Kizlar ben biraz kan testi vermeye gidicem aksamdan beri kusuyorum ama umidim yok hala bel agrisi kasik agrisi devam ediyo tabi midemi de usutumus olabilirim😱😱😱dua edin lutfen

Kizlar ben biraz kan testi vermeye gidicem aksamdan beri kusuyorum ama umidim yok hala bel agrisi kasik agrisi devam ediyo tabi midemi de usutumus olabilirim😱😱😱dua edin lutfen

haydi hayırlısı : dua eder,dua beklerim cnm

30 ocakta öğrendim canım BTHCG testi ile belirtim de sadece göğüslerde hassasiyet vardı...

16 ocakmıydı senin aşılama günün hayatım 30 ocaksa ozaman 14 gün sonra öğrenmişsin kaç çıktı peki değerin beta hcg yani bide adatine kaç gün kala öğrendin canım benim

hadi bakalım güzelim kaçıncı günü aşılamanın erken olmasında hayal kırıklığı yaşama adet gününü beklesemiydin ki acaba neyse hayırlı sonuçlarla gel inşallah

yok canım stresli değilim gelen herşey Allahtan benim imanım tam üzülmem de olmazsa ama elimden geleni yapayım takdir Onun tabi kendime öyle teselli veriyorum ben de 31 yaşında olucam diye garantisi mi var ?elbette hayır ben şişliye gidicem fulyaya yani ssk raporu çok zahmetli kılı kırk yarıyolar uğraşamam onla zaten bulunduğum ilde de eredeyse imkansız o raporu almak parasını bayılıcam yani sağolasın herşeyin hayırlısı diyorum

ayni gün olmus asilamamiz. sen ne zaman test yaptiracaksin? dr. ne dedi?

evet canım bende senin tarihi ve saati görünce eşime dedim aynı gün kaderimizde hayırlı olur inşallah,,

dr.um asılama tarıhınden 15 gun sonra ögrenebılırsın kan tahlılı yaparız dedı ama iş yerimden izin almak zor yumurta takıbı fılan cok izin aldım , en son telefonda konustugumuzda dr.um 8 subatta yapalım tahlilini ilaçlarına devam dedi bakalım...

16 ocakmıydı senin aşılama günün hayatım 30 ocaksa ozaman 14 gün sonra öğrenmişsin kaç çıktı peki değerin beta hcg yani bide adatine kaç gün kala öğrendin canım benim

16 ocakta aşılama yaptırdım evde test yaptım çıkmadı hastanede Beta yaptırdım adetime 9 gün kalmıştı canım sonuç: 200.9 çıktı ...

Albencim seninle aynı yaştayız umarım en kısa zamanda mutlulugumuzu paylaşırız umutlu olmaya devam

Albencim seninle aynı yaştayız umarım en kısa zamanda mutlulugumuzu paylaşırız umutlu olmaya devam

inşallah hayatım tabiki umudum Allahtan bekliyorum sabırla 31 den gün alıyorum ama 24 yaşında evlendim yani sabırlar taşma noktasında artık hayırla versin Rabbim bebeklerimizi kucaklarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…