Merhaba kızlar, sizleri uzun zamandır gece gündüz takip ediyorum ,, bende 22 ocak saat 11:00 de sağ ve solda 22 mm civarı iki yumurta ile ilk aşılamamı oldum, klomen ve ovitrelle kullandım şu anda progestan hap ve estofem kullanıyorum..Öncesine ait hikayem şöyle; 2012 yılında eylül ayında korunmayı bıraktık 10 kasımda hamile olduğumu öğrendim, ancak 15 kasımda apar topar ameliyata alındım ve dış gebelikmiş sağ tüpüm alındı.. Sonra iki ay korunduk ve çalışmalara devam ettik ama her ay yeni umut diye bekledik.Bu süre zarfında hormon tahlillerim yapıldı ilaçlı rahim filmim çekildi eşime spermiyogram yapıldı herşeyin yolunda değerlerimiz gayet iyi, bu arada üç ayrı dr ile görüştüm ve son dr.um ile tüm bu aşamaları kaydettik..Ama bekle bekle olmayınca aşılamaya karar verdik, istanbuldayım acıbadem kozyatagı hastanesine gidiyorum , umarım güzel sonuçlar alır ve sizlerle paylaşmaya devam ederim, günlerdir sizler bana umut oldunuz umarım bende sizlere olurum...Alben'cim beni de listeye ekler misin? 4 Yıllık evliyiz artık gelsin bebişler...
millete ne ki daha genciz ilerde dusunuyoruz deyin gecin . hayatimizi millete gorre mi yasicaz sen yinede stres yapma hele asilama yapmissin simdi hic stres yapmamaya calisin .. Insallah bende guzel sonuclarinizi bekliyorum
tatlım 40 yaş anormal bir yaş bebeğin sağlığı içinde anormal bir durum her geçen yıl kadının yumurtalık rezervi azalır ve kalitesi düşer dolayısıyla tüp bebekle olma ihtimai bile azalır yani ben onu demek istedim dr. bana 30 yaşındasın daha neyi bekliyosun acaba diye 6 dr.dan fırça yiyince bende bu ay olmazsa aşılama sonucu nisanda tüpe gidiyorum benim nacizane fikrim tabi karar senin
canım ben hamileyim :) darısı hepinizin başına inşallah , izmitte oturuyorum ben kocaeli üniversitesinde yaptırmıştım tuttu:) Şeyda balcı hamiş yazabilirsin
destina hayirlisi olsun seninde guzel haberlerini bekliyoruz .. ikizlerin olabilir oyleyse seninde hadi bakalim Insallah :)
Merhaba kızlar, sizleri uzun zamandır gece gündüz takip ediyorum ,, bende 22 ocak saat 11:00 de sağ ve solda 22 mm civarı iki yumurta ile ilk aşılamamı oldum, klomen ve ovitrelle kullandım şu anda progestan hap ve estofem kullanıyorum..Öncesine ait hikayem şöyle; 2012 yılında eylül ayında korunmayı bıraktık 10 kasımda hamile olduğumu öğrendim, ancak 15 kasımda apar topar ameliyata alındım ve dış gebelikmiş sağ tüpüm alındı.. Sonra iki ay korunduk ve çalışmalara devam ettik ama her ay yeni umut diye bekledik.Bu süre zarfında hormon tahlillerim yapıldı ilaçlı rahim filmim çekildi eşime spermiyogram yapıldı herşeyin yolunda değerlerimiz gayet iyi, bu arada üç ayrı dr ile görüştüm ve son dr.um ile tüm bu aşamaları kaydettik..Ama bekle bekle olmayınca aşılamaya karar verdik, istanbuldayım acıbadem kozyatagı hastanesine gidiyorum , umarım güzel sonuçlar alır ve sizlerle paylaşmaya devam ederim, günlerdir sizler bana umut oldunuz umarım bende sizlere olurum...Alben'cim beni de listeye ekler misin? 4 Yıllık evliyiz artık gelsin bebişler...
tabi bende 40 a kadar beklemicem ama ameliyat oldugu icin esim biraz sonucunu beklememiz lazim - doktorlar farkli dusunuyor tabi bende doktora danistigimda demisti ameliyat ol sonucunu bekleyin .. Istanbula geliceksen tup bebek icin BAHCECi cok iyimis uzun denemeler yapan bir arkadas soylemisti .. aklinda bulunsun .. sen yinede aklina olumsuzu getirme insallah sonucun pozitif cikar
bende bahçeceiye gidicem tatlım kararım kesin yani bu konuda inşallah gerek kalmaz ne diyim ben 2 yıldır bekliyorum eşimin değerleri yükselsin diye meğersem yükselmiş ama yine de olmamış daha da bekleyemem 31 yaşında anne olucam eğer Allah nasip ederse
evet sevgili anne adayımız hadi bizle paylaş bakalım ne zaman öğrendin belirtilerin neydi merakla seni bekliyorum
Kizlar ben biraz kan testi vermeye gidicem aksamdan beri kusuyorum ama umidim yok hala bel agrisi kasik agrisi devam ediyo tabi midemi de usutumus olabilirim😱😱😱dua edin lutfen
30 ocakta öğrendim canım BTHCG testi ile belirtim de sadece göğüslerde hassasiyet vardı...
Kizlar ben biraz kan testi vermeye gidicem aksamdan beri kusuyorum ama umidim yok hala bel agrisi kasik agrisi devam ediyo tabi midemi de usutumus olabilirim😱😱😱dua edin lutfen
insallah bahcecinin anadolu yakasindaki yerinde ssk da geciyormus ama devletten rapor alman lazim sanirim .. sen yine bir incele - birde kendini bu kadar sartlandirma - yani 31 de anne olcam su vakitte olucam diye olmayinca uzulursun - hamile oluruz bebek duser daha cok uzuluruz oyle degilmi yada cocugumuz olur hayirsiz olur onun icin mutlaka hayirlisini isteyelim insallah .. daha da kacan bisey yok Hz Hatice yi dusunun - kac yasinda Peygamber efendimizle evlendi kac tane cocugu oldu bu nedenle biraz stres yapmamaya calisalim ..
ayni gün olmus asilamamiz. sen ne zaman test yaptiracaksin? dr. ne dedi?
16 ocakmıydı senin aşılama günün hayatım 30 ocaksa ozaman 14 gün sonra öğrenmişsin kaç çıktı peki değerin beta hcg yani bide adatine kaç gün kala öğrendin canım benim
bende bahçeceiye gidicem tatlım kararım kesin yani bu konuda inşallah gerek kalmaz ne diyim ben 2 yıldır bekliyorum eşimin değerleri yükselsin diye meğersem yükselmiş ama yine de olmamış daha da bekleyemem 31 yaşında anne olucam eğer Allah nasip ederse
Albencim seninle aynı yaştayız umarım en kısa zamanda mutlulugumuzu paylaşırız umutlu olmaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?