Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
16 ocakta aşılama yaptırdım evde test yaptım çıkmadı hastanede Beta yaptırdım adetime 9 gün kalmıştı canım sonuç: 200.9 çıktı ...

o zaman aşılaman erken olmuş senin bitanem 16 ocak aşılama 30 ocak sonuç adetine 9 gün kala geçen ayın kaçında olmuştun ki sen adet mesela bugün benim aşılamanın 12.günü 21 ocakta oldum adet günüm bugün benim ilginçmiş neyse bebeğim Allah tamamına erdirsin hayırla al bebeğini kucağına sağlıkla inşallah

evet canım 9 ocakta adet oldum bana adetimin birinci günü klomen başlandı 5 gün kullandım 14 ocakta salı akşamı ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 16 ocakta perşembe günü öğlende aşılama oldum sonuçta 30 ocak ta belli oldu ... darısı tüm bebek isteyenlerin başına inşallah hepimiz anne olalım hepimiz kucağımıza bebişlerimizi alalım rabbim çıktığımız yolda yar ve yardımcımız olsun

inşallah hayatım tabiki umudum Allahtan bekliyorum sabırla 31 den gün alıyorum ama 24 yaşında evlendim yani sabırlar taşma noktasında artık hayırla versin Rabbim bebeklerimizi kucaklarımıza

Allah büyük en kısa zamanda umutlarımız gerçeğe dönüşür inşallah,,,kars'a 1 hafta geldim yazın bile soğuktu aman üşütme fazla kendini ne olur ne olmaz..

Bana dr. 03.02 de yap dedi. Yani yarin ben kan tahlili yaptiracagim. hayirlisi olsun hepimiz icin canim...
agrin var mi benim kasiklarim agiryor birde gögüs uclarim hafif hassasiyet var dokununca aciyor onun disinda birsey yok.

anladım canım ben 5.günü başladım klomene ondan şaşırdım demek 6 gün sonra ovitrelle vurunmuşsun ben 9 gün sonra vurundum ne garip değişik uygulamalar var duan için amin bitanem inan çok sevindim sen 3.hamişimizsin ocak ayında darısı diğer tüm bekleyenlerin başına

Allah büyük en kısa zamanda umutlarımız gerçeğe dönüşür inşallah,,,kars'a 1 hafta geldim yazın bile soğuktu aman üşütme fazla kendini ne olur ne olmaz..

canım valla dün gece -30 u gördük ben böyle soğuk görmedim valla çok zorda buralarda hayat ama öyle titretmiyo daha doğrusu doğru düzgün evden çıkmıyoruz evden işe işten eve başka bir hayat yok yani

Herkesin yumurtalık rezervine göre tedavi uygulanıyor canım adetimin 1 . günü yumurtalık boyutları 9.8 mm civarlarındaydı 6 adet yumurtam vardı hemen klomen başlayalım dediler herşey kişiye göre tedavi değişebilir önemli olan sonuçlarımızın olumlu olması rabbim inşallah hepimizin anne olmasını nasip eder.

Bana dr. 03.02 de yap dedi. Yani yarin ben kan tahlili yaptiracagim. hayirlisi olsun hepimiz icin canim...
agrin var mi benim kasiklarim agiryor birde gögüs uclarim hafif hassasiyet var dokununca aciyor onun disinda birsey yok.

hadi bakalım sende 4.hamişimiz ol inşallah senin aşılama tarihin kaçtı yavrucum benim kasıklarım sürekli ağrımıyo ara ara batmalar oluyo bide göğüs uçlarımda senin gibi acı var bide şeyimde yanma başladı dün geceden beri herşeyi ona yormaktan bıktım ya belli olsada artık kurtulsam bu zulümden

ah güzelim benim benim hiçbişeyime bakılmadan yapılmadı ondan bişey anlamadım ben bu işten sadece 2 adet istenilen boyutta yumurtan var denildi bana aşılamadan önce ama sonrasında aşılama yapılırken bile ultrasonla bakılmadı çatlamışmı diye bile dediğin gibi önemli olan sonuç hayırlısı olsun hakkımızda sağol bitanem mutluluğun daim olsun bebeğin sağlıkla doğsun inşallah

Kizlar ben biraz kan testi vermeye gidicem aksamdan beri kusuyorum ama umidim yok hala bel agrisi kasik agrisi devam ediyo tabi midemi de usutumus olabilirim😱😱😱dua edin lutfen

naptın kuzu verdin mi kanı?sonuç mu bekliyosun

canim insallah ben 22.01 de asilama yaptirdim. aslinda bu durumda senin 21.01 olduguna göre kan da belli olmasi gerekiyor.
bence sende gidip bir tahlil yaptir. ben yarini iple cekiyorum canim zaman gecmiyor... insan artik ne olacaksa olsun diyor. bir yan da ümit bir yandan da ya olmazsa diyorsun. offf bir yarin olsa da bilesem ne olacagini. hatta bugün gidip yaptirsam dedim ama erken olur diye cesaret edemedim. bana 03.02 de yaptir dediler yarin sabah ilk isim bu olacak:) senin yanma ile ilgili suna dikkat et eger idrar yaparken yaniyorsa bence dr danis.

yok hayatım sadece idrar yaparken değil gece bir anda başladı yanmaya halada devam ediyor benim dün adet günümdü normalde ama bu ay 31 çekti filan diye bugünde bekliyorum ama 4 ünden önce kan vermiycem kararlıyım daha öncede olmuştu bu 2 kere yıkılmıştım adetim biraz daha geciksin giderim

öyle tabi canım bizim psikolojimiz çok önemli bütün hormanlar ona göre çalışıyor biz moralimizi bozmamamız lazım önümüze bakacağız artık tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum bende rapora başvurdum istanbulda yaptırcam tüp bebeği inşallah

insallah hepimizin yüzü güler :) ben yarin yaptirayim haber veririm sonucu...

Bana dr.um istersen 04.02 de en erken bakabilirsin demişti ama 08.02 yi beklemeyi düşünüyorum.. asılamadan hemen sonra sağ ve sol taraflarda agrılarım oldu sonra azaldı son üç gündür kalmadı agrı ama belim çook ağrıdıı ve gögüslerim aşılamadan beri hassas agrılı şişler rahat yatamıyorum o derece,, birde progestandan sanırım ilk günler çok baş dönmem oldu...

tahmin edebiliyorum canım umarım en kısa zamanda hersey istediğin gibi gelişir hem iş hem saglık konuların seni çook iyi anlıyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…