16 ocakta aşılama yaptırdım evde test yaptım çıkmadı hastanede Beta yaptırdım adetime 9 gün kalmıştı canım sonuç: 200.9 çıktı ...
o zaman aşılaman erken olmuş senin bitanem 16 ocak aşılama 30 ocak sonuç adetine 9 gün kala geçen ayın kaçında olmuştun ki sen adet mesela bugün benim aşılamanın 12.günü 21 ocakta oldum adet günüm bugün benim ilginçmiş neyse bebeğim Allah tamamına erdirsin hayırla al bebeğini kucağına sağlıkla inşallah
ayni gün olmus asilamamiz. sen ne zaman test yaptiracaksin? dr. ne dedi?
inşallah hayatım tabiki umudum Allahtan bekliyorum sabırla 31 den gün alıyorum ama 24 yaşında evlendim yani sabırlar taşma noktasında artık hayırla versin Rabbim bebeklerimizi kucaklarımıza
evet canım bende senin tarihi ve saati görünce eşime dedim aynı gün kaderimizde hayırlı olur inşallah,,
dr.um asılama tarıhınden 15 gun sonra ögrenebılırsın kan tahlılı yaparız dedı ama iş yerimden izin almak zor yumurta takıbı fılan cok izin aldım , en son telefonda konustugumuzda dr.um 8 subatta yapalım tahlilini ilaçlarına devam dedi bakalım...
evet canım 9 ocakta adet oldum bana adetimin birinci günü klomen başlandı 5 gün kullandım 14 ocakta salı akşamı ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 16 ocakta perşembe günü öğlende aşılama oldum sonuçta 30 ocak ta belli oldu ... darısı tüm bebek isteyenlerin başına inşallah hepimiz anne olalım hepimiz kucağımıza bebişlerimizi alalım rabbim çıktığımız yolda yar ve yardımcımız olsun
Allah büyük en kısa zamanda umutlarımız gerçeğe dönüşür inşallah,,,kars'a 1 hafta geldim yazın bile soğuktu aman üşütme fazla kendini ne olur ne olmaz..
anladım canım ben 5.günü başladım klomene ondan şaşırdım demek 6 gün sonra ovitrelle vurunmuşsun ben 9 gün sonra vurundum ne garip değişik uygulamalar var duan için amin bitanem inan çok sevindim sen 3.hamişimizsin ocak ayında darısı diğer tüm bekleyenlerin başına
Bana dr. 03.02 de yap dedi. Yani yarin ben kan tahlili yaptiracagim. hayirlisi olsun hepimiz icin canim...
agrin var mi benim kasiklarim agiryor birde gögüs uclarim hafif hassasiyet var dokununca aciyor onun disinda birsey yok.
Herkesin yumurtalık rezervine göre tedavi uygulanıyor canım adetimin 1 . günü yumurtalık boyutları 9.8 mm civarlarındaydı 6 adet yumurtam vardı hemen klomen başlayalım dediler herşey kişiye göre tedavi değişebilir önemli olan sonuçlarımızın olumlu olması rabbim inşallah hepimizin anne olmasını nasip eder.
Kizlar ben biraz kan testi vermeye gidicem aksamdan beri kusuyorum ama umidim yok hala bel agrisi kasik agrisi devam ediyo tabi midemi de usutumus olabilirim😱😱😱dua edin lutfen
hadi bakalım sende 4.hamişimiz ol inşallah senin aşılama tarihin kaçtı yavrucum benim kasıklarım sürekli ağrımıyo ara ara batmalar oluyo bide göğüs uçlarımda senin gibi acı var bide şeyimde yanma başladı dün geceden beri herşeyi ona yormaktan bıktım ya belli olsada artık kurtulsam bu zulümden
canim insallah ben 22.01 de asilama yaptirdim. aslinda bu durumda senin 21.01 olduguna göre kan da belli olmasi gerekiyor.
bence sende gidip bir tahlil yaptir. ben yarini iple cekiyorum canim zaman gecmiyor... insan artik ne olacaksa olsun diyor. bir yan da ümit bir yandan da ya olmazsa diyorsun. offf bir yarin olsa da bilesem ne olacagini. hatta bugün gidip yaptirsam dedim ama erken olur diye cesaret edemedim. bana 03.02 de yaptir dediler yarin sabah ilk isim bu olacak:) senin yanma ile ilgili suna dikkat et eger idrar yaparken yaniyorsa bence dr danis.
üzme canınıııııııııııııııııı boşver tatlım zaten zor ihtimaldi baksan listeye 3 tane hamiş var koca listede napalım biz de biraz daha sabrederiz bak ben 7 yıl olacak nerdeyse her ay kırmızı görmekten içim kıyıldı hayırlısı böyleymiş demekki bitanem sakın üzülme biz burdayız daha dertleşmeye devam
yok hayatım sadece idrar yaparken değil gece bir anda başladı yanmaya halada devam ediyor benim dün adet günümdü normalde ama bu ay 31 çekti filan diye bugünde bekliyorum ama 4 ünden önce kan vermiycem kararlıyım daha öncede olmuştu bu 2 kere yıkılmıştım adetim biraz daha geciksin giderim
Bana dr. 03.02 de yap dedi. Yani yarin ben kan tahlili yaptiracagim. hayirlisi olsun hepimiz icin canim...
agrin var mi benim kasiklarim agiryor birde gögüs uclarim hafif hassasiyet var dokununca aciyor onun disinda birsey yok.
mrb cnm bende 23 ocakta asılama oldum cnm.hicbir belirtim yok benim.sende varmı bisiler
canım valla dün gece -30 u gördük ben böyle soğuk görmedim valla çok zorda buralarda hayat ama öyle titretmiyo daha doğrusu doğru düzgün evden çıkmıyoruz evden işe işten eve başka bir hayat yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?