Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm tatlım baya değişikti ilk günler agrı sağ sol taraf bas dönmesi bel agrısı amaa en çok gögüsler hassas agrılı bakalım ,, hepimiz için çook dua ediyorum , ...

ahh cnmm yaa bende hic belirti yok,tık yokkkkk acaba tutmadı mı ki cnmm yaaaa

Herkeste belirtiler değişik canım mesela 1 haftadır sırtım cok agrıdı ama neden bilmiyorum,, belki belirti belki değil kısmet..

bende tık yokk olmadı galibaaa (((
bi tek sürekli uyumak istiyorum progestan uyku yaparmı ki?

Aglaya aglaya nefret ediyorum hastaneden cikmaya sonuc negatif 0,36 cikti

canım beni üzme kendini ya biliyorum demesi kolay ama üzsende sonucu değişirtirir mi bekle bakalım azıck daha belki değişir o değer bakmışsın ki geç döllenme filan olmuş hay Allah ya bizimde akibetimiz o napalım elden ne gelir takdiri ilahi yılmadan devam edicez mücadele edicez alıcaz bir gün o bebişleri kucağımıza

Bebeim ne olur aglama uzulme 14. Gun yine yaptir dr. Ne dedi? Bende dun butungun butun gece agladim bugunde gozlerim acilmadi.. ama bosuna uzuyoruz kendimizi bizimde olacak moralini yuksek tut :)))

sen niye ağladın kuzum geldimi senin kırmızılar noluyo bize ya sapır sapır dökülüyoruz ? bende bugün kasık ağrısından kıvrandım ara ara sacı giriyor çıkıyor girdim mi de ağzıma ediyor ama bir türlü sökemedi gecikti bu ay

bende tık yokk olmadı galibaaa (((
bi tek sürekli uyumak istiyorum progestan uyku yaparmı ki?

belirtilere aldanma güzelim bak seydabalcı hamileymiş sordum belirtin filan varmıydı diye göğüslerimde biraz ağrı oldu başkada bi belirtim olmadı dedi alakası yok onun belirtiyle filan mesela benim belim adetimde ağrımaz ama arkadaşım yerine oturamaz öyle beli ağrır onun için belirtiyi kafana takma benim belirtilerimin hepsi adet öncesi belirtilerle aynı biraz göğüs uçlarım acıyo farklı olarak o kadar

insallahhh kuzummm,benimm adet belirtimde yokkk işin ilginç yanı,normalde ağrılarım olurdu.
Acaba ben heyecanla aceleci mi davranıyorummm ,olabilirr yaa hayali bile güzelll cnmmmmmmmm

insallahhh kuzummm,benimm adet belirtimde yokkk işin ilginç yanı,normalde ağrılarım olurdu.
Acaba ben heyecanla aceleci mi davranıyorummm ,olabilirr yaa hayali bile güzelll cnmmmmmmmm

doğru söylüyosun eğer adet günün yakınsa yada gelsiyse ve hiç belirtin yoksa diğer aylardan farklı olarak buda bir belirtidir değilmi canım

doğru söylüyosun eğer adet günün yakınsa yada gelsiyse ve hiç belirtin yoksa diğer aylardan farklı olarak buda bir belirtidir değilmi canım

ooff ne bilemm annemm yaa,bu bebişler bizi şaklaban ettiler.kendimi palyaco olduk beee.bi gelsln ısırcam onuuuu yicemmmmm yaaaaaa gelll artıkkkk annemmmmm

Hastaneye geldik yatirdilar tansiyonum dustu bas donuyo sanirim cok aglamaktan migrenim tuttu nefes alamiyom sanki

Sanirim benim işte yatti kizlar 21 ocakta ilk asilamayi yapmistik tutmadi gibi bugun adet olmaya basladim ( allah hakkimizda hayirlisini versin .. cok uzgun ve umutsuzum..

Hastaneye geldik yatirdilar tansiyonum dustu bas donuyo sanirim cok aglamaktan migrenim tuttu nefes alamiyom sanki

kız naptın sen?yavrum bu kadar üzülme Allah muhafaza ya olsaydı da 1 aylıkken 2 aylıkken filan düşseydi ne yapıcaktın yapma kuzucum o kadar harap etme kendini geçecek bugünlerde az kaldı yaşın daha küçük olacak Allahın izniyle kendine gel hadi bakalım hayat devam ediyor

Sanirim benim işte yatti kizlar 21 ocakta ilk asilamayi yapmistik tutmadi gibi bugun adet olmaya basladim ( allah hakkimizda hayirlisini versin .. cok uzgun ve umutsuzum..

hayırlısı olsun bitanem üzme kendini vakti sırası var herşeyin adet olmakta büyük lütuf ya olmasaydın o da kötü nolur yıpratmayın kendinizi düşük ihtimalli bişeydi aşılama olması zaten mucizeydi adet olduğuna sevinmelisin bence ben daha olmadım dün olmam lazımdı olmadı şimdi ödüm patlıyor ya adet olamazsam ozaman kist oluşmuş demektir sen tam gününde mi oldun peki canım

parsen: 28 Ocak 2014 ----------------------3.aşılama tutmadı----------tüp bebeğe geçiyor
lulum : 15 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama----------------- tutmadı
alben038 : 21 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
dildidem : 20 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
patikli : 11 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama tutmadı ---------tüp bebeğe geçiyor
adzeynep : 20 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------tutmadı
köpük : 21 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------tutmadı
cycas : 18 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama tutmadı ---------2.aşılamaya geçiyor
seydabalci:16 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
HHAZAN : 21 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama------------------beklemede
sophie77 : 22 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
fatmabay :20 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------tutmadı
bale18 : 21 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama------------------beklemede
WAIKIKI : 19 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
rana25 : 19 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------ tutmadı
taltua : 24 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
beriza : 21 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------tutmadı
eses07: 23 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
allomancer:25 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
yasey : 16 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------tutmadı
sykapusuz :27 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
Reyyan071:17 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------tutmadı
sewilay : 18 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
like65 : 22 Ocak 2014 ----------------------3.aşılama------------------beklemede
Bebekimsin:25 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama------------------beklemede
theparadise:30 Ocak 2014---------------------1.aşılama------------------beklemede
luul2 :29 Ocak 2014----------------------1.aşılama------------------beklemede
Destina3728:22 Ocak 2014-----------------1.aşılama----------------beklemede
kimet: 6 Ocak 2014 ----------------------3.aşılama------------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

yavvv bebeım gecıkmedı bu ay yumurta catladıktan 14 gun sonra adet olunur senın asılama 21 ınde yapıldı demekkı o gun catladı yumurtalar.. senın en erken 4 unde gelcek adetın

Yok cnm bnm daha 5-6 gun vardi normal adete yaa;(( bakalm bu ay yine deniycez sanirim asilama olmazsa tüp çocuk denicez kısmetse olur insallah hepimiz icin hayrlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…