slm tatlım baya değişikti ilk günler agrı sağ sol taraf bas dönmesi bel agrısı amaa en çok gögüsler hassas agrılı bakalım ,, hepimiz için çook dua ediyorum , ...
Kizlar ben kan verdim simdi 1saat sonra alicam sonucu asilamanin 12.gunu artik bellidir ya( icim buruk yaa
ahh cnmm yaa bende hic belirti yok,tık yokkkkk acaba tutmadı mı ki cnmm yaaaa
Aglaya aglaya nefret ediyorum hastaneden cikmaya sonuc negatif 0,36 cikti
Herkeste belirtiler değişik canım mesela 1 haftadır sırtım cok agrıdı ama neden bilmiyorum,, belki belirti belki değil kısmet..
Aglaya aglaya nefret ediyorum hastaneden cikmaya sonuc negatif 0,36 cikti
Bebeim ne olur aglama uzulme 14. Gun yine yaptir dr. Ne dedi? Bende dun butungun butun gece agladim bugunde gozlerim acilmadi.. ama bosuna uzuyoruz kendimizi bizimde olacak moralini yuksek tut :)))
bende tık yokk olmadı galibaaa(((
bi tek sürekli uyumak istiyorum progestan uyku yaparmı ki?
belirtilere aldanma güzelim bak seydabalcı hamileymiş sordum belirtin filan varmıydı diye göğüslerimde biraz ağrı oldu başkada bi belirtim olmadı dedi alakası yok onun belirtiyle filan mesela benim belim adetimde ağrımaz ama arkadaşım yerine oturamaz öyle beli ağrır onun için belirtiyi kafana takma benim belirtilerimin hepsi adet öncesi belirtilerle aynı biraz göğüs uçlarım acıyo farklı olarak o kadar
insallahhh kuzummm,benimm adet belirtimde yokkk işin ilginç yanı,normalde ağrılarım olurdu.
Acaba ben heyecanla aceleci mi davranıyorummm ,olabilirr yaa hayali bile güzelll cnmmmmmmmm
doğru söylüyosun eğer adet günün yakınsa yada gelsiyse ve hiç belirtin yoksa diğer aylardan farklı olarak buda bir belirtidirdeğilmi canım
belirtilere aldanma güzelim bak seydabalcı hamileymiş sordum belirtin filan varmıydı diye göğüslerimde biraz ağrı oldu başkada bi belirtim olmadı dedi alakası yok onun belirtiyle filan mesela benim belim adetimde ağrımaz ama arkadaşım yerine oturamaz öyle beli ağrır onun için belirtiyi kafana takma benim belirtilerimin hepsi adet öncesi belirtilerle aynı biraz göğüs uçlarım acıyo farklı olarak o kadar
Hastaneye geldik yatirdilar tansiyonum dustu bas donuyo sanirim cok aglamaktan migrenim tuttunefes alamiyom sanki
Sanirim benim işte yatti kizlar 21 ocakta ilk asilamayi yapmistik tutmadi gibi bugun adet olmaya basladim( allah hakkimizda hayirlisini versin .. cok uzgun ve umutsuzum..
**** evet tatlm progestan cok yuksek oranda uyku bozuklugu yapiyor cok uyumak ya da uykusuzluk , ..bende tık yokk olmadı galibaaa(((
bi tek sürekli uyumak istiyorum progestan uyku yaparmı ki?
sen niye ağladın kuzum geldimi senin kırmızılar noluyo bize ya sapır sapır dökülüyoruz ? bende bugün kasık ağrısından kıvrandım ara ara sacı giriyor çıkıyor girdim mi de ağzıma ediyor ama bir türlü sökemedi gecikti bu ay
hayırlısı olsun bitanem üzme kendini vakti sırası var herşeyin adet olmakta büyük lütuf ya olmasaydın o da kötü nolur yıpratmayın kendinizi düşük ihtimalli bişeydi aşılama olması zaten mucizeydi adet olduğuna sevinmelisin bence ben daha olmadım dün olmam lazımdı olmadı şimdi ödüm patlıyor ya adet olamazsam ozaman kist oluşmuş demektir sen tam gününde mi oldun peki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?