**** evet tatlm progestan cok yuksek oranda uyku bozuklugu yapiyor cok uyumak ya da uykusuzluk , ..
yavvv bebeım gecıkmedı bu ayyumurta catladıktan 14 gun sonra adet olunur senın asılama 21 ınde yapıldı demekkı o gun catladı yumurtalar.. senın en erken 4 unde gelcek adetın
Yok cnm bnm daha 5-6 gun vardi normal adete yaa;(( bakalm bu ay yine deniycez sanirim asilama olmazsa tüp çocuk denicez kısmetse olur insallah hepimiz icin hayrlisi
hımmmmmmm bak bilmiyodum bunu ama bende zaten yumurta çatlama sorunu var şekerim benim her ay geççatlıyo heralde ne bilem anam ben 1 şubatta olmam lazımdı bugün oldu gelmedi bende gecikti sandım zaten 4 ü gelmeden kan filan vermem 4 ünde olmazsam 5 ine gideyim ozaman sağol kuşum sen naptın olacam olacam diye 1 haftadır beynimiz yedin olmamışsın işte sende
erken oldun yani progesteron mu kullanmıştın ben kullanmadım ondan mı gelmedi acaba benim kırmızılar ama çatladıktan 14 gün sonra geliyomuş kırmızılar sen ayn kaçında iğne vurmuştun 21 ocakta bende aşılama oldum :26::26::26::26:
ahhhh kuzuumm benım gec catlamaz merak etme catlatma ıgnesı yapıldı o saatınde catlatırleynnnn olacam zatende progestan ıcıyordum ya ondan olamadım dun gece sonuncusunu ıctım artık bugun allahım kaydı agrıdan yarın aksam bılemedın salı sabah gumbur gumbur gelir
Evet progestan kullandim. 20 ocak paztsi sabah 08.00 da catlatma ignesi oldum. 21 ocak salida aksam 18.00 de asilama oldum. Banada cok erken gibi geldi neden boyle oldu anlamadm ama vardir bundada bir hayir cnm ...
progesteron eğer gebelik varsa bebeğin rahme tutunmasını eğer yoksa bir an önce adet söktürmeye yarar canım ondan olmuşsundur bana niye vermedi bu doktor bunu ya
Demekki bende olmadigi icin biran once adet olmaya yaradi o ilaç. Umutsusluk dunyasina savruldum( sanirim bnm cocugum olmicak oyle bir his var bende..
yok öyle düşünme eğer hislerin doğru olsaydı aşılama da yaptırmaman lazımdı güzelim neden olmasın elbet olur daha erken demekki sen elinden geleni yap da takdir Allahın
inşallah olmazsın didoş ne diyim Allahın işi belli mi olur neyse canım az kaldı zaten desene adet olursak aynı gün olucaz ama sen yarın öğrenicen dimi kan tahlili vericen yani
Hastaneye geldik yatirdilar tansiyonum dustu bas donuyo sanirim cok aglamaktan migrenim tuttunefes alamiyom sanki
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım.köpüüüükk beni çok üzdünneden böyle yapıyosun arkadaşım ya
ha o şeker ilacını unuttum onu 1 aydır kullanıyorum diaformin kullanıyorum bende inşallah hamilesindir bişeyi 40 kere söylersen olurmuş ama bilmeden söylersen
Yawrumm naber? Ewet cnm ya kopuk cok kotu oldu
Albennnnn hamileyimmmmmm:)))))))
Albennnnn hamileyimmmmmm:)))))))
Bebegim yarin gitcem dr.a deli adam illede test diyor bosbosuna 50 lira vercem yok tutmadu diyorum ben kantahlili isterim yaptirmayacaksan gelme diyordr.um benden deli.. tek duam kistim olmasin canim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?