Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
**** evet tatlm progestan cok yuksek oranda uyku bozuklugu yapiyor cok uyumak ya da uykusuzluk , ..

ya ben kullanmadım bu progesteronu ama aynı şekilde uykudan başımı alamıyorum heralde uyuyum hiçbişey düşünmüyüm istiyorum kaç gündür kafam bir milyon oldu

yavvv bebeım gecıkmedı bu ay yumurta catladıktan 14 gun sonra adet olunur senın asılama 21 ınde yapıldı demekkı o gun catladı yumurtalar.. senın en erken 4 unde gelcek adetın

hımmmmmmm bak bilmiyodum bunu ama bende zaten yumurta çatlama sorunu var şekerim benim her ay geççatlıyo heralde ne bilem anam ben 1 şubatta olmam lazımdı bugün oldu gelmedi bende gecikti sandım zaten 4 ü gelmeden kan filan vermem 4 ünde olmazsam 5 ine gideyim ozaman sağol kuşum sen naptın olacam olacam diye 1 haftadır beynimiz yedin olmamışsın işte sende

Yok cnm bnm daha 5-6 gun vardi normal adete yaa;(( bakalm bu ay yine deniycez sanirim asilama olmazsa tüp çocuk denicez kısmetse olur insallah hepimiz icin hayrlisi

erken oldun yani progesteron mu kullanmıştın ben kullanmadım ondan mı gelmedi acaba benim kırmızılar ama çatladıktan 14 gün sonra geliyomuş kırmızılar sen ayn kaçında iğne vurmuştun 21 ocakta bende aşılama oldum :26::26::26::26:

ahhhh kuzuumm benım gec catlamaz merak etme catlatma ıgnesı yapıldı o saatınde catlatır leynnnn olacam zatende progestan ıcıyordum ya ondan olamadım dun gece sonuncusunu ıctım artık bugun allahım kaydı agrıdan yarın aksam bılemedın salı sabah gumbur gumbur gelir

Evet progestan kullandim. 20 ocak paztsi sabah 08.00 da catlatma ignesi oldum. 21 ocak salida aksam 18.00 de asilama oldum. Banada cok erken gibi geldi neden boyle oldu anlamadm ama vardir bundada bir hayir cnm ...

inşallah olmazsın didoş ne diyim Allahın işi belli mi olur neyse canım az kaldı zaten desene adet olursak aynı gün olucaz ama sen yarın öğrenicen dimi kan tahlili vericen yani

Evet progestan kullandim. 20 ocak paztsi sabah 08.00 da catlatma ignesi oldum. 21 ocak salida aksam 18.00 de asilama oldum. Banada cok erken gibi geldi neden boyle oldu anlamadm ama vardir bundada bir hayir cnm ...

progesteron eğer gebelik varsa bebeğin rahme tutunmasını eğer yoksa bir an önce adet söktürmeye yarar canım ondan olmuşsundur bana niye vermedi bu doktor bunu ya

progesteron eğer gebelik varsa bebeğin rahme tutunmasını eğer yoksa bir an önce adet söktürmeye yarar canım ondan olmuşsundur bana niye vermedi bu doktor bunu ya

Demekki bende olmadigi icin biran once adet olmaya yaradi o ilaç. Umutsusluk dunyasina savruldum ( sanirim bnm cocugum olmicak oyle bir his var bende..

progestanı ben fitil olarak koyuyom amaaa :44:
Allahım bizlere topluu bebişler nasippp etttt amiNNN

Demekki bende olmadigi icin biran once adet olmaya yaradi o ilaç. Umutsusluk dunyasina savruldum ( sanirim bnm cocugum olmicak oyle bir his var bende..

yok öyle düşünme eğer hislerin doğru olsaydı aşılama da yaptırmaman lazımdı güzelim neden olmasın elbet olur daha erken demekki sen elinden geleni yap da takdir Allahın

inşallah olmazsın didoş ne diyim Allahın işi belli mi olur neyse canım az kaldı zaten desene adet olursak aynı gün olucaz ama sen yarın öğrenicen dimi kan tahlili vericen yani

Bebegim yarin gitcem dr.a deli adam illede test diyor bosbosuna 50 lira vercem yok tutmadu diyorum ben kantahlili isterim yaptirmayacaksan gelme diyor dr.um benden deli.. tek duam kistim olmasin canim yaa

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım.köpüüüükk beni çok üzdünneden böyle yapıyosun arkadaşım ya

Albennnnn hamileyimmmmmm:)))))))

tebrik ederim canım.yavaş yavaş şanslı kisiler çıkmaya başladı.allah tamamına erdirsin..ne zaman yaptırmıştın aşılamanı,nerde yaptırdın,birde belirtilerin neydi,bide kaç gün sonra test yaptın.kan tahlilinin sonucu ne çıktı.kusura bakma uzun oldu ama.albende bunları soracak,diger arkadaşlarda merak edecek.sen en iyisi toptan cevapla istersen

Bebegim yarin gitcem dr.a deli adam illede test diyor bosbosuna 50 lira vercem yok tutmadu diyorum ben kantahlili isterim yaptirmayacaksan gelme diyor dr.um benden deli.. tek duam kistim olmasin canim yaa

didem olsun yaptır kurtul bence.böyle belirsizlikten iyidir.ona göre kendini ayarlarsın hayatım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…