iyiyim canım ne olsun.köpügü merak ettim üzüldüm ona.onu çok iyi anlıyorum..sen nasılsın canım benim..
Idare ediyorum kuzum.. bende dun hep agladim bugun daha iyiyim kabullenmis gibiyim olmadiginiyarin sabah dr. Agitcem bu ay napariz kist varmi kontrol etcek..
keşke şu kadınlar kulübünde bir dürtme düğmesi olsa albenle köpüğü dürterdik dimi didem...
ay canlarım benim niye ağlayıp duruyursunuz ya.bende açıcam muslukları.bu ay ağlamamıştım bebek için ama çok sürmücek herhalde
yarin is var alben yatmistir belki.. kopugun de durum malum
Bebegim yarin gitcem dr.a deli adam illede test diyor bosbosuna 50 lira vercem yok tutmadu diyorum ben kantahlili isterim yaptirmayacaksan gelme diyordr.um benden deli.. tek duam kistim olmasin canim yaa
Albennnnn hamileyimmmmmm:)))))))
inşallah kist falan yoktur kuzucum..ee tutmassa ne yapacaksınız:26:
allah seni gldürdün beni.anladım ben onu..hahahhah
yarin is var alben yatmistir belki.. kopugun de durum malum
Hic bilmiyorum canim ya tup yaptirabilirim belki bu ay ama once bi dr.umla konusayim ona gore karar vericem yarin..
aşkım niye öyle diyosun ya ban progesteron kullanan arkadaşların hepsi gününden önce adet olmuş neden umudunu kesiyosun hemen ver bakalım kanı belki hayırlıs haber alırız kistten bende çok korkuyorum
ana alben gelmiş didem.iki dak ağız tadıyla arkasından konuşturmadı dimi yaaa..ne yapıyon kuzummm
Kizz bugun 13. Gun idrar karbeyazi daha nasil kesmeyim umudumu.. kabullendim zaten yarin bi dr.umla konusayim bakalim ne yapacagimi..
hadi lennnnnnnnnnnnnnn burdayım ben bikere benim gce 1 den önce yattığım daha görülmemiştir
idrar nasıl olmalıymış ki koyu mu olacakmış desene ben hamileyim o zaman deli
keşke şu kadınlar kulübünde bir dürtme düğmesi olsa albenle köpüğü dürterdik dimi didem...
yerim ben seniiiiiiiiiiiiiiii tebrikler canım ayyyyyyyyyyyyyyyy çok mutlu oldum kuzum Allah sağlıcakla aldırsın kucağına bebeğini süper ya ne zaman öğrendin
yok anacım ben gececiyim yatmam bu saatlerde strese girerim iş var diyenaber napıyonuz bakalım gece gece
ya böyle yakalanırsınız işte iyidir bebekim napıyım banyo yaptım ütü yaptım oturdum şimdi habertürkte öteki gündem var birazdan her pazar onun müptelasıyım onu bekliyodum bi bakıyım dedim duydun mu köpüğü deli kız harap etti kendini WAİKİKİ de hamileymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?