Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
keşke şu kadınlar kulübünde bir dürtme düğmesi olsa albenle köpüğü dürterdik dimi didem...

Idare ediyorum kuzum.. bende dun hep agladim bugun daha iyiyim kabullenmis gibiyim olmadigini yarin sabah dr. Agitcem bu ay napariz kist varmi kontrol etcek..

ay canlarım benim niye ağlayıp duruyursunuz ya.bende açıcam muslukları.bu ay ağlamamıştım bebek için ama çok sürmücek herhalde

Bebegim yarin gitcem dr.a deli adam illede test diyor bosbosuna 50 lira vercem yok tutmadu diyorum ben kantahlili isterim yaptirmayacaksan gelme diyor dr.um benden deli.. tek duam kistim olmasin canim yaa

aşkım niye öyle diyosun ya ban progesteron kullanan arkadaşların hepsi gününden önce adet olmuş neden umudunu kesiyosun hemen ver bakalım kanı belki hayırlıs haber alırız kistten bende çok korkuyorum

ana alben gelmiş didem.iki dak ağız tadıyla arkasından konuşturmadı dimi yaaa..ne yapıyon kuzummm

aşkım niye öyle diyosun ya ban progesteron kullanan arkadaşların hepsi gününden önce adet olmuş neden umudunu kesiyosun hemen ver bakalım kanı belki hayırlıs haber alırız kistten bende çok korkuyorum

Kizz bugun 13. Gun idrar karbeyazi daha nasil kesmeyim umudumu.. kabullendim zaten yarin bi dr.umla konusayim bakalim ne yapacagimi..

ana alben gelmiş didem.iki dak ağız tadıyla arkasından konuşturmadı dimi yaaa..ne yapıyon kuzummm

ya böyle yakalanırsınız işte iyidir bebekim napıyım banyo yaptım ütü yaptım oturdum şimdi habertürkte öteki gündem var birazdan her pazar onun müptelasıyım onu bekliyodum bi bakıyım dedim duydun mu köpüğü deli kız harap etti kendini WAİKİKİ de hamileymiş

keşke şu kadınlar kulübünde bir dürtme düğmesi olsa albenle köpüğü dürterdik dimi didem...

seninle hem fikirim cnmmm dürtüşürdükkk

yerim ben seniiiiiiiiiiiiiiii tebrikler canım ayyyyyyyyyyyyyyyy çok mutlu oldum kuzum Allah sağlıcakla aldırsın kucağına bebeğini süper ya ne zaman öğrendin

darıısıı bizlereee cnmm yaa,hayırlı ugurlu olsunnn

yok anacım ben gececiyim yatmam bu saatlerde strese girerim iş var diye naber napıyonuz bakalım gece gece

napalım tatlım kayınlarımda var mac izledik cay ictik otururyoruz.sizler neler yapıosunuz bakalım.
Albennnnn kk de ne coookk hamile kalannn olduuu bu yılll bee,darısııı basımızaaa bacımmmmmmm

yakalandık valla ya.bastın bizi kızım didemle.oh mis gibi oldun yani.yarın işe hazırsın hadi bakalım.bak bende açtım o kanalı şimdi.bende seninle izliyim bari.canım sıkıldı zaten.ya köpüğe çok üzüldüm manyak ya gelsin kızıcam zaten ona.waikiki yede çok sevindim.diyorumki yavaş yavaş şanslı çifller çıkmaya başladı.darısı başımıza inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…