yakalandık valla ya.bastın bizi kızım didemle.oh mis gibi oldun yani.yarın işe hazırsın hadi bakalım.bak bende açtım o kanalı şimdi.bende seninle izliyim bari.canım sıkıldı zaten.ya köpüğe çok üzüldüm manyak ya gelsin kızıcam zaten ona. waikiki yede çok sevindim.diyorumki yavaş yavaş şanslı çifller çıkmaya başladı.darısı başımıza inşallah..
Uykum geldi dedim yaaaaaaabi test kelimesini unuttum diye dalga gec
seninle hem fikirim cnmmm dürtüşürdükkk
darıısıı bizlereee cnmm yaa,hayırlı ugurlu olsunnn
napalım tatlım kayınlarımda var mac izledik cay ictik otururyoruz.sizler neler yapıosunuz bakalım.
Albennnnn kk de ne coookk hamile kalannn olduuu bu yılll bee,darısııı basımızaaa bacımmmmmmm
darısı başımıza yavrucum inşallah diyelim isatistikler şimdilik doğrulandı her 10 kadından 2 si diyodu ya bu 3-4 gün içinde bir hamiş daha çıkarsa tamamdır bu iş dr.lar doğru söylüyolar yani köpük kendini toplayıp zor girer bence buraya bende kızıcam gelince noluyor öyle hemen daha 1.aşılama devamı gelmedi tüp bebek yapılmadı sanki tüm umutlar tükendi kendini tüketti şimdiden ne dedik umut edicez dedik dua edicez dedik var mı öyle hemen kolayla bi iş
Kuzularrrr ben yatiyorummm.. iyi gecer kocaman optum sizi
evet işte şanslı iki kişi...yaaa bizim yerimizde olsa ne olur kim bilir.bak ben günde dokuz tane ilaç kullanıyorum.benim yerimde olsa ne yapcak.. bugünde böbreklerim agrımaya başladı.şu anda inliyorum ama ne yapayım...ilaçları içerken zehir olsa içerim diyorum yine içiyorum
Kuzularrrr ben yatiyorummm.. iyi gecer kocaman optum sizi
rabbimin izniyle olacak inşallah zeynepçim üzülmek yok benimkide negatif yarın dr gidicem inşallah.. mevlaaa hayreylesin..
Yarın test günüm ama kırmızıyı yavaş yavaş görmeye başladım. yine yarın bi kan verip aslında belli olan kesin sonucu yazacağım
kuzum mutlaka bol su iç bide sütle yoğurt ayran filan tüket o ilaçların zehrini atsın biran önce vücudun 9 ilaç olunca böbrek napsın günde en az 3,5 lt.su içmen lazım senin aman diyim
zaten pozitif olanlara şaşırıyorum artık.koca listede 2 tane hamile var,demek ki başarı şansı çok çok düşük
zaten pozitif olanlara şaşırıyorum artık.koca listede 2 tane hamile var,demek ki başarı şansı çok çok düşük
valla evde şişeyle dolaşıyorum.sonra klozete üye oluyorum..ama yinede ağrıyor.ne yapcaz bakalım.
zaten normal ilişkiden farkı ne ki?boşuna hormon alıyoruz,vücut dengemiz bozuluyor,hayal kırıklığı da cabasıöyle zaten yavrucum onun için çok umutlanıp hayal kırıklığı yaşamayalım hala bu ilkel yöntemi nede uygulayıp kadınlara hormon verip duruyolar anlamış değilim her 10 kadına hormon verdik 2 si hamile kaldı demek için mi?
evet yüce rabbim şanslı iki kişi seçiyor işte her ay.hayırlısı bakalım...
en güzelini yapıyosun iç ve tuvalete git böylece atacaksın o ilaçları vücudundan tatlım bide yoğurt zehri atar vücuttan ay bu ne zulümdü ya valla bazen diyorum başlıycam bebeğine de hamileliğine de kendimize oluyor ne oluyosa ondan sonra bebek olacak erkenden ölüp gidecez sinir oluyorum ya
en güzelini yapıyosun iç ve tuvalete git böylece atacaksın o ilaçları vücudundan tatlım bide yoğurt zehri atar vücuttan ay bu ne zulümdü ya valla bazen diyorum başlıycam bebeğine de hamileliğine de kendimize oluyor ne oluyosa ondan sonra bebek olacak erkenden ölüp gidecez sinir oluyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?