Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
parsen: 28 Ocak 2014 ----------------------3.aşılama tutmadı----------tüp bebeğe geçiyor
lulum : 15 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama----------------- tutmadı
alben038 : 21 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
dildidem : 20 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
patikli : 11 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama tutmadı ---------tüp bebeğe geçiyor
adzeynep : 20 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------tutmadı
köpük : 21 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------tutmadı
cycas : 18 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama tutmadı ---------2.aşılamaya geçiyor
seydabalci:16 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
HHAZAN : 21 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama------------------beklemede
sophie77 : 22 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
fatmabay :20 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------tutmadı
bale18 : 21 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama------------------beklemede
WAIKIKI : 19 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
rana25 : 19 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------ tutmadı
taltua : 24 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
beriza : 21 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------tutmadı
eses07: 23 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
allomancer:25 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
yasey : 16 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------tutmadı
sykapusuz :27 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
Reyyan071:17 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------tutmadı
sewilay : 18 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
like65 : 22 Ocak 2014 ----------------------3.aşılama------------------beklemede
Bebekimsin:25 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama------------------beklemede
theparadise:30 Ocak 2014---------------------1.aşılama------------------beklemede
luul2 :29 Ocak 2014----------------------1.aşılama------------------beklemede
Destina3728:22 Ocak 2014-----------------1.aşılama----------------beklemede
kimet: 6 Ocak 2014 ----------------------3.aşılama------------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

darısı başımıza yavrucum inşallah diyelim isatistikler şimdilik doğrulandı her 10 kadından 2 si diyodu ya bu 3-4 gün içinde bir hamiş daha çıkarsa tamamdır bu iş dr.lar doğru söylüyolar yani köpük kendini toplayıp zor girer bence buraya bende kızıcam gelince noluyor öyle hemen daha 1.aşılama devamı gelmedi tüp bebek yapılmadı sanki tüm umutlar tükendi kendini tüketti şimdiden ne dedik umut edicez dedik dua edicez dedik var mı öyle hemen kolayla bi iş

Uykum geldi dedim yaaaaaaa bi test kelimesini unuttum diye dalga gec

yaaaaaaaa neymiş efendim gider işte sürünürüm ama bu saatte de uykum gelmez otururum ne dedim ben sana adet günün geçmeden yapılan gebelik testleri negatif çıkar yarın alıcaz sonucunu sonra yaz ne istersen ama umutsuzluk yok sakın kızarım bak

Yarın test günüm ama kırmızıyı yavaş yavaş görmeye başladım. yine yarın bi kan verip aslında belli olan kesin sonucu yazacağım

hadi bakalım artsın inşallah hamişler 2014 hayır getirsin hepimize esescim ama istatistiklere göre normal yani listede 29 kişi var 4 ü hamiş 2 hamiş daha çıkarsa tamam işte her 10 kadından 2 si hamile kalabiliyor bu aşılama denien saçmalıkla

evet işte şanslı iki kişi...yaaa bizim yerimizde olsa ne olur kim bilir.bak ben günde dokuz tane ilaç kullanıyorum.benim yerimde olsa ne yapcak..bugünde böbreklerim agrımaya başladı.şu anda inliyorum ama ne yapayım...ilaçları içerken zehir olsa içerim diyorum yine içiyorum

kuzum mutlaka bol su iç bide sütle yoğurt ayran filan tüket o ilaçların zehrini atsın biran önce vücudun 9 ilaç olunca böbrek napsın günde en az 3,5 lt.su içmen lazım senin aman diyim

rabbimin izniyle olacak inşallah zeynepçim üzülmek yok benimkide negatif yarın dr gidicem inşallah.. mevlaaa hayreylesin..

zaten pozitif olanlara şaşırıyorum artık.koca listede 2 tane hamile var,demek ki başarı şansı çok çok düşük

Yarın test günüm ama kırmızıyı yavaş yavaş görmeye başladım. yine yarın bi kan verip aslında belli olan kesin sonucu yazacağım

nasıl yani biz senle yanı gün aşılama olmuştuk balecim dimi? yanlış hatırlamıyosam normal adet günün ne zamandı progesteron kullandın mı dur şimdi sorularımı sıralıyım sana son adet başlangıcın ne zamandı progesteron kullandınmı kaçında aşılama olmuştun ?hayret ya demek sende adet oldun

kuzum mutlaka bol su iç bide sütle yoğurt ayran filan tüket o ilaçların zehrini atsın biran önce vücudun 9 ilaç olunca böbrek napsın günde en az 3,5 lt.su içmen lazım senin aman diyim

valla evde şişeyle dolaşıyorum.sonra klozete üye oluyorum..ama yinede ağrıyor.ne yapcaz bakalım.

zaten pozitif olanlara şaşırıyorum artık.koca listede 2 tane hamile var,demek ki başarı şansı çok çok düşük

öyle zaten yavrucum onun için çok umutlanıp hayal kırıklığı yaşamayalım hala bu ilkel yöntemi nede uygulayıp kadınlara hormon verip duruyolar anlamış değilim her 10 kadına hormon verdik 2 si hamile kaldı demek için mi?

valla evde şişeyle dolaşıyorum.sonra klozete üye oluyorum..ama yinede ağrıyor.ne yapcaz bakalım.

en güzelini yapıyosun iç ve tuvalete git böylece atacaksın o ilaçları vücudundan tatlım bide yoğurt zehri atar vücuttan ay bu ne zulümdü ya valla bazen diyorum başlıycam bebeğine de hamileliğine de kendimize oluyor ne oluyosa ondan sonra bebek olacak erkenden ölüp gidecez sinir oluyorum ya

zaten normal ilişkiden farkı ne ki?boşuna hormon alıyoruz,vücut dengemiz bozuluyor,hayal kırıklığı da cabası
evet yüce rabbim şanslı iki kişi seçiyor işte her ay.hayırlısı bakalım...

değil mi:)
biz 2 kişinin içine giremedik maalesef,ne yapalım,nasip...

hakkaten resmen zehir aldık vücudumuza,boşu boşuna

aynen bende senin gibi düşünüyorum canım.zulüm resmen zulüümmmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…