darısı başımıza yavrucum inşallah diyelim isatistikler şimdilik doğrulandı her 10 kadından 2 si diyodu ya bu 3-4 gün içinde bir hamiş daha çıkarsa tamamdır bu iş dr.lar doğru söylüyolar yani köpük kendini toplayıp zor girer bence buraya bende kızıcam gelince noluyor öyle hemen daha 1.aşılama devamı gelmedi tüp bebek yapılmadı sanki tüm umutlar tükendi kendini tüketti şimdiden ne dedik umut edicez dedik dua edicez dedik var mı öyle hemen kolayla bi iş
hadi bakalım artsın inşallah hamişler 2014 hayır getirsin hepimize esescim ama istatistiklere göre normal yani listede 29 kişi var 4 ü hamiş 2 hamiş daha çıkarsa tamam işte her 10 kadından 2 si hamile kalabiliyor bu aşılama denien saçmalıkla
*** Dualarimiza devam , her regli oldugumda aglama krizlerine giren biri olarak soyluyorum inancimiza siginacagiz! Kizlar bisey sormak istiyorum istanbuldaki arkadaslar hangi hastanelere gidiyorsunuz acibadem kozyatagina devam eden var mi?darısı başımıza yavrucum inşallah diyelim isatistikler şimdilik doğrulandı her 10 kadından 2 si diyodu ya bu 3-4 gün içinde bir hamiş daha çıkarsa tamamdır bu iş dr.lar doğru söylüyolar yani köpük kendini toplayıp zor girer bence buraya bende kızıcam gelince noluyor öyle hemen daha 1.aşılama devamı gelmedi tüp bebek yapılmadı sanki tüm umutlar tükendi kendini tüketti şimdiden ne dedik umut edicez dedik dua edicez dedik var mı öyle hemen kolayla bi iş
Caniimmm gozun aydin allah kucana almayida nasip etsin.. hadi anlat detaylari belirtilerini asilamayi neden yaptirmistiniz?
selam canım hesabı şöyle yaparsak umudumuz dahada artar şuana kadar 15 kişinin sonucu belli bunlardan 4 ü hamiş 11 i tutmamış bak ne güzel moral...
bu arada hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum Sevilayla biz aynı gün aynı saatte aşılama yaptırmıştık o hamile ben değilim. benim bebeğim gelmek istemedi ama onunki çok şükür şuan onunla.. sanırım aynı zamanda olduğu için ona ayrı bir sevindim
tutmayan arkadaşlarım Allah ım bize dayanma gücü versin gerçekten çok zor ben daha anca kendime geliyorum rabbim en hayırlısını verecektir
Canim sagol. .3 yillik evliyiz bi turlu bebis olmadi. Film çekildi sag tip tikali. Sol acik.bi sure tedavi gördüm.ilac vs...sonra aşılamaya karar verd ik. Ve kapali tarafimda 2 yumos vardi.kapali taraftan aşılama yapildi. Dr bi sans dedi. .bende o sansi verdim ve cok sukur tuttu. .işte hikayem. Umudunuzu yitirmeyin.rabbim zamani gelince mucizesini gösteriyor..cok sukur
tebrik ederim canım.yavaş yavaş şanslı kisiler çıkmaya başladı.allah tamamına erdirsin..ne zaman yaptırmıştın aşılamanı,nerde yaptırdın,birde belirtilerin neydi,bide kaç gün sonra test yaptın.kan tahlilinin sonucu ne çıktı.kusura bakma uzun oldu ama.albende bunları soracak,diger arkadaşlarda merak edecek.sen en iyisi toptan cevapla istersen
Canim sagol. .3 yillik evliyiz bi turlu bebis olmadi. Film çekildi sag tip tikali. Sol acik.bi sure tedavi gördüm.ilac vs...sonra aşılamaya karar verd ik. Ve kapali tarafimda 2 yumos vardi.kapali taraftan aşılama yapildi. Dr bi sans dedi. .bende o sansi verdim ve cok sukur tuttu. .işte hikayem. Umudunuzu yitirmeyin.rabbim zamani gelince mucizesini gösteriyor..cok sukur
Tek tek cavep vereyim:) 9 Ocak son adet tarihim, 21 Ocak aşılama günüm, progeston kullandım ve 2. aşılamamdı ama kahverengi lekelenmelerim başladı hatta kırmızıyı görmeye başlıyorum yavaştan.Sen ne durumdasın canımnasıl yani biz senle yanı gün aşılama olmuştuk balecim dimi? yanlış hatırlamıyosam normal adet günün ne zamandı progesteron kullandın mı dur şimdi sorularımı sıralıyım sana son adet başlangıcın ne zamandı progesteron kullandınmı kaçında aşılama olmuştun ?hayret ya demek sende adet oldun
nasıl yani kapalı taraflamı hamile kaldınsenin bir yanlışın olmasın arkadaşım ya kapalı tüpün açıktır yada öbür tarafta kiyle hamile kalmışsındır yada sende bir mucize yaşamışsındır inanırım ysni
Aşılama 19 ocak. Test 31 ocak. .sonuc 48...bugun tekrarlandi ve sonucu 165.8....nigde hayat hastanesinde dr. Murat özdil yapti. .10.günden sonra bulanti bas dönmesi halsızlik ve uyku hali oldu. Hala inananiyorum. ..Darisi basiniza. ...
Hem kanda hemde idrarda cikti.. idrardaki 2. Cizgi silik cikti..güzelim ne zamandı aşılaman birde ne zaman öğrendin kanla mı idrarla mı bide belirtilerin neydi hadi aydınlat bizi
Tek tek cavep vereyim:) 9 Ocak son adet tarihim, 21 Ocak aşılama günüm, progeston kullandım ve 2. aşılamamdı ama kahverengi lekelenmelerim başladı hatta kırmızıyı görmeye başlıyorum yavaştan.Sen ne durumdasın canım
Eminim canim. Dr eger dolllenme acik tarafta olursa tutar dedi. Acik olan tarafa geçebiliyomus .allahim cok buyuk. ..olmz diye bi sey yok. Simdi daha ii anladım. ..
Hem kanda hemde idrarda cikti.. idrardaki 2. Cizgi silik cikti..
kasık ağrısı göğüs ağrısı filan yaşamadın mı tatlım rahimde bi değişiklik filan olmadı mı çok sevindim be gülüm valla hiçbiriniz tanımyorum ama kendim olmuş kadar sevindim Allah burda bebek için uğraşan kim varsa hepsinin kucağına sağlıklı bebekler versin inşallah bu yıl bende dahil
sende erken olmuşsun hayret ya ben çok geç kalmışım bak ben 4 ocakta adet oldum ama asıl 5 ocakta sötü 10 ocakta klomene başladım 19 ocakta iğne oldum 21 ocakta aşılama oldum ben bu ay 1 şubatta adet olurum sanıyodum ama didem aşılamadan 14 gün sonra adet olucaksın diyince o zaman 4 şubata kadar bekleme kararı aldım muhtemelen bende 4 şubatta adet olucam güzelim neyse sıkma canını kısmet değilmiş bu ay vakti var demekki daha
hadi ya idrarda çıktı demek yani aşılamanın kaçıncı günü evde gebeli testi yaptın ve ikinci çizgiyi gördün güzelim burayı okuyanlara fikir olsun
albencim merak etme canım.senin yumurtlama sorunun olduğu için geç aşılama yapılmış canım.yumurtalar çatladıktan sonra eger tutmasıyla iki hafta sonra adet görürsün.ona göre senin hesabın doğru yani...
Aşılamadan sonraki 13.gunde cikti ikisi de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?