Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

selam canım hesabı şöyle yaparsak umudumuz dahada artar şuana kadar 15 kişinin sonucu belli bunlardan 4 ü hamiş 11 i tutmamış bak ne güzel moral...
bu arada hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum Sevilayla biz aynı gün aynı saatte aşılama yaptırmıştık o hamile ben değilim. benim bebeğim gelmek istemedi ama onunki çok şükür şuan onunla.. sanırım aynı zamanda olduğu için ona ayrı bir sevindim
tutmayan arkadaşlarım Allah ım bize dayanma gücü versin gerçekten çok zor ben daha anca kendime geliyorum rabbim en hayırlısını verecektir

hayırlısıı beee gülümmmmmm

*** Dualarimiza devam , her regli oldugumda aglama krizlerine giren biri olarak soyluyorum inancimiza siginacagiz! Kizlar bisey sormak istiyorum istanbuldaki arkadaslar hangi hastanelere gidiyorsunuz acibadem kozyatagina devam eden var mi?

Caniimmm gozun aydin allah kucana almayida nasip etsin.. hadi anlat detaylari belirtilerini asilamayi neden yaptirmistiniz?

Canim sagol. .3 yillik evliyiz bi turlu bebis olmadi. Film çekildi sag tip tikali. Sol acik.bi sure tedavi gördüm.ilac vs...sonra aşılamaya karar verd ik. Ve kapali tarafimda 2 yumos vardi.kapali taraftan aşılama yapildi. Dr bi sans dedi. .bende o sansi verdim ve cok sukur tuttu. .işte hikayem. Umudunuzu yitirmeyin.rabbim zamani gelince mucizesini gösteriyor..cok sukur

senin hesap daha doğru oldu hayatım ben geçen ayın 4 ünde adet olmuştum 21 ocakta aşılama oldum heralde bu ayda 4 ünde mi olmam lazımmış didem öyle diyodu ben 28 günde bir olduğumdan 1 şubat diye hesaplamıştım ama yanılmışım galiba hala det olmadığıma göre bende bir an önce sonucu yazmak istiyorum oldu yada olmadı diye ama sıkıldım artık orası kesin

güzelim ne zamandı aşılaman birde ne zaman öğrendin kanla mı idrarla mı bide belirtilerin neydi hadi aydınlat bizi

Aşılama 19 ocak. Test 31 ocak. .sonuc 48...bugun tekrarlandi ve sonucu 165.8....nigde hayat hastanesinde dr. Murat özdil yapti. .10.günden sonra bulanti bas dönmesi halsızlik ve uyku hali oldu. Hala inananiyorum. ..Darisi basiniza. ...

nasıl yani kapalı taraflamı hamile kaldınsenin bir yanlışın olmasın arkadaşımya kapalı tüpün açıktır yada öbür tarafta kiyle hamile kalmışsındıryada sende bir mucize yaşamışsındır inanırım ysni

Tek tek cavep vereyim:) 9 Ocak son adet tarihim, 21 Ocak aşılama günüm, progeston kullandım ve 2. aşılamamdı ama kahverengi lekelenmelerim başladı hatta kırmızıyı görmeye başlıyorum yavaştan.Sen ne durumdasın canım

Eminim canim. Dr eger dolllenme acik tarafta olursa tutar dedi. Acik olan tarafa geçebiliyomus .allahim cok buyuk. ..olmz diye bi sey yok. Simdi daha ii anladım. ..

kasık ağrısı göğüs ağrısı filan yaşamadın mı tatlım rahimde bi değişiklik filan olmadı mı çok sevindim be gülüm valla hiçbiriniz tanımyorum ama kendim olmuş kadar sevindim Allah burda bebek için uğraşan kim varsa hepsinin kucağına sağlıklı bebekler versin inşallah bu yıl bende dahil

sende erken olmuşsun hayret ya ben çok geç kalmışım bak ben 4 ocakta adet oldum ama asıl 5 ocakta sötü 10 ocakta klomene başladım 19 ocakta iğne oldum 21 ocakta aşılama oldum ben bu ay 1 şubatta adet olurum sanıyodum ama didem aşılamadan 14 gün sonra adet olucaksın diyince o zaman 4 şubata kadar bekleme kararı aldım muhtemelen bende 4 şubatta adet olucam güzelim neyse sıkma canını kısmet değilmiş bu ay vakti var demekki daha

Oldu oldu onlardan oldu.unuttum yazmayi.insallah rabbim herkese nasip eder ..

albencim merak etme canım.senin yumurtlama sorunun olduğu için geç aşılama yapılmış canım.yumurtalar çatladıktan sonra eger tutmasıyla iki hafta sonra adet görürsün.ona göre senin hesabın doğru yani...

anladım kuzum demek didoş doğru söylemiş iyi bekliyi ozaman 4 şubatta olmazsam öyle kan veririm valla gidip hastane köşelerinde olumsuz sonuç almak daha can sıkıcı

Aşılamadan sonraki 13.gunde cikti ikisi de..

kızcem çok parça parça oldu annem ya mutlusun şu anda bizi de mutlu ettin haberdar ederek Allah senden razı olsun kuzum Rabbi bebeğini de sağlıcakla aldırsın kucağına

şu olayı en başından uzun uzun anlat detyalarıyal ki bekleyen arkadaşlara umut olasın olmaz mı gülüm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…