Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
anladım kuzum demek didoş doğru söylemiş iyi bekliyi ozaman 4 şubatta olmazsam öyle kan veririm valla gidip hastane köşelerinde olumsuz sonuç almak daha can sıkıcı

bekle bekle boşver,bencede hastanelerde beklemek çok zor.allah düşmanıma vermesin valla.

tebrik ederim canım...

Canlarim herkes bi soru sorunca herkese parca parça anlatıyorum.telefondan yazıyorum.. basim donuyo cok detaya giremiyorum .yarin is yerinden bilgisayar dan uzun uzun anlatayim..olma mi. Uykum geldi.yarin is var. ..opuyorum sizi. ..yanlis anlamayin ama beni. .ii geceler..

tamam talım hadi iyi uykular yarın akşam okurum artık yazdıklarını öptüm çok

meraba arkadaşlar bende bu ay aşılama olucam hayırlısıyla ilk defa adetimin üçünçü günü geldediler nasıl bir sürec beklıyor beni hiç bilmiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim

meraba arkadaşlar bende bu ay aşılama olucam hayırlısıyla ilk defa adetimin üçünçü günü geldediler nasıl bir sürec beklıyor beni hiç bilmiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim

Tatlim hayirli olsun oncelikle kalbini ferah tut ustune pek dusme asilama agrisiz bir tedavi korkma hissetmiyorsun bile sana yumurta takibi yapar buyunce catlatma ignesi yapar36 saat icindede asilamani olursun kolay yani adil zor olan 2 hafta beklemek

Herkese gunaydin cok fena basim agriyo zaten migrenim vardi benim okadar aglamaya migren bi tuttu sakinlestirici tansiyonumu normale getirdiler icim aciyo gecmedi hic aksam hep agladim simdide agliyorum yazarken rabbime isyanim degil vardir bundada bi hayir ama kalbim ocim yaniyo ya bi sorun olsa sorun var diye olmuyo diyecegim doktorum asilama bile yapmak istemedi esinin spermleri yuksek sende bi sorun yok dedi ben usteledim cok zaman kaybettim diye oda yapti umutluydum hala inanamadim inanamadik ( cok istemistim ((. Hamile olan arkadaslari cani gonulden tebrik ediyorum allahim sorunsuz hamilelik hayirli bir sekilde evlatlarini almayi nasip etsin. Biraz uyumak baya kalkmamak istiyorum bedenim beynim yorgun kendinize iyi bakin cnm girebilirsem giric
Sonra bugun doktorumu ariycam bakalim ne diyecek

günaydın kızlar

bugün aşılamadan sonra 7. gün ama içimdeki umut kayboldu olmayacak bu ayda yok diye düşünüyorum içimden ağlamak geliyo

bu acıları yaşamayan anlayamaz seni çok çok iyi anlıyorum her ay hayalını kurup paramparça olan hayaller bunlar. hayatını olumsuz etkileyen cocukluluarın yanında herzaman güçlü durmaya çalışan rabbım sızede nasip eder inşallah dedıklerınde vardır bundada hayır demeler gizli gizli aglamalar eve gidince hıçkırıklara bogulmalar edilen dualar allahım ne olur demeler sonra bıraz ısyana kaçınca rabbım hayırlısını ver demeler. biz yine dışımıza vuruyoruz ya eşlerimiz onların ıcınde nasıl duygular var onuda düşünmek onu baba yapamamak cok cok acı bır durum ya bunları yazaraken bıle tutamadım gözyaşlarımı..

merhaba canım inş tutar benim de eşimin hareketli az çarşamba doktora gidecek ne gibi bir tedavi gördü ne kullandı

En kotusude o degilmi biz uzilmeyelum diye ne caba harciyorlar icleri yaniyor reklamda bile bir bebek gordumu gozlerinin ici guluo kendi cocugunun hayalini kuruyor ahhh yasayan biliyor tek kardeslerinin baba oldugunu gorup imreniyo allahim gorsun bu sinavimizdan bir an once gecirsin

Arkadaslar hatice saralin 42 gunde hamilelik formulu kitabi okuyan var mi alsam mi diye dusunuyorum ama bildigimiz seyler mi ki

hayırlı olsun cnm.merak ettim kapalı tarafa aşılama yapıldı dedin ya arkadaşım spermler rahim boşluğuna enjekte edilmiyor mu.tüplere mi enjekte ediliyor.belirtilerin nelerdi?

merhaba canım inş tutar benim de eşimin hareketli az çarşamba doktora gidecek ne gibi bir tedavi gördü ne kullandı

Arkadaslar peygamber efendimiz cocugu olmayanlar yumurta yesin diyor benim esim sperm sayisi 28 milyondu koyden taze yumurta getittirdim buzdolabina koymadim cig sekilde sute kattim biraz seker kattim zor oldu ama icti tiksindiniz belki ama cocuk icin neler yapilir. 40 gun sabah icmesi lazimdi ama 20. Gunde icebildi tel sonuc verdik 53 milyon olmus denedim gercek yani bilgi vermek istedim haplara inanmiyorum rabbim sifayi yarattigi seylere vermis zaten havuc keci boynuzu muz findik sam fistigi sari lablebi bunlarda bol bol yedirdim

günaydın arkadaşlar.keyifler nasıl.ben aşılamanın 6. günündeyim kendimde belirti arıyorum ama bulamıyorum ya..

Arkadaslar hatice saralin 42 gunde hamilelik formulu kitabi okuyan var mi alsam mi diye dusunuyorum ama bildigimiz seyler mi ki

kitabı almadım bilmiyorum ama bence gerek yok.psikolojik açıdan rahatlatıyo gibi sadece.tıpta herşeyin cevabı var diye düşünüyorum.tıpta çare kalmazsa alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…