anladım kuzum demek didoş doğru söylemiş iyi bekliyi ozaman 4 şubatta olmazsam öyle kan veririm valla gidip hastane köşelerinde olumsuz sonuç almak daha can sıkıcı
tebrik ederim canım...
selam canım hesabı şöyle yaparsak umudumuz dahada artar şuana kadar 15 kişinin sonucu belli bunlardan 4 ü hamiş 11 i tutmamış bak ne güzel moral...
bu arada hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum Sevilayla biz aynı gün aynı saatte aşılama yaptırmıştık o hamile ben değilim. benim bebeğim gelmek istemedi ama onunki çok şükür şuan onunla.. sanırım aynı zamanda olduğu için ona ayrı bir sevindim
tutmayan arkadaşlarım Allah ım bize dayanma gücü versin gerçekten çok zor ben daha anca kendime geliyorum rabbim en hayırlısını verecektir
kızcem çok parça parça oldu annem ya mutlusun şu anda bizi de mutlu ettin haberdar ederek Allah senden razı olsun kuzum Rabbi bebeğini de sağlıcakla aldırsın kucağına
şu olayı en başından uzun uzun anlat detyalarıyal ki bekleyen arkadaşlara umut olasın olmaz mı gülüm?
Canlarim herkes bi soru sorunca herkese parca parça anlatıyorum.telefondan yazıyorum.. basim donuyo cok detaya giremiyorum .yarin is yerinden bilgisayar dan uzun uzun anlatayim..olma mi. Uykum geldi.yarin is var. ..opuyorum sizi. ..yanlis anlamayin ama beni. .ii geceler..
bekle bekle boşver,bencede hastanelerde beklemek çok zor.allah düşmanıma vermesin valla.
kuşummmmmmmm bende çıkıyorum biraz izliyim şunu dağılmayım sonra yatarım yarın akşam görüşürüz öptüm çok
meraba arkadaşlar bende bu ay aşılama olucam hayırlısıyla ilk defa adetimin üçünçü günü geldediler nasıl bir sürec beklıyor beni hiç bilmiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim
günaydın kızlarrrr nasılsınızz bakalım
Inanirmisiniz artik agliyamiyorum bile ne cok istemistim bebegim seni yeniden bi umut olcaktin bana herseyi unutacaktim kalp atisini kaydecektim babana supriz yapcaktik adini bile koymustum beni biraktin yine. . .acimi ablatamiyorum ibanib sozleyecek soz yok artikk
merhaba kızlar beni de listeye ekleyebilirsniz.bugün saat 15.00da aşılamamı oldum.eşimin değerlerinde problem var.hem sayısı hem hareketliliğinde sıkıntı vardı.3 aydır eşim ilaç kullanıyordu.hızı artmış çok şükür biraz da sayısı.yıkama öncsi %40 hızlı, yıkama sonrası %70 hızlı çıktı.doktor iyi dedi.Hayırlı sonuçlar alırım inşallah.aşılama sonrası 1,5 saat yatttım.doktor çok önemli dedi.en son çıkarken doktor yoktu sekreterine sordum adet tarihini mi bekliyeceğim yoksa öncesinde gelecekmiyim diye gelmene gerek yok adetini bekle dedi.
bu acıları yaşamayan anlayamaz seni çok çok iyi anlıyorum her ay hayalını kurup paramparça olan hayaller bunlar. hayatını olumsuz etkileyen cocukluluarın yanında herzaman güçlü durmaya çalışan rabbım sızede nasip eder inşallah dedıklerınde vardır bundada hayır demeler gizli gizli aglamalar eve gidince hıçkırıklara bogulmalar edilen dualar allahım ne olur demeler sonra bıraz ısyana kaçınca rabbım hayırlısını ver demeler. biz yine dışımıza vuruyoruz ya eşlerimiz onların ıcınde nasıl duygular var onuda düşünmek onu baba yapamamak cok cok acı bır durum ya bunları yazaraken bıle tutamadım gözyaşlarımı..
Canim sagol. .3 yillik evliyiz bi turlu bebis olmadi. Film çekildi sag tip tikali. Sol acik.bi sure tedavi gördüm.ilac vs...sonra aşılamaya karar verd ik. Ve kapali tarafimda 2 yumos vardi.kapali taraftan aşılama yapildi. Dr bi sans dedi. .bende o sansi verdim ve cok sukur tuttu. .işte hikayem. Umudunuzu yitirmeyin.rabbim zamani gelince mucizesini gösteriyor..cok sukur
merhaba canım inş tutar benim de eşimin hareketli az çarşamba doktora gidecek ne gibi bir tedavi gördü ne kullandı
Hem kanda hemde idrarda cikti.. idrardaki 2. Cizgi silik cikti..
Arkadaslar hatice saralin 42 gunde hamilelik formulu kitabi okuyan var mi alsam mi diye dusunuyorum ama bildigimiz seyler mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?