tamam talım hadi iyi uykular yarın akşam okurum artık yazdıklarını öptüm çok
kitabı almadım bilmiyorum ama bence gerek yok.psikolojik açıdan rahatlatıyo gibi sadece.tıpta herşeyin cevabı var diye düşünüyorum.tıpta çare kalmazsa alınabilir.
günaydın arkadaşlar.keyifler nasıl.ben aşılamanın 6. günündeyim kendimde belirti arıyorum ama bulamıyorum ya..
kimse cevap yazmıyo banaaa
saolcanımın içiçok yardmcı oluyorsn ablan kanuni de mi çalışıyordu eşiminde
tanıdk vardı orda
günaydın cnmm ben idare eder sen nasılsın
Ocak ayının başından beri bekliyorum belki ocakta aşılama olacaklardan biri konu açar diye açan olmayınca iş başa düştü...
ocak 2014 te 2. Aşılamamı olacağım. İğnelere 31 aralıkta başladım ilk kontrolüm bugün 6 ocaktaydı. Sadece sağ yumurtalığımda bir tek yumurta gelişmiş 11 mm. İlk aşışamamı 6 kasımda olmuştum maalesef tutmadı... Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı
canım mrb ben yeni aşılama yaptırdım 3 gün sonra belli olcak daha sonuç almadım ama inş olur herkesin rabbim isteyen herkese versin tabi korkma benim 2 yumurta oluştu biri20 m biri 15 m tarnsfer 22 ocakta yapıldı bugün 13 gün oldu sende korkma inş olur iyi haberler verelim bir birmize
ewet 23 ocakta oldum bende benim de az kaldı umarım olur sende ne gibi şikayetler olducanım mrb ben yeni aşılama yaptırdım 3 gün sonra belli olcak daha sonuç almadım ama inş olur herkesin rabbim isteyen herkese versin tabi korkma benim 2 yumurta oluştu biri20 m biri 15 m tarnsfer 22 ocakta yapıldı bugün 13 gün oldu sende korkma inş olur iyi haberler verelim bir birmize
Ocak ayının başından beri bekliyorum belki ocakta aşılama olacaklardan biri konu açar diye açan olmayınca iş başa düştü...
ocak 2014 te 2. Aşılamamı olacağım. İğnelere 31 aralıkta başladım ilk kontrolüm bugün 6 ocaktaydı. Sadece sağ yumurtalığımda bir tek yumurta gelişmiş 11 mm. İlk aşışamamı 6 kasımda olmuştum maalesef tutmadı... Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı
bende o tarihte aşılama yaptırdım umrım ikimizde iyi sonuç alırız benim ilk aşılamam sende ne gibi belirtiler oldu aşılama sonrası
ciddimisin ya cok üzüldüm peki regl oldun mu olmadıysan umutsuz olma cünkü doktorum rgl olsan bile yaptır tekrar dedi
bende 23 ocakta oldum tık yok hicbir belirtim yok cnm... :18::18:
sende belirtiler varmı acabaa :44::44:
Arkadaslar peygamber efendimiz cocugu olmayanlar yumurta yesin diyor benim esim sperm sayisi 28 milyondu koyden taze yumurta getittirdim buzdolabina koymadim cig sekilde sute kattim biraz seker kattim zor oldu ama icti tiksindiniz belki ama cocuk icin neler yapilir. 40 gun sabah icmesi lazimdi ama 20. Gunde icebildi tel sonuc verdik 53 milyon olmus denedim gercek yani bilgi vermek istedim haplara inanmiyorum rabbim sifayi yarattigi seylere vermis zaten havuc keci boynuzu muz findik sam fistigi sari lablebi bunlarda bol bol yedirdim
ya şayet diyorum doktorun dediği tarihten önce regl olsan bile o tarihte tekrar test yapregl olsanda neyi tekrar yaptır dedi anlamıyorum yazdıklarını senin ? :44::44:
bende iyiyim çok şükür ara ara kasıklarım ağrıyuo o kadar aşılamamın 5. günü bugun
Canim sagol. .3 yillik evliyiz bi turlu bebis olmadi. Film çekildi sag tip tikali. Sol acik.bi sure tedavi gördüm.ilac vs...sonra aşılamaya karar verd ik. Ve kapali tarafimda 2 yumos vardi.kapali taraftan aşılama yapildi. Dr bi sans dedi. .bende o sansi verdim ve cok sukur tuttu. .işte hikayem. Umudunuzu yitirmeyin.rabbim zamani gelince mucizesini gösteriyor..cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?