Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım mrb ben yeni aşılama yaptırdım 3 gün sonra belli olcak daha sonuç almadım ama inş olur herkesin rabbim isteyen herkese versin tabi korkma benim 2 yumurta oluştu biri20 m biri 15 m tarnsfer 22 ocakta yapıldı bugün 13 gün oldu sende korkma inş olur iyi haberler verelim bir birmize

23 ocaktamı oldunuz asılama ben 23 ocakta olmustum bende persembe belli olcak

ewet 23 ocakta oldum bende benim de az kaldı umarım olur sende ne gibi şikayetler oldu

bende o tarihte aşılama yaptırdım umrım ikimizde iyi sonuç alırız benim ilk aşılamam sende ne gibi belirtiler oldu aşılama sonrası

bende o tarihte aşılama yaptırdım umrım ikimizde iyi sonuç alırız benim ilk aşılamam sende ne gibi belirtiler oldu aşılama sonrası

bende 23 ocakta oldum tık yok hicbir belirtim yok cnm... :18::18:
sende belirtiler varmı acabaa :44::44:

bende 23 ocakta oldum tık yok hicbir belirtim yok cnm... :18::18:
sende belirtiler varmı acabaa :44::44:

ya açıkcası bende de hiç bir belirti yok ama gögüslerim cok şişti iştahım cok açıldı bel agrısı cok var ne hissediyorsun peki sence olur mu ben başlarda olcak gibi diyordum ama şimdi o his kalmadı

anladım cnm neden tiksinelim tabi olur bende getirteyim köyden

merhaba arkadaşım yazını okuyunca inan çok umutlandım sanki beni anlattın bende 3 yıllık evliyim eşimin değerleri düşük 18 milyon bende geçen hafta çekildiğim rahim filminde sağ tüp tıkalı çıktı çok umutsuzlandım hem eşimin değeri düşük hem benim tüpte sorun var diye ama işte Rabbimin hikmeti bu ol deyince taşa bile can geliyor inşallah bebeğin sağlıklı sıhhatli bir şekilde dünyaya gelir ve darısı bize bulaşır benimde doktorum adet olunca gel dedi aşılama yapalım dedi inşallah benimde tutar hayaırlısıyla isteyen herkese versin o güzel duyguyu tattırsın YÜCE MEVLAMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…