Tatlim ama kumeste horozda olcakmis ole bulman lazim taze dolaba konmamis kirinca metalde degdirmeanladım cnm neden tiksinelim tabi olur bende getirteyim köyden
Kizlar 14. Gun kan testi sonucum 0.00
Kizlar benim sonuc negatif. 1.08 cikti....
Didemcim( hakkimizda hayirlisi olsun ( cok zor oyuzden bisey diyemiyorum
ya açıkcası bende de hiç bir belirti yok ama gögüslerim cok şişti iştahım cok açıldı bel agrısı cok var ne hissediyorsun peki sence olur mu ben başlarda olcak gibi diyordum ama şimdi o his kalmadı
Merhaba arkadaslar bende yeni katiliyorum bu siteye 3 yillik evliyim bebis istiyoruz ama olmuyo bende ve esimde hic bi sorun yok yarin eğer allah nasip kismet ederse öğlen saat 1 de asilamam olucak inşallah tutar Rabbim isteyen bütün herkese versin.
gaz sıkışmaları,sürekli gaz çıkarma isteği de gebelik belirtisiymiş.benim bu ay çok oldu ama hamileliğe yormamıştım.sonra araştırınca onunda çok sık rastlanan belirtilerden olduğunu öğrendim.bu arada benim cumartesi 200 küsür çıkmıştı beta hcg.sabah tekrar gittim tahlil yaptırdım sağlıklı gidiyorsa gebeliğim yükselmesi lazım.saat 13:30'da öğrenicem sonucumu hayırlısaıyla..
Tatlim hayirli olsun oncelikle kalbini ferah tut ustune pek dusme asilama agrisiz bir tedavi korkma hissetmiyorsun bile sana yumurta takibi yapar buyunce catlatma ignesi yapar36 saat icindede asilamani olursun kolay yani adil zor olan 2 hafta beklemek
İnşallah tutar ama içimde bi korku var.Canim benim hadi hayirli olsun.. tutar insallah...
Canim senin iyi cikmis yine benim deger 0.00 cikti... hayirlisi olsun canim hakkimizda onumzdeki maclara bakalim
slm arkadaşlar. Ben İzmir Bornova şifa'da tedavi görüyorum doktorum aşılamaya geçelim dedi. kısmet olursa martın başı gibi adet olucam aşılama o zaman yapılacak. sizleri heyecanla takip ediyorum. Hakkımızda hayırlısı...
Kizlar 14. Gun kan testi sonucum 0.00
Kizlar benim sonuc negatif. 1.08 cikti....
kızlar üzülmeyin lütfen...vakti gelmemiş,belki doğal yoldan anne olacağızdır kim bilir...
Yok bebeim cumartesi gunu uzuldum agladim.. bugun iyiyim.. baska dr.la gorustum kist yoksa adetimle tupe baslicam hayirlisiyla...
Bende izmirde oturuyorum tepecikde tedavi oluyorum.
İnşallah benim yarin asilamam Olucakslm melekcan inş tez zamnda güzel haberler alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?