Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gaz sıkışmaları,sürekli gaz çıkarma isteği de gebelik belirtisiymiş.benim bu ay çok oldu ama hamileliğe yormamıştım.sonra araştırınca onunda çok sık rastlanan belirtilerden olduğunu öğrendim.bu arada benim cumartesi 200 küsür çıkmıştı beta hcg.sabah tekrar gittim tahlil yaptırdım sağlıklı gidiyorsa gebeliğim yükselmesi lazım.saat 13:30'da öğrenicem sonucumu hayırlısaıyla..

Merhaba arkadaslar bende yeni katiliyorum bu siteye 3 yillik evliyim bebis istiyoruz ama olmuyo bende ve esimde hic bi sorun yok yarin eğer allah nasip kismet ederse öğlen saat 1 de asilamam olucak inşallah tutar Rabbim isteyen bütün herkese versin.

insallah bebeklerimiz bizimledir cnm,hayırlısııı persembe gelsinn artıkkk.beklemek ne zormuşşş yaaa

Canim benim hadi hayirli olsun.. tutar insallah...

Canim hadi guzel haberler ver bize...

cok teşekürler 4 senedir beklıyoruz bakalım hayırlısı

slm arkadaşlar. Ben İzmir Bornova şifa'da tedavi görüyorum doktorum aşılamaya geçelim dedi. kısmet olursa martın başı gibi adet olucam aşılama o zaman yapılacak. sizleri heyecanla takip ediyorum. Hakkımızda hayırlısı...

Bende izmirde oturuyorum tepecikde tedavi oluyorum.

Yok bebeim cumartesi gunu uzuldum agladim.. bugun iyiyim.. baska dr.la gorustum kist yoksa adetimle tupe baslicam hayirlisiyla...

aa tüpe mi karar verdin?çok sevindim,inşallah problemsiz geçer canım...inşallah kist yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…