Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
[SUP][/SUP]
Kizlar 14. Gun kan testi sonucum 0.00

kız işten yeni geldim üstümü bile çıkarmadan hemen nete girdim ki senin sonucunu göreyim diye hay içine tüküreyim ben böyle işin yok anam yok tüp bebek ben diyorum girmeyin bu topa kızlar aşılama saçma bence didoşum kuzum tüpe geçelim beraber bende sabah gebelik testi yaptım işte negatif canım utanmasa ilk çizgi bile çıkmayacaktı o denli yani

albencim naptin gelmedi demi kirmizilar

yok şekerim gelmedi ama yumurtalar çatladıktan 14 gün sonra geliyomuş o kırmızılar didem öyle dedi o zaman benim 21 ocata aşılamadan önce çatladıysa yumurtalarım ayın 4 ünde adet olmam lazımmış yani ama bugün sabah gebelik testi yaptım negatif çıktı yok yani bende bir umut yarın adet olurum %99

Yok bebeim cumartesi gunu uzuldum agladim.. bugun iyiyim.. baska dr.la gorustum kist yoksa adetimle tupe baslicam hayirlisiyla...

didoş tüpe mi geçiyosun kız nisanı bekleyeydin beraber başlardık tüpe de yine yazışır birlikte beklerdik sonucu be ya

yavrucum öğrendin mi sonucunu noldu hadi yaz bize meraktan öldüm okuyunca kötü çıktı da mı yazmadı diye karamsarlık kapladı içimi

Selam kızlarr negatif sonuçlara çok üzüldüm ve ne hissettiğinizi çok iyi anlıorum ama pes etmeden yola devam Allah'ın izniyle .
Hepimizin hakkında hayırlısı

Kizlar benim sonuc negatif. 1.08 cikti....

üzülme sakın kuzum napalım kısmet bu işler Rabbim nasip etmeyince olmuyor belki de daha zamanı gelmedi bebeğinin biraz daha sabredelim bakalım görelim Mevla ne eyler ne eylerse güzel eyler

Albenn sen hala adet olmadınn ve inşallah olmazsınn :) oldu belkide he ? Ayy ne güzel olur yaaaa

@albencim insallah olmazsin adet insallah sende hamilesindir bende bugun doktoruma soyledim adam sok gecirdi nasil yani ya dedi okadar umutluydukki esimin 93 milyon spermdeb hicbirimi denk gelmez prosgestani ve estrofemi birak dedi adetliyken goruselim dedi ben adama aglaya aglaya anlatiyom
Tabi ( bu ay ara veririz senle dedi (

Köpük inşallah önümüzdeki ay güzel haber verirsin bende geçen ay çok ağladım doktorda kadın beni hep pozitif görüodu şoka girdi ben öle ağlayınca ahh ahhh bizi biz anlıoruz

Selam kızlarr negatif sonuçlara çok üzüldüm ve ne hissettiğinizi çok iyi anlıorum ama pes etmeden yola devam Allah'ın izniyle .
Hepimizin hakkında hayırlısı
merhaba kizlar yazilanlari bir bir okudum dualarimi size gonderdim , olumsuz olan arkadaslarima su kadarini soyleyeyim sorunlu bir hamilelik ve kaybetmek daha da cok uzuyor,.. insallah en kisa zamanda sevindirir Rabbim bizi!

kuzum bırak artık ağlamayı nasipten öte yol yok milletin hiç bi sorunu yokken hiç çocuğu olmuyor ne tüple ne başka bişeyle napalım kısmet bu demekki dediği gibi arkadaşım ya olsa da 2 aylıkken düşse yada karnındayken engelli olduğunu öğrensen hep daha kötüsünü düşün Rabbim bi verir sonra hergn ağlarsın Allahın gücüne gider bebeğim yapma sakın daha önümüzde vakit çok olucak bebeklerimiz inşallah benden umut yok sanmam yani bugün aşılamanın 13.günü idrar testi negatif yarın adet olmazsam ayın 5 inde kan veririm belki ben takmıyorum artık napayım kendimi üz üz nereye kadar

merhaba kizlar yazilanlari bir bir okudum dualarimi size gonderdim , olumsuz olan arkadaslarima su kadarini soyleyeyim sorunlu bir hamilelik ve kaybetmek daha da cok uzuyor,.. insallah en kisa zamanda sevindirir Rabbim bizi!

aynen katılıyorum sana canım benim Allah ne verirse hayırlısını versin ben üzülmüyorum belki de hiç olmuycak garantisi mi var bizde öyle devam ederiz hayatımıza napalım ama dimi kendimizi öldürecek halimiz yok bebek diye

Albenn sen hala adet olmadınn ve inşallah olmazsınn :) oldu belkide he ? Ayy ne güzel olur yaaaa

yok kuzum adet olmadım daha ama yarınmış galiba adet günüm ben yanlış hesaplamışsım bekliycem hafta sonuna kadar olmazsam bi gideyim bakalım kan veririm bişey çıkmazsa muayene oluyum kist olmuş demektir ozaman

didoş tüpe mi geçiyosun kız nisanı bekleyeydin beraber başlardık tüpe de yine yazışır birlikte beklerdik sonucu be ya

Yaaa bebeimm ben gecmeye karar vermistim ama az once dr.umdaydim hastaneyi basima yikiyordu.. brn izin vermiyorum sende hic bi problem yok en az iki asilama daha yapilacak ona gore birakirim seni diyo deli manyak :))) gecen defa cok tedirgindin bu defa rahat olacaksin esinde dikkat etsin kendine ben bu isi yapacgim dedi.. bende tmm dedim deneyim bakalim bi defa daha..

Yaa kizlar moralim cok bozuk.. yakin kiz arkadasumla gittik dr.uma randevu almistim onun icin.. 1 yil once cikolata kistinde ameliyat olmustu bir tupu alinmisti.. ve dr.um bakti sagli sollu tekrarlamis kistleri dr hemen cocuk yap yiksa ameliyat olman lazim diger tupunde alinacak dedi.. arkadasim 32 yasinda ve daha yeni nisanlandi.. ya simdi yap yada artik cok zor olacak yada olmayacak dedi.. cok uzuldum bende asilamam tutmadi diye harab ettim kendimi arkadasim ne yapsin..

üzülme sakın kuzum napalım kısmet bu işler Rabbim nasip etmeyince olmuyor belki de daha zamanı gelmedi bebeğinin biraz daha sabredelim bakalım görelim Mevla ne eyler ne eylerse güzel eyler

dogru kismet degilmis canim... is yerinde ögrendim sonucu tutum kendimi aglamamak icin eve gelincede bosaldim tabi.

aynen öyle bebeğim haklısın üzülmek çare değil elimiziçabuk tutup elimizden geleni yapıcaz takdiri Allaha bırakıcaz üzüldüm arkadaşına bir an önce tüp bebek filan yaptırsın yoksa o şansı da kalmayacak ben onun için diyorum burda vakit kaybetmeyelim bir an önce tüp bebeğe geçelim diye ha garantimi değil ama başarı şansı yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…