İnşallah benim yarin asilamam Olucak
Kizlar 14. Gun kan testi sonucum 0.00
albencim naptin gelmedi demi kirmizilar
Yok bebeim cumartesi gunu uzuldum agladim.. bugun iyiyim.. baska dr.la gorustum kist yoksa adetimle tupe baslicam hayirlisiyla...
gaz sıkışmaları,sürekli gaz çıkarma isteği de gebelik belirtisiymiş.benim bu ay çok oldu ama hamileliğe yormamıştım.sonra araştırınca onunda çok sık rastlanan belirtilerden olduğunu öğrendim.bu arada benim cumartesi 200 küsür çıkmıştı beta hcg.sabah tekrar gittim tahlil yaptırdım sağlıklı gidiyorsa gebeliğim yükselmesi lazım.saat 13:30'da öğrenicem sonucumu hayırlısaıyla..
Kizlar benim sonuc negatif. 1.08 cikti....
ben daha beklicem tahminim martın bası gibi ilaçlara başlarım sonra aşılama olur. hayırlısı olur inş. haberlerini bekliyorum.
@albencim insallah olmazsin adet insallah sende hamilesindir bende bugun doktoruma soyledim adam sok gecirdi nasil yani ya dedi okadar umutluydukki esimin 93 milyon spermdeb hicbirimi denk gelmezprosgestani ve estrofemi birak dedi adetliyken goruselim dedi ben adama aglaya aglaya anlatiyom
Tabi( bu ay ara veririz senle dedi (
merhaba kizlar yazilanlari bir bir okudum dualarimi size gonderdim , olumsuz olan arkadaslarima su kadarini soyleyeyim sorunlu bir hamilelik ve kaybetmek daha da cok uzuyor,.. insallah en kisa zamanda sevindirir Rabbim bizi!Selam kızlarr negatif sonuçlara çok üzüldüm ve ne hissettiğinizi çok iyi anlıorum ama pes etmeden yola devam Allah'ın izniyle .
Hepimizin hakkında hayırlısı
Yok bebeim cumartesi gunu uzuldum agladim.. bugun iyiyim.. baska dr.la gorustum kist yoksa adetimle tupe baslicam hayirlisiyla...
@albencim insallah olmazsin adet insallah sende hamilesindir bende bugun doktoruma soyledim adam sok gecirdi nasil yani ya dedi okadar umutluydukki esimin 93 milyon spermdeb hicbirimi denk gelmezprosgestani ve estrofemi birak dedi adetliyken goruselim dedi ben adama aglaya aglaya anlatiyom
Tabi( bu ay ara veririz senle dedi (
merhaba kizlar yazilanlari bir bir okudum dualarimi size gonderdim , olumsuz olan arkadaslarima su kadarini soyleyeyim sorunlu bir hamilelik ve kaybetmek daha da cok uzuyor,.. insallah en kisa zamanda sevindirir Rabbim bizi!
Albenn sen hala adet olmadınn ve inşallah olmazsınn :) oldu belkide he ? Ayy ne güzel olur yaaaa
didoş tüpe mi geçiyosun kız nisanı bekleyeydin beraber başlardık tüpe de yine yazışır birlikte beklerdik sonucu be ya
üzülme sakın kuzum napalım kısmet bu işler Rabbim nasip etmeyince olmuyor belki de daha zamanı gelmedi bebeğinin biraz daha sabredelim bakalım görelim Mevla ne eyler ne eylerse güzel eyler
Yaa kizlar moralim cok bozuk.. yakin kiz arkadasumla gittik dr.uma randevu almistim onun icin.. 1 yil once cikolata kistinde ameliyat olmustu bir tupu alinmisti.. ve dr.um bakti sagli sollu tekrarlamis kistleri dr hemen cocuk yap yiksa ameliyat olman lazim diger tupunde alinacak dedi.. arkadasim 32 yasinda ve daha yeni nisanlandi.. ya simdi yap yada artik cok zor olacak yada olmayacak dedi.. cok uzuldum bende asilamam tutmadi diye harab ettim kendimi arkadasim ne yapsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?