Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dogru kismet degilmis canim... is yerinde ögrendim sonucu tutum kendimi aglamamak icin eve gelincede bosaldim tabi.

anlıyorum seni tabi kolay değil ağlayacaksın ama yıpranmayacaksın tatlım Allah istemezse ol demezse olmaz olucak inşallah bigün öyle düşünücez umudumuzu kaybetmiycez

sen bilirsin tatlım ama vakit kaybetmeyemiydin acaba sende ne biliyim ya bana aşılama vakit kaybı gibi geliyor artık

Canim simdi konustum arkdasimla nisanlisi hic orali deilmis.. canim bende beklemek istemedim ama ne bilim dr.umada guvenmek istedim bende bi sorun yok diye acele etmeme gerek olmadigini soyledi... daha cok yillar tas gibiymisim cok dogurganmisim deyince tmm dedim teslim oldum

Kuzummmm sen nisanda yaptircam diyosun yaa tabi hamis deilsen simdi bende nisana kadar deneyim bos durmayim

yok aşkitom sanmam bugün adet sancılarım arttı sabahta dedim ya idrar testi yaptım ikinci çizgi filan yokkkkkkkkkkk hatta 1.çizgiyi bile zorla çıkardım e dene madem nisanda tüpe gideriz olmazsa bende kendi haline bırakayım nisan kadar tabi kist oluşmadıysa

valla dr.doğru söylemiş maşallah taş gibisin bu arada facebooka giremedim ben bu web sitesi kullanılamıyor diye uyarı veriyor sen girebiliyomusun didoş ordan sana msj yazmıştım okuma onu boşver nasılsa burdan yazıştık

canimcim dr. Beni muayene etmedi adetin 2. Gunu gel dedi kist varaa bile adetle atilabilir bos yere simdi bakmayalim dedi.. daha kist derdim bitmedi yani diger dr.umlada konustum bugun hersey dahil ilaclar filan 2500 euro dedi.. artikin olmadi nisana tupe yolculuk var o tarihe dayanabilirsem tabi

neredeyse burayla aynı işte kuzucum inşallah gerek kalmaz ya ne diyim az bi para da değil az bi zahmet de değil Allah versin diyim hepimize de

Giriyorum ben bebeimmm msjinida yanitladim kuzuuuummmmmm...

selammm kızlarrr nasılsınızzz?benn geldimmm ....

hoşgeldin canım sen nasılsın biz aynı şen dullar gibi devam didemcimle muhabbeteydik ama feci yorgunum ve uykum var bir saat filan yatıp kalkıcam dün sabah 4 te uyudum 7 de kalkıp işe gittim bayılıcam yorgunluktan artık çıkyorum ben kusra bakmayın olur mu öptüm hepinizi de kocaman kocaman

Hadi kuzum yat dinlen birazzz

hosbuldumm cnmm,,calısıyosunda gitt yatt cnm görüsürüzz öptmm byyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…