dogru kismet degilmis canim... is yerinde ögrendim sonucu tutum kendimi aglamamak icin eve gelincede bosaldim tabi.
Yaaa bebeimm ben gecmeye karar vermistim ama az once dr.umdaydim hastaneyi basima yikiyordu.. brn izin vermiyorum sende hic bi problem yok en az iki asilama daha yapilacak ona gore birakirim seni diyo deli manyak :))) gecen defa cok tedirgindin bu defa rahat olacaksin esinde dikkat etsin kendine ben bu isi yapacgim dedi.. bende tmm dedim deneyim bakalim bi defa daha..
aynen öyle bebeğim haklısın üzülmek çare değil elimiziçabuk tutup elimizden geleni yapıcaz takdiri Allaha bırakıcaz üzüldüm arkadaşına bir an önce tüp bebek filan yaptırsın yoksa o şansı da kalmayacak ben onun için diyorum burda vakit kaybetmeyelim bir an önce tüp bebeğe geçelim diye ha garantimi değil ama başarı şansı yüksek
sen bilirsin tatlım ama vakit kaybetmeyemiydin acaba sende ne biliyim ya bana aşılama vakit kaybı gibi geliyor artık
Kuzummmm sen nisanda yaptircam diyosun yaa tabi hamis deilsen simdibende nisana kadar deneyim bos durmayim
Canim simdi konustum arkdasimla nisanlisi hic orali deilmis.. canim bende beklemek istemedim ama ne bilim dr.umada guvenmek istedim bende bi sorun yok diye acele etmeme gerek olmadigini soyledi... daha cok yillar tas gibiymisim cok dogurganmisim deyince tmm dedim teslim oldum
yok aşkitom sanmam bugün adet sancılarım arttı sabahta dedim ya idrar testi yaptım ikinci çizgi filan yokkkkkkkkkkk hatta 1.çizgiyi bile zorla çıkardıme dene madem nisanda tüpe gideriz olmazsa bende kendi haline bırakayım nisan kadar tabi kist oluşmadıysa
canimcim dr. Beni muayene etmedi adetin 2. Gunu gel dedi kist varaa bile adetle atilabilir bos yere simdi bakmayalim dedi.. daha kist derdim bitmedi yani diger dr.umlada konustum bugun hersey dahil ilaclar filan 2500 euro dedi.. artikin olmadi nisana tupe yolculuk var o tarihe dayanabilirsem tabi
valla dr.doğru söylemiş maşallah taş gibisin bu arada facebooka giremedim ben bu web sitesi kullanılamıyor diye uyarı veriyor sen girebiliyomusun didoş ordan sana msj yazmıştım okuma onu boşvernasılsa burdan yazıştık
Giriyorum ben bebeimmm msjinida yanitladim kuzuuuummmmmm...
neredeyse burayla aynı işte kuzucum inşallah gerek kalmaz ya ne diyim az bi para da değil az bi zahmet de değil Allah versin diyim hepimize de
Giriyorum ben bebeimmm msjinida yanitladim kuzuuuummmmmm...
selammm kızlarrr nasılsınızzz?benn geldimmm ....
selammm kızlarrr nasılsınızzz?benn geldimmm ....
hoşgeldin canım sen nasılsın biz aynı şen dullar gibi devam didemcimle muhabbeteydik ama feci yorgunum ve uykum var bir saat filan yatıp kalkıcam dün sabah 4 te uyudum 7 de kalkıp işe gittim bayılıcam yorgunluktan artık çıkyorum ben kusra bakmayın olur mu öptüm hepinizi de kocaman kocaman
hoşgeldin canım sen nasılsın biz aynı şen dullar gibi devam didemcimle muhabbeteydik ama feci yorgunum ve uykum var bir saat filan yatıp kalkıcam dün sabah 4 te uyudum 7 de kalkıp işe gittim bayılıcam yorgunluktan artık çıkyorum ben kusra bakmayın olur mu öptüm hepinizi de kocaman kocaman
Tatlimmm hosgeldinn... haberler sende nasil hissediyosun kendini?
hosbuldumm tatlısımmm,bende tııkkk yoookkkk .sende ne var ne yookkk ?
Canim hadi guzel haberler ver bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?