yavrucum öğrendin mi sonucunu noldu hadi yaz bize meraktan öldüm okuyunca kötü çıktı da mı yazmadı diye karamsarlık kapladı içimi
canım herşey yolunda şimdilik :) beta hcg 375'e yükselmiş.
canim sorunsuz bi sekilde hamilelik gecirirsin insallah.. biz negatiflerede dua et tatlimm
saol canım naslsn iyimisnyok canım semiha şakir doğum evinde çalışıyor,kanuniyi de önerenler var..iyi hastaneymiş.
aynen canım ya napalımaferin sana.boşvermişin boşvermişim boşvermişim dünyaya........ağlamak istemiyorsan sende boşver dünyaya
delüüüüü
merhaba canım inş tutar benim de eşimin hareketli az çarşamba doktora gidecek ne gibi bir tedavi gördü ne kullandı
canım Allah'a şükür herşey yolunda..beta hcg 375.yani yükselmiş..
Bende izmirde oturuyorum tepecikde tedavi oluyorum.
Köpük inşallah önümüzdeki ay güzel haber verirsinbende geçen ay çok ağladım doktorda kadın beni hep pozitif görüodu şoka girdi ben öle ağlayınca ahh ahhh bizi biz anlıoruz
Bir tutmayan da benimparsen: 28 Ocak 2014 ----------------------3.aşılama tutmadı----------tüp bebeğe geçiyor
lulum : 15 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama----------------- tutmadı
alben038 : 21 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama ------------------beklemede
dildidem : 20 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama tutmadı--------2.aşlamaya geçiyor
patikli : 11 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama tutmadı ---------tüp bebeğe geçiyor
adzeynep : 20 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------tutmadı
köpük : 21 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------tutmadı
cycas : 18 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama tutmadı ---------2.aşılamaya geçiyor
seydabalci:16 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
HHAZAN : 21 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama------------------beklemede
sophie77 : 22 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------tutmadı
fatmabay :20 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------tutmadı
bale18 : 21 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama------------------beklemede
WAIKIKI : 19 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
rana25 : 19 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------ tutmadı
taltua : 24 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
beriza : 21 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------tutmadı
eses07: 23 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
allomancer:25 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
yasey : 16 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------tutmadı
sykapusuz :27 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------beklemede
Reyyan071:17 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------tutmadı
sewilay : 18 Ocak 2014 ----------------------1.aşılama------------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
like65 : 22 Ocak 2014 ----------------------3.aşılama------------------beklemede
Bebekimsin:25 Ocak 2014 ----------------------2.aşılama------------------beklemede
theparadise:30 Ocak 2014---------------------1.aşılama------------------beklemede
luul2 :29 Ocak 2014----------------------1.aşılama------------------beklemede
Destina3728:22 Ocak 2014-----------------1.aşılama----------------beklemede
kimet: 6 Ocak 2014 ----------------------3.aşılama------------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
bende aynı 7 . Gündeyim
Tatlim ama kumeste horozda olcakmis ole bulman lazim taze dolaba konmamis kirinca metalde degdirme
gonal f 300 iğne kullandım ovitrelle de çatlatma iğnesi kullandım.doktor bana gonal f 300, 5 kutu aldırdı ama 2 kutusunu kullandım sadece.benim yumurta rezervim de iyi çıkmıştı.75 doz vurunmama rağmen iğnenin 7.günü yumurtalar istenilen büyüklüğe geldi.eşim 3 aydır ilaç kullanıyordu.spermelerin hızı baya bir arttı %5den %40a yükseldi ileri hareketi.yıkamadan sonra ise hız %70 oldu.doktor baya iyi dedi ancak bu işler nasip kısmet işi.bakalım 1 şubatta oldu aşılamam beklemedeyim artık.bu arada Gonal f 300 3 kutu kaldı ben de.ihtiyacı olanlar daha uygun bir fiyata bana ulaşabililir?
Bende trpecikte tup yaptircam bi dahaki ay insaallah..
Ben su anda asilama için sora bekliyorum 3 saat sonra inşallah olucak.
çok sevindim yavrum ya hayırla al bebeğini kucağına ikinizde çok sağlıklı olun annem
Hadi bakalim hayirlisi olsun.insaallah tutar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?