- 8 Ekim 2011
- 510
- 162
- 323
kızlar selam napıyosunuz bakalım benim bugun aşılamamın 6. günü ara ara gazım oluyo kasıklarıma batma şeklinde ağrılar giriyo ama hafif hafif sizdede böyle şeyler oluyomuydu
kızlar selam napıyosunuz bakalım benim bugun aşılamamın 6. günü ara ara gazım oluyo kasıklarıma batma şeklinde ağrılar giriyo ama hafif hafif sizdede böyle şeyler oluyomuydu
İnşallah tutar içimde bi korku var su an
saol canım naslsn iyimisn
Biraz keyfim kaçtı,bizimki geçen diyor ki ya bu ay hamile kalırsan ne yaparız çok sıkışırmışız borcumuz varmış.toparlayamamzmışız..ben de dedim o zaman biraz dikkat et harcamana,ben senin ha borç bitsin demeni beklersem artık hiç ömür boyu çocuk yapmamamız lazım dedim.Bir de keçibornuzu özünü yarım yaptı bıraktı.spora gidiyoruz da..diyet yapıyormuş kilo verememiş.kilo aldırıryormuş.ay valla bu adamları anlamak zor yaşı kaç oldu 37 çocuk dede diyecek buna :)))
iyi cnm sn naslsn.bende 7.gündeyim kasıkta batmalar var dün akşam belim ağrıdı gibi bugunde aynı şekilde ve gaz konusunu hiç sorma
önceki sayfaları okuduysan cnm.sevilay mıydı hatırlamıyorum ama ondada olmuş bu gaz muhabbeti ama tuttuğuna yormamış hiç sonra araştırmış en çok görülen belirti gibi bişey yazmış cnm bi oku istersen.ben umutlandım daha çok okuyunca.
Korkma korkma benimde oyle oluyodu asilamaya giderken.hic korkulcak bisey yok.kendini rahat birak.dua et bu is sans isi.allah takdir ederse olur.tamam mi canimmmmm...:)))
Hicte korkulcak birşey yokmuş kendimi o kadar boşuna sterese sokmusum. Allahim inşallah hayirlisi ile tutar.
merhaba bayanlar ,hepiniz gibi burayı takip ediyorum artık dayanamadım yazarken buldum kendimi.Ben 23 ocakta aşılama oldum,dün kahve akıntım geldi ağrım da başladı dünden once adet oluyorum sanırım ,bugun de agrıo kasıklarım aynı hasta olacakmışım gıbı ama akıntı bi dha olmadı ,predictor early yaptım dun aksam çıkmadı tabıkı bugun de gıtmedım kan vermeye bakalım yarın adet olmassam vereyim diyorum Allahım çok yıpratıcı bir süreç ya
inş hayırlı sonuçlar alırsın cnm
canım profiline baktım ama anlayamadım test yaptırdın mı adet oldun mu bilmiyorum. biraz geç oluyor mesajına cevap veriyorum ama artık bugün test yaptırabilirdin bugün 15.gün. aşılama günün baz al yumurtalar o gün çatlıyor ve bizi yumurtamız çatladıktan sonraki ömrü 14 gün eğer gebelik oluşmazzsa 14 günden sonra adet kanaması bu yüzden başlıyor.senin hesap daha doğru oldu hayatım ben geçen ayın 4 ünde adet olmuştum 21 ocakta aşılama oldum heralde bu ayda 4 ünde mi olmam lazımmış didem öyle diyodu ben 28 günde bir olduğumdan 1 şubat diye hesaplamıştım ama yanılmışım galiba hala det olmadığıma göre bende bir an önce sonucu yazmak istiyorum oldu yada olmadı diye ama sıkıldım artık orası kesin
Merblr cnm dun doktorla kinustum ikinci asilama icin bir ay ara verelim bidahaki adetine gel dedi.. senin durumlar ne insallah pozitifi alirsin bugun yarin cnm ...
canım profiline baktım ama anlayamadım test yaptırdın mı adet oldun mu bilmiyorum. biraz geç oluyor mesajına cevap veriyorum ama artık bugün test yaptırabilirdin bugün 15.gün. aşılama günün baz al yumurtalar o gün çatlıyor ve bizi yumurtamız çatladıktan sonraki ömrü 14 gün eğer gebelik oluşmazzsa 14 günden sonra adet kanaması bu yüzden başlıyor.
selam kızlar ben birşey soramk istiyorum biliyorsunuzdur belki benim 18 ocakta aşılamam oldu ama ben 29 ocakta adet oldum erken olmasının sebebi büyük ihtimal yumurtaların erken çatlaması.
sizlere sorum genelde tüp bebekte yumurta toplanmadan önce yumurtalar erken çatlamasın diye cetrotide diye bir ilaç kullanılıyormuş hipofizden fsh ve lh salınımını engelliyormuş aşılama tedavisinde bunu kullanan var mı yada kullananını duydunuz mu? doktorumla bu konuyu görüşeceğim ama şimdi oluşan folikül kistlerim için doğum kontrol hapı kullanıyorum yani bir ay ara verdik önümüzdeki ay inşallah devam edeceğiz.
merhaba bayanlar ,hepiniz gibi burayı takip ediyorum artık dayanamadım yazarken buldum kendimi.Ben 23 ocakta aşılama oldum,dün kahve akıntım geldi ağrım da başladı dünden once adet oluyorum sanırım ,bugun de agrıo kasıklarım aynı hasta olacakmışım gıbı ama akıntı bi dha olmadı ,predictor early yaptım dun aksam çıkmadı tabıkı bugun de gıtmedım kan vermeye bakalım yarın adet olmassam vereyim diyorum Allahım çok yıpratıcı bir süreç ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?