kızlar selam napıyosunuz bakalım benim bugun aşılamamın 6. günü ara ara gazım oluyo kasıklarıma batma şeklinde ağrılar giriyo ama hafif hafif sizdede böyle şeyler oluyomuydu
naber kızlar giremiyodm eşimin memleketine geldim ara ara girerim eve dönünce konusrz ,alben son durum ne hamiş olan veya kırmızısı gelen var mı
bence kanda baktırsan daha iyi olur çünküher marka test aynı güvenirlikte değil hangi marka test ile yapacaksın canım mesela piyasada ki en kalitesiz olanlardan biri bebetime onu sakın kullanmayın.tatlım bugün 14.günüm bugün bekliyorum daha gelen yok ama olmazsam sabah bi gebelik testi daha yaparım dünkü negatifti yarın bi bakıyım çıkar bişey varsa
bence kanda baktırsan daha iyi olur çünküher marka test aynı güvenirlikte değil hangi marka test ile yapacaksın canım mesela piyasada ki en kalitesiz olanlardan biri bebetime onu sakın kullanmayın.
Yok canım ben progesteron kullanmadım zaten o erken adet olunmasına neden olmaz hatta kullandığın sürece adetin gecikir ama bıraktığın an eğer gebelik yoksa adet olursun.tatlım yumurtaların erken çatlamış da olabilir ama progesteron kullandıysan ondan da erken adet görmüş olabilirsin çünkü o ilaç eğer gebelik varsa bebeğin rahme tutunmasını sağlıyormuş yoksa da adet söktürüyomuş ben kullanmadım ama dr.öyle demişti o ilacı duydum ama aşılamada kullanılmaz sanırım çünkü kist oluşturur yumurtaların çatlaması gecikirse
o dediğim markada her ikiside oluyor ama diğer testler için konuşmak gerekirse sadece duyarlılığı düşük olduğu için pozitifi negatif gösteriyor canım aa birde son kullanma tarihi yakın veya geçmiş bir testse ve iyi koşullarda saklanmadıysa onlarda yanlış çift çizgi verebiliyor şahsen kendim daha önce çalışıtğım yerde bol bol yaptığım için oradan iyi biliyorum şimdi kandan bakıyoruz problem yokkalitesiz derken aşkım şimdi bir test çift çizgi verirse yanlış olma ihtimali varmıdır? peki tek çizgiyse mi yanlış olma ihtimali çoktur hangisi yani???
evet tatlım bana da oluyodu ara ara batmalar ve şiddetli gaz sancısı aynısı bende de vardı
evet tatlım bana da oluyodu ara ara batmalar ve şiddetli gaz sancısı aynısı bende de vardı
kızlar merhabalar. sonuçları pozitif olan arkadaşlarım hayırlı olsun allah sağ salim doğurmanızı nasip etsin. sonuçları negatif olan arkadaşlarım da üzülmeyin be daha allah bize sağlık sıhat verdikten sonra olur inşallah ya dua edelim elimizden ne geliyosa yapalım nasipte varsa her şekilde olacak bunların hepsi sebep neler duyuyoruz ya aşılama yapıyolar olmuyor tüp bebek yapıyolar olmuyo bi bakıyosun bi kaç ay sonra kendi kendine hatta korunduğu halde hamile olan insanlar duydum ya , insan üzülüyo tabi ama ne yapalım kısmet çokta fazla üzmemek lazım kendimizi inşallah bir gün olacak inşallah. bu arada albencim inşallah senden güzel haberler alırız gülüm be.
Slm kizlar sitede sorun var sanirim yazdiklarim cikmiyor[/QUOTE evet son yazdigim cumle cikmis yeniden yazayim dedim asilamanin 14 catlatma ignesinin 16.gunu defalarca kan testinde negatif gorunce beklemeyi seciyorum gerci cok zor dr.um la konustgumuzda cmtrsi gelebilrsin demisti progestan ve estrofeme devam et demisti ocak ayinda 4.unde regli olmustum .. Bel ve kasik agrilarim ara ara olmaya devam ediyor gogusler sis ve halen hassas , herseyin hayirlisi brkliyorum zor ama bekliyorum Allah bir an once hayirli evlatlarimizi bizlere nasip etsin
Slm kizlar sitede sorun var sanirim yazdiklarim cikmiyor[/QUOTE evet son yazdigim cumle cikmis yeniden yazayim dedim asilamanin 14 catlatma ignesinin 16.gunu defalarca kan testinde negatif gorunce beklemeyi seciyorum gerci cok zor dr.um la konustgumuzda cmtrsi gelebilrsin demisti progestan ve estrofeme devam et demisti ocak ayinda 4.unde regli olmustum .. Bel ve kasik agrilarim ara ara olmaya devam ediyor gogusler sis ve halen hassas , herseyin hayirlisi brkliyorum zor ama bekliyorum Allah bir an once hayirli evlatlarimizi bizlere nasip etsin
bebekimsin slm sanirim senle ayni gun asilama yaptirdik sen ne zaman test yaptiracsksin
selam kızlar ben birşey soramk istiyorum biliyorsunuzdur belki benim 18 ocakta aşılamam oldu ama ben 29 ocakta adet oldum erken olmasının sebebi büyük ihtimal yumurtaların erken çatlaması.
sizlere sorum genelde tüp bebekte yumurta toplanmadan önce yumurtalar erken çatlamasın diye cetrotide diye bir ilaç kullanılıyormuş hipofizden fsh ve lh salınımını engelliyormuş aşılama tedavisinde bunu kullanan var mı yada kullananını duydunuz mu? doktorumla bu konuyu görüşeceğim ama şimdi oluşan folikül kistlerim için doğum kontrol hapı kullanıyorum yani bir ay ara verdik önümüzdeki ay inşallah devam edeceğiz.
Merhaba bende bu ay 23 ocakta asilamami oldum ama malesef sonuc negatif. Dedigin durum bendede var. Bende 25 günde bir adet oluyorum. Yumurtam erken catliyormus. Hatta aralikta da asilama yapilacakti ama yumurtam erken kendiliginden catladigi icin iptal edildi. Bu ayda güya bu durumu engelliyen bir ilac verilecekti ama bu seferde yine kanimdaki bir deger cabuk yükseldigi icin adetimin 8. günü asilamam erkenden yapildi. Bu durumunda hic iyi olmadigini söyledi. Bendeki problemi buldugumuzu söyledi doktorum ve bu ay farkli bir yol izliyecegini söyledi. Sanirim ovulasyonu geciktiren ilaci hemen verecek. Umarim biraz yardimci olabilmisimdir.
günaydın arkadaşlar.yumurtalar gonal f vurulurken çatlar mı ki.doktor zaten muayene sırasında ona bakıyo.nasıl bu iş anlamadım.
benim adetimin 16. gününde yapıldı.iğnelerinde 14. gününde. 8. gün çok erken değil mi benim ki mi çok geç.rahim iç tabakasınında belli bi ölçüde olması gerekiyor.
Hamile olabilirsin cnm test yaptrdn miKizlar asilamanin kacinci gunu adet olunur? Benim 16. Gunum adet gelecek gibi deil..
Ben asilamanin 12.gunu oldum daHamile olabilirsin cnm test yaptrdn mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?