Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar selam napıyosunuz bakalım benim bugun aşılamamın 6. günü ara ara gazım oluyo kasıklarıma batma şeklinde ağrılar giriyo ama hafif hafif sizdede böyle şeyler oluyomuydu

evet tatlım bana da oluyodu ara ara batmalar ve şiddetli gaz sancısı aynısı bende de vardı

naber kızlar giremiyodm eşimin memleketine geldim ara ara girerim eve dönünce konusrz ,alben son durum ne hamiş olan veya kırmızısı gelen var mı

kuzum listeyi paylaşmıştım işte son durumlar o benden de daha bi haber yok 2 gün sonra kesin sonucu yazarım

tatlım bugün 14.günüm bugün bekliyorum daha gelen yok ama olmazsam sabah bi gebelik testi daha yaparım dünkü negatifti yarın bi bakıyım çıkar bişey varsa
bence kanda baktırsan daha iyi olur çünküher marka test aynı güvenirlikte değil hangi marka test ile yapacaksın canım mesela piyasada ki en kalitesiz olanlardan biri bebetime onu sakın kullanmayın.

bence kanda baktırsan daha iyi olur çünküher marka test aynı güvenirlikte değil hangi marka test ile yapacaksın canım mesela piyasada ki en kalitesiz olanlardan biri bebetime onu sakın kullanmayın.

kalitesiz derken aşkım şimdi bir test çift çizgi verirse yanlış olma ihtimali varmıdır? peki tek çizgiyse mi yanlış olma ihtimali çoktur hangisi yani???

Yok canım ben progesteron kullanmadım zaten o erken adet olunmasına neden olmaz hatta kullandığın sürece adetin gecikir ama bıraktığın an eğer gebelik yoksa adet olursun.
benim normaldede 23-24 günde bir adet oluyordum yine 23. gün adet oldum ynai benim yumurtalar 10 gün çatlıyor ama aşılamam 12. gün yapıldı ancak lh salgılnamasını engellemek iin herhangi bir ilaç yapılamadı canım o ilacın olayı şu adetin 5-6. günü başlanıyor yumurta geliştirici ilaçlarla beraber kullanılıyor yumurtalar tam olgunlaşmadan çatlamasını önlüyor zaten yumurtlaar gerekliği olgunluğa ulaştığındao ilaç bırkılıp çatlama iğnesi yapılıyor yani kistoluşumu değil ama ohss un oluşumunu biraz daha arttırabiliyormuş dün gce bütün gece bunu araştırdım aşıalamada kullanılabileceği yazıyor ama ben teorikte kullanan pek göremedim

kalitesiz derken aşkım şimdi bir test çift çizgi verirse yanlış olma ihtimali varmıdır? peki tek çizgiyse mi yanlış olma ihtimali çoktur hangisi yani???
o dediğim markada her ikiside oluyor ama diğer testler için konuşmak gerekirse sadece duyarlılığı düşük olduğu için pozitifi negatif gösteriyor canım aa birde son kullanma tarihi yakın veya geçmiş bir testse ve iyi koşullarda saklanmadıysa onlarda yanlış çift çizgi verebiliyor şahsen kendim daha önce çalışıtğım yerde bol bol yaptığım için oradan iyi biliyorum şimdi kandan bakıyoruz problem yok

evet tatlım bana da oluyodu ara ara batmalar ve şiddetli gaz sancısı aynısı bende de vardı

Ay albencim doktor asilama yapmadan once sag tarafta 1 tane yumurtan var dedi ve 2 saattir sag tarafimda acayip bir agri var acaba olusuyomu fiye dusunmeden edemiyorum gazda cabasi daha bugun 6 gun olfu bu kadar erken belirtti olurmu bilmiyorum yaaaa umutlanmakta istemiyorumm

kızlar merhabalar. sonuçları pozitif olan arkadaşlarım hayırlı olsun allah sağ salim doğurmanızı nasip etsin. sonuçları negatif olan arkadaşlarım da üzülmeyin be daha allah bize sağlık sıhat verdikten sonra olur inşallah ya dua edelim elimizden ne geliyosa yapalım nasipte varsa her şekilde olacak bunların hepsi sebep neler duyuyoruz ya aşılama yapıyolar olmuyor tüp bebek yapıyolar olmuyo bi bakıyosun bi kaç ay sonra kendi kendine hatta korunduğu halde hamile olan insanlar duydum ya , insan üzülüyo tabi ama ne yapalım kısmet çokta fazla üzmemek lazım kendimizi inşallah bir gün olacak inşallah. bu arada albencim inşallah senden güzel haberler alırız gülüm be.

inşallah tatlım az kaldı 2 güne veririm olumlu yada olumlu sonucu size dua edin bana daha olmadım inşallh olmam ne diyim

Merhaba bende bu ay 23 ocakta asilamami oldum ama malesef sonuc negatif. Dedigin durum bendede var. Bende 25 günde bir adet oluyorum. Yumurtam erken catliyormus. Hatta aralikta da asilama yapilacakti ama yumurtam erken kendiliginden catladigi icin iptal edildi. Bu ayda güya bu durumu engelliyen bir ilac verilecekti ama bu seferde yine kanimdaki bir deger cabuk yükseldigi icin adetimin 8. günü asilamam erkenden yapildi. Bu durumunda hic iyi olmadigini söyledi. Bendeki problemi buldugumuzu söyledi doktorum ve bu ay farkli bir yol izliyecegini söyledi. Sanirim ovulasyonu geciktiren ilaci hemen verecek. Umarim biraz yardimci olabilmisimdir.

günaydın arkadaşlar.yumurtalar gonal f vurulurken çatlar mı ki.doktor zaten muayene sırasında ona bakıyo.nasıl bu iş anlamadım.

günaydın arkadaşlar.yumurtalar gonal f vurulurken çatlar mı ki.doktor zaten muayene sırasında ona bakıyo.nasıl bu iş anlamadım.

benim adetimin 16. gününde yapıldı.iğnelerinde 14. gününde. 8. gün çok erken değil mi benim ki mi çok geç.rahim iç tabakasınında belli bi ölçüde olması gerekiyor.

benim adetimin 16. gününde yapıldı.iğnelerinde 14. gününde. 8. gün çok erken değil mi benim ki mi çok geç.rahim iç tabakasınında belli bi ölçüde olması gerekiyor.

kişiden kişiye değişiyor bu durum.ben gonal f iğne kullandım ve 75 doz vurundum hep iğnenin 9.günü aşılamam yapıldı.iğneyi sadece 7 gün kullandım.yumurtalarım çok çabuk büyüdüler.

arkadaşlar merhaba...bır buçuk yıllık evlıyım bır yıldır çocuk ıstıyoruz ama olmadı.ben de pko var esımde de morfoljı yüzde ıkı...gercı doktor morfolojıyı cok onemsemedı normal yolla olur dedı ama...9 ay kendımız denedik son uc aydırda doktor kontrolünde deniyoruz.her ay femara menogon ve çatlatma ıgnesı kullanıyorum yumurta buyuyor çatlıyor doktorun dedıgı günlerde ılıskı de oluyor ama yıne olmadı.bugun doktoruma gıttım ve asılama ıstedım..ancak doktorum bu ay da deneyelim olmazsa onumuzdekı ay yapalım dedı..ben ılcede yasıyorum ozel muayanesıne gıdıyorum doktorun.burda tup bebek merkezı olmadığı ıcın asılama yapamayız dedı..bursada yapacakmışız.yanı doktor burda yumurtayı buyutup çatlatma ıgnesını vurup ertesı gun bursada asılama yapılacak..ama tabı bu ayda tutmazsa...ve tup bebek merkezı asılama ıcın 450 lıra alıyormuş ılaclar ve doktor toplamda 1000 lırayı bulacak sanırım...benım merak ettıgım esınde morfolojı sorunu olupta ılk asılama da tutan var mı? cok zormuş gerçekten bu ısler...maddı manevı yıprandık allahım hepımıze yardım etsın ınsallh hepımız hamıle kallırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…