benim adetimin 16. gününde yapıldı.iğnelerinde 14. gününde. 8. gün çok erken değil mi benim ki mi çok geç.rahim iç tabakasınında belli bi ölçüde olması gerekiyor.
arkadaşlar sızlerın asılama fıyatları ne kadar tuttu...
Hamile olabilirsin cnm test yaptrdn mi
ben 400 iğnelere verdim(ki iğnenin 3 kutusu kaldı) 100 sperm yıkama 100 aşılama 200 yumrta takibi 800 buldu.ben özele gidiyordum tabi arada muayenede tahlil sonuçları derken 1000 tlye varmıştır.[/QUOT
hemen hemen aynı gıbı...sızın kaçıncı aşılamanız ve sorun neydı acaba..bızde pko ve morfolojımorfolojı olunca asılama cok etkılı olmuyormuş doktor hatta yapmak bıle ıstemedı ben ısrar ettıgım ıcın bu ayda olmazsa onumuzdekı ay yapacağız ınsallh...zaten o da olmazsa yaza tup deneyecegım
hemen hemen aynı gıbı...sızın kaçıncı aşılamanız ve sorun neydı acaba..bızde pko ve morfolojımorfolojı olunca asılama cok etkılı olmuyormuş doktor hatta yapmak bıle ıstemedı ben ısrar ettıgım ıcın bu ayda olmazsa onumuzdekı ay yapacağız ınsallh...zaten o da olmazsa yaza tup deneyecegım
Yaptirdim cnm 14. Gun 0.00 hamilelik yok adette yok..
Ya arkadasim nedir bu cektigimiz yaaadet ilsan bu dert olmasan bi dert ... cnm bisey sorcam bilgin varmi acaba asilamayi ozelde yaptiriyorum ikinciyi dnicz ama tutmazsa tup bebegi devlette nasil yaptrcaz asilamayi ozelde denedik diyince direk tup cocuga geciyorlar mi acaba ?
Canim hic bi bilgim yok. Ben kibristayim va burda zaten devlet kardilamiyor asilama yada tup bebegi biz hep ozelde yaptitiyoruz.. diger arkadaslar yardimci olurlar canim..
benim adetimin 16. gününde yapıldı.iğnelerinde 14. gününde. 8. gün çok erken değil mi benim ki mi çok geç.rahim iç tabakasınında belli bi ölçüde olması gerekiyor.
Albennn naptin durumlar nedir merakta koydun bizi hayirli haberlerini bekliyorumm
çok sağol canım teşekkür ederim bende bunu öğrenmek istiyordum aşıolamada ptatikte bu ilacı kullanıyorlarmı diye doktoruma kullanmak için ben öneride bulunacağım eğer olmaz derse aşılama yaptırmayı düşünmüyorum sonu.ta benim normalde bu ovülasyon tarihinde ilişkim olduğundan daha fazla şansım oluyor çok sağol bir sonraki tedavin ne zaman canım beni haberdar edersen çok sevinirimMerhaba bende bu ay 23 ocakta asilamami oldum ama malesef sonuc negatif. Dedigin durum bendede var. Bende 25 günde bir adet oluyorum. Yumurtam erken catliyormus. Hatta aralikta da asilama yapilacakti ama yumurtam erken kendiliginden catladigi icin iptal edildi. Bu ayda güya bu durumu engelliyen bir ilac verilecekti ama bu seferde yine kanimdaki bir deger cabuk yükseldigi icin adetimin 8. günü asilamam erkenden yapildi. Bu durumunda hic iyi olmadigini söyledi. Bendeki problemi buldugumuzu söyledi doktorum ve bu ay farkli bir yol izliyecegini söyledi. Sanirim ovulasyonu geciktiren ilaci hemen verecek. Umarim biraz yardimci olabilmisimdir.
çok sağol canım teşekkür ederim bende bunu öğrenmek istiyordum aşıolamada ptatikte bu ilacı kullanıyorlarmı diye doktoruma kullanmak için ben öneride bulunacağım eğer olmaz derse aşılama yaptırmayı düşünmüyorum sonu.ta benim normalde bu ovülasyon tarihinde ilişkim olduğundan daha fazla şansım oluyor çok sağol bir sonraki tedavin ne zaman canım beni haberdar edersen çok sevinirim
Yaptirdim cnm 14. Gun 0.00 hamilelik yok adette yok..
Yaaa canim bende merakla bekliyorum aksama gelir catlcam meraktan.. insallah gzl haberlr verir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?