Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim adetimin 16. gününde yapıldı.iğnelerinde 14. gününde. 8. gün çok erken değil mi benim ki mi çok geç.rahim iç tabakasınında belli bi ölçüde olması gerekiyor.

kist oluştuysa gecikebilir canım.kist olduğunda benim 6 gün geciktiği oluyor.

arkadaşlar sızlerın asılama fıyatları ne kadar tuttu...

ben 400 iğnelere verdim(ki iğnenin 3 kutusu kaldı) 100 sperm yıkama 100 aşılama 200 yumrta takibi 800 buldu.ben özele gidiyordum tabi arada muayenede tahlil sonuçları derken 1000 tlye varmıştır.

3 aydır okadar hap ıgne zamanlı ılıskı ama sonunda adet oluyorum hepsı boşa gıdıyor oncesınde de 9 ay kendımız ugrastıgımız ıcın artık cok yorulduğumu hıssedıyorum ama bakıyorum bunu yasayan tek ben degılım dıye kendımı avutuyorum butun gun bır umut bulurum dıye bu sayfaları okuyorum...ınsallh allah hepımıze hayırlı sağlıklı evlatlar nasıp eder pekı arkadaşlar sız asılamaya geçmeden once kac ay yumurta takıbı denedınız bu benım 4 ayım olacak..

hemen hemen aynı gıbı...sızın kaçıncı aşılamanız ve sorun neydı acaba..bızde pko ve morfolojı morfolojı olunca asılama cok etkılı olmuyormuş doktor hatta yapmak bıle ıstemedı ben ısrar ettıgım ıcın bu ayda olmazsa onumuzdekı ay yapacağız ınsallh...zaten o da olmazsa yaza tup deneyecegım[/QUOTE]

ben de hiç bir sorun yok.eşimin sperm sayı ve hareketinde sorun var.sayı az ve ileri hareket düşük.ilk aşılamamı yaptırdım.eşim 3 ay ilaç kullandı.hızı baya bir artmış yıkama sonrası hızı baya arttı çok şükür.doktor iyi dedi değerleri ama.ne bilim aşılama da tutma ihtimali az gibi geliyor bana.hakkımızda hayırlısı.

ben de hiç bir sorun yok.eşimin sperm sayı ve hareketinde sorun var.sayı az ve ileri hareket düşük.ilk aşılamamı yaptırdım.eşim 3 ay ilaç kullandı.hızı baya bir artmış yıkama sonrası hızı baya arttı çok şükür.doktor iyi dedi değerleri ama.ne bilim aşılama da tutma ihtimali az gibi geliyor bana.hakkımızda hayırlısı.[/QUOTE]

evet doktor banada asılama normal ılıskı ıle aynı oranda dıyor ama yıne de denemek ıstıyorum ben sız kay yumurta takıbı yaptırdınız asılamadan once
bu ılk asılama mı ?benım esımın morfolojısı yüzde ıkı ve ılerı hareketlılık bıraz< dusukmus..ama sayı ıyı hatta gıtııgı urolojı doktoru normal yolla olur sıkıntı yok demıs hıc ılacda vermeıs am nıye olmuyor ozman 1 yıldır...bende pko var ama ılaclarla tam zamanında yumurtam buyuyor ve çatlıyor ben bu ay son kez yumurta takıbı ıle denıcem bugun hapıma başladım yıne ıgnelerle buyutup catlatıcaz ve ılıskı olacak sonra da eger hamıle degılsem onumuzdekı ay ınsallh asılama olacak kısmet artık

Yaptirdim cnm 14. Gun 0.00 hamilelik yok adette yok..

Ya arkadasim nedir bu cektigimiz yaa adet ilsan bu dert olmasan bi dert ... cnm bisey sorcam bilgin varmi acaba asilamayi ozelde yaptiriyorum ikinciyi dnicz ama tutmazsa tup bebegi devlette nasil yaptrcaz asilamayi ozelde denedik diyince direk tup cocuga geciyorlar mi acaba ?

evet doktor banada asılama normal ılıskı ıle aynı oranda dıyor ama yıne de denemek ıstıyorum ben sız kay yumurta takıbı yaptırdınız asılamadan once
bu ılk asılama mı ?benım esımın morfolojısı yüzde ıkı ve ılerı hareketlılık bıraz< dusukmus..ama sayı ıyı hatta gıtııgı urolojı doktoru normal yolla olur sıkıntı yok demıs hıc ılacda vermeıs am nıye olmuyor ozman 1 yıldır...bende pko var ama ılaclarla tam zamanında yumurtam buyuyor ve çatlıyor ben bu ay son kez yumurta takıbı ıle denıcem bugun hapıma başladım yıne ıgnelerle buyutup catlatıcaz ve ılıskı olacak sonra da eger hamıle degılsem onumuzdekı ay ınsallh asılama olacak kısmet artık[/QUOTE]

ilk aşılamamız.ben de yumurta sorunu yok yumurta takibi yapılmadı öncesinde.hatta iğne kullandım gonal f 75 doz çok kısa sürede yumurtalarım büyüdü.doktor sperm sayısı benim için çok önemli değil şu an hızı önemli dedi.aşılamam tutmazsa zaten tüp bebek düşünüyorum.zamanı var tabi bebeklerimize kavuşacağız ancak sabır gerekiyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canim hic bi bilgim yok. Ben kibristayim va burda zaten devlet kardilamiyor asilama yada tup bebegi biz hep ozelde yaptitiyoruz.. diger arkadaslar yardimci olurlar canim..

benim adetimin 16. gününde yapıldı.iğnelerinde 14. gününde. 8. gün çok erken değil mi benim ki mi çok geç.rahim iç tabakasınında belli bi ölçüde olması gerekiyor.

Yazmistim zaten benim yumurtamin cabuk gelisip erken catlamasinin bir problem oldugunu. Bunu engelmemeye calismak gerekiyor. Gonal f yumurtanin catlamasini engellemez, yumurtanin büyümesini sagliyor. Takip elbette yapiyorlar bende de yaptilar; ancak ikinci ultrasona gittigimde yumurtalarim cabuk gelismisti bile. Adetimin 6. günüydü 2. ultrason ve yumurtam 17,5 di. ama sanirim asil önemlisi fsh degerimin yükselmesi. Bu da yumurtayi erkenden catlatiyor.

Arkadaslar bilgisi olan yardimci olabilir mi lütfen. Simdiye kadar iki tane asilama raporu bana cikarildi. Bi asilamam yapildi digerini ise ilaclarimi kullandim ama doktor iptal etti asilamayi.
Sorum su: tüp bebek raporu icin belli bir asilama sayisi olmasi gerekiyor mu, eger gerekiyorsa ilk asilam iptal edilmesine ragmen sayiliyor mu?

çok sağol canım teşekkür ederim bende bunu öğrenmek istiyordum aşıolamada ptatikte bu ilacı kullanıyorlarmı diye doktoruma kullanmak için ben öneride bulunacağım eğer olmaz derse aşılama yaptırmayı düşünmüyorum sonu.ta benim normalde bu ovülasyon tarihinde ilişkim olduğundan daha fazla şansım oluyor çok sağol bir sonraki tedavin ne zaman canım beni haberdar edersen çok sevinirim

Rica ederim canim. Simdilik adet olmayi bekliyorum. Bugün asilamamin 14. günü herhalde yarin öbürsügün olurum. Adet olunca doktorla görüsecem. Umarim yine asilama demez cünkü pek ümitlenemiyorum asilamada ve hüsranla biten her tedaviden sonra cocugum olacagi inancinida kaybediyorum. Insallah tüp bebege gecebilecegimizi söyler ama son görüsmemizde yine asilamadan söz ediyordu. Kendimi kobay gibi hissetmeye basladim.

Yaaa canim bende merakla bekliyorum aksama gelir catlcam meraktan.. insallah gzl haberlr verir..

yok size güzel haber filan başıma gelmeyen kalmadı bugün şaştım kaldım dinleyin şimdi hikayemi kızlar

sabah gebelik testi yaptım 2 tane 2 si de çift çizgi diğer çizgi biraz silikti ama çiftti tüm kızlar işyerinde toplaşıp sevindik önce aradan 2 saat geçti adet olmaya başladım noluyo diyip hemen kan vermeye gittim sonuç değerini almadan işe döndüm eşim dedi ki şüpheli poziifmiş sonucu o aldı.o nedemek dedim yani gebe olma ihtimalin yüksekmiş ama 2 gün sonra tekrar test yapılacakmış dedi tabi akşama kadar kanamam arttı hala da geliyo kasıklarımda çatlıyo şu an anlıcağınız sanırım tuttu ve kanamayla gitti bitti yani bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…