yok size güzel haber filanbaşıma gelmeyen kalmadı bugün şaştım kaldım dinleyin şimdi hikayemi kızlar
sabah gebelik testi yaptım 2 tane 2 si de çift çizgi diğer çizgi biraz silikti ama çiftti tüm kızlar işyerinde toplaşıp sevindik önce aradan 2 saat geçti adet olmaya başladım noluyo diyip hemen kan vermeye gittim sonuç değerini almadan işe döndüm eşim dedi ki şüpheli poziifmiş sonucu o aldı.o nedemek dedim yani gebe olma ihtimalin yüksekmiş ama 2 gün sonra tekrar test yapılacakmış dedi tabi akşama kadar kanamam arttı hala da geliyo kasıklarımda çatlıyo şu an anlıcağınız sanırım tuttu ve kanamayla gitti bitti yani bu iş
yok size güzel haber filanbaşıma gelmeyen kalmadı bugün şaştım kaldım dinleyin şimdi hikayemi kızlar
sabah gebelik testi yaptım 2 tane 2 si de çift çizgi diğer çizgi biraz silikti ama çiftti tüm kızlar işyerinde toplaşıp sevindik önce aradan 2 saat geçti adet olmaya başladım noluyo diyip hemen kan vermeye gittim sonuç değerini almadan işe döndüm eşim dedi ki şüpheli poziifmiş sonucu o aldı.o nedemek dedim yani gebe olma ihtimalin yüksekmiş ama 2 gün sonra tekrar test yapılacakmış dedi tabi akşama kadar kanamam arttı hala da geliyo kasıklarımda çatlıyo şu an anlıcağınız sanırım tuttu ve kanamayla gitti bitti yani bu iş
canım keşke hemen bir doktora gözükseyedin sen prgesteron kullanmıyordun hemen başlatırlardı :26:yok size güzel haber filanbaşıma gelmeyen kalmadı bugün şaştım kaldım dinleyin şimdi hikayemi kızlar
kuzum listeyi paylaşmıştım işte son durumlar o benden de daha bi haber yok 2 gün sonra kesin sonucu yazarım
canım yaa şaşırdım kaldım :26: dur bakalım bitti deme aradınmı doktorunu sordunmu
sordum tatlım adet görüyosan negatif dedi ama hala tam sökmedi ama yarım ped kadar battı yani ksin bitti napalım kısmet be güzelim
canım keşke hemen bir doktora gözükseyedin sen prgesteron kullanmıyordun hemen başlatırlardı :26:
bence değil canımsen yat kalkma ve kötü düşünme kanda bile çıkmış yani hadi bozma moralini balım yaa
senin için dua edice zcanım
ben anlamam 2 gün snra mucizemizi bekliyorz
ayyy canım yaa dur hemen belki adet değildir o kadar cok mu geliyo kanaman doktorunu arasan sorsan yarın bidaha yaptır bakalım allahım tutunsun inşallah bebeğimiz cnm
tatlım yarım ped gitti sabah 11 den beri ilk gün zaten normalde de böyle olurum sordum dr.a negatiftir ozaman dedi kısmet değilmiş biyokimyasal gebelik sanırım öyle okudum aynı şeyler çünkü önümüzdeki aylarda olur belki kendiliğinden Allah künfe yekün demeden olmaz bitanem
Albennnn üstüne görüosun belki yaa sen yine test yap yarın ! Değerin kaç çıktıki ???
albencim tatlım senle ikimiz aynı gün aşılama olduk aynı günde adet olduk hadi bakalım sonumuz birlikte bebek haberi herhalde
tatlım söylemedi eşimin arkadaşı labaratuarcı o aldı kanı kendi baktı cihazda değeri normal dedi ordan geldim adet oldum üstüne görmede böyle yarım ped gitmez heralde arkası da geliyo yavaş yavaş ama daha tam sökemedim canım
yani normal derken şüpheli gebelik dedi her cihazda fark ediyomuş değer düşük pozitif gibi bişey söylemiş eşime 2 gün sonra tekrar demiş ama adet olduğumu bilmiyor garibim tabi neyse çok yorgun ve halsizim şu an bir güne çok şey sığdırdım yaşlandım yeminle öpüyorum hepinizi
Canim hic bi bilgim yok. Ben kibristayim va burda zaten devlet kardilamiyor asilama yada tup bebegi biz hep ozelde yaptitiyoruz.. diger arkadaslar yardimci olurlar canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?