didem bence sende tekrar test yaptır.için rahatlasın.belki o yaptıgında çıkmamış olabilir canım.
Yaaa yokk kuzuummm degerim 3-5 ciksaydi yaptirirdimda 0.00 cikti 14. Gun dahada neye test yaptirayim yarin 17. Gunum gelmezse dr.umu arayim normaldir heralde.. ben albenime takildim canim yaa ama ins. Yerlesme kanamasidir degerei katlayarak artacaktir insallahhhhhhh
umarım tatlım öyle olsun umalım dua edelim elimizden başka bişey gelmiyor
tatlım yarım ped gitti sabah 11 den beri ilk gün zaten normalde de böyle olurum sordum dr.a negatiftir ozaman dedi kısmet değilmiş biyokimyasal gebelik sanırım öyle okudum aynı şeyler çünkü önümüzdeki aylarda olur belki kendiliğinden Allah künfe yekün demeden olmaz bitanem
canım haber vermemi istemiştin, bugün yani beş şubatta aşılamam yapıldı ilk aşılamam. on beş gün sonra test yaptırmamı söyledi doktor. ağrım çok oldu normalmi anlayamadım. sayfaya yazdım gerçi..öyle iişte listeye ekle diye haber vereyim dedimparsen:28 Ocak 2014--------------????------------------3.aşılama tutmadı----------tüp bebeğe geçiyor
lulum : 15 Ocak 2014 -------------10:30-----------------2.aşılama-------------- beklemede
alben038 : 21 Ocak 2014----------11:50-----------------1.aşılama----------- ---beklemede
dildidem : 20 Ocak 2014-----------22:00-----------------1.aşılama---------------beklemede
patikli :11 Ocak 2014------------- 12:00-----------------1.aşılama tutmadı ----------tüp bebeğe geçiyor
adzeynep :20 Ocak 2014----------14:00-----------------1.aşılama---------------beklemede
köpük :21 Ocak 2014-------------17:45------------------1.aşılama--------------beklemede
cycas :18 Ocak 2014-------------12:30------------------1.aşılama--------------beklemede
seydabalci :16 Ocak 2014---------11:25------------------1.aşılama--------------beklemede
BaSa86 :Şubat 2014--------------?????------------------2.aşılama--------------aşılamayı bekliyor
HHAZAN :21 Ocak 2014-----------15:00------------------2.aşılama--------------beklemede
sophie77 :22 Ocak 2014----------11:00------------------1.aşılama---------------beklemede
fatmabay :20 Ocak 2014---------14:30-------------------1.aşılama---------------beklemede
bale18 :21 Ocak 2014------------15:00-------------------2.aşılama---------------beklemede
WAIKIKI :19 Ocak 2014----------10:15-------------------1.aşılama----------------beklemede
rana25 :19 Ocak 2014-----------11:00-------------------1.aşılama----------------beklemede
taltua :24 Ocak 2014------------11:30-------------------1.aşılama----------------beklemede
beriza :21 Ocak 2014------------????--------------------1.aşılama----------------beklemede
eses07:23 Ocak 2014------------????--------------------1.aşılama----------------beklemede
allomancer :25 Ocak 2014--------12:00-------------------1.aşılama---------------beklemede
yasey :16 Ocak 2014------------11:30-------------------1.aşılama---------------beklemede
sykapusuz :27 Ocak 2014--------11:00-------------------1.aşılama---------------beklemede
Reyyan071:17 Ocak 2014--------????--------------------1.aşılama---------------beklemede
kimet :6 Ocak 2014-------------11:30--------------------3.aşılama-------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
kızlar , sonunda bugün aşılama yapıldı.ağrım çok oldu.hafif kanamam oldu..üstelik doktorum rapor vermeyi uygun görmedi. gittim aile hekimimden aldım üç gün hafta sonu ile birleştirdim, iyiki almışım çünkü çalışack durumda değildim. normal mi bu durum anlayamadım aslında, konuşurken yürürken saatlerce kasık ağrısı çektim, halen ağrım var uzanıyorum fakat akşama kadar epey düzeldim. on beş gün sonra kan testi yaptırmamı söylediler. o güne kadar sadece ağır kaldırmamam gerektiğini onun dışında herşeyi yapabileceğimi söyledi. bakalım hayırlısı on beş gün sonra yani ayın 20 sinde herşey belli olacak.benim gibi belirgin ağrı çeken varmı çünkü aşılama normal ilişkiden farksız bir şey , neden bu şekilde ağrım oldu sizce ??:44:
Bugun Hepimiz albeniz herkes dua etson arkadasimiza lutfen. Yer gök duayla derler insallah hamilesindir albencimalbencim umarim degerin katlanir ve bebisine kavusursun
merhaba canım,asılaman hayırlı olsun.
ins.tutmustur.bende asılama oldum 23 ocakta.
aşılama esnasında kendini mi kastın acaba :44:
benim hiç ağrım kanamam olmamıştı bende bekliyorum.
beklemek ne zormuş zaman gecmiyor cnm yaaa
evet bende aynı şeyi düşünüyorum, kastım kendimi kendi doktorum yapamadı başka bir doktor girdi transfere. bi de şu katater mi nedir o beni aşırı kasıyor, rahim filminden kalma bir korku. hatta fobi diyebilirim.halen ağrım var ama tabi hafifledi.hayırlısı olsun inşallah herkes için. ikiz olma ihtimali yüksek demişti keşke ikiz olsa hayırlısındanbakalım cidden beklemek biraz zor olacak, :44:
Bugun Hepimiz albeniz herkes dua etson arkadasimiza lutfen. Yer gök duayla derler insallah hamilesindir albencim
tatlım yarım ped gitti sabah 11 den beri ilk gün zaten normalde de böyle olurum sordum dr.a negatiftir ozaman dedi kısmet değilmiş biyokimyasal gebelik sanırım öyle okudum aynı şeyler çünkü önümüzdeki aylarda olur belki kendiliğinden Allah künfe yekün demeden olmaz bitanem
Yaaa yokk kuzuummm degerim 3-5 ciksaydi yaptirirdimda 0.00 cikti 14. Gun dahada neye test yaptirayim yarin 17. Gunum gelmezse dr.umu arayim normaldir heralde.. ben albenime takildim canim yaa ama ins. Yerlesme kanamasidir degerei katlayarak artacaktir insallahhhhhhh
sağol kuzum benim Allah razı olsun ne güzel yazmışsın ama geliyo devamı malesef birde sanki kan pıhtıları var içinde yani bebek olmuş ama tutunamamış bu kimyasal gebelik ile aynı belirtiler herkes çok güzel şeyler yazmış çok mutlu oldum sağolun hepinizde
Albencim merhaba,
Tanışmıyoruz ama yazdığınız ilk günden beri sizi okuyorum.bende aynı yoldan geliyorum.Benimde ilk aşılamam 24 ocakta yapıldı vs.Daha sonra konusabiliriz bunları.
Moralini düzeltmek için değil ama olabilecek bişeyi yazmak için dayanamadım işte.
Ben 4.Çocuğum annem bilgili yani bu konuda o yüzden belirtmek istedim.Annem 5 ay boyunca 3'er gün adet olmaya başlıyor.Yaş da pek genç olmadığı için herhalde erken menapoza giriyorum diye düşünüyor.Tahlil istiyolar Ve ta ta 5 aylık hamile bana...(tombiş olduğundan fizikselde belli olmamış) Ve 9 ay boyunca hem hamile hemde regl oluyor.
Yarım ped bişi değil arkadaşım umarım,dilerim seninde böyle bişeydir.Dua et çok üzülmeki olan varsa etkilenmesin.Benimde duam seninle ve tüm isteyen arkadaşlarımla inşallah
benim rahim filmim cok agrılı,zor,üzücü gecti.bende asılamaya korkarak girdim.
fakat hsg den zor bisey yok bencehayırlısıyla ins.tutar cnm yaaaaaa
kac yıllık evlisin?yas kac cnm?problem yok degilmi,infertilite misin sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?