Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
didem bence sende tekrar test yaptır.için rahatlasın.belki o yaptıgında çıkmamış olabilir canım.

Yaaa yokk kuzuummm degerim 3-5 ciksaydi yaptirirdimda 0.00 cikti 14. Gun dahada neye test yaptirayim yarin 17. Gunum gelmezse dr.umu arayim normaldir heralde.. ben albenime takildim canim yaa ama ins. Yerlesme kanamasidir degerei katlayarak artacaktir insallahhhhhhh

Olsun ben sana yarin yine yaptir derim.evet ya albeninkini bende anlamadim.insallah vardir.belkide ustune gormustur.hersey olabilir yani...

Albencim naptin adet mi gordun

Naptiniz kizlar hamiss yok mu daha ben sogan kurune baslayacam da hatice saralin kitabini okuyanlar var mi esneme ile hamile kalinio diyo

kızlar , sonunda bugün aşılama yapıldı.ağrım çok oldu.hafif kanamam oldu..üstelik doktorum rapor vermeyi uygun görmedi. gittim aile hekimimden aldım üç gün hafta sonu ile birleştirdim, iyiki almışım çünkü çalışack durumda değildim. normal mi bu durum anlayamadım aslında, konuşurken yürürken saatlerce kasık ağrısı çektim, halen ağrım var uzanıyorum fakat akşama kadar epey düzeldim. on beş gün sonra kan testi yaptırmamı söylediler. o güne kadar sadece ağır kaldırmamam gerektiğini onun dışında herşeyi yapabileceğimi söyledi. bakalım hayırlısı on beş gün sonra yani ayın 20 sinde herşey belli olacak. benim gibi belirgin ağrı çeken varmı çünkü aşılama normal ilişkiden farksız bir şey , neden bu şekilde ağrım oldu sizce ??:44:

canım haber vermemi istemiştin, bugün yani beş şubatta aşılamam yapıldı ilk aşılamam. on beş gün sonra test yaptırmamı söyledi doktor. ağrım çok oldu normalmi anlayamadım. sayfaya yazdım gerçi..öyle iişte listeye ekle diye haber vereyim dedim

merhaba canım,asılaman hayırlı olsun.
ins.tutmustur.bende asılama oldum 23 ocakta.
aşılama esnasında kendini mi kastın acaba :44:
benim hiç ağrım kanamam olmamıştı bende bekliyorum.
beklemek ne zormuş zaman gecmiyor cnm yaaa

evet bende aynı şeyi düşünüyorum, kastım kendimi kendi doktorum yapamadı başka bir doktor girdi transfere. bi de şu katater mi nedir o beni aşırı kasıyor, rahim filminden kalma bir korku. hatta fobi diyebilirim.halen ağrım var ama tabi hafifledi.hayırlısı olsun inşallah herkes için. ikiz olma ihtimali yüksek demişti keşke ikiz olsa hayırlısından bakalım cidden beklemek biraz zor olacak, :44:

benim rahim filmim cok agrılı,zor,üzücü gecti.bende asılamaya korkarak girdim.
fakat hsg den zor bisey yok bence hayırlısıyla ins.tutar cnm yaaaaaa
kac yıllık evlisin?yas kac cnm?problem yok degilmi,infertilite misin sende?

Bugun Hepimiz albeniz herkes dua etson arkadasimiza lutfen. Yer gök duayla derler insallah hamilesindir albencim

sağol kuzum benim Allah razı olsun ne güzel yazmışsın ama geliyo devamı malesef birde sanki kan pıhtıları var içinde yani bebek olmuş ama tutunamamış bu kimyasal gebelik ile aynı belirtiler herkes çok güzel şeyler yazmış çok mutlu oldum sağolun hepinizde

Albencim merhaba,
Tanışmıyoruz ama yazdığınız ilk günden beri sizi okuyorum.bende aynı yoldan geliyorum.Benimde ilk aşılamam 24 ocakta yapıldı vs.Daha sonra konusabiliriz bunları.
Moralini düzeltmek için değil ama olabilecek bişeyi yazmak için dayanamadım işte.
Ben 4.Çocuğum annem bilgili yani bu konuda o yüzden belirtmek istedim.Annem 5 ay boyunca 3'er gün adet olmaya başlıyor.Yaş da pek genç olmadığı için herhalde erken menapoza giriyorum diye düşünüyor.Tahlil istiyolar Ve ta ta 5 aylık hamile bana...(tombiş olduğundan fizikselde belli olmamış) Ve 9 ay boyunca hem hamile hemde regl oluyor.
Yarım ped bişi değil arkadaşım umarım,dilerim seninde böyle bişeydir.Dua et çok üzülmeki olan varsa etkilenmesin.Benimde duam seninle ve tüm isteyen arkadaşlarımla inşallah

canım benim güzel arkadaşım sağol güzel haberlerle dönemedim kuzum sana affet adetin devamı geldi artık pıhtı şeeklinde devamı geliyor ne kahverengi akıntı ne bişey bildiğin kan yani kısmet be güzelim inşallah bundan sonraki aylarda olur nisan-mayısta tüp bebeğe geçiyorum Allah inşallah onda verir yardımların için sağol bitanem

Canim benim artti mi kanaman? Artmazsa yarina bisey kalmazsa tekrar test yap.. kuzummmmm moralini bozma ne olur

canım benim çok sağolasın çok güzel bir şey anneninki umarım benim başıma da öyle bişey gelir genelde bu anlattığın durumu yaşayanlar lekelenmeler şeklinde adet görürlermiş ama adet kanaması sanarlarmış benim biraz daha yoğun ve kırmızı tabi rabbimin mucizeleri inşallah bana da isteyen herkese de verir mucizesini çok sağol bitanem

ben iki yıl olacak işte evleneli. 27 yaşındayım. evlendiğimiz günden beri istiyorz. pko hastasıyım. daha evlenmeden bana aşılanmış bir düşünce var doktorlar tarafından ,senin çocuğun olmaz demiyorum fakat tedavi gerektirebilir ,şeklinde. belki de bu sebepten olacaksa da olamadı.evet hiç bir sorun görünmüyor infertilite dedi doktor. pko sun fakat sen yumurtlayabiliyorsun yani herşeyin normal rahim müsait olmaması için bir engel yok dedi. neticede yüce rabbimin veresi yok hepsi bahane de . özellikle eşim çok istediği için çaresine bakalım bi deneyelim dedik .hayırlısı artık inşallah olur ama olmazsa da bir süre yine bırakacam kendi haline. sen ne kadar zamandır evlisin , kaç yaşındasın.başka bir doktora göre çok acele etmişz kimine göre de boşa beklemişsiniz bunca zaman diyor. doktoruma göre de gerektiği kadar beklemişiz artık aşılama için uygun bir çiftmişiz. öyle ya da böyle girdik bir yola bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…