Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hic bilmiyorum tatlim cok moralim bozuldu ins sali gunu hayalkirikligi yasamam...

Hic bilmiyorum tatlim cok moralim bozuldu ins sali gunu hayalkirikligi yasamam...

moralini yüksek tut canım olumlu düşün ki olumlu olsun inşallah çok iyi bi şekilde aşılaman olacak ve sonunda bebeğine kavuşacaksın inşallahh bol bol dua et sabırla bekle gününü herşey yolunda gidecek

amin canım inşallah ama korkunun ecele faydası yok demişler :) eninde sonunda öğrenicez ve sonuç negatifde olsa üzülüp ağlayıp normal hayatımıza devam edicez vardır allahın bir bildiği ne yapalım amaaaaa gel gelelim sonuç pozitifse ne yaparım bilmiyorum :)

ayyyy inşalla pozitiftir bende ne yaparım bilmem yapacağım ilk şey şükretmek mutluluktan ağlarım herhalde ayy düşünürken bile içim bi tuhaf oluyor gözlerim doluyor rabbim bu duyguları yaşatsın inşallah

Herkese hayirli cumalar.demede sende insallah hayirli sonuclar alirsin canim.su mubarek gunde allah herkesin duasini kabul etsin.

selam kızlar ben dün gece 12 de çatlama iğnesini yaptırdım bugün karnım ağrıyor normal birşeymidir ? Allah nasip kısmet ederse yarın aşılama yapılacak hayırlısı bakalım

sln kizlar bende cumartrsi gunu catlatma ignesi oldum carsamba gunu de kahverengi gibi kanamam oldu boyle biseyle karsilasan oldumu

kızlar sonucum 4.4 çıktı bugün aşılamayla birlikte 12. günümdü bugüne kadarda negatif çıktığında hep 2 çıkardı sonucum ben anlamadım pazartesi tekrar baktırcam ama olmadı sanırsam daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?

canım sen pazartesi tekrarlat testini inşallah yükselir değerin benim bugüne kadar yaptırdığım testlerde en yüksek 2 çıktı seninki 4 belkide geç döllenme olabilir. ben de birazdan gideceğim sonuç almaya

kızlar sonucu almaya gidiyorum dua edin nolur inşallah mutlu haberle gelirim inşallahhhh

selam kızlar ben dün gece 12 de çatlama iğnesini yaptırdım bugün karnım ağrıyor normal birşeymidir ? Allah nasip kısmet ederse yarın aşılama yapılacak hayırlısı bakalım

Canim bildigim kadariyla normalmis.. yumurtalarin boyutu kacti igneyi yaptirdiginda? Sonucun pozitif olur insallah..

Tatlim sankide olmus gibi :)) yani asilamadan sonraki 11. Gundesin. artacaktir degerin insallah..

Tatlim sankide olmus gibi :)) yani asilamadan sonraki 11. Gundesin. artacaktir degerin insallah..
ay inşallah canım ya rabbim büyüktür bakarsın olur artar ne biliyim yoksa bide boşa umutlanmakta istemiyorum ama bugüne kadarda hiç bu kadar yüksek bi değer çıkmamıştı yani:44::44::44:

biliyorum cok erken yaptim ama idrar testi yaptim:18: negatif cikti

yerleşme kanaması olabilirmi :44::44:

bilmiyorum ki canım bu kadar erken gelmesi adetin kafami karıştırdı ilk aşılamada 14. Gün adet olmuştum ikinci de 16. Gün bunda da 12. Gün olmuş oluyor kafam Allak bullak lekeyi görünce umudum kalmadı

Kızlar mrb ben 7 ocakta aşılandım ne zaman test yapmalıyım doktor 21 ocak dedi ama ben çok heyecanlıyım biran önce öğrenmek istiyorum gerçi olumsuz olduğunu düşünüyorum ama yinede ufak bir umudum var sanırım bugün idrar testi yapsam çıkarmı kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…