doktorun dediğini yap canım önce çatlarsa en azından içerde sperm olmuş olur. yada iğneni yarın vursun pazartesi aşılama yapsın dicem ama doktorunda bi bildiği vardır belki inşallah öyle ya da böyle bebeğin gelir
Hic bilmiyorum tatlim cok moralim bozuldu ins sali gunu hayalkirikligi yasamam...
bende şimdi geldim eve sonuç 2 de çıkıyor.. bende aynı sen gibiyim valla stres oldum çok heyecanlandım ve çok korkuyorum sanki yine o negatifi görecek gibi hissediyorum.. inşallah inşallah bu hislerimizde yanılıyoruzdur pozitifi görünce şaşa kalalım şu mubarek cuma günü hürmetine inşallah hamileyizdir..
amin canım inşallah ama korkunun ecele faydası yok demişler :) eninde sonunda öğrenicez ve sonuç negatifde olsa üzülüp ağlayıp normal hayatımıza devam edicez vardır allahın bir bildiği ne yapalım amaaaaa gel gelelim sonuç pozitifse ne yaparım bilmiyorum :)
kızlar sonucum 4.4 çıktı bugün aşılamayla birlikte 12. günümdü bugüne kadarda negatif çıktığında hep 2 çıkardı sonucum ben anlamadım pazartesi tekrar baktırcam ama olmadı sanırsamdaha önce böyle bir durum yaşayan var mı?
selam kızlar ben dün gece 12 de çatlama iğnesini yaptırdım bugün karnım ağrıyor normal birşeymidir ? Allah nasip kısmet ederse yarın aşılama yapılacak hayırlısı bakalım
kızlar sonucu almaya gidiyorum dua edin nolur inşallah mutlu haberle gelirim inşallahhhh
kızlar sonucum 4.4 çıktı bugün aşılamayla birlikte 12. günümdü bugüne kadarda negatif çıktığında hep 2 çıkardı sonucum ben anlamadım pazartesi tekrar baktırcam ama olmadı sanırsamdaha önce böyle bir durum yaşayan var mı?
ay inşallah canım ya rabbim büyüktür bakarsın olur artar ne biliyim yoksa bide boşa umutlanmakta istemiyorum ama bugüne kadarda hiç bu kadar yüksek bi değer çıkmamıştı yani:44::44::44:Tatlim sankide olmus gibi :)) yani asilamadan sonraki 11. Gundesin. artacaktir degerin insallah..
Benim de bugün 12. Gün ama benden saat 12den bu yana leke değiyor adet olacam galiba
yerleşme kanaması olabilirmi :44::44:
biliyorum cok erken yaptim ama idrar testi yaptim:18: negatif cikti
Tatlim sankide olmus gibi :)) yani asilamadan sonraki 11. Gundesin. artacaktir degerin insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?