Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herkese hayirli cumalar kizlar.nasilsiniz.didemcim cok sevindim.hadi hayirlisi.bisey sorcam sana niye asilamada klomen verdi niye igne vermedi acaba merak ettim.

Bebeimm benim yumurtlamada proplem yok diye heralde.. klomenle 3 tane guzel gelismis yumurtam olmustu klomeni yeterli gordu dr.um..

Bebeimm benim yumurtlamada proplem yok diye heralde.. klomenle 3 tane guzel gelismis yumurtam olmustu klomeni yeterli gordu dr.um..

Iyi tabi daha iyi.demek doktoruna gore degisiyor.benimde problem yoktu ama gobekten igneleri yapiyodum.senin ki iyiymis o zaman canim.hem maddi olarak fazla bir masrafida olmaz.

Iyi tabi daha iyi.demek doktoruna gore degisiyor.benimde problem yoktu ama gobekten igneleri yapiyodum.senin ki iyiymis o zaman canim.hem maddi olarak fazla bir masrafida olmaz.

Ayyyy ben cok korkarim zaten igneden ama tupr gececeksem igne sart.. kuzum senin yumurtlamada da edinde de sorun yoksa nie olmamisti ki?

Ayyyy ben cok korkarim zaten igneden ama tupr gececeksem igne sart.. kuzum senin yumurtlamada da edinde de sorun yoksa nie olmamisti ki?

Ay ne biliyim ya bizim asimdede bir sorun yok.sadece bu ay bir hormonum yuksek cikti iste.suanda ilac kullaniyorum.yillardir sebepsiz yere cocugumuz olmuyor gerci rabbimin bir bildigi vardir ama tip bulamadi daha.:))igneden korkma ya minnak bisey ben hep kendim vurdum.catlatma ignelerini bile hep vurdum kendime.biz bu ay tupe geciyoruz ya kesin delik desik olcak benim gobegim yine.ne yapalim alistik artik kuzummm...

kızlar albenden haber alanınız varmı en son kanaması başlamıştı ama dün gelmedi dimi hiç :26:

kızlar doktorunuz aşılama yaptığı gün yumurtalarınıza baktı mı çatlamış mı çatlamamış mı diye? benim doktorum aşılamanın yapıldığı gün ultrosonda bakmadı direk aşılamayı yaptı.

tatlım benımde bakılmadı ama akıntım vardı ve dr.da soylemıstı yumurtan catlamıs diye..

ayyyyyyyyyyy hadi luullummmmmm inşAllahhhhh benımde haftaya çarşamba belli olacakkkk hadi bakalım güzel haberlerle döneriz inşAllahhhhhhhhhhhhhh

slm canlarım , yol arkadaşlarım yarın test yaptirmaya dr.a gdiyorum , aşilamamin 18. gûnû yani , dua edermisiniz bana insallah hayirli sonuc alirim ,hepinizin gönlûne góre olsun hersey!

slm canlarım , yol arkadaşlarım yarın test yaptirmaya dr.a gdiyorum , aşilamamin 18. gûnû yani , dua edermisiniz bana insallah hayirli sonuc alirim ,hepinizin gönlûne góre olsun hersey!

canım benım hadı guzel haberlerle gel... kuzum nasıl dayandın 17 gun? bak benım tutmadı 17i gun geldı adetım. sen hamissın benceeee

ınsallah arkadaşım dualarım senınle...ınsalllh bızlere de umut olursun..ben de onumuzdekı ay asılama düşünüyorum doktorum bu ay yıne yumurta takıbıne başlattı.besıncı gunu bugun 3 gundur femara kullanıyorum ama femara ıle yeterince buyumuyor yumurtalarım bıtınce menegon 75 lık kullanıyorum 5 günde oyle buyuyor bakalım pazartesı doktorla randevum var bu ay normal deneyecegız yıne 4.ayım olacak ama ben umutlu degılım kendımı asılamaya hazırladım sımdıden...

dıldıldem ben de 3 aydır çatlatma ıgnesınden tam 17 gun sonra adet oluyorum normalde 14 gun sonra olmak gerekırmıs ya acaba çatlatma ıgnesınden sonra hemen catlamıyormu doktor sana asılamadan once bakmısmıydı catladımı çatlamadı mı dıye?

tatlım ben asılamanın 17. gununde adet oldum catlatma ıgnesının 19. gununde yanii.. asılama yaparken catladı mı dıye bakmadı ama akıntım vardı o gun ve dr.um soyledı ıcın sumuk sumuk olmus yumurtaların catladı demıstı.. ama ben progestan kullanıyordum oda adetı gecıktırıyor asılamanın 14. gunu testım negatıf olunca ılacı kestım 3 gun ıcınde adet oldum.. sen progestan kullanıyorsan o gecıktırmıs olabılır.. bende tam olarak senın sordugunu sordum dr.uma bugun oda progestanın yaptıgını acıkladı canım..

hımm anladım canım evet bende progestan kullanıyorum o yapıyor demekkı...sen bu ayda asılama mı yaptıracaksın canım?

canım benım hadı guzel haberlerle gel... kuzum nasıl dayandın 17 gun? bak benım tutmadı 17i gun geldı adetım. sen hamissın benceeee
dildildem cimm insallah ! cok zor oldu bu kadar beklemek ama mecburum , diş gebelik gecrdm ya daha once onun korkusundan.. kismet olmazsa túp bebege gecicez esimle kararımiz bu..

canim asilama da olsa nasil olursa saglikla olsunda onemli degil insallah tedavin hayirli olur ben hala progestan kullaniyorum dr umun tavsiyesiyle eger hamis deilsem ilac reglimi erteliyordur diye dusunuyorum icten ice uzuluyorum cok yiprattibu surec sinirlerim harap oldu eger negatifse cok kotu olurum biliyorum..ilk asilama umutlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…