Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm canlarım , yol arkadaşlarım yarın test yaptirmaya dr.a gdiyorum , aşilamamin 18. gûnû yani , dua edermisiniz bana insallah hayirli sonuc alirim ,hepinizin gönlûne góre olsun hersey!

eee ne oldu sonucu almadın mı.merak ettim hadi hayırlısı inşallah pozitiftir canım

bugün 12. günüm ben sabah test yaptıımm ve maleseefff tek çizgi gece rüyamda sabaha kadar test yaptım çift çizgiyi rüyamda gördüm eşimle sevindik sarıldık ( bu gidişle rüyamda görcem ) ağrılarım devam ediyor gece uykumdan bile uyandım
varmı böyle olan kızlarr

Gunaydin tatlim ama moralini bizma idrar icin erken olabilir.. benimde cok agrilarim vardi gece uyaniyordum normal yani agrilar.. sen adet olmazsan 14. Gun kan testi yaptir...

Gunaydin tatlim ama moralini bizma idrar icin erken olabilir.. benimde cok agrilarim vardi gece uyaniyordum normal yani agrilar.. sen adet olmazsan 14. Gun kan testi yaptir...

bilmiyorum cnm ya ( yarın gitsem kana erkenmi çıkarmı acaba kesin sonuç

canım iyi niyetin için çok teşekkür ederim Allah hayırla aldırsın bebeğini kucağına iğneye ihtiyacım yok benim ama tecrübelerini paylaşırsan çok memnun olurum

Walla canım 6 ay kadar duphaston tedavisi gördüm kendiliğinden olmadı aşılamaya geçtik hiç umudum yoktu tuttu bende çok şaşkınım fakat çok dua ettiim ben inanmak çok önemli ne olcağı hiç belli olmuyor Allah isteyen herkeder nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…