Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar benim aşılamam negatif çıkmıştır dün adet olmam lazımdı ama 3 gündür siyah akıntım oluyo adet olmadım kimse böyle bir durumla karşılaştımı doktora gittim kist yok dedi bu ne anlamadım

slm kızlar nasılsınız?ben 5.haftamın içindeyim.biraz koku alma duyum arttı gibi sanki.birazda iştahım açıldı.perşembe günü 6.haftanın içinde olacağım ve ultrasonda göreceğiz inşallah kesesini.umarım herşey yolunda gidiyordur.heyecanlıyım:)
anladığım kadarıyla onca aşılama yaptıranlardan fazla pozitif sonuç elde eden olmamış arada girip okuyorum yazdıklarınızı.bu ay olmadıysa bile daha sonraki aşamalarınızı yazmaya devam edin bu forumu bırakmayalım.eminim negatiflerin hepsi bir gün buraya hamiş haberlerinide yazacaklar.dualarım sizinle..şansınız açık olsun.

günaydın arkadaşlarrr..sevilay inş keseyide görür bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.12. günde belirtilerin nelerdi yazar mısın.

kimse uyanmamış herhalde.

günaydın destina sonuç alacaktın yanlış hatırlamıyorsam merak ettim hayırlı olsn.

Destina ne oldu canim sonuc olumlu yada olumsuz bisey yaz ya....iyimisin...

Parsencimmmm Albennnn Dildidemmmm ve diger tüm akadaşlarım ben hamileyiiimmm Allahımın izniyle!!!!! Rabbime şükürler olsunnnn hepinize umutlar olsun diye yazıyorummmm vee su an kimse bilmiyor .... Daha önce dış gebelik gecırdıgım için cok dıkkatlı olmam sart keseyi görelim kalp atışlarını duyalım hayırlısıyla ailelerimizle de paylasacagız!!!! 22 ocakta 1.asılamamdı şükürler olsunnn!!!!!İnsallah en kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerini alacagız Alah büyük ümidinizi asla yitirmeyin cok zor biliyorum.....

slm tatlım seninde tekrar hayırlı ugurlu olsunnnnnn sen 18 ocak ben 22 ocakta yaptırmısım asılamayı aramızda cok az gün var 5.haftam demişssin degerın su an kac 3.haftada kaçtııı dün sonuc kagıdını aldık dr um hayırlı olsun su an cok yenı 3 haftalık dedı keseyı görelım kalp atıslarını duyalım dedii degerın 1500 olsun ondan sonra rahatlarız dedi bakalım kısmet insallah

bu kadar olur evet ya..çok sevindim hayırlı uğurlu olsun cnmm.allah kucağına almayı nasip etsin.ilk tebrik eden ben oldummm

luul tatlımmmm cookk tesekkür ederimmmmm Allah razı olsun degerım dün 65.44 tü yarın yıne gidicem tahlile sonra cumartesi giderim sanırım inş hayırlısı ile artacak bakalımmmm...herkeste belırtıler farklı olmakla birlikte 12.günümde bel agrım baya vardı sag ve sol kasık agrılarım az az olup gecıyorduuu ve 12.gün canım biraz ıstahım acıldı ama sonra gectiiiii ama asılamanın ılk basından beri benım ara ara gecmekle birlikte sırt agrısı bel agrısı kasık agrısı ve arada sol bacagıma vuran agrılarım sıcak basmalarım oldu hele bir gece belimden ayak bileklerime kadar bir yanma oldu kiii ayaklarımsa buz gibiydi ben kendımı cok ıyı gozlemledım canım hangii gun ne belırtım oldu dıyeinsallah sonuna dek saglıkla devam eder ve teyzelerı olursunuzzzz :)

ayrıca az az akıntı ve sevılayında daha once dedıgı gıbı gaz sıkısması gibide oldu...

destina çatladım meraktan ama

destina tebrik ederim canım ayrıca bu kadar sabrınıa tebrik ediyorum tam 18 gün nasıl dayandın ama Rabbim mükafatını vermiş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Tatlım ılk klomen kullandıgım ayda benımde olmustu sıyah akıntı sonra kahverengı sonra kırmıızıya dönmüştü ılacların etkısındenmiş dr öyle demişti

destina tebrik ederim canım ayrıca bu kadar sabrınıa tebrik ediyorum tam 18 gün nasıl dayandın ama Rabbim mükafatını vermiş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Allah razı olsun canım ve insallah tez zamanda sanada nasip etsinnnn !!! Aslında ılk basta bekleyecegım dedım sonra 15. gun gıbı gıtsem dedım ama hem iş izin alması hemdeeeee esım cok ısrar ettı cmtesıyı bekle beraber gıderız hem varsa degerın cıksın dıyee o sabrettırdı catlatma ıgnesıyle denedıgımız aylarda 3 kere kan testınde negatıf cıkınca cok uzuldum bu sefer zaman gecsın dedık ama sen dun görsen sonucu alınca basladım aglamayaaaaaa esımle nasıl olduk sevınc huzun korkular hepsı karıstı bırbırıne su 2 haftada gecsın hayırlıısyla ıyıce kafam rahatlıycak ama bakalımmm:26:

Allah ın izni ile 9 ay geçecek bir bakacakcısın minik meleğiniz yanıbaşınızda mışıl mışıl uyuyor
Rabbim nazarlardan korusun inşallah bizlerede en kısa zamanda nasip etsin.. sabırla bekliyoruz

ah ne sabır ne sabırrrr dün tahlil sonucunu beklerken hastanenın yan tarafında parkta oturduk esımle ne dualar edıyoruzzzz esım daha sakin gorunuyor ama içi eminim kıpır kıpırdır :):)):: sonra hastane ıcıne gıttık beklıyoruz kalbim cıkacak gibi yerinden nasıl atıyordu.. Allah herkese nasip etsin inşallahhhhhh tabi bu süreci elde edene kadar neler neler yaptık ne kürlerrrr ne uygulamalar....

evet canım erkekler belli etmiyor ama içi içini aslında bizden daha çok yiyor sadece bizim yanımızda daha güçlü duruyorlar ne güzel bir duygudur o pozitif sonucu almak ahh ahhh hayalini kurmak bile güzel oluyor..
sizde sorun neydi canım ? belki yazmışsındır ama bi ara burası çok yoğundu kaçırmış olabilirim yada okuyup unutmuş olabilirim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…