iyi akşamlar kızlar benim test sonucum 0,844 çıktı doktor pek pozitif gibi görünmüyor ama olabilir de dedi pazartesi tekrarlayacağımm.. benimde bugüne kadar hep 0,100 çıkıyordu şimdi belki ilaçtan böyle çıkmıştır benimki büyük ihtimalle negatif
Canim bak oole diyip moralini bozma.benim bir arkadasim senin gibi erken test yapmisti negatif cikti.o da hamile degilim diye uzulmustu.sonra adeti iki gun gecince yine test yapti meger hamileymis.hemde ilk asilamada tuttu.simdi 4 yasinda oglu var.hemen moral bozmak yok.en azindan adet olana kadar.allah kerimm...
Selam kizlar ben Baküden yaziyorum bende bu ocakda 2 kez asılama yapdiracam umarim basarılı oıur 7 yil bekliyorum bu defa şans yuzümüze guler .Size de iyi sanslar!
inşallah benimde öyle olur pazar adet tarihi olmazsam tekrar test yapacağım inşallah yükselir
iyi akşamlar kızlar benim test sonucum 0,844 çıktı doktor pek pozitif gibi görünmüyor ama olabilir de dedi pazartesi tekrarlayacağımm.. benimde bugüne kadar hep 0,100 çıkıyordu şimdi belki ilaçtan böyle çıkmıştır benimki büyük ihtimalle negatif
çarşamba günü gitmiştim kontrole o zaman 3 tane ortalama 17 mm civarında olan vardı bir tane anormal büyük bir tanede normalden küçük vardı bir gün daha gonal f kullandım dün gecede iğnemi oldum yani büyük ihtimal 20 mm civarında olmaları gerekCanim bildigim kadariyla normalmis.. yumurtalarin boyutu kacti igneyi yaptirdiginda? Sonucun pozitif olur insallah..
ayrıca Allah razı olsun inşallah tüm bekleyenlerin sonucu pozitif olurCanim bildigim kadariyla normalmis.. yumurtalarin boyutu kacti igneyi yaptirdiginda? Sonucun pozitif olur insallah..
Allah ALLah bu doktorlar çok garip neden ki taaa salı gününe kadar zaman vermiş. aslında bende dün gece iğnemi yaptırdım ama normalde de benim eğer aşılama tedavisinde olmasam dün yumurtlama günüm olacaktı acaba benimkilerde erken çatlarmı diye düşünmüyor değilim ama zaten artık herşeyin için tek bir umut var yarın ki aşılamam Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versinKizlar nasilsiniz? Az once dr dan ciktim.. 3 tane yumurtam varmis 15-19-21 mm.. pzr gunu tekrar gorup igne yaptiracak sali gunu de asilama olacakmis.. ama sanki 2 yumurtam sali olmadan catlayacak( dr a sordum ya salidan once catlarsa die oda yarin iliski olsun dedi.. kafam cok karisti (
inanamıyorum ne kadar zorluk atlatmışsın az kaldı salya sümük olacaktım neyserabbim bu kadar zorluğun karşılığını vermiş arkadaşım hayırlı olsun evladını hayırlısıyla kucağına al inşallah nazar değmesin ikinizede :)
Rabbim sağ sağlim kucağına almayı da nasip etsin canım darısı da bizlere olsun inşallah.. bu arada bende batmandayım burada yaptırdım aşılamamı inşallah benimki de tutar yaaa
canım hiç canını sıkma benimde adet tarihimden 7 gün önce grip ve nezle olduğum için gebelik testi yapılmıştı 1.67 çıkmıştı fakat adet tarihimden 3 gün sonra yapıldığında 1420 çıkmıştı canını sıkma moralini yüksek tutallahın izniyle mutlu olacaksın
Aşılamaın 10. gunu ve test yaptırdım.bıraz sonra sonuc alacagım.hıç umudum yok((belim de cok agrıyor adet olcam sanırım ama kısmet ((
kızlar inşallah değerleriniz yükselir.herkes mutlu olsun sonuçları pozitif olsun inşallahhhhhhhh
ben de ptesi ya da salı yaptırayım diyorum:18:kafama eserse de reglimi beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?