Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi akşamlar kızlar benim test sonucum 0,844 çıktı doktor pek pozitif gibi görünmüyor ama olabilir de dedi pazartesi tekrarlayacağımm.. benimde bugüne kadar hep 0,100 çıkıyordu şimdi belki ilaçtan böyle çıkmıştır benimki büyük ihtimalle negatif

Canim bak oole diyip moralini bozma.benim bir arkadasim senin gibi erken test yapmisti negatif cikti.o da hamile degilim diye uzulmustu.sonra adeti iki gun gecince yine test yapti meger hamileymis.hemde ilk asilamada tuttu.simdi 4 yasinda oglu var.hemen moral bozmak yok.en azindan adet olana kadar.allah kerimm...

inşallah benimde öyle olur pazar adet tarihi olmazsam tekrar test yapacağım inşallah yükselir

inşallah benimde öyle olur pazar adet tarihi olmazsam tekrar test yapacağım inşallah yükselir

inşallah pozitiftir cnm. benım bugun asılamayıda sayarsak 10.gunum.korkuyorum test yaptırmaya.ama gögüs şişliği dışında pek de belirtim yok(( negatıf sanırım

canım sende sıkma canını pazartesiyi bekleyelim bende aynı durumdayım biliyorsun allahtan gelen her hayra razı olalım herşeyin hayırlısı :)

Canim bildigim kadariyla normalmis.. yumurtalarin boyutu kacti igneyi yaptirdiginda? Sonucun pozitif olur insallah..
çarşamba günü gitmiştim kontrole o zaman 3 tane ortalama 17 mm civarında olan vardı bir tane anormal büyük bir tanede normalden küçük vardı bir gün daha gonal f kullandım dün gecede iğnemi oldum yani büyük ihtimal 20 mm civarında olmaları gerek

Allah ALLah bu doktorlar çok garip neden ki taaa salı gününe kadar zaman vermiş. aslında bende dün gece iğnemi yaptırdım ama normalde de benim eğer aşılama tedavisinde olmasam dün yumurtlama günüm olacaktı acaba benimkilerde erken çatlarmı diye düşünmüyor değilim ama zaten artık herşeyin için tek bir umut var yarın ki aşılamam Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin

demede ve leon kızlar inşallah o değerleriniz katlanarak artar bebişleriniz tutunmuştur sizlere

demede ve leon sizin sonuçlarınızı ben de merakla bekliyordum.Hakkınızda hayırlısı olsun.Allahım gönlünüze göre versin.Herkesin aşılaması tutsun istiyorum ama her şeyin bir vakti var sabredip o günü bekleyeceğiz.

inanın herşeyin hayırlısı için dua edin şuan herkese dua ediyorum Rabbim aşamayacağımız engeller vermesin kucağımızı boş bırakmasın. Anlatmamın sebebi bulunduğum koşullarda peşini bırakmam oldu bide kimseye söylememek ailemin benim ne çektiğimi bilmiyor bilmelerine de gerek yok çünkü sorular sorular acabalardan insan bıkıyor. dualarımdasınız sizleri tanımasamda duam sizlerle canım

Rabbim sağ sağlim kucağına almayı da nasip etsin canım darısı da bizlere olsun inşallah.. bu arada bende batmandayım burada yaptırdım aşılamamı inşallah benimki de tutar yaaa

amin inşallah canım ben batman dünya hastanesinde yaptırmıştım. amin canım inşallah inşallah

canım hiç canını sıkma benimde adet tarihimden 7 gün önce grip ve nezle olduğum için gebelik testi yapılmıştı 1.67 çıkmıştı fakat adet tarihimden 3 gün sonra yapıldığında 1420 çıkmıştı canını sıkma moralini yüksek tut allahın izniyle mutlu olacaksın

kızlar inşallah değerleriniz yükselir.herkes mutlu olsun sonuçları pozitif olsun inşallahhhhhhhh

ben de ptesi ya da salı yaptırayım diyorum:18:kafama eserse de reglimi beklerim

Aşılamaın 10. gunu ve test yaptırdım.bıraz sonra sonuc alacagım.hıç umudum yok((belim de cok agrıyor adet olcam sanırım ama kısmet((

inşallah inşallah benim en sonki adet tarihim 22 aralıktı eğer erken gelmezse 22 ocağa daha 5 gün var inşallah dediğin gibi olur. daha adet tarihi gelmediği için ümidimi kesmedim tabbii ama üzülmedim de değil gerçi aşılama olmaz sa tüp bebeğe geçeceğiz hangisi bizim için daha hayırlı bilemiyoruz tabiii rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Aşılamaın 10. gunu ve test yaptırdım.bıraz sonra sonuc alacagım.hıç umudum yok((belim de cok agrıyor adet olcam sanırım ama kısmet((

canım daha adet tarihine vardır.. endişelenme inşallah bebişin yüzünden ağrın oluyordur.. sonucunu alınca hemen yaz olur mu gerçi seninki daha erken sonuç bakmak için

kızlar inşallah değerleriniz yükselir.herkes mutlu olsun sonuçları pozitif olsun inşallahhhhhhhh

ben de ptesi ya da salı yaptırayım diyorum:18:kafama eserse de reglimi beklerim

inşallah canım.. valla en iyisi regliyi beklemek ama gel görkü sabredemiyoruz... beende pazartesi tekrar baktıracağım inşallah sonucum değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…