ilk aşılamamı yaptırdım, yarına kan testi yaptırmam gerekiyordu, bugün farklı durumlar var bende bir türlü anlayamadım, reglimiyim değilmiyim anlayamadım, sildikçe kıpkırmızı olmasa da leke geliyor. arada hiç gelmedi..buna rağmen yarına kan testi yaptırmalımıyım yoksa aşılama tutmadı diyebilirmiyiz.nooldu şimdi olmadı mı hiç bir şey anlamadım.progestoran vermişti jel vajinadan uygulanan. iki gündür onu kullanmayı bıraktım. acaba onndanmı..yoksa ben umutlanmak i çin bahane mi arıyorum anlayamadım. aynı durumu yaşayan var mı arkadaşlar.lütfen acil cevap yazabilirmisiniz..yarına kan testi yaptırmalımıyım??????
sağol canım benim hayırlısı be gülüm napıcan O ol demezse olmazki tabiki ayaktayız ama biraz dinlenmek lazım yorucu bir süreç bu aşılamaya hep karşıydım aslında ama düştüm bi kere tuzağa bidaha tövbe tüp bebeği de 2 kez deniycem olmazsa da napalım kader diyip razı olucaz sakın üzülme dik dur psikoloji çok önemli ben biraz dinlendim sakinleştim sen de öyle yap tatlım
kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım 2 yıldır uğraşıyoruz hiçbir problem yokken bebek sahibi olamıyoruz bir de düşük yaptım geçen yıl.... biz de dün başladık aşılama işlemlerine... iğne vuruyorum göbekten bugün ikincisini yaptım hayırlısı olur inşallah... isteyen herkese hayırlısından sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin...
kızlar aşılama yaptıran arkadaşlar,aşılama için evrak hazırlamak uzunmu sürüyor,bir de rahim bilmi şartmı varmı aşılama yaptırmak için.Kafam karıştı ya...beni aydınlatırmısınız ??
devlet ise rahim fimi kesin istiyor cnım kan tahlilleri spermiyogram nufus kaydı vs yinede zaman alan şeyler
teşekkür canım,iyi bilgi oldu benim için.evet devlette düşünüyorum.Sen kaç kez aşılama yaptırdın ?
kızlar aşılama yaptıran arkadaşlar,aşılama için evrak hazırlamak uzunmu sürüyor,bir de rahim bilmi şartmı varmı aşılama yaptırmak için.Kafam karıştı ya...beni aydınlatırmısınız ??
Hoooooopppppp dustummmm yineee tazeee asili olarakkizlar yaa ben cok hastaydim kusma mide bozuklugu tam gecirdim dedim esime bulastirmisim hastaneliktik.. asilama gunu esimin spermleri oldukca dusuk cikti normal olarak hem atesliydi hemde 10 gundur antibiyotik kullaniyordu.. benimde gecen defa 3 yumurtam vardi simdi 2 tane.. 19 unda oglen asilamam oldu..buda tutmazsa artik denemeyelim dedi dr.um ta ki esim bademcik ameliyati olana kadar cunku boyle surekli hasta oluyor ve ilac aliyor.. neyse canlar benden boyle siz ne alemdesiniz?
bir kez tatlım bu aya ara verdim bidaki ay tekrar gideceğim. gittiğinde liste verirler sana zaten hangi ildesin
albencim nasılsın.gelmene sevindim.dildildem sen nasılsın inşllah bu kez tutar.okuyan herkes umarım iyidir.ben ikinci aşılama için iğnelerimi yapıyorum. aynı zamanda incir ve havuç kürü yapmaya başladım dün.yine burda okumuştum iğnelerle kullanan biri o aşılamada hamile kalmış.bilmiyorum belki tesadüftür ama.denemekten ne çıkar.
canım sen de 2 aşılamanı yaptırmamışmıydın, Diğer bir topikte arkadaş evrakları hazırlamak 2 ayı buluyor diye yazdı.Sen ne kadar zamanda yaptırdın evrakları rahim filmi istedilermi senden de ?
Hoooooopppppp dustummmm yineee tazeee asili olarakkizlar yaa ben cok hastaydim kusma mide bozuklugu tam gecirdim dedim esime bulastirmisim hastaneliktik.. asilama gunu esimin spermleri oldukca dusuk cikti normal olarak hem atesliydi hemde 10 gundur antibiyotik kullaniyordu.. benimde gecen defa 3 yumurtam vardi simdi 2 tane.. 19 unda oglen asilamam oldu..buda tutmazsa artik denemeyelim dedi dr.um ta ki esim bademcik ameliyati olana kadar cunku boyle surekli hasta oluyor ve ilac aliyor.. neyse canlar benden boyle siz ne alemdesiniz?
istanbul canım sen hangi ildesin ?
geçmiş olsun kuşum.ne oldu ya böyle bu ne hastalığı.hadi hayırlı olsun aşılaman inşallah tutar.bizde tüpe başladık yavaş yavaş 10 marta randevu aldık bekliyoruz bakalım.
Albencimmm hakkinda hayirlisi olsun insallah canimmm !!!! Bende gecen hafta Salı günü Prof. Tayfun Bağış ile görüştüm o kadar alcakgonullu kibar bilgili ve dürüst bir insanki anlatamam tüm surecimizi anlattik hsg tahlillerimizi gösterdk cok ikna edici ve açık açık konuştu asilamaya sıcak bakmadigini ciftlerin asilama yerine gün aşırı ilişkiye girmesinin daha faydali oldugunu söyledi. Bizim durumumuz icin yorumu ise ; beş altı ay daha kendiniz deneyebilirsiniz tek handikapiniz dış gebelikle alınan tüpünuz dedi ...Biz ise beklemek istemedigimiz icin direk birinci asilamayi geride bırakarak tüp bebise gectik hayirlisiylaa insallah..Prof.umuz cok yogun ama reglimin ikinci günü olmasi sebebiyle asistani ile yaptigim gorusmede durumumu anlattim ve empati kurarak cok yardimci oldular hemsireler ekip cok ilgililer..Hastanedeki yogunluktan ne kadar başarılı oldugunu anlamakta ayrica mümkün! Herkese tavsiye ederim cuma günü kontrole gittim ignelerimin etkilerini gözlemledi pzt gunu yine gidicem gidisata göre yumurta toplama günüm belli olacak hadi bakalim hayirlisii herkes için! !!!!!düşünceli arkadaşım benim sağol anestezili çekilecek geçen perşembe iş yerim izin vermediği için çekilemedim sinir krizi geçirdim müdürm erkek adama adetimin şu günü gitmeliyim de diyemedim zaten başka şehre gidicem zar zor randevu almışım gıcık oldum bu aya kaldı rahim filmim onu da çektirip tüp bebeğe gidicem işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?