Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ya aşılamalardan sonra benimde öyle olurdu.hatta iki gün çok az kahverengi gelirdi sökülemezdi yani sonra gelirdi.çıldırtırdı beni.ama tavsiyem sen yinede gebelik yaptır.hem psikolojik olarak rahatlarsın,eger tutmadıysa benim gibi eziyet çekmezsin adetin gelir zaten.herşey beynimizde bitiyor

aynen canım bu aya ara verdim bende bi daki ay tekrar aşılama sonra olmadı 3 yada tüp bebek. rabbime dua ediyorum allahım beni evlatla sınama hayırlısı ile ver diye, bazen dayanamıyo insan herşey Allahdan tabi ama bizde olacağız inşallah anne birbirimize müjde vereceğiz burdan. güzel haberlerini bekliyorum tatlımm

amin canımm senin içinde hayırlısı olsun

kızlar aşılama yaptıran arkadaşlar,aşılama için evrak hazırlamak uzunmu sürüyor,bir de rahim bilmi şartmı varmı aşılama yaptırmak için.Kafam karıştı ya...beni aydınlatırmısınız ??

devlet ise rahim filmi kesin istiyor cnım kan tahlilleri spermiyogram nufus kaydı vs yinede zaman alan şeyler

Son düzenleme:
teşekkür canım,iyi bilgi oldu benim için.evet devlette düşünüyorum.Sen kaç kez aşılama yaptırdın ?

bir kez tatlım bu aya ara verdim bidaki ay tekrar gideceğim. gittiğinde liste verirler sana zaten hangi ildesin

Merhaba canım ben devlette yaptırdım şuan sonuç bekliyorum benden adetin 2. Yada 3. Günü yapılan hormon testleri istediler eşimden spermiyogram bu arada özelde yapılan spermiyogramı kabul etmiyorlar. Rahim filmi istiyorlar son altı ayda yapıldıysa özelden de olsa kabul oluyor.eşinin ve senin kimlik fotokopin,evlilik cüzdanı fotokopisi nüfus cüzdanı örneği vukaatlı,adres kaydı oda nüfus müdürlüğünden alınacak. Benden istedikleri bu kadardı Allah yardımcın olsun.

Hoooooopppppp dustummmm yineee tazeee asili olarak kizlar yaa ben cok hastaydim kusma mide bozuklugu tam gecirdim dedim esime bulastirmisim hastaneliktik.. asilama gunu esimin spermleri oldukca dusuk cikti normal olarak hem atesliydi hemde 10 gundur antibiyotik kullaniyordu.. benimde gecen defa 3 yumurtam vardi simdi 2 tane.. 19 unda oglen asilamam oldu..buda tutmazsa artik denemeyelim dedi dr.um ta ki esim bademcik ameliyati olana kadar cunku boyle surekli hasta oluyor ve ilac aliyor.. neyse canlar benden boyle siz ne alemdesiniz?

Didemcim hayirli olsun asilaman hadi bakalim bu sefer insallah tutar canim :) buarada cok gecmis olsun biran once iyilesirsiniz insallah esinle birlikte

Merhaba kizlar uzun bi aradan sonra tekrar ben geldim nasilsiniz insallah iyisinizdir benim kafam oldukca karisik bu ay bisey yapmadik onumuzdeki ay deneyip denememekte kararsiz kaldim ne yapacagimi bilmiyorum 1.asilamanin buruklugunu hala uzerimden atamadim ya cesaretim yokmus gibi hissediyorum

Kızlar maalesef ilk aşılamam negatif az önce adet oldum. Pazartesi günü doktora gidip ikinci aşılama için hazırlıklara başlıycam.umarım bu son hayal kırıklığı olur..

albencim nasılsın.gelmene sevindim.dildildem sen nasılsın inşllah bu kez tutar.okuyan herkes umarım iyidir.ben ikinci aşılama için iğnelerimi yapıyorum. aynı zamanda incir ve havuç kürü yapmaya başladım dün.yine burda okumuştum iğnelerle kullanan biri o aşılamada hamile kalmış.bilmiyorum belki tesadüftür ama.denemekten ne çıkar.

canım sen de 2 aşılamanı yaptırmamışmıydın, Diğer bir topikte arkadaş evrakları hazırlamak 2 ayı buluyor diye yazdı.Sen ne kadar zamanda yaptırdın evrakları rahim filmi istedilermi senden de ?

canım sen de 2 aşılamanı yaptırmamışmıydın, Diğer bir topikte arkadaş evrakları hazırlamak 2 ayı buluyor diye yazdı.Sen ne kadar zamanda yaptırdın evrakları rahim filmi istedilermi senden de ?

1. aşılamam negatifti benim cnm.ben özel muayenehaneye gidiyorum doktorumun asistanaları hallediyo evrak işlerini.uğraşmadım evraklarla sadece rahim filmi çekildi hormon sonuçları istendi eşimden spermioğram.ayrıca benden hizmet belgesi eşim ve benim adıma nufus kayıt örneği.imza işleri reçete falan hepsiyle doktor ilgileniyo.

geçmiş olsun kuşum.ne oldu ya böyle bu ne hastalığı.hadi hayırlı olsun aşılaman inşallah tutar.bizde tüpe başladık yavaş yavaş 10 marta randevu aldık bekliyoruz bakalım.

geçmiş olsun kuşum.ne oldu ya böyle bu ne hastalığı.hadi hayırlı olsun aşılaman inşallah tutar.bizde tüpe başladık yavaş yavaş 10 marta randevu aldık bekliyoruz bakalım.

Saol tatlimm virusmus ben bulastim sonra esime verdim kuzummm hadi insallah ilk denemende olur fazla bekletmez seni

Albencimmm hakkinda hayirlisi olsun insallah canimmm !!!! Bende gecen hafta Salı günü Prof. Tayfun Bağış ile görüştüm o kadar alcakgonullu kibar bilgili ve dürüst bir insanki anlatamam tüm surecimizi anlattik hsg tahlillerimizi gösterdk cok ikna edici ve açık açık konuştu asilamaya sıcak bakmadigini ciftlerin asilama yerine gün aşırı ilişkiye girmesinin daha faydali oldugunu söyledi. Bizim durumumuz icin yorumu ise ; beş altı ay daha kendiniz deneyebilirsiniz tek handikapiniz dış gebelikle alınan tüpünuz dedi ...Biz ise beklemek istemedigimiz icin direk birinci asilamayi geride bırakarak tüp bebise gectik hayirlisiylaa insallah..Prof.umuz cok yogun ama reglimin ikinci günü olmasi sebebiyle asistani ile yaptigim gorusmede durumumu anlattim ve empati kurarak cok yardimci oldular hemsireler ekip cok ilgililer..Hastanedeki yogunluktan ne kadar başarılı oldugunu anlamakta ayrica mümkün! Herkese tavsiye ederim cuma günü kontrole gittim ignelerimin etkilerini gözlemledi pzt gunu yine gidicem gidisata göre yumurta toplama günüm belli olacak hadi bakalim hayirlisii herkes için! !!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…