canım sende sıkma canını pazartesiyi bekleyelim bende aynı durumdayım biliyorsun allahtan gelen her hayra razı olalım herşeyin hayırlısı :)
0.50 malesef(( 10. gun olmadı ((
demede ve leon kızlar inşallah o değerleriniz katlanarak artar bebişleriniz tutunmuştur sizlere
demede ve leon sizin sonuçlarınızı ben de merakla bekliyordum.Hakkınızda hayırlısı olsun.Allahım gönlünüze göre versin.Herkesin aşılaması tutsun istiyorum ama her şeyin bir vakti var sabredip o günü bekleyeceğiz.
sağolasın canım bugün erken olmasına rağmen çıkacağına çok inanmıştım ama kötü sonuç aldım 2 gün sonra tekrar edeceğiz bakalım inşallah güzel sonuçlaar alırız inşallah dediğin gibi hpimizin aşılaması tutar
canım risk değilde 8ide çatlar 8ide döllenirse sonuçta böyle bir ihtimalde var :)
0.50 malesef(( 10. gun olmadı ((
senin de sonucu şimdi gördüm.inşallah yükselir cnm.hayırlısı olsun
slm kızlar Allah muhabbetinizi arttırsn
a. slm canım sağolasın gel sen de katıl muhabbete gerçi bugün çok güzel haberler olmadı ama olsun kaderde ne varsa onu yaşıyoruz
sağlığımz yerinde şükür bebişlerimizde zamanı geldiğinde bizle olcak inş biz umutlu ve sabırlı olalım ki çocklarımz doğduğunda onlara da öğretebilelim inş
off off kısmet olmadı...adet oldugumda laparoskopi için gün alıcam.....
merhaba arkadaşlar...
yarın kontrolüm var yeterli büyüklüğe geldiyse çatlatma iğnesi yapılacak.çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama oluyorsa,pazar geceye filan denk geliyor.çatlatma iğnesini kendimiz mi yapıyoruz acaba?
canım kendinde yapabilirsin doktorun koldan yada göbekten diye söyler genelde koldan olursa başkasının yapması daha uygun hastanenin acilinden yaptırabilirsin hadi bakalım inşallah yumoşlar büyümüştür aşılaman sorunsuz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?