Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım sende sıkma canını pazartesiyi bekleyelim bende aynı durumdayım biliyorsun allahtan gelen her hayra razı olalım herşeyin hayırlısı :)

canım ya benim karnım ağrıyor bilmiyorum üzüldüm ondan mı stresten mi ya canım çok sıkılıyor test yapmasaydım keşkee diyorum ama yapmasamda beklemek zor geliyordu ne yapacaksam inşallah sonuçlarımız değişir yaaa tek tesellim daha adete 4-5 gün olması

kızlar ben 3 ay serophene ve çatlatma iğnesi ile başarılı bir tedavi süreci geçirmiştim.o aylarda iğneden sonra hiç böyle ağrılarım olmadı.aşılama sonrası özellikle pazardan bu yana regl ağrısı gibi ağrılarım var,arada tek taraflı batmalarım var.mesela otururken sanki rahmimde taş varmış gibi bir his var.göğüslerim şiş ve uçlarına dokunamıyorum hadi bunlar progestanın etkisidir ama bu ağrılar beni ümitlendiriyor.ben daha önceki tedavimde de progestan içtim hiç böyle olmadım.altı üstü incecik bir boru giriyor rahme yani bu kadar ağrının sürmesi bana normal gelmiyor.hsgden sonra bile bu kadar ağrı çekmedim ben

rabbim hayırlara vesile etsin ama çok ümitleniyorum böyle bir süreç geçirdiğim için.hayal kırıklığı yaşarsam üzülürüm sanırım

sağolasın canım bugün erken olmasına rağmen çıkacağına çok inanmıştım ama kötü sonuç aldım 2 gün sonra tekrar edeceğiz bakalım inşallah güzel sonuçlaar alırız inşallah dediğin gibi hpimizin aşılaması tutar

senin de sonucu şimdi gördüm.inşallah yükselir cnm.hayırlısı olsun

a. slm canım sağolasın gel sen de katıl muhabbete gerçi bugün çok güzel haberler olmadı ama olsun kaderde ne varsa onu yaşıyoruz

sağlığımz yerinde şükür bebişlerimizde zamanı geldiğinde bizle olcak inş biz umutlu ve sabırlı olalım ki çocklarımz doğduğunda onlara da öğretebilelim inş

off off kısmet olmadı...adet oldugumda laparoskopi için gün alıcam.....

sağlığımz yerinde şükür bebişlerimizde zamanı geldiğinde bizle olcak inş biz umutlu ve sabırlı olalım ki çocklarımz doğduğunda onlara da öğretebilelim inş

inşallah canm sabretmekten ve allaha sığınmakta dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden doktor doktor gezdik 2,5 yıldır bir sürü ilaç kullandık ama nasip etmeyince ne yapsak boş... inşallah en kısa zamanda bizlere de nasip olur

off off kısmet olmadı...adet oldugumda laparoskopi için gün alıcam.....

hayırlısı olsun ama daha kesin konuşmak için erken değilmi kaç gün var adetine .. bak bi arkadaş yazdı o da aşılamadan sonra adetine 7 gün kala test yapmış 1 küsürlü çıkmış biraz hastaymış galiba sonra adeti geçmiş pozitif sonuç almış tutmuş aşılaması ümit var ol rabbim yüzünü güldürsün inşallah

merhaba arkadaşlar...
yarın kontrolüm var yeterli büyüklüğe geldiyse çatlatma iğnesi yapılacak.çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama oluyorsa,pazar geceye filan denk geliyor.çatlatma iğnesini kendimiz mi yapıyoruz acaba?

canım kendinde yapabilirsin doktorun koldan yada göbekten diye söyler genelde koldan olursa başkasının yapması daha uygun hastanenin acilinden yaptırabilirsin hadi bakalım inşallah yumoşlar büyümüştür aşılaman sorunsuz olur

inşallah:)çok heyecanlıyım,umarım olumlu sonuçlar alırız hepimiz:)

kızlar ben geçen hafta doktora gittğimde 2 tane kist var dedi.adetin 3.günü gel bakalım çok büyürlerse tedavi iptal dedi.ayın 15i adet tarihimdi hala olmadım.kist olduğunda gecikiyor kistler büyüdü galiba ya iğneleri de aldım.ne olcak şimdi

bende bu ay 2.aşılamamı yaptıracağım...inş bu sefer tutar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…