Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
0.50 malesef(( 10. gun olmadı((

arkadaşım sende hemen bizim gibi bozma moralini yaa bide seninki daha 10. gün yani aşılamadan sonraki 9. gün çok erken baktırdın dur bakalım 4 gün sonra tekrar yaptır inşallah güzel sonuçlar alırsın :)

suratlar asılmış yaa
benimde bugün bir hafta oldu aşılamam.sıkıldım artık yat yat havada güzel azcık dışarı çıksam olur mu ki

selamlarrrrr

valla ben bugün temizlik bile yaptım.geçen hafta elimi birşeye sürmemiştim.bu hafta yaptım.ben zaten sanırım 2.aşılama sürecine gireceğim.çok umutsuz uyandım bu sabah.moral bozmak yokkk

inş canım herkes kendi sınavının ağır olduğunu düşünür, Rabbim bizi bizden çok düşünr hayırlı sağlıklı evlat olsn hem biz emeğimizi seveceğiz ne kdar uğraşıp didiniyorz ah o kıymetlilerimz tırnağına hasretim yavrumun tez zamanda kavuşurz inş

kızlar merhaba ilk kez yazıyorum bu topiğe

eşi varikosel olup ameliyat olmadan aşılama yaptıran varmı aranızda varsa bilgileri paylaşırmısınız benimle öpüyorum hepinizi

arkadaşlar merhaba.doktordan geldim az önce.
bir sürü yumurtam var:)))doktora kaç tane diyorum,oooo çok iyi,harika,çok var çok var dedi durdu:))bana da gösterdi.10-12 tane filandı yanlış saymadıysam:)))
bu gece 2 de çatlatma iğnesini yapıp pazartesi aşılama yaptıracağız:))çok heyecanlıyım yaaaaa....

kızlar merhaba ilk kez yazıyorum bu topiğe

eşi varikosel olup ameliyat olmadan aşılama yaptıran varmı aranızda varsa bilgileri paylaşırmısınız benimle öpüyorum hepinizi

yedirenk canım benmkinde var olmadı ameliyat, ilk aşılama tutmadı ikinci‘yi yaptım 4.cü günüm

oh oh maaşallah snde ben gibisn kaç mm yumoşlar canım hayırlı habern olur inş

yedirenk canım benmkinde var olmadı ameliyat, ilk aşılama tutmadı ikinci‘yi yaptım 4.cü günüm

bana aşamalrını anlatırmısını canım kaç defa sperm testi yaptınız değerler nelerdi ? ve doktor nasıl aşılamaya karar verdi ameliyat demedi ona göre bir yol izleyeceğim de :)

oh oh maaşallah snde ben gibisn kaç mm yumoşlar canım hayırlı habern olur inş

ortalama 17 mm olmuş:)bazı yerlerde 3 ten fazla yumurta oluştuysa aşılama yapılmaz çoğul gebelik riskinden dolayı yazılmış.ee kafam karıştısenin kaç yumurtan oluşmuştu?

bana aşamalrını anlatırmısını canım kaç defa sperm testi yaptınız değerler nelerdi ? ve doktor nasıl aşılamaya karar verdi ameliyat demedi ona göre bir yol izleyeceğim de :)

2 kez yaptık tesi biri 34 milyon diğeri 18 milyon morfoloji 2 idi ileri hız ortalama 40 falan direk aşılama ddi aynı hastanede infertil bölümünde yaptık

2 kez yaptık tesi biri 34 milyon diğeri 18 milyon morfoloji 2 idi ileri hız ortalama 40 falan direk aşılama ddi aynı hastanede infertil bölümünde yaptık

değerlerimiz çok yakın o zaman,bir kez test yaptık 22 milyon morfolojide sorun yoktu.hız %50 toplamı o zaman ikinci testte biz de aşılama derler.seni takipteyim :) valla aşılama zaten 1.de tutmayabiliyor.inşallah bu kez tutmuştur hangi hastaneye yaptırdın baktım da profiline aynı şehirdeymişiz istanbulun neresindesin

ortalama 17 mm olmuş:)bazı yerlerde 3 ten fazla yumurta oluştuysa aşılama yapılmaz çoğul gebelik riskinden dolayı yazılmış.ee kafam karıştısenin kaç yumurtan oluşmuştu?

ilk aşılamad 12 yumoş vardı 1 yumoş çatladı,2 aşılamada 10‘dan çok yumoş vardı 2 tanesi çatladı evet çoğl gebelik riskim var ama aşılamm oldu cnm,sen hangi aşamalarsn

ilk aşılamad 12 yumoş vardı 1 yumoş çatladı,2 aşılamada 10‘dan çok yumoş vardı 2 tanesi çatladı evet çoğl gebelik riskim var ama aşılamm oldu cnm,sen hangi aşamalarsn

kaç tane çatladığıda belli oluyo mu yani ve ne zaman belli oluyo?bu gece 2 de çatlatma iğnesi olup,pazartesi aşılama yaptıracağız canım.

bağcılardayım canim,hastane de bağcılar eğitim ve arastırma..benim eşimin 1 derecedn varikosel artı olarak eşimin değerlerini yükselttim 54 milyon ileri hız 71 oldu cnm
morfoloji aynı ona da çare bulcam inş

kaç tane çatladığıda belli oluyo mu yani ve ne zaman belli oluyo?bu gece 2 de çatlatma iğnesi olup,pazartesi aşılama yaptıracağız canım.

bna aşılama yamadan 1 saat önce alttan baktılar canım,bu gece ilişki dedi mi sna cnm

bna aşılama yamadan 1 saat önce alttan baktılar canım,bu gece ilişki dedi mi sna cnm

tamam bnde bakmalarını rica edeceğim pazartesi günü.
yok dün gece ilişki olsun demişti.bugün artık ilişki yasak dedi.
benim eşimde varikosel ameliyatı oldu.sperm sayısı hala düşük,41 milyon filan inşallah tutar...inşallah hepimizin ki tutar:)

benim de 1.dereceden varikosel,ben de bir ay boyunca yukseltip ikinci testi bir ay sonra yaptırak istiyorum neler kullandın bana yazarmısın

genelde çatlatma vurulduğu gece ilişki olr ama dr değerlere göre vermiştr cnm, 41 milyon az değil 20 milyonun üstü hamilelik için ideal diyolar ileri harekette önimli en önemlisi dua ve umut

inşallah valla ne çok varikosel hastası varmış erkeklerin % 60-70 hatta 80 inde varikosel var,nerdeyse 3 yıl korunduk bilsem korunmazdım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…