benim de 1.dereceden varikosel,ben de bir ay boyunca yukseltip ikinci testi bir ay sonra yaptırak istiyorum neler kullandın bana yazarmısın
toplam sperm sayısı 41 milyon canım.doktor az demişti ama bakalım.dediğin dibi dua dua dua...genelde çatlatma vurulduğu gece ilişki olr ama dr değerlere göre vermiştr cnm, 41 milyon az değil 20 milyonun üstü hamilelik için ideal diyolar ileri harekette önimli en önemlisi dua ve umut
inşallah valla ne çok varikosel hastası varmış erkeklerin % 60-70 hatta 80 inde varikosel var,nerdeyse 3 yıl korunduk bilsem korunmazdım :))
toplam sperm sayısı 41 milyon canım.doktor az demişti ama bakalım.dediğin dibi dua dua dua...
öyle canm.çok yaygın bir hastalık maalesef...
sırayla yazayım keçi boynuzu kürü çakşir suyu her sabah zeytinyağında bekletilmş incir portakal suyu taze sıktım havuç ve selenyum hapı var eczanelerde,eşinin ki tek taraflı mı çift taraflı mı ..benimki tek ve solda
keçiboynuzu özü aldım,ona başlayacak bugün..diğerlerini de yapayım havuç ve portakal suyu zaten hafta sonları yapıp içiyoruz.tek taraflı sol bizimde
arkadaşım sende hemen bizim gibi bozma moralini yaa bide seninki daha 10. gün yani aşılamadan sonraki 9. gün çok erken baktırdın dur bakalım 4 gün sonra tekrar yaptır inşallah güzel sonuçlar alırsın :)
bnde içirdim cnım onu dediğim haptanda al ace vitamini zaten 11 lira bi şey 1 ay gidiyo zatn,fındıkta faydalı
ok teşekkür canım inşallah senin 2.ye tutmuştur genelde 2.ye tutuyor aşılama
ben burda 11 milyonla tutanları gördm benim kynım askerde olmş varikosel ameliyatı geldiğinde evlenmiş hiç beklemedn olmş bebiş 2 tane evladı var ALlah bağışlasn
maşallah:)
o kadar emek veriyoruz,Rabbim mükafatını verir inşallh...
vallahi bizlere umut olsn die yazıyorm bu tutmazsa bnde ettireym ameliyat eşimi,takmıyorm eskisi kdar gelirse sürprz artık
yok canım ya sanmam...olsaydı 4 ten yuksek olurdu en azından ...rabbım nasıp eder ıns ısteyen herkese busefer olmadı ama umutsuzluk yok...
takmamayı başarabiliyorsan ne güzel...
:)))yok canım eşimde sperm azlığı var:))))
1 ini bulup döllese bana yetecek ama sanmıyorum
olsun öyle düşünme sonuçta yumurtayı dölleyen 1 tane sperm :) bunu bana eski doktorum demişti 8i tutmasada ikiz ya da üçüz olma şansın yüksek unutma :)
merhaba arkadaşlar...
yarın kontrolüm var yeterli büyüklüğe geldiyse çatlatma iğnesi yapılacak.çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama oluyorsa,pazar geceye filan denk geliyor.çatlatma iğnesini kendimiz mi yapıyoruz acaba?
evet tatlım kendin yapıyorsun aynı normal göbekten vurduğun yumurta büyüten iğneler gibi yapıyorsun inşallah hayırlı ve güzel bir aşılama olur senin için :)
kızlar ben geçen hafta doktora gittğimde 2 tane kist var dedi.adetin 3.günü gel bakalım çok büyürlerse tedavi iptal dedi.ayın 15i adet tarihimdi hala olmadım.kist olduğunda gecikiyor kistler büyüdü galiba yaiğneleri de aldım.ne olcak şimdi
tatlım bozma hemen moralini bu durumlarda moral çok önemli biliyomusun doktorum söylemişti bana stres olursan ve psikolojin bozulursa bu rahmi direkt etkiliyormuş hemen kötü düşünme dur bakalım
:))yumurta sayısı artmış ama 10- 12 tane olmuş:))))doktor çok olumlu konuştu.pazartesi aşılamam var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?