Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim de 1.dereceden varikosel,ben de bir ay boyunca yukseltip ikinci testi bir ay sonra yaptırak istiyorum neler kullandın bana yazarmısın

sırayla yazayım keçi boynuzu kürü çakşir suyu her sabah zeytinyağında bekletilmş incir portakal suyu taze sıktım havuç ve selenyum hapı var eczanelerde,eşinin ki tek taraflı mı çift taraflı mı ..benimki tek ve solda

genelde çatlatma vurulduğu gece ilişki olr ama dr değerlere göre vermiştr cnm, 41 milyon az değil 20 milyonun üstü hamilelik için ideal diyolar ileri harekette önimli en önemlisi dua ve umut
toplam sperm sayısı 41 milyon canım.doktor az demişti ama bakalım.dediğin dibi dua dua dua...
inşallah valla ne çok varikosel hastası varmış erkeklerin % 60-70 hatta 80 inde varikosel var,nerdeyse 3 yıl korunduk bilsem korunmazdım :))

öyle canm.çok yaygın bir hastalık maalesef...

toplam sperm sayısı 41 milyon canım.doktor az demişti ama bakalım.dediğin dibi dua dua dua...

öyle canm.çok yaygın bir hastalık maalesef...

ben burda 11 milyonla tutanları gördm benim kynım askerde olmş varikosel ameliyatı geldiğinde evlenmiş hiç beklemedn olmş bebiş 2 tane evladı var ALlah bağışlasn

keçiboynuzu özü aldım,ona başlayacak bugün..diğerlerini de yapayım havuç ve portakal suyu zaten hafta sonları yapıp içiyoruz.tek taraflı sol bizimde

keçiboynuzu özü aldım,ona başlayacak bugün..diğerlerini de yapayım havuç ve portakal suyu zaten hafta sonları yapıp içiyoruz.tek taraflı sol bizimde

bnde içirdim cnım onu dediğim haptanda al ace vitamini zaten 11 lira bi şey 1 ay gidiyo zatn,fındıkta faydalı

yok canım ya sanmam...olsaydı 4 ten yuksek olurdu en azından ...rabbım nasıp eder ıns ısteyen herkese busefer olmadı ama umutsuzluk yok...

ben burda 11 milyonla tutanları gördm benim kynım askerde olmş varikosel ameliyatı geldiğinde evlenmiş hiç beklemedn olmş bebiş 2 tane evladı var ALlah bağışlasn

maşallah:)
o kadar emek veriyoruz,Rabbim mükafatını verir inşallh...

yok canım ya sanmam...olsaydı 4 ten yuksek olurdu en azından ...rabbım nasıp eder ıns ısteyen herkese busefer olmadı ama umutsuzluk yok...

slm cnm bnce salı günü testi tekrarla 10 gün çok erken çıkıcak olsa dr.lar 15 günü test demez hiç umutsz olma laborant arkadaşım 12. gün 0.96 gördü üzüldü ağladı 1 hafta regl olmayınca tekrar kan kan ve hamiş cnm inş seninde öyle olur

:)))yok canım eşimde sperm azlığı var:))))
1 ini bulup döllese bana yetecek ama sanmıyorum

olsun öyle düşünme sonuçta yumurtayı dölleyen 1 tane sperm :) bunu bana eski doktorum demişti 8i tutmasada ikiz ya da üçüz olma şansın yüksek unutma :)

olsun öyle düşünme sonuçta yumurtayı dölleyen 1 tane sperm :) bunu bana eski doktorum demişti 8i tutmasada ikiz ya da üçüz olma şansın yüksek unutma :)

:))yumurta sayısı artmış ama 10- 12 tane olmuş:))))doktor çok olumlu konuştu.pazartesi aşılamam var:)

evet tatlım kendin yapıyorsun aynı normal göbekten vurduğun yumurta büyüten iğneler gibi yapıyorsun inşallah hayırlı ve güzel bir aşılama olur senin için :)

evet tatlım kendin yapıyorsun aynı normal göbekten vurduğun yumurta büyüten iğneler gibi yapıyorsun inşallah hayırlı ve güzel bir aşılama olur senin için :)

inşallah canım hepimiz olumlı sonuçlar alalım :)

tatlım bozma hemen moralini bu durumlarda moral çok önemli biliyomusun doktorum söylemişti bana stres olursan ve psikolojin bozulursa bu rahmi direkt etkiliyormuş hemen kötü düşünme dur bakalım

tatlım bozma hemen moralini bu durumlarda moral çok önemli biliyomusun doktorum söylemişti bana stres olursan ve psikolojin bozulursa bu rahmi direkt etkiliyormuş hemen kötü düşünme dur bakalım

leon cnm k.bakma ben dr.da sordm bnu stres v.s tmm bnde çoğu zman diyorm peki tecavüze uğrayanlar(ALlah esirgesn)nasl hmen hamile kalıyor anlamıyrm
söylediklerm yanlş anlaşlmasn bilimsel bakın olaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…