leon cnm k.bakma ben dr.da sordm bnu stres v.s tmm bnde çoğu zman diyorm peki tecavüze uğrayanlar(ALlah esirgesn)nasl hmen hamile kalıyor anlamıyrm
söylediklerm yanlş anlaşlmasn bilimsel bakın olaya
leon cnm k.bakma ben dr.da sordm bnu stres v.s tmm bnde çoğu zman diyorm peki tecavüze uğrayanlar(ALlah esirgesn)nasl hmen hamile kalıyor anlamıyrm
söylediklerm yanlş anlaşlmasn bilimsel bakın olaya
onu bende anlamıyorum sanki yumurtlama gününü çatladığı anı filan nasıl denk getiriyor hadi geldi nasıl hamile kalıyor :44::44::44: anlamış değilim bende hep sorarım kendime bu soruyu
Gercekten hamilelik isi karmakarışık biseymis onu anladim.istemeyenler korunurken hamile kaliyor.biz ugrasiyoruz kusmet
merhaba hanımlar.aşılamadan sonraki 9.gün bugün.sabah ilk idrarlar test yaptım maalesef negatif.idrar için erken biliyorum ama umutsuzum bugün çok.
regl olacağım sanırım.ağrılarım devam ediyor.bat 25 ocak
hayirlisi canim..böyle gün gün sayma...yani aklina getirme, sanki normal birsey mis gibi san...
kacinci asilaman senin tatlim?
bende oldum gecen ay, ama tutmadi bende.
nerde agrilarin var?
ve idrar testinde cikmiyor 14 gün bile zor cikiyor.
Kızlar benim adet tam sökmeye başladı aşılamanin 12. Günü adet oldum rabbim demek ki böyle layık gördü inşallah siz hamile kalırsınız
onu bende anlamıyorum sanki yumurtlama gününü çatladığı anı filan nasıl denk getiriyor hadi geldi nasıl hamile kalıyor :44::44::44: anlamış değilim bende hep sorarım kendime bu soruyu
kimse yok mu kızlar bu akşam ya.
ben varım istersn
istersen ne demek ya.iyi akşamlar canım..
iyi akşamlar cnm nasl gidiyo hayat bekleyiş kaçıncı günün
gidiyo mu gitmiyomu bilemedim ben.bugün onuncu gün.sen kaçıncı günündesin.
2. aşılama ve 4. günüm cnm senin az kalmş cnm
iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?