Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
leon cnm k.bakma ben dr.da sordm bnu stres v.s tmm bnde çoğu zman diyorm peki tecavüze uğrayanlar(ALlah esirgesn)nasl hmen hamile kalıyor anlamıyrm
söylediklerm yanlş anlaşlmasn bilimsel bakın olaya

onu bende anlamıyorum sanki yumurtlama gününü çatladığı anı filan nasıl denk getiriyor hadi geldi nasıl hamile kalıyor :44::44::44: anlamış değilim bende hep sorarım kendime bu soruyu

leon cnm k.bakma ben dr.da sordm bnu stres v.s tmm bnde çoğu zman diyorm peki tecavüze uğrayanlar(ALlah esirgesn)nasl hmen hamile kalıyor anlamıyrm
söylediklerm yanlş anlaşlmasn bilimsel bakın olaya

Gercekten hamilelik isi karmakarışık biseymis onu anladim.istemeyenler korunurken hamile kaliyor.biz ugrasiyoruz kusmet

onu bende anlamıyorum sanki yumurtlama gününü çatladığı anı filan nasıl denk getiriyor hadi geldi nasıl hamile kalıyor :44::44::44: anlamış değilim bende hep sorarım kendime bu soruyu

Gercekten hamilelik isi karmakarışık biseymis onu anladim.istemeyenler korunurken hamile kaliyor.biz ugrasiyoruz kusmet

20 yaşında evlendim çok cahilmişm ilişki konularnda bi kez ilişkiyle çocuk olur sanıyordm ve tüm arkadas ve akrabalarm bi kez korunmayark gebe kaldı ben hala anlamıyorm ndenini

merhaba hanımlar.aşılamadan sonraki 9.gün bugün.sabah ilk idrarlar test yaptım maalesef negatif.idrar için erken biliyorum ama umutsuzum bugün çok.
regl olacağım sanırım.ağrılarım devam ediyor.bat 25 ocak

hayirlisi canim..böyle gün gün sayma...yani aklina getirme, sanki normal birsey mis gibi san...

kacinci asilaman senin tatlim?

bende oldum gecen ay, ama tutmadi bende.
nerde agrilarin var?

ve idrar testinde cikmiyor 14 gün bile zor cikiyor.

Herkese iyi hafta sonlari arkadaslar.goruyorum ki herjes benim gibi beklemekten sıkılmış. Bende sıkıldım artik ders bile calisamiyorum. Belli olsa da rahatlasam ya.

ilk aşılamam bu.16 aydır çırpınıyoruz bebiş için.geçen hafta perşembe oldu aşılamam.6 yumurtam vardı.ağrılarım pazardan bu yana aynı regl ağrısı gibi.rahmimde sancılarla başladı sonra kasıklara doğru yayıldı.şimdi de bildiğim regl ağrısı.böyle karışık bir durum.allah hayırlısını versin

Kızlar benim adet tam sökmeye başladı aşılamanin 12. Günü adet oldum rabbim demek ki böyle layık gördü inşallah siz hamile kalırsınız

selam kızlar bugün 12.30 gibi aşılamam gerçekleşti işlem sırasında sadece spekulumun acısını hissettim ama işlem sonunda rahimde bir ağrı başladı 10-15 dksürdü. kalktıktan sonra aynı ağrılar yine başladı ve hala devam ediyor. ilk aşılamam (inşallah on olur) bu tarz ağrıların olması normalmidir sanki rahim kasılıyor gibi. ayrıca doktorum yarından itibaren 3 gün ara ilişki önerdi. progesteron vermedi sordum gerek duymuyorum zaten vucüdun üretiyor dedi ama istersen alabilirsin dedi. sizlerde kullanan varmı ?

2. aşılama ve 4. günüm cnm senin az kalmş cnm

Evet az kaldi ama gunler yaklastikca gerilmrye basliyorum.halbuki ilk baslarda ne kadar rahattim.bide bu benim 3.asilama artik alismam lazimdi ama yine de hayal kurmadan olmuyor iste.ne yapalim hayirlisi.olmazsa tup denicez bizde buyuk ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…