- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
selam kızlar bugün 12.30 gibi aşılamam gerçekleşti işlem sırasında sadece spekulumun acısını hissettim ama işlem sonunda rahimde bir ağrı başladı 10-15 dksürdü. kalktıktan sonra aynı ağrılar yine başladı ve hala devam ediyor. ilk aşılamam (inşallah on olur) bu tarz ağrıların olması normalmidir sanki rahim kasılıyor gibi. ayrıca doktorum yarından itibaren 3 gün ara ilişki önerdi. progesteron vermedi sordum gerek duymuyorum zaten vucüdun üretiyor dedi ama istersen alabilirsin dedi. sizlerde kullanan varmı ?
Evet az kaldi ama gunler yaklastikca gerilmrye basliyorum.halbuki ilk baslarda ne kadar rahattim.bide bu benim 3.asilama artik alismam lazimdi ama yine de hayal kurmadan olmuyor iste.ne yapalim hayirlisi.olmazsa tup denicez bizde buyuk ihtimalle.
bnde tutmazsa tüp diyorm inş gerek olmaz biraz da korkuyorm tüpten
benim ilk günler rahatım yaklaştıkça heyecn dorukta
selam kızlar bugün 12.30 gibi aşılamam gerçekleşti işlem sırasında sadece spekulumun acısını hissettim ama işlem sonunda rahimde bir ağrı başladı 10-15 dksürdü. kalktıktan sonra aynı ağrılar yine başladı ve hala devam ediyor. ilk aşılamam (inşallah on olur) bu tarz ağrıların olması normalmidir sanki rahim kasılıyor gibi. ayrıca doktorum yarından itibaren 3 gün ara ilişki önerdi. progesteron vermedi sordum gerek duymuyorum zaten vucüdun üretiyor dedi ama istersen alabilirsin dedi. sizlerde kullanan varmı ?
Evet insallah gerek olmaz ama ben asilamadan pek umutlu degilim.olmamak istiyorum. Sonra olmazsa yine hayal kirikligi, hep hayal kirikligi cok yoruldum artik her ay hayal kirikligi offf offff.
içim yanıyo artık
Ocak ayının başından beri bekliyorum belki ocakta aşılama olacaklardan biri konu açar diye açan olmayınca iş başa düştü...
ocak 2014 te 2. Aşılamamı olacağım. İğnelere 31 aralıkta başladım ilk kontrolüm bugün 6 ocaktaydı. Sadece sağ yumurtalığımda bir tek yumurta gelişmiş 11 mm. İlk aşışamamı 6 kasımda olmuştum maalesef tutmadı... Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı
kızlar merhaba, ben yeni üye oldum, kendimi yalnız hissetmek istemiyorum, 2 yıldır evliyim ve pko hastasıyım infertilite teşhisinden dolayı aşılamaya başlayacam. başıma ne geleceğinden bir haberim:18: biraz korkuyorum.bu süreç beni çok yordu, özellikle rahim filmiaşılamanın da onun gibi acı vereceğinden çok korkuyorum ama artık benim de bebişim olsun istiyorum.( herkes için hayırlısı olsun.allah isteyen herkese inşallah bu güzel duyguyu tattırsın ) bu konuda tecrübeli arkadaşlar beni ve benim durumumda olanları rahatlatmak adına bişeler yazarsa çok sevinirim . bir de bu aşılamada kullanılan iğneler kilo yapıyormu , onu da merak ediyorum zira evlendikten sonra kilo alanlardan olup vermekte çok zorlanıyorum devlet hastaneleri bu konuda nasıl, ben adanada yaşıyorum başkent hastanesinde takip ediliyorum,bana kaça patlayacağını da bilmiyorum :) çok soru sordum ama cevap yazarsanız çok sevinirim .iyi akşamlar
iyi pazarlar bugün aşılamanın 14. günü ve hiç bi belirti kalmadı göğüs hassasiyeti vardi ki adet zamanlarım da da hep olurdu o bile yok oldu.. 12. gün 0,844 çıktı en son 22 aralıkda adet oldum yarın olmazsam salı günü tekrar kan vereceğim inşallah inşallah bu sefer pozitif çıkar
Kızlar ben adet oldum
Kızlar ben adet oldum
hayırlısı canım napalım onumuzdekı maclara bakıcazben de bugun yarın bekliyorum...
inşallah aşılaman başarılı geçer bebişin sana gelir canımCanim insallah pozitif sonuc alirsin.. bende sabah 10 da catlatma ignesi yaptirdim yarin gece 10 da asilama yapacak dr um. 3 tane yumurtam vardi 19-22-24.. hakkimizda hayirlisi insallah..
Kızlar ben adet oldum
bu durumun psikolojısı gercekten cok zor...kendını suclu hıssedıyorsun ne bılım sacma bu da bızım ıcın sınav belkı de bılemeyizki..dogum yaparken annelerın dogum sancısında cektıgı acı hıkmetıyle gunahları hafıflerse ıns bızım de bu cabalar ,amaliyat ıgne ,acılar vs nedeniyle gunahlarımız affolunur ....Rabbım En Hayırlısını Bilir....GÖRELİM MEVLAM NEYLER, NEYLERSE GUZEL EYLER...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?