Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hayırlı olsun aşılaman.inşallah son aşılaman olur bebişine kavuşursun.benim aşılama sonrası ağrım olmadı.1 saat yattım ve kalktığımda hiç birşey olmamış gibiydi.progestan ben kullandım düne kadar.dün bıraktım çünkü çok başımı döndürmeye başladı.bi de göğüslerim çok acıdı.kendi kendime bıraktım valla.bugün 9.gün benim

Evet az kaldi ama gunler yaklastikca gerilmrye basliyorum.halbuki ilk baslarda ne kadar rahattim.bide bu benim 3.asilama artik alismam lazimdi ama yine de hayal kurmadan olmuyor iste.ne yapalim hayirlisi.olmazsa tup denicez bizde buyuk ihtimalle.

bnde tutmazsa tüp diyorm inş gerek olmaz biraz da korkuyorm tüpten
benim ilk günler rahatım yaklaştıkça heyecn dorukta

bnde tutmazsa tüp diyorm inş gerek olmaz biraz da korkuyorm tüpten
benim ilk günler rahatım yaklaştıkça heyecn dorukta

Evet insallah gerek olmaz ama ben asilamadan pek umutlu degilim.olmamak istiyorum. Sonra olmazsa yine hayal kirikligi, hep hayal kirikligi cok yoruldum artik her ay hayal kirikligi offf offff.

Hayirli olsun canim.insallah tutar.

içim yanıyo artık

Of ya kuzum benim.seni cok iyi anlıyorum. Benim icim yandi bitti kul oldu artik.keske senin gibi beni anlayan bir arkadasim olsa yakinlarda dertlesmeye ihtiyaci oluyor insanin.cunku etrafta bizi anlayan kimse yok...((

kızlar merhaba, ben yeni üye oldum, kendimi yalnız hissetmek istemiyorum, 2 yıldır evliyim ve pko hastasıyım infertilite teşhisinden dolayı aşılamaya başlayacam. başıma ne geleceğinden bir haberim:18: biraz korkuyorum.bu süreç beni çok yordu, özellikle rahim filmi aşılamanın da onun gibi acı vereceğinden çok korkuyorum ama artık benim de bebişim olsun istiyorum.( herkes için hayırlısı olsun.allah isteyen herkese inşallah bu güzel duyguyu tattırsın ) bu konuda tecrübeli arkadaşlar beni ve benim durumumda olanları rahatlatmak adına bişeler yazarsa çok sevinirim . bir de bu aşılamada kullanılan iğneler kilo yapıyormu , onu da merak ediyorum zira evlendikten sonra kilo alanlardan olup vermekte çok zorlanıyorum devlet hastaneleri bu konuda nasıl, ben adanada yaşıyorum başkent hastanesinde takip ediliyorum,bana kaça patlayacağını da bilmiyorum :) çok soru sordum ama cevap yazarsanız çok sevinirim .iyi akşamlar

mrh ben yeni üye oldum 15 ocak ta ilk aşılamamı oldum 3 yıllık evliyim 2 tane 2 aylık düşüğüm oldu ve sonra 1 sene boyunca olmadı doktora gittim çatlatma iğnesi oldum 3 kez olmadı rahim film çekindim şükür tüplerim açıktı ve doktorum aşılamaya karar verdi ilk aşılamam yapıldı 3 gün oldu tek yumurta 17.5 mm.hayırlısı artık umudumu yitirdim ben siz inş aşılamanız tutar ....

merhaba hoşgeldin cnm...rahim filmin anestesiz mi yapıldı benm öyle yapılmıştı çok canım yanmıştı...aşılamanın rahim filmi ile uzaktan yakından alakası yok...en fazla 5 dk olay ve emin ol acısız bi işlem..ilaçlar kilo aldırmıyor..kullandığın ilaç miktarına göre fiyatlar değişiyor..ben puregon 600 kullanmıştım bide çatlatma iğnesi filan 230 gibi bi fiyat çıkmıştı..şimdi 2.aşılamamı olacağım bende..adetimin 3.günü başlayacağım ilaca raporumu çıkarttım...inşaallah bebeğine kavuşursun cnm..

iyi pazarlar bugün aşılamanın 14. günü ve hiç bi belirti kalmadı göğüs hassasiyeti vardi ki adet zamanlarım da da hep olurdu o bile yok oldu.. 12. gün 0,844 çıktı en son 22 aralıkda adet oldum yarın olmazsam salı günü tekrar kan vereceğim inşallah inşallah bu sefer pozitif çıkar

Canim insallah pozitif sonuc alirsin.. bende sabah 10 da catlatma ignesi yaptirdim yarin gece 10 da asilama yapacak dr um. 3 tane yumurtam vardi 19-22-24.. hakkimizda hayirlisi insallah..

mrb kızlar. bende yeni üye oldum.aşılama olacağım yakında , şu an iğnelerimi yapıyorum.Allah isteyen herkese güzel güzel bebekler nasip etsin.

hayırlısı canım napalım onumuzdekı maclara bakıcaz ben de bugun yarın bekliyorum...

inşallah gelmezde bebek haberini alırız.böyle hemen yazdım ama insanı kendisiyle aynı durumda olmayanlar anlamıyor.bu durum herkese de anlatılmıyor.

bu durumun psikolojısı gercekten cok zor...kendını suclu hıssedıyorsun ne bılım sacma bu da bızım ıcın sınav belkı de bılemeyizki..dogum yaparken annelerın dogum sancısında cektıgı acı hıkmetıyle gunahları hafıflerse ıns bızım de bu cabalar ,amaliyat ıgne ,acılar vs nedeniyle gunahlarımız affolunur ....Rabbım En Hayırlısını Bilir....GÖRELİM MEVLAM NEYLER, NEYLERSE GUZEL EYLER...

Canim insallah pozitif sonuc alirsin.. bende sabah 10 da catlatma ignesi yaptirdim yarin gece 10 da asilama yapacak dr um. 3 tane yumurtam vardi 19-22-24.. hakkimizda hayirlisi insallah..
inşallah aşılaman başarılı geçer bebişin sana gelir canım
Kızlar ben adet oldum

canım hayırlısı olsun ben de ha oldum olacağım sanki birden bi kan boşalacak gibi geliyor ara ara akıntım oluyor adet oldum sanıyorum yarın yada yarına kalmadan olurum sanırım tekrar kana da gerek kalmayacak gibi.... biz tüp bebeğe geçeceğiz zaten aşılamadan da pek umutlu değildim hakkımızda hayırlısı olsun

doğru söylüyorsun ama yinede duam şu Allah kimseyi evlatla sınamasın inş.kaçıncı aşılama senin önceki yazıları pek okuyamadım da.

mrb kızlar.. bende bugün aşılama oldum. İnşallah hayırlısıyla rabbim bu sefer nasip eder isteyen herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…