mrb kızlar.. bende bugün aşılama oldum. İnşallah hayırlısıyla rabbim bu sefer nasip eder isteyen herkese..
aşılaman hayırlı olsun canım inşallah tutar bebişine kavuşursun
benim doktorumda aşılama gerek görmediklerini vucüdün zaten kendi ürettiğini söyledi istersen alıp kullanabilirsin dedi ama bende ona göre gerek yoksa bana göre hiiç gerek yok dedim almadımhayırlı olsun aşılaman.inşallah son aşılaman olur bebişine kavuşursun.benim aşılama sonrası ağrım olmadı.1 saat yattım ve kalktığımda hiç birşey olmamış gibiydi.progestan ben kullandım düne kadar.dün bıraktım çünkü çok başımı döndürmeye başladı.bi de göğüslerim çok acıdı.kendi kendime bıraktım valla.bugün 9.gün benim
sağol canım inşallah herkes bebişlere kavuşurHayirli olsun canim.insallah tutar.
doğru söylüyorsun ama yinede duam şu Allah kimseyi evlatla sınamasın inş.kaçıncı aşılama senin önceki yazıları pek okuyamadım da.
ole amiinn...benım ılk aşılamam canım esimin değerleri zaten cok ıyı ..ama asılama deneyelım dedıler denıyoruz bakalım...[/Q
lütfen cvppppp verir misiniz...
merhaba canım hayırlı olsun inşallah tedaviye gerek kalmadan hamile olduğunun müjdesini alırsınç bende bundan 15-20 gün önce snein gibiydim ne yapacağımı bilmiyordum buraya yazmıştım dün aşılamam gerekleşti artık bekleme sürecine girdim Rabbim cümlemizin yüzünü güldürür kucağımıza yavrularımızı almamızı nasip ederkızlar merhaba, ben yeni üye oldum, kendimi yalnız hissetmek istemiyorum, 2 yıldır evliyim ve pko hastasıyım infertilite teşhisinden dolayı aşılamaya başlayacam. başıma ne geleceğinden bir haberim:18: biraz korkuyorum.bu süreç beni çok yordu, özellikle rahim filmiaşılamanın da onun gibi acı vereceğinden çok korkuyorum ama artık benim de bebişim olsun istiyorum.( herkes için hayırlısı olsun.allah isteyen herkese inşallah bu güzel duyguyu tattırsın ) bu konuda tecrübeli arkadaşlar beni ve benim durumumda olanları rahatlatmak adına bişeler yazarsa çok sevinirim . bir de bu aşılamada kullanılan iğneler kilo yapıyormu , onu da merak ediyorum zira evlendikten sonra kilo alanlardan olup vermekte çok zorlanıyorum devlet hastaneleri bu konuda nasıl, ben adanada yaşıyorum başkent hastanesinde takip ediliyorum,bana kaça patlayacağını da bilmiyorum :) çok soru sordum ama cevap yazarsanız çok sevinirim .iyi akşamlar
inşallah pozitif sonuçlarını göreceğiz canım hakkında hayırlısı olsun sen belirtilere bakma tamamiyi pazarlar bugün aşılamanın 14. günü ve hiç bi belirti kalmadı göğüs hassasiyeti vardi ki adet zamanlarım da da hep olurdu o bile yok oldu.. 12. gün 0,844 çıktı en son 22 aralıkda adet oldum yarın olmazsam salı günü tekrar kan vereceğim inşallah inşallah bu sefer pozitif çıkar
canım benim hakkında hayırlısı olsun Rabbim en uygun en hayırlı zamanda göndersin meleğiniKızlar ben adet oldum
ammiiiin canım.bu durumun psikolojısı gercekten cok zor...kendını suclu hıssedıyorsun ne bılım sacma bu da bızım ıcın sınav belkı de bılemeyizki..dogum yaparken annelerın dogum sancısında cektıgı acı hıkmetıyle gunahları hafıflerse ıns bızım de bu cabalar ,amaliyat ıgne ,acılar vs nedeniyle gunahlarımız affolunur ....Rabbım En Hayırlısını Bilir....GÖRELİM MEVLAM NEYLER, NEYLERSE GUZEL EYLER...
hadi hayırlısı bakalım bende dün oldum hemen hemen beraber bekleyeceğiz Rabbim hayırlısını versinmrb kızlar.. bende bugün aşılama oldum. İnşallah hayırlısıyla rabbim bu sefer nasip eder isteyen herkese..
canım benim eşiminde hemen hemen seninki ile aynı değerleri peki sperm sayısı kaç ? zaten kağıdın altında normal değerleri yazıyor bu değerler normal gözüküyorcevap verecek kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuu?????????????***
canım benim eşiminde hemen hemen seninki ile aynı değerleri peki sperm sayısı kaç ? zaten kağıdın altında normal değerleri yazıyor bu değerler normal gözüküyor
canım paron sayıyıda yazmışsın ben farketmemişim bence gayet iyigözüküyorcevap verecek kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuu?????????????***
yok saçma olmadı ama zaten her zaman için ml deki sayı baz alınır sen 56 milyon diye düşüneceksin ama total sayıyı hesaplayacak olursak seninki olabilir belki bilmiyorum bu konuda biraz cahil kalmışımtoplam sayı yazmıyor acaba 1 miliminde 56 milyonsa 3 miliminde 150 milyon mu oluyo dersiniz çok mu saçama oldu böyle :))))
inşallah pozitif sonuçlarını göreceğiz canım hakkında hayırlısı olsun sen belirtilere bakma tamam
bak şimdi bir kaç yere baktım ml de ki ile toplam volümü çarpıyorlarmış yani senin dediğin mantıklıymış canımtoplam sayı yazmıyor acaba 1 miliminde 56 milyonsa 3 miliminde 150 milyon mu oluyo dersiniz çok mu saçama oldu böyle :))))
yok saçma olmadı ama zaten her zaman için ml deki sayı baz alınır sen 56 milyon diye düşüneceksin ama total sayıyı hesaplayacak olursak seninki olabilir belki bilmiyorum bu konuda biraz cahil kalmışım[/Q
sence tutma ihtimali yüksek mi daha ilk günüm bilmiyorum nasıl geçecek rabbim kolaylık versin hepimizee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?