Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim doktorumda aşılama gerek görmediklerini vucüdün zaten kendi ürettiğini söyledi istersen alıp kullanabilirsin dedi ama bende ona göre gerek yoksa bana göre hiiç gerek yok dedim almadım benim dün akşam çok ağrım vardı zaten bütün gün ve akşam uyudum sanırım yolculuk yapmak zorundaydım o sırada gaz oldu o baskı yaptı sanki ama bugün çok şükür ağrım yok.
inşallah 14 gün sonra mutlu güzel haberler veririm sende 5 gün sonra

doğru söylüyorsun ama yinede duam şu Allah kimseyi evlatla sınamasın inş.kaçıncı aşılama senin önceki yazıları pek okuyamadım da.

ole amiinn...benım ılk aşılamam canım esimin değerleri zaten cok ıyı ..ama asılama deneyelım dedıler denıyoruz bakalım...

arkadaşlar bi sorum olacak eşimin sonuçları şöyle:

hacim : 3 ml

konsantrasyon :56 mil

total motilite : %50

progressif motilite : %32 diğer değerlerine normal yazıyor..

yıkandıktan sonra ise :

hacim : 0.5

konsantrasyon : 32

total motilite : %85

progresiff motilite : %75

hareketsiz : 15 sizce nasıl bu aşılama için

Son düzenleme:
merhaba canım hayırlı olsun inşallah tedaviye gerek kalmadan hamile olduğunun müjdesini alırsınç bende bundan 15-20 gün önce snein gibiydim ne yapacağımı bilmiyordum buraya yazmıştım dün aşılamam gerekleşti artık bekleme sürecine girdim Rabbim cümlemizin yüzünü güldürür kucağımıza yavrularımızı almamızı nasip eder
rahim filmi çektirmedim acısı nasıl birşeydir bilmiyorum ama aşılamada canının acıyabileceği tek nokta spekulum oda eğer kendini sıkmazsan acımayacaktır.
tedavinin geri kalanı hakkında öncelikle doktora adetin 2 günü gideceksin (3. günüde olabilir ama ilaçlara 3. günü başlıyorsun ve eğer iğne verirse hemen bulman zor olabiliyor o yüzden 2. günü git ilaçlarını yazsın) ilaçların veirelecek bunlara 3. günü başlatıyorlar büyük çoğunlukta. doktorun sana bir sonraki kontrol için gününü söylüyor taa ki yumurtaların yeteri büyüklüğe gelene kadar daha sonrada sana aşılama yapacağı güne ve yumurtların durumuna göre hangi gün vee saate yapmanı söyleyerek çatlama iğnesini veriyor onu yapıyorsun. sonrada 36 saat sonrasında aşılama yapmak için doktora gidiyorsun. aşılama günü eşin aşılamadan bi kaç saat önce sperm örneğini yıkaması yapılacak olan laboratuvara veriyor orada spermler yıkanıp ileri hızda ve sağlıklı olanlar ayrılıyor. sonra en fazla bir ka. dk süren basit işlemle doktorun aşılamanı gerçekleştiriyor.
devlet hastanelerinde prosedür nasıldır bilmiyorum zaten her yer yapmıyor. ben hastanede çalışıyorum bizim burada yapılmıyordu ben başka bir ile özel doktora gittim.
iğneler kilo aldırıyor mu sorunun cevabına gelince o kadar uzun süre kullanmadığın için pek sıkıntı olmuyor belki biraz ayva göbeği olabilir
ücret konusunda ben özelde yaptırdım ama hastanede çalıştığım için ilaçlar için rapor çıkarttım raporla beraber 2 kutu gonal f ve çatlama iğnesine 180 lira verdim. sperm yıkama için 100 lira doktorumada muayene yumurta takibi vs hepsi dahil 550 lira verdim canım tabi bu fiyatlar çok değişken oluyor. mesela gonal f nin raporsuz fiyatı tek kutu 360 lira ama bazı yerlerde doktorlar ile eczaneler anlamaşmalı olabiliyor 250 liraya alabniliyorsun. ben iki kutu gonal f kullandım ama benim dozumu yüksek tuttu doktorum 150 ile başladım burada en yüksek başlayanalardan biriyim. genelde 37.5 yada 75 ile başlatıyorlar.
amanın çok uzun oldu soracağın varsa yanıtlarım

inşallah pozitif sonuçlarını göreceğiz canım hakkında hayırlısı olsun sen belirtilere bakma tamam

ammiiiin canım.
konuya pat diye dalıyorum ama sende de çikolata kistimi vardı?

mrb kızlar.. bende bugün aşılama oldum. İnşallah hayırlısıyla rabbim bu sefer nasip eder isteyen herkese..
hadi hayırlısı bakalım bende dün oldum hemen hemen beraber bekleyeceğiz Rabbim hayırlısını versin

cevap verecek kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuu?????????????***
canım benim eşiminde hemen hemen seninki ile aynı değerleri peki sperm sayısı kaç ? zaten kağıdın altında normal değerleri yazıyor bu değerler normal gözüküyor

canım benim eşiminde hemen hemen seninki ile aynı değerleri peki sperm sayısı kaç ? zaten kağıdın altında normal değerleri yazıyor bu değerler normal gözüküyor

toplam sayı yazmıyor acaba 1 miliminde 56 milyonsa 3 miliminde 150 milyon mu oluyo dersiniz çok mu saçama oldu böyle :))))

toplam sayı yazmıyor acaba 1 miliminde 56 milyonsa 3 miliminde 150 milyon mu oluyo dersiniz çok mu saçama oldu böyle :))))
yok saçma olmadı ama zaten her zaman için ml deki sayı baz alınır sen 56 milyon diye düşüneceksin ama total sayıyı hesaplayacak olursak seninki olabilir belki bilmiyorum bu konuda biraz cahil kalmışım

inşallah pozitif sonuçlarını göreceğiz canım hakkında hayırlısı olsun sen belirtilere bakma tamam

sağolasın canım iyi dileklerin için inşallah hepimiz görürüz o pozitifleri

bak şimdi bir kaç yere baktım ml de ki ile toplam volümü çarpıyorlarmış yani senin dediğin mantıklıymış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…