inşallah canım gerçi ben cuma günü üçkağıtçılık yaptım ne olur ne olmaz dedim hayatımda bir kez olsun pozitif göreyim diye idrar testi yaptım çift çizgi çıktısağolasın canım iyi dileklerin için inşallah hepimiz görürüz o pozitifleri
arkadaşlar bi sorum olacak eşimin sonuçları şöyle:
hacim : 3 ml
konsantrasyon :56 mil
total motilite : %50
progressif motilite : %32 diğer değerlerine normal yazıyor..
yıkandıktan sonra ise :
hacim : 0.5
konsantrasyon : 32
total motilite : %85
progresiff motilite : %75
hareketsiz : 15 sizce nasıl bu aşılama için
ahh canım orasını bir bilsem çok rahat olacağım Rabbim isterse neden olmasın bazen eşim diyor neden olmadı ki bu zaman kadar bende diyorum Allah istemedi ki olmadı neden diye düşünmemek gerek nedeni çok belli zamanı değil.yok saçma olmadı ama zaten her zaman için ml deki sayı baz alınır sen 56 milyon diye düşüneceksin ama total sayıyı hesaplayacak olursak seninki olabilir belki bilmiyorum bu konuda biraz cahil kalmışım[/Q
sence tutma ihtimali yüksek mi daha ilk günüm bilmiyorum nasıl geçecek rabbim kolaylık versin hepimizee..
bu arada bugün ilk günün dimi internete nerden giriyorsun bilmiyorum ama yatmanı ve radyasyondan uzak durmanı tavsiye ederim o zavallı minik şeyler çok etkileniyor radyasyondan dün eşim bana yasaklamıştı
bak şimdi bir kaç yere baktım ml de ki ile toplam volümü çarpıyorlarmış yani senin dediğin mantıklıymış canım
canım progresif ileri hızlı olanlar değilmi %75 yazıyor bende eşiminkinde onun öyle olduğunu düşündüm ama yanlışmı biliyorum kicanım değerlerin aşılama için gayet iyi görünüyor ama morfolojiyi göremedim sayı yeterli zaten en az mil de 11 milyon olması gerekiyor hareket de iyi görüküyor hareket a önemli ileri hızlı yani o kaç
inşallah canım gerçi ben cuma günü üçkağıtçılık yaptım ne olur ne olmaz dedim hayatımda bir kez olsun pozitif göreyim diye idrar testi yaptım çift çizgi çıktıçatlama iğnesi sağolsun gözlerim açık gitmeyecek sayesinde
Rabbim inşallah 14 gün sonra bu mutluluğu bu sefer gerçek olarak yaşatır :18:
rica ederim canım inşallah pozitif sonuçlarıda göreceği hep beraber:))) teşekkür ederim canım ilgilendiğin için.. rabbime şükürler olsun keçiboynuzunu kullandıktan sonra nerdeyse 15 kat arttı sperm sayısı.ayrıca hareketliliğide arttı 14 milyondan 150 milyona hamdolsun.. keçiboynuzunu herkese tavsiye ederim
canım değerlerin aşılama için gayet iyi görünüyor ama morfolojiyi göremedim sayı yeterli zaten en az mil de 11 milyon olması gerekiyor hareket de iyi görüküyor hareket a önemli ileri hızlı yani o kaç
seni akıllı seni keşke bende yapsaydım ilaç sayesinde de olsa çift çizgi görmüş olurduminşallah 14. gün ilaç dan değilde bebişinden dolayı görürsün çift çizgiyi
canım progresif ileri hızlı olanlar değilmi %75 yazıyor bende eşiminkinde onun öyle olduğunu düşündüm ama yanlışmı biliyorum ki
morfoloji %5 progressiff motilite (ilerleyen): yıkanmadan öce %32 sonrası ise : %75 bu şekilde canım
hmm anladım canım benim eşimin sonuç kağıdında da sadece progresif ve non-progresif yazıyor sözüm ona laborantım ama sperm analizi hakkında hiçbir fikrim yok :26:canım bizim testlerde genellikle a olarak belirtiliyor a b c d diye sıralanıyor hızlı , yavaş, yerinde , hareketsiz olarak onun için dedim
inşallah canım sende yarın yada salı günü şöyle iyi bir değer görürsün sonuçlarında :112::119::124:
morfolojide aşılama için yeterli en az 4 olsun istiyor doktorlar.. yıkama sonrasıda iyi inşallah bebişin gelir
hmm anladım canım benim eşimin sonuç kağıdında da sadece progresif ve non-progresif yazıyor sözüm ona laborantım ama sperm analizi hakkında hiçbir fikrim yok :26:
rana25 eşinin değerleri gayet iyi.benim eşimin toplam sperm sayısı 25 milyon.%75 hareketsiz.aşılamada şansımız düşük ama deneyeceğiz.
amin canım aminnninşallah canım hepimize gelsin hayırlısıyla o bebişler :))
kızlar merhaba
yine test yaptım bugün yine negatif.ya olmuş olsa silikte olsa görünür diye düşünüyorum.bugün ağrım yok.göğüslerim çok acıyor sadece.
peki kızlar ne kadar süre aşılama denemeyi düşünüyorsunuz?şimdi bu benim ilk aşılamamdı.ikinciyi de denerim.ama 3.yü yapmadan tüp bebeğe geçerim diye düşünüyorum.pkoluyum.yumurtlarım ilaca cevap veriyor ama sonuç hep negatif.
amin canım aminnn
canım senin 11. günün değilmi daha erken yaa çıkmama ihtimali de var bekle adet gününü inşallah olmazsın bebişin tutunmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?