Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağolasın canım iyi dileklerin için inşallah hepimiz görürüz o pozitifleri
inşallah canım gerçi ben cuma günü üçkağıtçılık yaptım ne olur ne olmaz dedim hayatımda bir kez olsun pozitif göreyim diye idrar testi yaptım çift çizgi çıktı çatlama iğnesi sağolsun gözlerim açık gitmeyecek sayesinde
Rabbim inşallah 14 gün sonra bu mutluluğu bu sefer gerçek olarak yaşatır :18:

rana25 eşinin değerleri gayet iyi.benim eşimin toplam sperm sayısı 25 milyon.%75 hareketsiz.aşılamada şansımız düşük ama deneyeceğiz.

canım değerlerin aşılama için gayet iyi görünüyor ama morfolojiyi göremedim sayı yeterli zaten en az mil de 11 milyon olması gerekiyor hareket de iyi görüküyor hareket a önemli ileri hızlı yani o kaç

bak şimdi bir kaç yere baktım ml de ki ile toplam volümü çarpıyorlarmış yani senin dediğin mantıklıymış canım

:))) teşekkür ederim canım ilgilendiğin için.. rabbime şükürler olsun keçiboynuzunu kullandıktan sonra nerdeyse 15 kat arttı sperm sayısı.ayrıca hareketliliğide arttı 14 milyondan 150 milyona hamdolsun.. keçiboynuzunu herkese tavsiye ederim

canım progresif ileri hızlı olanlar değilmi %75 yazıyor bende eşiminkinde onun öyle olduğunu düşündüm ama yanlışmı biliyorum ki

seni akıllı seni keşke bende yapsaydım ilaç sayesinde de olsa çift çizgi görmüş olurdum inşallah 14. gün ilaç dan değilde bebişinden dolayı görürsün çift çizgiyi

rica ederim canım inşallah pozitif sonuçlarıda göreceği hep beraber

morfoloji %5 progressiff motilite (ilerleyen): yıkanmadan öce %32 sonrası ise : %75 bu şekilde canım

seni akıllı seni keşke bende yapsaydım ilaç sayesinde de olsa çift çizgi görmüş olurdum inşallah 14. gün ilaç dan değilde bebişinden dolayı görürsün çift çizgiyi
inşallah canım sende yarın yada salı günü şöyle iyi bir değer görürsün sonuçlarında :112::119::124:

canım progresif ileri hızlı olanlar değilmi %75 yazıyor bende eşiminkinde onun öyle olduğunu düşündüm ama yanlışmı biliyorum ki

canım bizim testlerde genellikle a olarak belirtiliyor a b c d diye sıralanıyor hızlı , yavaş, yerinde , hareketsiz olarak onun için dedim

morfoloji %5 progressiff motilite (ilerleyen): yıkanmadan öce %32 sonrası ise : %75 bu şekilde canım

morfolojide aşılama için yeterli en az 4 olsun istiyor doktorlar.. yıkama sonrasıda iyi inşallah bebişin gelir

canım bizim testlerde genellikle a olarak belirtiliyor a b c d diye sıralanıyor hızlı , yavaş, yerinde , hareketsiz olarak onun için dedim
hmm anladım canım benim eşimin sonuç kağıdında da sadece progresif ve non-progresif yazıyor sözüm ona laborantım ama sperm analizi hakkında hiçbir fikrim yok :26:

kızlar merhaba

yine test yaptım bugün yine negatif.ya olmuş olsa silikte olsa görünür diye düşünüyorum.bugün ağrım yok.göğüslerim çok acıyor sadece.

peki kızlar ne kadar süre aşılama denemeyi düşünüyorsunuz?şimdi bu benim ilk aşılamamdı.ikinciyi de denerim.ama 3.yü yapmadan tüp bebeğe geçerim diye düşünüyorum.pkoluyum.yumurtlarım ilaca cevap veriyor ama sonuç hep negatif.

hmm anladım canım benim eşimin sonuç kağıdında da sadece progresif ve non-progresif yazıyor sözüm ona laborantım ama sperm analizi hakkında hiçbir fikrim yok :26:

canım hareketli ve hareketsiz olarak ikiye ayırmışlar. yavaş hareketli ve hızlı hareketlinin toplamı yanii..

rana25 eşinin değerleri gayet iyi.benim eşimin toplam sperm sayısı 25 milyon.%75 hareketsiz.aşılamada şansımız düşük ama deneyeceğiz.

canım sen keçiboynuzunu denedin mi bize çok iyi geldi Allahın izniyle..bizimki ilk başta 14 milyondu sonra 108 oldu daha sonrada 150 milyon oldu

Son düzenleme:
inşallah canım hepimize gelsin hayırlısıyla o bebişler :))
amin canım aminnn

canım senin 11. günün değilmi daha erken yaa çıkmama ihtimali de var bekle adet gününü inşallah olmazsın bebişin tutunmuştur

amin canım aminnn

canım senin 11. günün değilmi daha erken yaa çıkmama ihtimali de var bekle adet gününü inşallah olmazsın bebişin tutunmuştur

zaten daha test falan yapmayacağım.son testi de kullanmış oldum bugün.hayırlısı olsun.bu saatten sonra olduysa oldu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…