mrb kızlar.. bende bugün aşılama oldum. İnşallah hayırlısıyla rabbim bu sefer nasip eder isteyen herkese..
Hayırlısı olsun.insallah tutar asilaman.
inşallah canım gerçi ben cuma günü üçkağıtçılık yaptım ne olur ne olmaz dedim hayatımda bir kez olsun pozitif göreyim diye idrar testi yaptım çift çizgi çıktıçatlama iğnesi sağolsun gözlerim açık gitmeyecek sayesinde
Rabbim inşallah 14 gün sonra bu mutluluğu bu sefer gerçek olarak yaşatır :18:
sağol canımYa varya cok tatlisin.benim hic aklima gelmemisti.super ya...insallah gerçekten ondört gun sonra cift çizgi cikar canim.
kızlar doktor bana progeston verde sabah akşam içilecekmiş ama ne kdar içeceğimi söylemedi.. nezamana kadar içicem şimdi ???
sağol canımolsun sen direkt bebişin gerçekten orada olduğu için pozitif görür ben şakacıktan gördüm ama 14 gün sonra gerçeğinide görürüm inşallah
zaten daha test falan yapmayacağım.son testi de kullanmış oldum bugün.hayırlısı olsun.bu saatten sonra olduysa oldu zaten
sen içini rahat tut canım inşallah tutmuştur sen idrar testine bakma kesin sonuç kanda dır o da 14. gün inşallah senden güzel haber alacağız....
moralim iyi ondan sıkıntı yok ama kafamda deli sorularGorursun tabi.allah herseyin hayirlisini versin canim.sen hic moralini bozma.hep yuksek tut.moral cok onemli.
canım idrar testinde çıkmayabilir hemen onlara bakıp moralini bozmakızlar merhaba
yine test yaptım bugün yine negatif.ya olmuş olsa silikte olsa görünür diye düşünüyorum.bugün ağrım yok.göğüslerim çok acıyor sadece.
peki kızlar ne kadar süre aşılama denemeyi düşünüyorsunuz?şimdi bu benim ilk aşılamamdı.ikinciyi de denerim.ama 3.yü yapmadan tüp bebeğe geçerim diye düşünüyorum.pkoluyum.yumurtlarım ilaca cevap veriyor ama sonuç hep negatif.
Of ya kuzum benim.seni cok iyi anlıyorum. Benim icim yandi bitti kul oldu artik.keske senin gibi beni anlayan bir arkadasim olsa yakinlarda dertlesmeye ihtiyaci oluyor insanin.cunku etrafta bizi anlayan kimse yok...((
benimde yok inan ki eşim bile anlamıyo bazen burda dertleşiyorm çoğu zaman napim
aynen canım bende aynı durumdayım işte ne yapalım kader mi desek,hayır mı desek bilmiyorum.ooo biz eşimle bu konu yüzünden ne kavgalar ettik seni çok iyi anlıyorum.
moralim iyi ondan sıkıntı yok ama kafamda deli sorular
bi haftalığına duygularmız yer değiştirse onlarla ne ii olur
varya bu kadar strese dayanabileceklerini sanmıyorum.kafayı yerler
tamam kızma yaaa o zaman ben çıkayımda güneşi beklerkeni izleyim zaten şuan için bir tek o dizide hamile kadın yok rahat izliyorumişte kafanda o deli sorular da olmayacak kendini rahat bırak ki bebiş tutunsun dicem......ama sor bir bakalım bana sen yapabiliyomusun tabikide HAYIRRR..
birazda onlar tırlatsn bugün gezdim tozdm içim rahatladı canım ya evde otur otur nereye kdar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?