Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ya varya cok tatlisin.benim hic aklima gelmemisti.super ya...insallah gerçekten ondört gun sonra cift çizgi cikar canim.

Herkese Iyi aksamlar kizlar.keyifler nasil bakalim.ben bugun gezdim gezdim baya kafami dagittim.oh rahatladim simdilik iyiyim.benimde hic bir belirti yok.hadi hayirlisi bakalim.sizler nasılsınız. Hic iyi haber verecek yok mu ya daha da neselenelim.

Ya varya cok tatlisin.benim hic aklima gelmemisti.super ya...insallah gerçekten ondört gun sonra cift çizgi cikar canim.
sağol canım olsun sen direkt bebişin gerçekten orada olduğu için pozitif görür ben şakacıktan gördüm ama 14 gün sonra gerçeğinide görürüm inşallah

kızlar doktor bana progeston verde sabah akşam içilecekmiş ama ne kdar içeceğimi söylemedi.. nezamana kadar içicem şimdi ???

sağol canım olsun sen direkt bebişin gerçekten orada olduğu için pozitif görür ben şakacıktan gördüm ama 14 gün sonra gerçeğinide görürüm inşallah

Gorursun tabi.allah herseyin hayirlisini versin canim.sen hic moralini bozma.hep yuksek tut.moral cok onemli.

zaten daha test falan yapmayacağım.son testi de kullanmış oldum bugün.hayırlısı olsun.bu saatten sonra olduysa oldu zaten

sen içini rahat tut canım inşallah tutmuştur sen idrar testine bakma kesin sonuç kanda dır o da 14. gün inşallah senden güzel haber alacağız....

sen içini rahat tut canım inşallah tutmuştur sen idrar testine bakma kesin sonuç kanda dır o da 14. gün inşallah senden güzel haber alacağız....

ne bileyim canım ya.bir umut bağladık bu işe.olmayacak diye düşünüyorum hep.isyan edesim geliyor susuyorum sonra.gözyaşlarım içime akıyor.çok zor bu süreç çoook.16 aydır çırpınıyorum ve yoruldum gerçekten

Son düzenleme:
canım idrar testinde çıkmayabilir hemen onlara bakıp moralini bozma
ben bana kalsa direkt tüp bebek yaptıracaktım doktorum aşılama yapalım dedi belki ikinci aşılamayı denemeden direkt tüp bebeğe geçerim bilemedim

Of ya kuzum benim.seni cok iyi anlıyorum. Benim icim yandi bitti kul oldu artik.keske senin gibi beni anlayan bir arkadasim olsa yakinlarda dertlesmeye ihtiyaci oluyor insanin.cunku etrafta bizi anlayan kimse yok...((

benimde yok inan ki eşim bile anlamıyo bazen burda dertleşiyorm çoğu zaman napim

benimde yok inan ki eşim bile anlamıyo bazen burda dertleşiyorm çoğu zaman napim

aynen canım bende aynı durumdayım işte ne yapalım kader mi desek,hayır mı desek bilmiyorum.ooo biz eşimle bu konu yüzünden ne kavgalar ettik seni çok iyi anlıyorum.

aynen canım bende aynı durumdayım işte ne yapalım kader mi desek,hayır mı desek bilmiyorum.ooo biz eşimle bu konu yüzünden ne kavgalar ettik seni çok iyi anlıyorum.

bi haftalığına duygularmız yer değiştirse onlarla ne ii olur

işte kafanda o deli sorular da olmayacak kendini rahat bırak ki bebiş tutunsun dicem......ama sor bir bakalım bana sen yapabiliyomusun tabikide HAYIRRR..
tamam kızma yaaa o zaman ben çıkayımda güneşi beklerkeni izleyim zaten şuan için bir tek o dizide hamile kadın yok rahat izliyorum :79:

birazda onlar tırlatsn bugün gezdim tozdm içim rahatladı canım ya evde otur otur nereye kdar

ohhh sefam olsun bende gezdim kızbaya kafayı dagıttımbugün artık moralimi bozmak istemiyorum.sende çok iyi etmişsin hava yaz gibiydi evde oturamadım valla..beraber olsaydık ikimiz gezer tozardık dimi canım benim.kocalar evde kalsınlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…